ضریب تاثیر یا درجه تاثیر یا Impact factor چیست؟
این عامل همه ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی آن محاسبه می شود و نتیجه در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports یا به اختصار JCR ٬ منتشر می شود. این ضریب٬ نه برای مقاله یا نویسنده٬ بلکه برای مجله محاسبه می شود. محاسبه برمبنای یک دوره سه ساله صورت می گیرد. فرضا اگر در سال ۸۴ جمعا ۴۰ ارجاع به یک مجله صورت گرفته باشد و در آن مجله در سال ۸۲ تعداد ۲۶ مقاله و در سال ۸۳ تعداد ۲۴ مقاله چاپ شده باشد٬ ضریب ارجاع آن مجله، از تقسیم ۴۰ بر ۵۰ به دست می آید که ۸/۰ است. یعنی به طور متوسط٬ هر مقاله آن نشریه ۸/۰ مرتبه مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.
Hafez_08-1.mp3
6.77M
☘ #شرح_و_تفسیر_غزلیات_حافظ
📖 قسمت هشتم : صلاح کار کجا و من خراب کجا / ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا..
آیین نامه ثبت و اشاعه پیشنهاد ها پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدید اوران در آنها.pdf
1.79M
به استحضار می رساند طبق بخش نامه شماره ۱۹۵۹۲۹/و تاریخ ۱۳۹۵/۹/۶ وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری، دسترسی رایگان به تماممتن پایاننامههای کارشناسیارشد پس از ۱۸ ماه و رسالههای دکتری پس از ۳۰ ماه از تاریخ دفاع موفقیتآمیز دانشجو برای همگان وجود دارد.
برای دسترسی به متن کامل پایان نامه ها باید به آدس زیر مراجعه نموده وا قدام به ثبت نام نمایید:
https://ganj-beta.irandoc.ac.ir
پس از ثبت نام لینک فعال سازی به ایمیل شخص ارسال شده که با تایید آن امکان دسترسی به متن کامل ۵ عنوان پایاننامه در هر هفته برای فرد وجود خواهد داشت و می تواند متن کامل اثر را ذخیره نماید.
متن کامل آیین نامه ذکر شده به پیوست است.
khosro o shirin.mp3
24.08M
#کتاب_صوتی : خسرو و شیرین، نوشته حکیم نظامی گنجوی، با صدای رضا عمرانی و راضیه هاشمی
۱۰ دانشگاه برتر در زمینه مقاله مشترک با خارجیها معرفی شدند:
به گزارش خبرنگار مهر، نشست روسای دانشگاههای متولی کارگروه همکاریهای علمی بین المللی و سفرای کشورهای هدف با محوریت همکاریهای علمی بین المللی چالشها و راههای برون رفت با حضور وزیر علوم، روسای دانشگاه های برتر و برخی از سفرای خارجی مقیم ایران در وزارت علوم برگزار شد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، به ۱۰ دانشگاه برتر ایران به تفکیک درصد مقالات مشترک با کشورهای دیگر در بازه سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ اشاره کرد و گفت: دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز و دانشگاه شیراز ۱۰ دانشگاه برتر کشور هستند که دارای درصد بالای مقالات مشترک علمی با سایر کشورهای دنیا هستند.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/4685460/%DB%B1%DB%B0-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF
* نظام رتبه بندی شانگهای چیست؟ (قسمت اول) ایده اولیه رتبهبندی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی جهان توسط دانشگاه شانگهای جیاتانگ در سال ۱۹۹۸ پایهگذاری گردید. طرح این ایده در پاسخ به دغدغه رئیسجمهور وقت چین بود که تأکید داشت تعدادی از دانشگاههای چین بایستی در سطح بینالمللی فعال باشند و در شمار دانشگاههای برتر جهان محسوب شوند؛ بنابراین در راستای دستیابی به هدف فوق، سیاست گذاران چینی تصمیم گرفتند ابتدا مدلی برای رتبهبندی دانشگاههای جهان طراحی نمایند و سپس با بهرهگیری از نتایج آن؛ نخست جایگاه دانشگاههای چین در مقایسه با سایر دانشگاههای جهان مشخص شود، دوم نقاط قوت و ضعف دانشگاههای چین براساس نتایج حاصل شناسایی شود و در نهایت برای بهبود وضعیت و ارتقاء جایگاه دانشگاههای چین در رتبهبندی جهانی اقدامهای لازم تدوین گردد.
* نظام رتبه بندی شانگهای چیست؟(قسمت دوم) طی پروژهای به دانشگاه شانگهای جیاتانگ مأموریت داده شد دانشگاههای جهان را رتبهبندی کند و جایگاه دانشگاههای چینی را در سطح جهانی مشخص نماید. در واقع هدف این رتبهبندی اندازهگیری فاصله و شکاف دانشگاههای چین و دانشگاههای برتر دنیا و همچنین برنامهریزی در جهت کاهش فاصله و بهبود کیفیت دانشگاههای چینی و ارتقاء جایگاه آنها در سطح بینالمللی بود. بنابراین سرانجام نتایج رتبهبندی دانشگاههای جهان توسط نظام رتبهبندی دانشگاه شانگهای که به رتبهبندی علمی دانشگاههای جهان شهرت یافت، برای اولین بار در سال ۲۰۰۳، در سطح بینالمللی منتشر گردید و از آن سال به بعد بهطور سالانه به روز میشود. نظام رتبهبندی علمی دانشگاههای جهان بر مبنای این فرض که نمیتوان همه دانشگاههای جهان را با هم مقایسه کرد، تمرکز و جامعه هدف خود را بر دانشگاههای تحقیقاتی برتر دنیا قرار دادهاست. بهطور کلی دانشگاههای که دارای جایزه نوبل، پژوهشگران دارای استناد بالا یا مقالههای منتشر شده در مجله هایnature و science هستند در این رتبهبندی مورد بررسی قرار میگیرند. علاوه بر این دانشگاههایی که دارای تعداد زیادی مقالههای نمایه شده در نمایه گسترده استنادی علوم و نمایه استنادی علوم اجتماعی هستند نیز توسط این نظام رتبهبندی، مورد ارزیابی قرار میگیرند؛ بنابراین از بین دانشگاه فعال جهان حدود ۱۰۰۰ دانشگاه در این رتبهبندی بررسی میشوند و در نهایت در جدول رتبهبندی لیست ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا منتشر میشود.
#کتاب_صوتی : صلاه الصالحین
عنوان: صلاه الصالحین: چگونه صحیح نماز بخوانیم؟
محمدرضا باوفا
ناشر: فاتح خیبر
تاریخ نشر: اسفند، 1395
تعداد صفحه: 184