🔰انتخابات پرشور برای ایران امن و مقتدر
حالا در داخل کشور خودمان هم مسئلهی انتخابات در پیش است؛ خواص میتوانند نقش ایفا کنند.
مطمئنّاً [اگر] انتخابات در داخل کشور هرچه پُرشورتر صورت بگیرد، قدرت ملّی را بیشتر نشان میدهد و قدرت ملّی امنیّت ملّی میآورد؛
یعنی وقتی جبههی دشمن نگاه میکند حضور مردم را میبیند، قدرت نظام را مشاهده میکند و میبیند این کشور، کشور قدرتمندی است، مردم حاضر و آمادهاند، تهدید دشمن خنثی میشود؛ یعنی اقتدار ملّی امنیّت ملّی را به وجود میآورد؛ این چیز خیلی باارزش و مهمّی است.
اینجا خواص میتوانند نقشآفرینی کنند، انتخابات را پُرشور کنند.
بیانات در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
#انتخابات
#ایران_مقتدر
@qom_khamenei_ir
🔰 بعثت رحمت
🔸بعثت پیغمبر در واقع بعثت رحمت است. با این بعثت، رحمت الهی شامل حال بندگان خدا شد؛ این راه، جلوی انسانها باز شد؛ عدالت را مطرح کرد، امنیت و سلامت را مطرح کرد؛ «قد جائکم من اللَّه نور و کتاب مبین. یهدی به اللَّه من اتّبع رضوانه سبل السّلام و یخرجهم من الظّلمات الی النّور».
🔸با این دستورها، با این تعالیم، پیغمبر اکرم راههای سلامت را، راههای امنیت را به انسانها نشان داد. این سبل سلام - راههای امان، راههای آرامش، راههای امنیت - مربوط به همهی محیطهائی است که برای انسان اهمیت دارد؛ از محیط درونىِ قلبی انسان بگیرید تا محیط جامعه، محیط خانواده، محیط کسب و کار، محیط زندگی جمعی، تا محیط بینالمللی. این آن چیزی است که اسلام به دنبال آن است.
🗓بیانات در دیدار مسئولان نظام در روز عید مبعث ۱۳۸۹/۰۴/۱۹
@qom_khamenei_ir
13870527_8256_32k.mp3
501.1K
🔰عدالت، نياز هميشگى يك انسان زنده و آگاه است
🔸امروز ما انتظار فرج داریم. یعنی منتظریم که دست قدرتمند عدالتگستری بیاید و این غلبهی ظلم و جور را که همهی بشریت را تقریباً مقهور خود کرده است، بشکند و این فضای ظلم و جور را دگرگون کند و نسیم عدل را بر زندگی انسانها بوزاند، تا انسانها احساس عدالت کنند.
🔸این نیازِ همیشگی یک انسان زنده و یک انسان آگاه است؛ انسانی که سر در پیلهی خود نکرده باشد، به زندگی خود دل خوش نکرده باشد. انسانی که به زندگی عمومی بشر با نگاه کلان نگاه میکند، به طور طبیعی حالت انتظار دارد. این معنای انتظار است.
🔸انتظار یعنی قانع نشدن، قبول نکردن وضع موجودِ زندگی انسان و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب، که مسلّم است این وضع مطلوب با دست قدرتمند ولی خدا، حضرت حجتبنالحسن، مهدی صاحب زمان (صلوات اللَّه علیه و عجّل اللَّه فرجه و ارواحنا فداه) تحقق پیدا خواهد کرد. باید خود را به عنوان یک سرباز، به عنوان انسانی که حاضر است برای آنچنان شرائطی مجاهدت کند، آماده کنیم.
🗓بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان ۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
🔰 اول باید خود و جامعه خودمان را اصلاح کنیم
🔸همانطور که پیغمبر در آن روز مردم را به دوری از بتها و شکستن بتها دعوت کرد، امروز هم همین خطاب وجود دارد.
🔸اوّلین بت هم بت خود ما است؛ بت درون خود ما، بت نفْس ما، بت اهواء ما و به تعبیر امام (رضوان الله تعالی علیه)، آن حیوان و جانورِ خطرناکِ در وجود ما؛ اوّلین خطر این است؛ یعنی اوّلین مبارزه با آن است، که نزدیکترین دشمن به ما [هم] دشمن نفْس ما است؛ باید با نفْس مبارزه کنیم.
🔸بعد هم انحرافات بیرون است که حالا دیگر اوّلین کار، اصلاح منطقهی نزدیکتر است؛ [یعنی] جامعهی خودمان. بعضی میگویند شما که میخواهید دنیا را اصلاح کنید، اوّل خودتان را اصلاح کنید؛ خب بله، اوّل خودمان را باید اصلاح کنیم، اوّل جامعهی خودمان را باید اصلاح کنیم.
🔸این مطالبهی نبیّ مکرّم اسلام و بعثت اسلام از خود ما است که اوّل خودمان را اصلاح کنیم؛ ما که اصلاح بشویم، اگر یک نمونهی اصلاحشدهی اسلام را به بشریّت نشان بدهیم، خودش جاذبه دارد و جذب میکند.
🗓بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
@qom_khamenei_ir
خویشاوندی مؤمنین با یکدیگر
پیوندها هرچند مانند پیوند با پدر و مادر و برادر و خویشان، پیوندی خونی باشد، امّا همهی این نسبتها در مقابل ایمان به خدا و فکر و اندیشه هیچ است.
در مقابل، اگر با کسی دهها نوع پیوند دارید، ولی همفکر شما نیست با شما خویشاوند نیست. طبق روایاتِ ما، مؤمن با مؤمن خویشاوندی نزدیک دارد؛ درحالیکه اگر انسان با برادر خود همفکر نبود در منظر اسلام اصلاً با او برادری وجود ندارد.
این آیه [یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا آباءَکُمْ وَإِخْوانَکُمْ أَوْلِیاءَ إِنِ اسْتَحَبُّوا الْکُفْرَ عَلَى الْإیمانِ (برائت: ۲۳)] هم میفرماید: ای کسانی که ایمان آوردهاید و این مکتب و فکر را پذیرفتهاید، پدران و مادران و خویشاوندان خود را با خود همپیوند نگیرید اگر کفر را بر ایمان ترجیح میدهند. بر اساس این آیه، تمام پیوندهای طبیعی و قراردادی بین دو نفر، فرع انگاشته شده و «پیوند فکری» اصل است.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۱۰۰
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
🔰انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است
🔸میلیونها مردم هر سال ۲۲ بهمن در سرتاسر کشور به خیابانها میآیند؛ آنها اعلام میکنند عید انقلاب را، سالروز انقلاب را، یادبود انقلاب را.
🔸این معنایش چیست؟ این معنایش این است که انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است؛ مخالفین با انقلاب، مخالفین با نظامِ برآمدهی از انقلاب، با مردم روبهرو هستند، با مردم طرفند. سرّ اینکه آنها موفق هم نمیشوند، همین است.
🔸 نظامی که متکی به مردم است، مخالفینش هرچه از لحاظ امنیتی و نظامی و ثروت و اقتصاد و اینها قویتر هم باشند، نمیتوانند این نظام را متزلزل کنند؛ سرّش هم این است که این نظام متکی به مردم است، متکی به ایمانهاست.
🗓بیانات در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ۱۳۸۸/۱۰/۲۹
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه به صبر
🔸شما نعمت علم پیدا کردید، نعمت آبرو و حیثیت بین مردم پیدا کردید، مالی خدای متعال به شما داده است، نعمتهای گوناگونی که خدا به شما میدهد، بعضیها با این نعمتهایی که خدا به شما داده دشمنند؛ یعنی حسودند، حسودی میکنند.
🔸در واقع آن کسی که حسادت میکند و دشمنی میکند با شما به خاطر لطفی که خدا به شما کرده، او با شما دشمن نیست، با آن نعمتها، با آن امتیازاتی که شما دارید، با آنها دشمن است.
🔸میفرماید که اِصْبِرْ عَلی أَعْدَاءِ النِّعَمِ؛ صبر کن، مقابله به مثل نکن اگرچنانچه آنها علیه شما حرفی میزنند، توطئهای میکنند، کاری میکنند، شما پاسخ دشمنی آنها را با صبر بده نه با عمل متقابل.
🗓شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
#حدیث
@qom_khamenei_ir
📌 پژوهشکده علوم انسانی اسلامی دانشگاه قم با همکاری تربیت پژوهشگر موسسه انقلاب اسلامی دفتر قم برگزار میکند:
💢 سلسله نشستهای
ایدههای علوم انسانی اسلامی اندیشمندان جهان اسلام
🔸 نشست نهم
«علوم انسانی از دیدگاه شهید بهشتی»
⭕️ با ارائه حجت الاسلام والمسلمین استاد سید مهدی موسوی
♦️مکان : خیابان صفائیه کوچه ۲۸ پلاک ۱۲۰
♦️ زمان : دوشنبه ۲۳ بهمن۱۴۰۲ ، ساعت ۱۵/۳۰
▫️پخش زنده اینترنتی
🆔 http://B2n.ir/t38976
@qom_khamenei_ir
33.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥#گزارش_تصویری
دوره آموزشی بررسی نقش مبانی الهیاتی آیت الله العظمی خامنهای در رهبری انقلاب اسلامی
@qom_khamenei_ir
🔰روی سبک زندگی اسلامی کار کنید
🔸من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئلهی سبک زندگی ائمّه (علیهم السّلام) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای متعهّد و برجستهی ما - که امروز نمونهی کارهایشان را اینجا شنیدید - این را به هنر شعر مزیّن کنند و در مجالس خوانده بشود تا فرهنگسازی بشود.
🔸اگر بخواهیم سبک زندگی را به صورت درست در مقابل موج جبههی دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی فرهنگسازی باید بشود.
🗓بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
#سبک_زندگی
@qom_khamenei_ir
ریشه حل مشکلات دنیای اسلام اتحاد است
امروز مشکل ما تفرّق است؛ با اینکه قرآن نهی کرده است از تفرّق: وَ لا تَکونوا کَالَّذینَ تَفَرَّقوا وَ اختَلَفوا،(آلعمران: ۱۰۵) و امر کرده است به اتّحاد: وَ اعتَصِموا بِحَبلِ اللّهِ جَمیعًا وَ لا تَفَرَّقوا،(آلعمران: ۱۰۳) با این وجود، ملّت اسلام و امّت اسلام متفرّقند.
بله، عقاید مختلفی وجود دارد، مذاهب مختلفی وجود دارد، سلایق مختلفی وجود دارد؛ خب باشد. این سلایق مختلف نباید موجب بشود که ما از نعمت بزرگ اتّحاد امّت اسلامی محروم بشویم.
امروز اگر امّت اسلامی که نزدیک دو میلیارد جمعیّتند و در مهمترین و حسّاسترین نقاط جغرافیایی عالم متفرّقند، با هم متّحد بودند، کشورهای اسلامی خیرات بمراتب بیشتری را به دست میآوردند.
اگر این اتّحاد به هر اندازه به وجود بیاید، طلیعهی حلّ مشکلات دنیای اسلام آشکار میشود، و ممکن میشود که ما مشکلات دنیای اسلام را حل کنیم.
بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
#گفتمان
#وحدت
@qom_khamenei_ir
اولویت خدا و رسول نسبت به انگیزههای خویشاوندی
خلاصهی انگیزههایی که انسان در زمینهی خویشاوندی دارد در این چند کلمه است: پدرها، فرزندان، برادرها، همسران و پولهایی که با کوشش و زحمت فراهم کردهاید که میخواهید دنیا و آخرتتان را از آنها تأمین کنید و تجارتخانههایتان و خانههای زیبایی که درست کردهاید. اگر تمام این چیزهایی که مایهی راحتی و آسایش انسان است در نظر شما محبوبتر باشد از خدا و رسول و فکر و جهاد در راه خدا، و اگر به دلت مراجعه کردی و دیدی اینها را بیشتر از خدا دوست داری، منتظر بمانید تا خدا فرمانش را برساند: «فَتَرَبَّصُوا حَتَّى یَأْتِیَ اللهُ بِأَمْرِهِ».
حال این فرمان چیست؟ گویا مبهم است. بعضی گفتهاند مراد آن است که در آن دنیا به عذابش مبتلا سازد، یا مردمی را بیاورد که این فکر را میپذیرند. آنچه مسلّم است این است که سخن آیه تهدید است.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۱۰۱
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
51.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥#گزارش_تصویری
دوره آموزشی مبانی فقاهتی منطق عملکرد رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی
@qom_khamenei_ir
اقدام به انتخابات یک عمل صالح است
من چند نکته دربارهی اهمّیّت حضور مردم عرض بکنم؛ لکن قبل از اینکه این نکات را بگویم، مایلم به این آیهی شریفهای که در سورهی مبارکه برائت است -آیهی ۱۲۰- اشاره کنم، که جزئی از این آیه و تکّهای از این آیه، این قسمتی است که میخوانم: وَلایَطَئونَ مَوطِئًا یَغیظُ الکُفّارَ وَ لا یَنالونَ مِن عَدُوٍّ نَیلًا اِلّا کُتِبَ لَهُم بِهٖ عَمَلٌ صٰلِح؛ مضمون این دو فقرهای که از این آیه خواندم، به طور خلاصه این است که هر عملی و اقدامی از شما که دشمن از آن ناخشنود باشد، در پیشگاه پروردگار یک عمل صالح است. میبینید که دشمنان دین، دشمنان اسلام، دشمنان ایران با انتخابات شما بشدّت مخالفند، بنابراین اقدام به انتخابات یک عمل صالح است. همهی کسانی که دنبال عمل صالحند -اِلَّا الَّذینَ ءامَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحٰت- میخواهند عمل صالح انجام بدهند، بدانند حضور در انتخابات یک عمل صالح از طرف اینها است.
سخنرانی تلویزیونی در آستانه برگزاری انتخابات ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
@qom_khamenei_ir
تشویق مردم به حضور در انتخابات با رعایت مسائل اخلاقی
آن کسانی که توانایی حرف زدن با مردم را دارند و مردم از آنها قبول [میکنند] و اذعان به آنها دارند، مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنند. آن کسانی که در میدان انتخابات وارد میشوند، از بددهنی و توهین و اهانت به دیگران اجتناب کنند. ببینید، اینها کارهای لازمی است که ما در زمینهی انتخابات باید انجام بدهیم. آن که میتواند تشویق کند، تشویق کند؛ آن که وارد میشود، بداخلاقی نکند؛ [اینکه] در فضای مجازی به هم بد بگویند، فحّاشی کنند، اهانت کنند، تهمت بزنند، این کارها انتخابات را بیبرکت میکند. از سیاهنمایی اجتناب کنند؛ اینجور نباشد که بعضی برای اینکه توجّه مردم را به خودشان جلب کنند، سیاهنمایی کنند. سیاهنمایی غلط است و خلاف واقع است و دروغ است و مورد لطف پروردگار قرار نمیگیرد.
بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اثر توبه عملی در عفو خداوند از گناهان گذشته
توبهی عملی و رجوع از رفتار بد موجب میشود که خدای متعال از آنچه که از قبل از او سر زده است از گناهان صرفهنظر بکند.
اما اگر چنانچه انسان در این آخر عمر، در این سالهای کهولت و پیری و نزدیکی به مرگ، رفتار خود را رفتار خوبی نکرد، آنوقت، هم این گناه، هم گناهان قبل به حسابش نوشته میشود.
بنابراین این [حدیث] به ما میگوید که در هر لحظهای که هستیم، رفتار را سعی کنیم از حالا خوب کنیم. یعنی آنچه که [از عمر ما] باقی مانده است، آن نقد است و در اختیار ما [قرار دارد اما] آنچه که رفت که رفت.
🗓شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
#حدیث
@qom_khamenei_ir
🔰 نشست #تبیین_اندیشه
▪️موضوع: نقش حضور حداکثری در انتخابات از دیدگاه رهبر معظم انقلاب (دامظله)
ارائه: حجت الاسلام والمسلمین محمد امیری طیبی
🗓 زمان: سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
⏰ ساعت: ۱۵:۰۰
📌 مکان: قم- جمکران- ساختمان دارالولایه- مرکز تخصصی شیعه شناسی
@qom_khamenei_ir
🔰 استکبار با انتخابات مخالف است
🔸 به انتخابات داریم نزدیک میشویم. شک نیست که جبههی استکبار با انتخابات ما مخالف است؛ چرا مخالفند؟ چون نظام ما عبارت است از «جمهوری اسلامی»؛ دو تکّه دارد؛ هم با جمهوریاش مخالفند، هم با اسلامیاش.
🔸مظهر «جمهوری» همین انتخابات است؛ این انتخابات مظهر «جمهوری» است. پس وقتی که آمریکا با نظام جمهوری اسلامی مخالف است، یعنی در واقع با انتخابات مخالف است، با حضور مردم مخالف است، با آمدن مردم پای صندوق مخالف است، با شور و هیجانی که در انتخابات باشد و شرکت بیشتر مردم، مخالف است.
🔸همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است. آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، بایستی به انتخابات رو کنند. راهِ درست، انتخاب است. این یک مطلب.
#انتخابات
بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
@qom_khamenei_ir
#نشست_تبیین_اندیشه
🔰دفتر قم موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با همکاری موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام برگزار میکند:
نشست علمی ترویجی با موضوع:
جهاد کبير به مثابه راهبرد سياست خارجي دولت اسلامي (با تاکيد بر آراء امامين انقلاب)
ارائهدهنده: حجتالاسلام والمسلمین صادقی
دبیر علمی: حجتالاسلام والمسلمین قدک
ناقد اول: حجتالاسلام والمسلمین قاسمی
ناقد دوم: دکتر رسول نوروزی
🗓 زمان: چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲
⏰ ساعت: ۱۶
📌مکان: قم خیابان شهدا کوچه ۲۸ پلاک ۱۲۰
خواهران و برادران
🖥 پخش زنده تلویزیون اینترنتی:
🆔http://B2n.ir/t38976
@qom_khamenei_ir
ا❁﷽❁ا
📣 دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله العظمی خامنهای (دام ظله) با همکاری مسجد مقدس جمکران برگزار میکند:
✨ اولین دوره سلسله نشستهای «مهدویّت در اندیشه رهبر معظّم انقلاب»
با محوریت امیدآفرینی و مشارکت مردمی
🎁با اعطا گواهینامه حضور
جهت ثبت نام در دوره به آدرس زیر مراجعه شود:
🔗https://www.jamkaran.ir/noshenasi
1️⃣نشست اول با حضور: #خانم_دکتربهرامی
موضوع: تاثیر باور به مهدویت در امیدبخشی برای حضور حداکثری مردم در عرصهها
🗓چهارشنبه ۲ اسفندماه
🕦ساعت ۱۵:۳۰
📌قم، خیابان دورشهر، کوچه ۲۸، مؤسسه پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران
@qom_khamenei_ir
🔰انتخابات در نظام جمهوری اسلامی یک امر واقعی است
🔸 یکی از مسائل، همین مسئلهی نقش مردم و حضور مردم است - این خیلی چیز بااهمیتی است - که یکی از مظاهر عمدهی آن، انتخابات است. لذا در نظام جمهوری اسلامی، انتخابات یک امر واقعی است؛ یک چیز شکلی و صوری نیست.
🔸اینجور نیست که بخواهیم از دیگران تقلید کنیم؛ که چون دیگران به نام دموکراسی انتخابات دارند، ما هم انتخابات داشته باشیم؛ نه، انتخابات یک امر واقعی است برای دخالت دادن نظر مردم و رضای عامه؛ همانی که در فرمان معروف امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به مالک اشتر هست که: رضای عامه را بر سُخط خاصه ترجیح بده، و نترس از سُخط خاصه به خاطر رضای عامه.
#انتخابات
بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۸۸/۱۲/۰۶
@qom_khamenei_ir
🔰هر کسی ایران را دوست دارد در انتخابات شرکت کند
انتخابات حائز اهمّیّت است، همیشه؛ در بعضی از مقاطع اهمّیّت بیشتری دارد. توصیهی من به مردم عزیزمان این است که اوّلاً همانطور که قبلاً عرض کردیم، همه شرکت کنند در انتخابات؛ همه، هر کسی که ایران را دوست دارد، هر کسی که جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کسی که شکوه و عزّت و عظمت ملّی را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند.
🗓بیانات در گفتوگو با خبرنگار صداوسیما پس از شرکت در انتخابات ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
@qom_khamenei_ir
13870527_8254_32k.mp3
305.4K
امروز توجه به مهدویت از همیشه بیشتر است
امروز بحمداللَّه ملت ما توجهشان به مقولهی مهدویت و وجود مقدس حضرت مهدی (سلام اللَّه علیه) از همیشه بیشتر است. روز به روز انسان احساس میکند در دل جوانان، در میان آحاد مردم، شوق و عشق و ارادت و تذکر نسبت به وجود مقدس حضرت حجت (سلام اللَّه علیه) بیشتر میشود. این هم از برکات خود آن بزرگوار است. نگاه آن بزرگوار، نظرهی رحیمهی آن بزرگوار به ملت ما، دلهای آنها را متوجه آن حقیقت تابناک کرده است. خودِ این، نشانهی توجه آن بزرگوار است. این را باید قدر دانست.
🗓بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان ۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
سنّت خداوند بر یاری و نصرت اهل ایمان است
پروردگار عالم، نظام آفرینش را برپایهی حق بنا نهاده است و دین خدا که از بزرگترین مظاهر حق است، همانند درختی است که در اعماق زمین ریشه دوانده و در حال توسعه و تکامل است.
ولی باطل بهسانِ درخت ناسالمی است که ریشهدار نیست و بادی آن را از جا برمیکند، یا همچون علف هرز سستی است که در اطراف حق میرویَد و مانع رشد و کمال آن میشود.
و برای پیشرفت حق باید این موانع را از میان برداشت و با باطل که اظهر مصادیق آن «کفر و شرک» است، جنگید: «أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللهُ مَثَلاً کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُها ثابِتٌ وَفَرْعُها فِی السَّماءِ... وَمَثَلُ کَلِمَةٍ خَبیثَةٍ کَشَجَرَةٍ خَبیثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ ما لَها مِنْ قَرارٍ.» (ابراهیم: 24 -26)
در این میان سنّت خداوند بر یاری و نصرت اهل ایمان است و چنانچه آنان در مواجهه با کفر و شرک، صبر و استقامت کنند، مشمول تأیید و نصرت الهی میشوند.
لشکریان الهی، گاه همانند ملائکه، جنودی نامرئیاند، که برای یاری مؤمنان نازل میشوند؛ چنانچه در جنگ بدر به مدد مسلمین نازل شدند؛ ولی برای خدا، غیر آنان، جنودی همانند بیداریِ وجدان، احساسات معنوی و شوق و عزم و استقامت است که از درون مؤمن را یاری میرسانند.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۱۰۶
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
🔰اصل مهدویت مورد اتفاق همهی مسلمانهاست
🔸در حقیقت ولادت این بزرگوار یک عید حقیقی است؛ لذا بزرگداشت خاطرهی این روز و این ساعت هرگز از یاد معتقدان به مهدویت نخواهد رفت.
🔸فقط مردم شیعه نیستند که منتظر مهدی موعود (سلاماللَّهعلیه) هستند، بلکه انتظار منجی و مهدی، متعلق به همهی مسلمانهاست. فرق شیعه با دیگران این است که شیعیان آن منجی را با نام و نشان، با خصوصیات گوناگون میشناسند؛ اما دیگر مسلمانان که به منجی هم معتقدند، منجی را نمیشناسند؛ تفاوت، اینجاست؛ والّا اصل مهدویت مورد اتفاق همهی مسلمانهاست.
🔸ادیان دیگر هم در اعتقادات خودشان، انتظار منجی را در نهایت زمانه دارند؛ آنها هم در یک بخش از قضیه، مطلب را درست فهمیدهاند؛ اما در بخش اصلی قضیه که معرفت به شخص منجی است، دچار نقص معرفتند. شیعه با خبر مسلّم و قطعی خود، منجی را با نام، با نشان، با خصوصیات، با تاریخ تولد، میشناسد.
🗓بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت نیمهی شعبان ۱۳۸۴/۰۶/۲۹
@qom_khamenei_ir