هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب: جنایتکاران سنگدل بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد/ این جنایتکاران بدانند که از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود/ این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله
👈 حضرت آیتالله خامنهای درپی شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان پیامی صادر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است.
📝 بسم الله الرّحمن الرّحیم
دشمنان شرور و جنایتکار ملت ایران، بار دیگر فاجعه آفریدند و جمع زیادی از مردم عزیز را در کرمان و در فضای معطّر مزار شهیدان، به شهادت رساندند.
🔹ملت ایران عزادار شد و خانوادههای زیادی در سوگ جگر گوشگان و عزیزان خود غرق ماتم شدند. جنایتکاران سنگدل نتوانستند عشق و شوق مردم به زیارت مرقد سردار بزرگشان شهید قاسم سلیمانی را تحمل کنند. بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد. چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارتزا که آنان را به این گمراهی کشاندهاند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله.
🔹اینجانب در عزای خانوادههای مصیبت دیده با آنان همدل وهمراهم و صبر و تسلّای آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم. روح مطهر شهیدان انشاءالله میهمان بانوی دو عالم و مادر شهیدان حضرت صدیقهی طاهره سلام الله علیها است. با مجروحان حادثه همدردی میکنم و شفای آنان را از درگاه الهی خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔸مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر قم) با همکاری مرکز مطالعات راهبردی حوزه و انقلاب اسلامی برگزار میکند:
🔰موضوع: سیره سیاسی ائمه معصومین (علیهمالسلام)
✅نشست اول:
کارگاه کتاب دو امام مجاهد
حجت الاسلام سعید صلح میرزایی
✅نشست دوم و سوم:
ادوار، راهبردها و شیوه راهبری در سیره مبارزاتی اهل بیت (علیهم السلام)
دکتر محمدحسین رجبی دوانی
✅نشست سوم:
ویژگیهای سیرهشناسی رهبر معظم انقلاب
دکتر محمدحسین رجبی دوانی
🗓 زمان: پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۷ صبح تا اذان ظهر
📍آدرس: قم، خیابان شهید عطاران، خیابان شهید مفتح، کوچه ۱۷، پلاک ۳۲
@qom_khamenei_ir
13870527_8262_32k - Segment1(00_01_57.443-00_03_08.530).mp3
1.14M
ستیزهی میان حق و باطل، یک روز به سود حق و به زیان باطل پایان خواهد گرفت
ادیان الهی و آسمانی - که اغلب این ادیان ریشههای الهی و آسمانی دارند - نخواستهاند امید واهی به مردم بدهند؛ آنها واقعیتی را بیان کردند. در خلقت بشر و تاریخ طولانی بشریت حقیقتی وجود دارد و آن حقیقت این است که این ستیزهی میان حق و باطل، یک روز به سود حق و به زیان باطل پایان خواهد گرفت و از آن روز به بعد دنیای حقیقی بشر، زندگی مطلوب انسان، آغاز خواهد شد که در آنجا ستیزهگری مفهوم مبارزه نیست، مبارزه برای تسابقِ در خیرات است. این یک حقیقتی است که بین همهی ادیان مشترک است.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان ۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
نقش ارزشها در سرنوشت جامعه
ارزشها در هر جامعه، اموری هستند که در اثر تفاهم افراد آن و فکر مردمش، اهمّیّت بیشتری پیدا کرده است. ممکن است در یک جامعه، علم ارزش باشد و عالِم بر دیگران مقدّم شود، و در جامعهای دیگر داشتن بتهای رنگارنگ یا طایفهای بزرگ یا زیاد پسر داشتن ارزش باشد؛ چنانچه در جامعهی جاهلی قبل از اسلام چنین بود.
برای نمونه، عبدالمطّلب تا زمانی که فرزنددار نشد، در جامعهی آن روز جایگاهی نیافت؛ امّا وقتی خداوند به او ده فرزند داد، به ریاست مکّه انتخاب شد. نظیر اینها در جوامع قدیم عصر اسلام مثل ایران و ... وجود داشت حالا هم وجود دارد.
بین ارزشهای حاکم در یک جامعه و رشد و ترقّی آن جامعه، رابطهای تنگاتنگ وجود دارد و طبعاً جامعه به سویِ آنچه در آن، ارزش شمرده میشود، کشانده میشود.
اگر در جامعهای قدرت و زوردار شدن ارزش شد، همه به دنبال آن خواهند رفت؛ و اگر هنرهای جنسی مهم جلوه کرد، آن اجتماع، خودآگاه یا ناخودآگاه به سویِ شهوات سوق داده میشود؛ همین امروز دختران را جذب میکنند و یک عدّه جمع میشوند و یکی از آنها را که بهتر و جالبتر میتواند افراد را به طرف خودش جذب کند، انتخاب میکنند و تاجی روی سرش میگذارند و نتیجهاش این میشود که در جامعه هر دختری در بسترش، خواب ملکهی زیبایی را میبیند و آرزوی آن میکند. خلاصه آنکه، ارزش بودن یک چیز در جامعه درحقیقت سرنوشت آن جامعه را معیّن میکند.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۹۰
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سختگیری بر ظالم و نرمش با اهل خیر
فرمود: در محیطِ حکومت تو قهراً کسانی هستند که تعدّی میکنند، ظلم میکنند یا [مثلاً] یک مدیر یا رئیسی است که به زیرمجموعهی خود، به زیردستان خود ظلم میکند یا اینکه به آحاد مردم ظلم میکند؛ مثل این کسانی که اموال این و آن را غصب میکنند، غارت میکنند، میبرند یا زورگویی میکنند و امثال اینها -در هر جامعهای کسانی هستند که از حدّ خود تجاوز میکنند و این ظلم است؛ خب، دایرهی ظلم گاهی محدود است، گاهی هم دایرهی ظلم وسیع است به قدر یک کشور، به قدر یک شهر- بر اینها سخت بگیر؛ «اِشتَدَّ» یعنی سختگیری کن؛ با ظالم با ملایمت، با نرمش، با گذشت رفتار نکن.
نقطهی مقابل؛ امّا کسانی هستند که اهل خیرند، با اینها با لینت، با نرمش، با مدارا رفتار کن. این معنایش این نیست که وقتی او کار خیر میکند با او رفتار خوب بکن؛ فقط این نیست؛ بلکه معنایش این است که اگر یک خطایی هم یک وقتی از [آن کسی که] اهل خیر است سر زد، با او بایستی با اغماض برخورد کرد؛ آنجایی هم که کار خیری میخواهد انجام بدهد، باید به او کمک کرد.
شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۶/۰۲/۲۴
#حدیث
@qom_khamenei_ir
🔰حضور دفتر قم مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در #نمایشگاه_کتاب و دستاوردهای علمی واحدهای پژوهشی حوزوی همراه با نشستهای علمی
📅زمان برگزاری: ۱۷ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۲
🕰ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۱۹
📌مکان: گلزار شهدا، مجتمع امام خمینی ره
✅ به همراه ۲۰٪ تخفیف
@qom_khamenei_ir
🔰امام با جهاد تبیین حکومت طاغوت را سرنگون کرد
🔸در زمان ما، بزرگترین کسی که «جهاد تبیین» کرد امام راحل بود، و بزرگترین کاری که با «جهاد تبیین» انجام گرفت، کاری بود که امام بزرگوار ما انجام داد.
🔸امام راحل با «جهاد تبیین» کاری کرد که دیگران با هیچ وسیلهی سختافزاری و نرمافزاریِ دیگری، نه میتوانستند بکنند، نه امیدش را داشتند که بکنند؛ امام با زبان و با منطق [این کار را کرد]؛ «جهاد تبیین» این است.
🔸[امام] از روز اوّل نهضت شروع کرد به حرف زدن، تا روزی که آمد اینجا در بهشت زهرا گفت من تو دهن این دولت میزنم و دولت تعیین میکنم، همه با «جهاد تبیین» بود. با «جهاد تبیین» چه کار کرد؟ با «جهاد تبیین» حکومت دیرپای فاسد ننگین دیکتاتوری و مستبدّانهی سلطنتی ارثی را ازاله کرد و حکومت مردمسالاری اسلامی و دینی را سر کار آورد؛ مسئلهی «جهاد تبیین» این است، اهمّیّتش این است.
🔸خب این درس فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است که در طول زمان ادامه پیدا کرد و رسید به امام بزرگوار.
🗓بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۲/۱۰/۱۳
#معارف_انقلاب
#جهاد_تبیین
@qom_khamenei_ir
#گزارش_تصویری
🔰بازدید آیتالله اعرافی و حجتالاسلام و المسلمین مقیمی از غرفه دفتر قم مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در #نمایشگاه_کتاب و دستاوردهای علمی واحدهای پژوهشی حوزوی
@qom_khamenei_ir
#گزارش_تصویری
🔰بازدید آیتالله کعبی و حجتالاسلام و المسلمین مقیمی از غرفه دفتر قم مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در #نمایشگاه_کتاب و دستاوردهای علمی واحدهای پژوهشی حوزوی
@qom_khamenei_ir
🔰حضور مردم در صحنه باید ترویج شود
🔸خیلی از مشکلات امنیتی را مردم به کمک دستگاههای امنیتی آمدند و مشکل را برطرف کردند.
🔸خیلی از کارها میخواستند بکنند شبیه همین فاجعهای که در کرمان ایجاد کردند. مردم ملتفت شدند توجه کردند، دستگاهها متوجه شدند پیشگیری کردند. شاید بشود گفت دهها برابر آن چه که اتفاق میافتد دشمن میخواهد انجام بدهد و خنثی میشود. خیلیهایش به کمک مردم است.
🔸 حضور مردم در صحنه؛ این باید ترویج بشود. هر کسی صدایی دارد هر کسی زبان گویایی دارد؛ هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد باید روی این زمینه کار کند. وتواصوابالحق. این حق است. تواصی به حق وظیفهی همه است.
🗓 بیانات در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
@qom_khamenei_ir
شهدا مایهی رونق حیات معنوی کشور
شهدا مایهی رونق حیات معنویاند در کشور. حیات معنوی یعنی روحیه، یعنی احساس هویّت، یعنی هدفداری، یعنی به سمت آرمانها حرکت کردن، عدم توقّف؛ این کار شهدا است.
این را هم قرآن به ما یاد میدهد. شهدا تا هستند، با تن خودشان دفاع میکنند، وقتی میروند، با جان خودشان: وَ یَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون؛ ببینید این استبشار، مال بعد از رفتن است.
تا هستند، جانشان و تنشان و حرکت مادّیشان در خدمت اسلام و در خدمت جامعهی اسلامی است، وقتی میروند، معنویّتشان، صدایشان تازه بعد از رفتن بلند میشود.
نطق شهدا بعد از شهید شدن باز میشود، با مردم حرف میزنند -بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم- با ماها دارند میگویند؛ [باید] ما گوشمان سنگین نباشد تا بشنویم این صدا را.
بیانات در دیدار دستاندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان قزوین ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
#سبک_زندگی
#شهدا
@qom_khamenei_ir
45.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥#گزارش_تصویری
گزارش تصویری از حضور دفتر قم مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در افتتاحیه #نمایشگاه_کتاب و دستاوردهای علمی واحدهای پژوهشی حوزوی
@qom_khamenei_ir
🔰سخن جمهوری اسلامی ایران دعوت به مقاومت است
همهی سخنِ جمهوری اسلامی ایران که دنیای استکبار را نگران و خشمگین کرده است، دعوت به این مقاومت است: مقاومت در برابر دخالت و شرارت آمریکا و دیگر قدرتهای متجاوز و به دست گرفتنِ سررشتهی آیندهی دنیای اسلام با تکیه بر معارف اسلامی.
طبیعتاً آمریکا و همراهانش در برابر عنوان «مقاومت» دچار حسّاسیّتند و به انواع دشمنی با «جبههی مقاومت اسلامی» کمر بستهاند. همراهی برخی از دولتهای منطقه با آنان نیز واقعیّت تلخی در جهت تداوم آن شرارتها است.
🗓پیام به مناسبت فرارسیدن ایام حج ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
#گفتمان
#وحدت
#مقاومت
@qom_khamenei_ir
13870527_8261_32k.mp3
833.5K
🔰اعتقاد به امام زمان انتظار یک واقعیت است
🔸خصوصیت اعتقاد ما شیعیان این است که این حقیقت را در مذهب تشیع از شکل یک آرزو، از شکل یک امر ذهنی محض، به صورت یک واقعیت موجود تبدیل کرده است. حقیقت این است که شیعیان وقتی منتظر مهدی موعودند، منتظر آن دست نجاتبخش هستند و در عالم ذهنیات غوطه نمیخورند؛ یک واقعیتی را جستجو میکنند که این واقعیت وجود دارد.
🔸حجت خدا در بین مردم زنده است؛ موجود است؛ با مردم زندگی میکند؛ مردم را میبیند؛ با آنهاست؛ دردهای آنها، آلام آنها را حس میکند. انسانها هم، آنهائی که سعادتمند باشند، ظرفیت داشته باشند، در مواقعی به طور ناشناس او را زیارت میکنند. او وجود دارد؛ یک انسان واقعی، مشخص، با نام معین، با پدر و مادر مشخص و در میان مردم است و با آنها زندگی میکند. این، خصوصیتِ عقیدهی ما شیعیان است.
🔸فرزند مبارک پاکنهاد امام حسن عسکری (علیه الصّلاة و السّلام)، تاریخ ولادتش معلوم است، مرتبطینش معلومند، معجزاتش مشخص است و خدا به او عمر طولانی داده است و میدهد. و این است تجسد آن آرزوی بزرگ همهی امم عالم، همهی قبائل، همهی ادیان، همهی نژادها، در همهی دورهها. این، خصوصیت مذهب شیعه در بارهی این مسئلهی مهم است.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان ۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
#گزارش_تصویری
🔰بازدید آیتالله حسینی بوشهری از غرفه دفتر قم مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در #نمایشگاه_کتاب و دستاوردهای علمی واحدهای پژوهشی حوزوی
@qom_khamenei_ir
شناخت ارزشهای اصیل
آیات در این راستا چنین خطاب میکند: آیا کسانی را که به حاجیان آب میدهند یا عمارت مسجد میکنند، در ردیف کسانی قرار میدهید که به خدای تعالی و روز جزا ایمان آوردهاند و در راه خدا مجاهدت کردهاند! این دو در نظر خدا یکسان نیستند.
این بدان معنا است که در نظر قانونگذار اسلام، سقایت شما مشرکان و عمارت مسجدتان، پشیزی ارزش ندارد. آنچه در نزد خدا ارزشمند است، همانا «ایمان به خدا و روز قیامت و مجاهدت در راه او است». البتّه ایمان به خدا و روز جزا، نه از جهتِ صِرفِ اعتقاد به آن موضوعیّت ندارد، بلکه به خاطر تأثیرش در زندگی انسان است. پس هم طریقیّت دارد و هم موضوعیّت.
این الگویی است که اسلام برای شناخت ارزشهای اصیل ارائه میدهد و بشر آن هنگام مورد پذیرش خدا، قرآن و اسلامشناسان واقعی قرار میگیرد که دارای این ارزشها باشد.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۹۱
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir