eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
51 ویدیو
898 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برگزاری دوره تخصصی فهرست نویسی مخصوص کتابداران کتابخانه های دانشگاه رشد حرفه ای یکی از دغدغه های امروز مدیران سازمان ها در بحث آموزش و توسعه کارکنان، ارزشیابی اثربخشی برنامه های آموزشی و چگونگی انجام آن است. در حوزه کتابداری و اطلاع رسانی نیز آموزش ضمن خدمت که به منظور ادامه حیات، پویایی، سودمندی سازمان و ایجاد و افزایش رضایت از حرفه برای کارکنان کتابخانه طراحی و اجرا می شود، مهمترین عملکرد مدیریت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی می باشد. از آنجا که نیروی انسانی کارآمد، با ارزشترین منبع هر سازمانی به حساب می آید قسمت اعظم سرمایه گذاری ها، معطوف به نیروی انسانی گردیده است. مهمترین ابزاری که در این منظور مورد استفاده قرار می گیرد "آموزش" است که با هدف ارتقا کیفی سطح مهارت، دانش و نگرش موجب توانمندی افراد در ایفای وظایف خود و کامیابی سازمان، مورد استفاده قرار می گیرد. اهمیت این امر تا آن جاست که مطابق استانداردهای ایزو 9001 بایستی روشهای اجرایی برای مدیریت تحصیلات، آموزش و شایستگی کارکنان تعیین و مدون شده، به اجرا درآمده و نگهداری شود تا بدین وسیله توسعه نظام مندی در شایستگی افراد ایجاد شود. سازمان باید نیازهای آموزشی را شناسایی نموده، امکانات آموزشی را فراهم آورده و اثربخشی آن را ارزیابی نماید. این امر تضمین می کند که کلیه فعالیتهای تاثیر گذار بر کیفیت محصول و خدمات، توسط افراد شایسته انجام می شود. ز این رو هر سازمان بایستی زمینه رشد و توسعه دانش کارکنان خویش را فراهم کرده و بسترهای مناسبی را در این زمینه ایجاد کند. این کار در ابتدا با برگزاری کلاسها و جلسات توجیهی جهت آشنایی با فرایندهای کاری سازمان برای کارکنان تازه استخدام آغاز می شود و در طول خدمت نیز با برگزاری منظم دوره های بازآموزی و کلاسهای آموزشی، دانش و اطلاعات کارکنان روزآمد می شود تا آنها بتوانند با ترکیب اطلاعات و تجربیات کاری، دانش و توانمندیهای خود را ارتقاء دهند. در این راستا، توجه به امر آموزش در راستای افزایش توانمندیهای کارکنان برای سازمان ها دارای اهمیت بسیاری می باشد. بدین ترتیب، با توجه به اهمیت امر آموزش در سازمان ها، کتابخانه های دانشگاه برای اولین بار اقدام به برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای کارکنان خود نموده است. در اولین گام با توجه به نیازسنجی های صورت گرفته، کلاس آموزشی فهرست نویسی مقدماتی برای انتقال تجارب و هم افزایی دانش کارکنان کتابخانه در 10 ساعت در تالار نشریات کتابخانه مرکزی برگزار شد. فهرست نویسان با استفاده از دانش تخصصی خود وظیفه سازماندهی، ذخیره و بازیابی اطلاعات را بر عهده داشته و امکان دسترسی به منابع موجود را برای کاربران به طرق مختلف فراهم می کنند. به همین دلیل در مرحله اول کلاس تخصصی فهرست نویسی برای کارکنان کتابخانه های دانشگاه برگزار گردید. در گام بعدی کلاس های تخصصی آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی در هفته های آتی برای کارکنان کتابخانه و کارشناسان پژوهشی دانشگاه نیز برگزار خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارکید (ORCID) چیست و چه ارزشی برای یک محقق دارد؟ . ارکید یک رشته کد که به هر نویسنده تعلق می گیرد تا بصورت بی همتا قابل شناسایی باشد. آی دی ORCID که مخفف Open Researcher and Contributor ID است، یک رشته کد ۱۶ رقمی است که به هر نویسنده و یا محقق تعلق می گیرد تا وی بصورت مجزا قابل شناسایی باشد. اختلاف فرهنگ ها و تغییرات زندگی (مثلا تغییر نام پس از ازدواج) و یا موارد دیگر همانند اسامی مرکب و یا وجود پسوند و یا پیشوند برای اسامی افراد در کشورهای مختلف دلایل مهمی در گم شدن مقالات علمی یک نفر هستند. ORCID از سال ۲۰۱۲ تا کنون موفق به ثبت حدود ۳/۵ میلیون محقق گردیده است. محققان و همه افراد اعم از دانشجویان یا اعضا هیات علمی می توانند بطور رایگان در پرتال www.orcid.org ثبت نام نموده و به تکمیل اطلاعات پروفایل خود شامل اطلاعات بیوگرافی، تحصیلی و مقالات و کتب خود بپردازند. یکی از مزایای ORCID امکان اتصال آن به تمامی پایگاههای دیگر همانند Scopus, ISI, Scholar, Linkedin, Researchgate می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فهرست کتب لاتین که در تیرماه به کتب کتابخانه مرکزی دانشگاه افزوده شده اند.docx
226.1K
فهرست کتب لاتین (کتب لاتین دانشکده الهیات) که در تیرماه به کتب کتابخانه مرکزی دانشگاه افزوده شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم برگزار می کند: دوره آموزشی تخصصی آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی منابع فارسی و لاتین)مورد اشتراک دانشگاه جلسه اول شنبه 5 مرداد 00:10 – 00:13 کتابخانه مرکزی جلسه دوم یکشنبه 6 مرداد 00:10 – 00:13( بخش نشریات( حضور برای علاقمندان ازاد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معرفی کتاب: راه‌های جنگلی از : مارتین هایدگر،ناشر: درج، مترجم: منوچهر اسدی، چاپ سال 1378. توضیح کتاب: کتاب حاضر تاملی است در نظرات، اندیشه‌ها و رهیافت‌های((هایدگر)) که با این مباحث، ترجمه و تدوین شده است :((سرچشمه اثر هنری))، ((تصویر عالم عصر جدید))، ((مفهوم تجربه از نظرگاه هگل))، ((کلام نیچه :خدا مرده است))، ((به چه کار می‌آیند شاعران...؟)) و ((کلام آناکسیمندر)) .به زعم مترجم((هایدگر ندای گذر از عصر متافیزیک را سر داده است و((راه‌های جنگلی)) شاید ما را راهبر باشد تا بار دیگر انسان، نیوشای حقیقت و وجود در معنای حضور باشد .تعبیر هایدگر از راه‌های جنگلی تعبیری سمبلیک است...همزبانی با هایدگر می‌تواند ما را راهگشا باشد تا تاریخ و تقدیر غرب و تفکر حاکم بر آن را که فقط فلسفه بوده است، بشناسیم و از التقاط و سفسطه و پریشانی بدور باشیم)) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اولريخ: راهنماي بين المللي نشريات ادواري(قسمت اول)   اين منبع معتبرترين ابزار کتابشناختي براي انتخاب نشريات ادواري در جهان محسوب مي شود. پوشش زماني آن از سال 1986 به بعد و پوشش جغرافيايي آن جهاني است. نوع اطلاعات ارائه شده در آن کتابشناختي و فاصله روزآمدسازيش بر طبق قالب ارايه شده متفاوت است . براي هر عنوان نشريه بيش از 75 عنصر از ويژگيهاي مربوط به مشخصات نشريه وجود دارد. اين پايگاه داراي اطلاعات کتابشناختي مجلات، نشريا ت ادواري و روزنامه ها و سالنامه ها است. يکي از ويژگيهاي اساسي اين منبع این است که علاوه بر ذکر ویژگیهای عمومی نشریات به مانند عنوان، موضوع،  محل انتشار و ...، شماره رده بندي ديويي براي نشريه است که کار رده بندي در کتابخانه را راحتتر مي کند. همچنين از مزاياي اساسي اين پايگاه مي توان به خروجي آن به صورت کارت فهرستنويسي، انواع فرمهاي سفارش نشريات از ناشران مختلف، نمايش اطلاعات استاندارد و همچنين اطلاعات تفصيلي اشاره کرد. ناشر مشهور اين پايگاه اطلاعاتي انتشارات باوکر است که در زمينه کتابشناختي بسيار مشهور و معتبر می باشد.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نام‌های ساینس دایرکت و الزویر برای بسیاری از دانشجویان نامی آشنا است. به‌طور تقریبی می‌توان گفت که بر بیش از نیمی از مقاله‌های علمی که یک دانشجو یا پژوهش‌گر در زمان اشتغال به امر پژوهش مطالعه می‌کند، نام و لوگوی الزویر و اغلب به‌طور هم‌زمان نام ساینس‌دایرکت نیز نقش بسته است. امّا به‌راستی تفاوت میان واژه‌هایی مانند «ساینس دایرکت»، «الزویر»، «اسکوپوس» و حتی عناوین ژورنال‌هایی که در بالای مقالات دیده می‌شود چیست؟
 (Elsevier) چیست؟ «الزیویر یکی از ارائه‌دهندگان پیشروی راهکارهای اطلاعاتی است که سعی در افزایش عملکرد متخصصان حوزه‌های مختلف علمی، پزشکی و فناوری دارد؛ و تسهیلاتی را فراهم می‌آورد تا متخصصان ذیل بتوانند تصمیمات بهتری را اتخاذ کنند، مراقبت‌های بهتری را از بیماران به‌عمل آورند و گاهی حتی اکتشافات پیش‌گامانه‌ای را ایجاد کنند که این پیشرفت‌ها بتواند مرزهای دانش را جابه‌جا کند و موجبات پیشرفت بشر را فراهم آورد. الزیویر راهکارهای دیجیتال مبتنی بر وب را ارائه می‌دهد، که از میان‌‍ آن‌ها می‌توان به تعدادی از نام‌های معروف مانند «SicenceDirect»، «Scopus»، و «ClinicalKey» و «Elsevier Research Intelligence» اشاره کرد. این شرکت حدود ۲،۲۰۰ ژورنال، شامل عناوینی هم‌چون «The Lacent» و «Cell»، و بیش از ۲۵،۰۰۰ عنوان کتاب را منتشر می‌سازد. شرکت الزیویر یکی از توابع گروه شرکت‌های «Reed Elsivier Group PLC» است که یکی از شرکت‌های پیشگام جهان در ارائه‌ی راهکارهای اطلاعاتی حرفه‌ای در بخش‌های علوم، پزشکی، حقوق، ریسک و کسب‌وکار است…»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا