کتابی که شایسته است شیعیان بخوانند
(به قلم دکتر محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)
✅ این یادداشت را در عاشورای 1397 منتشر کردم و خیلی از کتاب مرحوم بزرگوار سید جعفر شهیدی استقبال شد.
✅ یافتن کتابهایی که به دور از جزئیات فنی تاریخی، حادثهای نظیر عاشورا را تحلیل کرده باشند و بتوان به نویسنده و اعتبار علمی او نیز اعتماد کرد، کار سادهای برای غیرمتخصصان نیست.
✅ یافتن کتابی که غیر از شرح خود حادثه، درباره ریشههای شکلگیری حادثه نیز توضیح و تبیین تاریخی و جامعهشناختی ارائه کرده باشد، دشوارتر هم هست.
✅ کتاب «پس از پنجاه سال: پژوهشی تازه پیرامون قیام حسین علیهالسلام» نوشته مرحوم استاد دکتر سیدجعفر شهیدی، یکی از کتابهای کمنظیر با مشخصات فوق است.
✅ کتاب در سال 1357 (طبق امضای مقدمه نویسنده) نگارش شده و در سال 1359 منتشر شده است.
✅ خواندن کتاب در یکی دو روز، روی صفحه تلفن همراه هم ممکن است. توضیح سیدجعفر شهیدی درباره سنتهای مکی و مدنی، اثر رانتها و تبعیضها بر پیدایش حادثه، و تأثیر سنتهای جاهلی بر تحول نظام اجتماعی و سیاسی بسیار روشنگر است.
✅ خواندن این کتاب در ساعاتی با آرامش، در روزی که صدای طبلها و سنجها فضا را پر کردهاند و مداحان کمتر درباره معارف عاشورا سخن میگویند، تجربهای زیباست.
هدایت شده از کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
4_6023828581967201461.pdf
2.37M
اطلاع رسانی و تامین منابع علمی کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
تلفن تماس: 02532103324
ایمیل: lib.qom.university@gmail.com
info-lib@qom.ac.ir
سامانه سفارش مقاله در کسری: http://qom.ac.ir/paper
ارتباط با ادمین:@qomlibrary
مقاله چهار ویژگی انقلاب امام حسین.pdf
33.8K
📃نام مقاله: چهار ویژگی انقلاب حسین علیه السلام
(مقاله چهار صفحهای)
✍نویسنده: انتوان بارا
مترجم: آزاد اردبیلی
یاران پایدار امام حسین علیه السلام - محمد هادی امینی.pdf
4.61M
🔻⚫🔻
📓 #دانلود_کتاب
پی دی اف کتاب یاران پایدار امام حسین علیه السلام نوشته دکتر محمد هادی امینی فرزند علامه امینی رضوان الله علیه
جزئیات ثبتنام پذیرفته شدگان آزمون ارشد اعلام شد
پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و همچنین دانشگاه آزاد میتوانند با مراجعه به سایت دانشگاه محل قبولی و یا در یکی از روزهای ۲۵ و ۲۶ شهریور ماه نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ به همراه اولین مرحله المپیاد علمی- دانشجویی کشور در ۶ گروه آموزشی و ۱۳۱ کدرشته برای تمامی دانشگاههای دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۶۱۴ هزار و ۸۸۳ داوطلب روز ۲۳ و ۲۴ خرداد ۹۸ برگزار شد.
از تعداد ۶۱۴ هزار و ۸۸۳ داوطلب این آزمون تعداد ۳۰۸ هزار و ۵۴ نفر معادل ۵۰.۱۰ درصد داوطلبان زن و تعداد ۳۰۶ هزار و ۸۲۹ نفر معادل ۴۹.۹۰ درصد داوطلبان مرد بودند.
در گروه علوم انسانی ۳۸۵ هزار و ۶۴۰ داوطلب در ۴۵ کد رشته، در گروه علوم پایه ۳۳ هزار و ۶۷۸ داوطلب در ۱۷ کد رشته، در گروه فنی و مهندسی ۱۳۰ هزار و ۴۰۶ داوطلب در ۲۴ کد رشته، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۱۷ هزار و ۸۵۱ داوطلب در ۲۳ کد رشته، در گروه هنر ۴۵ هزار و ۹۱۳ داوطلب در ۱۳ کد رشته و در گروه دامپزشکی یک هزار و ۳۹۵ داوطلب در ۹ کد رشته به رقابت پرداختند.
از میان ۶۱۴ هزار و ۸۸۳ داوطلب شرکت کننده، تعداد ۴۰ هزار و ۶۶۹ داوطلب نیز درکدرشته های دوم (شناور) شرکت کردهاند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۳۹۳ نفر معادل ۴۵.۲۳ درصد داوطلبان زن و تعداد ۲۲ هزار و ۲۷۶ نفر معادل ۵۴.۷۷ درصد داوطلبان مرد بودند.
حدوداً ۱۶۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ پذیرش شدند که با احتساب استعدادهای درخشان این آمار به حدود ۱۹۰ هزار داوطلب می رسد.
داوطلبانی که هم در ردیف پذیرفتهشدگان یکی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفتهشدگان دانشگاه آزاد قرار می گیرند توجه داشته باشند که منحصراً می توانند در یکی از کدرشتهمحل های قبولی ثبتنام کنند. به عبارتی مجاز به ثبتنام در هر دو محل قبولی نیستند در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.
بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، اسامی قبول شدگان نهایی ۱۱ کدرشته امتحانی و برخی از کدرشتهمحلهای مربوط به دانشگاههای (دارای شرایط خاص) به طریق مقتضی، با هماهنگی ارگانهای مربوط متعاقباً استخراج و اعلام خواهد شد.
پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ میتوانند ضمن توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش و قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه محل قبولی، برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیقتر درخصوص تاریخ، نحوه و مدارک لازم، ابتدا برای ثبتنام به پایگاه اطلاعرسانی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ذیربط مراجعه کنند، در صورتی که دانشگاهها و موسسات محل قبولی داوطلبان، تاریخ مشخصی را برای ثبتنام ارائه نکرده باشند، باید در یکی از روزهای یکشنبه ۲۴ و یا دوشنبه ۲۵ شهریور برای ثبتنام به موسسه محل قبولی مراجعه کنند.
کنفرانس ملی کودکان استثنایی از منظر روانشناسی تربیتی ، علوم شناختی و آسیب شناختی - 22 آبان 1398 - دانشگاه شهید چمران اهواز
ihej-v10n1p1-fa.pdf
774.2K
## معرفی مقاله:
تحلیل رفتاری اعضای هیئت علمی دانشکده های علوم انسانی و اجتماعی در فرآیند ارتقاء علمی مجله آموزش عالی ایران. دوره ۱۰، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۷ ) ص. ۱-۲۳
محمد روشن*، مجتبی قاسمی
چکیده:
دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی ماهر و تولید فناوری دارند که دو عامل مهم رشد اقتصادی در کشورها هستند. نحوه جبران خدمات و ارتقاء درجه علمی اعضای هیئت علمی به عنوان مهمترین نهاده در فرآیند تولید دانش و فناوری همواره در کانون توجه دست اندرکاران امر بوده است. دانشگاه های ایرانی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و آئین نامه هایی برای ارتقاء اعضای هیئت علمی آنها تصویب و برای اجرا ابلاغ شده است. آخرین آئین نامه موجود در این زمینه مصوب سال 1394 بوده و از مهر 1395 اجرای آن الزامی بوده است. اعضای هیئت علمی که فرض میشود رفتاری عقلایی دارند و به دنبال طی کردن فرآیند ارتقاء درجه علمی خود با حداکثر سرعت ممکن هستند، با توجه به محدودیت و کمیابی منابع خود به مکانیسم انگیزشی حاصل از آئین نامه ارتقاء واکنش نشان داده و فعالیت های خود را بر مبنای امتیازات اعلامی در این آئین نامه تنظیم می کنند. واکاوی این رفتار و بررسی پیامدهای کلان آن هدف اصلی این مقاله است. تحلیل رفتار ارتقاء اعضای هیئت علمی با استفاده از آموزه های اقتصاد خرد حاکی از پایین بودن تمایل آنها به چاپ مقالات در نشریه های معتبر بین المللی، عرضه کمتر آموزش در مقطع کارشناسی و عدم شرکت در کنفرانس های بین المللی خارج از کشور است. پیامدهای کلان این رفتارهای فردی منجر به عرضه روزافزون مجلات داخلی، افت کیفیت آموزش
مقالات مشابه درباره آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه ها از طریق این آدرس قابل دسترس است:
http://ihej.ir/browse.php?mag_id=28&&slc_lang=fa&sid=1