کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
نامه های خط خطی عرفان نظر اهاری http://www.topforum.ir/threads/194195/
بخشی از کتاب:
نامه های خط خطی
همه ی ما راحت حرف می زنیم،ولی نوشتن برای بیشتر ما سخت است.اما تو بنویس تا یادت بماند که نوشته ها،رد پای عبور است.فردا که برگردی و نوشته هایت را بخوانی به یاد می اوری که از کجا رد شده و چگونه قد کشیده ای.
این دفتر هم فقط یک جور بهانه است،بهانه ی رد شدن و قد کشیدن.این دفتر_این دفتر خط خطی_نه قاعده ای دارد و نه نظمی.تنها قاعده اش نوشتن برای اوست.با 52 هفته که در هر هفته اش.تو سوالی داری و در هر روزش مسئله ای.برو و بگرد و سوال تازه پیدا کن.
این روزها،ادمها سرشان شلوغ است.بعضی ها حوصله ی خدا را ندارند.حال او را نمی پرسند.برایش نامه نمی نویسند،اما تو لین کار را بکن.تو حالش را بپرس.تو چیزی برایش بنویس.ساعتهایت را با او قسمت کن.ثانیه هایت را هم.
و اما ان کتاب اسمانی،یادت هست؟اسمش قران بود.کلمه های خدا بود در دستهای پیامبر.با اینکه این روزها،این کلمه ها همه جا هست،اما کسی انها را نفس نمی کشد،کسی با انها زندگی نمی کند.تو اما کلمه های خدا را نفس بکش و زندگی کن،و اما این ایه ها لا به لای هفته های تو امده است.تلنگر کوچکی است به قلب بزرگ تو.تا بروی و سراغی از ایشان بگیری.
دیگر چه بگویم......که تویی و کلمه و خداوند.
پس برایش بنویس....بنویس....هر چه که باشد.....
image_2019-07-16_13-41-29.png
30.3K
پایان ورود اطلاعات و فهرست نویسی کتب خریداری شده از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
* آقای زارع مسوول فهرست نویسی کتب فارسی کتابخانه مرکزی گفت : حدود 2000 عنوان کتاب فارسی از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران طبق درخواست گروه های آموزشی تهیه شده بود که در زمان کمتر از دوماه کلیه کتب خریداری شده فهرست نویسی شده است.
ایشان یادآور شد کلیه کتب موجود در کتابخانه مرکزی از طریق شبکه برای کلیه کاربران قابل جستجو می باشد.
جستجو در کتابخانه های دانشگاه:
http://slib.qom.ac.ir/SIMWEBCLT
"ابلاغ دستورالعمل عدم نیاز به چاپ کاغذی پایان نامه ها و رساله های دانشجویی"
پیرو نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و صورت جلسه مورخ 10/4/1398 دانشگاه، در خصوص ممنوعیت چاپ کاغذی پایان نامه ها و رساله های دانشجویان، از تاریخ 10/4/1398 کلیه پایان نامه ها و رساله های دکتری تنها به صورت فایل ذخیره شده روی لوح فشرده (CD) باید تحویل اساتید مربوطه و کتابخانه های دانشگاه گردد و درهیچ یک از مراحل نیازی به چاپ کاغذی آنها نمی باشد
#کتاب_صوتی " سفرنامه ناصرخسرو قبادیانی"
تهیه شده در ایران صدا
با صدای #محسن_حکیم_معانی
#سفرنامه_ناصر_خسرو
#ناصر_خسرو_قبادیانی
#تاریخی #سفرنامه #ادبی
📗#معرفی_کتاب📗
سفرنامه ناصر خسرو کتابی نوشته ناصرخسرو قبادیانی شاعر، حکیم و جهانگرد قرن چهارم هجری قمری و گزارشی از یک سفر هفت ساله است. ناصر خسرو در این سفر که از سال 437 ه ق از مرو آغاز میشود در طول هفت سال به بسیاری از شهر ها و کشورها مسافرت کرده و وقایع تاریخی و جغرافیایی آنها را به دقت ثبت کرده از جمله این شهر ها عبارتند از : مرو ، نیشابور ، دامغان ، سمنان ، قزوین ، تبریز و از آنجا به شام (سوریه) ، حلب و سپس بیروت و بیت المقدس ، مکه و مدینه در عربستان و سپس مصر و سودان و پس از بازگشت به ایران به اصفهان و در نهایت به بلخ باز می گردد.
حکیم ناصرخسرو همان طور که در اول سفرنامه بیان می کند ابتدا در غفلت به سر میبرده و مشغول شرابخواری بوده است تا اینکه یک شب در اثر خوابی که میبیند متحول شده و توبه می کند و تصمیم به سفر حج میگیرد انگیزه اصلی سفرنامه او سفر به قبله بوده است. از اینرو توصیف مراسم حج و کعبه از بخش های جذاب سفرنامه وی است. سفرنامه ناصرخسرو، از حیث دربرداشتن اطلاعاتی چون آداب، رسوم، سنتها و مذاهب ملتها، رخدادهای تاریخی، باورهای سیاستمداران و روابط سیاسی و اقتصادی دولتها در میان انواع ادبی، جایگاهی ممتاز دارد.
Safarnameh_Naserkhosro_www.iranidata.com.pdf
496.6K
کتاب PDF
سفرنامه ناصر خسرو