آمار رساله و پایان نامه های ثبت شده دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه قم درسامانه ایرانداک از 1.docx
12.3K
آمار رساله و پایان نامه های ثبت شده در ایرانداک در سال 1398
مجلات پر دانلود توسط کاربران دانشگاه قم از نورمگز.pdf
271.7K
فهرست مجلات پر مراجعه از پایگاه مقالات مقالات نورمگز:
معرفت تعداد دانلود: 582
حقوقی دادگستری تعداد دانلود: 441
دادرسی تعداد دانلود: 417 کانون وکلا تعداد دانلود: 415 کانون تعداد دانلود: 413
فهرست کامل به پیوست است
قرآن پژوهی ج۱ - بهاء الدین خرمشاهی.pdf
9.57M
📘نام کتاب: قرآن پژوهی جلد ۱
✍️نویسنده: بهاء الدین خرمشاهی
زبان: فارسی
قرآن پژوهی ج۲ - بهاء الدین خرمشاهی.pdf
8.5M
📘نام کتاب: قرآن پژوهی جلد ۲
✍️نویسنده: بهاء الدین خرمشاهی
زبان: فارسی
فهرست مقالات اخرین شماره مجله پژوهش های فلسفی کلامی
1. Contents, vol.21,Issue 3 - Serial Number 81, Autumn 2019
مشاهده مقاله | اصل مقاله
2. Illuminating Modern Western Skepticism
Nancey Murphy
مشاهده مقاله | اصل مقاله
3. The Skepticism of Skeptical Theism
Edward Wierenga
مشاهده مقاله | اصل مقاله
4. Religious Epistemology and Dialectic
Hajj Muhammad Legenhausen
مشاهده مقاله | اصل مقاله
5. Faith, Reason and Revealed Knowledge in the View of Shi‘a Scholars
محسن جوادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله
6. Does Tillich Have A Hidden Debt To Kant?
Stephen R. Palmquist
مشاهده مقاله | اصل مقاله
7. Telling Stories-Giving Reasons: Narrative Ethics revisited
Jochen Schmidt
مشاهده مقاله | اصل مقاله
8. Muslim Philosophers on the Relation between Metaphysics and Theology
محمد سعیدی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله
9. Agency and Virtues
زهرا خزاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله
10. Avicenna’s View on the Role of Practical Intellect in Performing Moral Action
سید احمد فاضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله
11. Can Religion be the Basis for Dialogue at the Global Level?
Reinhard Hesse
مشاهده مقاله | اصل مقاله
http://pfk.qom.ac.ir
داستان کوتاه " چکمه" اثر هوشنگ مرادی کرمانی
با اجرای #احسان_حیدری
👈 #تولید_اختصاصی
کانال کتابخانه صوتی
#داستان_کوتاه
#هوشنگ_مرادی_کرمانی
#کودک_و_نوجوان
Chakmeh - Ehsan Heydari.mp3
7.66M
#داستان_کوتاه چکمه
اثر هوشنگ مرادی کرمانی
👈گروه سنی کودک و نوجوان
مزایای منابع الکترونیکی برای کتابداران و کاربران کتابخانهها
منابع الکترونیکی مزایای فراوانی نسبت به منابع چاپی و سایر منابع فیزیکی دارند. یکی از مزیتهای بسیار مشهود این است که کاربران کتابخانه میتوانند ۲۴ ساعت شبانهروز، ۷ روز در هفته از طریق صفحۀ وب کتابخانه به منابع الکترونیکی کتابخانه دسترسی داشته باشند. کاربران بدون نیاز به مراجعۀ فیزیکی به کتابخانه، به منابع کتابخانه دسترسی سریع و لحظهای دارند. همانند کتاب و سایر مواد فیزیکی کتابخانه، استفاده از منابع الکترونیکی کتابخانه برای کاربران کتابخانه رایگان است؛ اما فراتر از این، مزیتی برای کاربران کتابخانههای دارای منابع الکترونیکی وجود دارد که اخیراً توسعهیافته و تا اندازهای نیز ناملموس است که از آن تحت عنوان «ارتباط بین پیوندی»[۱] نام برده میشود و به منظور ارتقای فرآیند جستوجو به کار میرود. ارتباط بین پیوندی یکی دیگر از انواع قابلیتهای منبع الکترونیکی است، برای مثال، در یک پایگاه اطلاعاتی که حاوی نمایه و چکیده[۲] است؛ با استفاده از این قابلیت امکان پیوند مستقیم از پیشینۀ کتابشناختی بازیابی شده به متن کامل آن منبع فراهم میشود[۳]، بدین معنا که نتیجه جستوجو کاربر را به پایگاهی هدایت میکند که کتابخانه مجوز استفاده از آن منبع را دارد. امروزه ظهور سیستمهای اکتشاف در مقیاس وب، مزیت دیگری را با عنوان ضرورت مدیریت واحد دانش پایه[۴] برای کتابداران در بر داشته است.
معایب منابع الکترونیکی برای کتابداران و کاربران کتابخانهها
منابع الکترونیکی معایبی را برای کتابداران و کاربران کتابخانه به همراه دارند که بسیاری از آنها مربوط به پیچیدگیهای اشتراک است. به عنوان مثال، منابع الکترونیکی بهجای اینکه خریداری شوند معمولاً توسط یک کتابخانه به اشتراک گرفته میشوند، بهطوریکه تعهدات مالی مداوم و روبه رشدی را ایجاب میکنند که باید توسط سازمان پیگیری و ارزیابی و برای تأمین بودجۀ آن برنامهریزی شود، انجام این فعالیتها برای کارکنان زمانبر است.
منابع الکترونیکی معمولاً به اشتراک گذاشته میشوند؛ بهطوریکه به عنوان منابع دارای مجوز از آنها یاد میشود، البته در اینجا حقوق متعلق به ناشران و یا تولیدکنندگان منابع الکترونیکی محفوظ است. زمانی که کتابخانه مجوز خود را برای استفاده از یک منبع الکترونیکی لغو میکند، کاربران دیگر دسترسی به آن منبع نخواهند داشت. البته این امر با امانت دادن کتاب یا دی. وی. دی.[۵] که کتابخانه بر آن مالکیت دارد و میتواند هرگونه که صلاح میداند با آن رفتار کند، در تضاد نیست و رویکردی مشابه دارد .
در واقع، مجوز حقوق مربوط به تکثیر و توزیع منابع و محتوا توسط ارائهدهندۀ محتوا به کتابخانه داده میشود اما کتابداران اغلب با محدودیتهایی در استفادۀ کاربران منابع الکترونیکی خود روبرو هستند، محدودیتهایی که ممکن است فراتر از محدودیتهای بیانشده توسط قانون مالکیت معنوی آثار باشد. معمولاً توافقی در مورد این محدودیتها توسط هر دو طرف قرارداد، مجوز دهندۀ منابع الکترونیکی و کتابخانه پذیرندۀ اشتراک صورت میگیرد، این محدودیتها در زمان آغاز تعهد (به اشتراکگذاری منابع) مورد مذاکره قرار گرفته و امکان تجدید و تمدید اشتراک یا مذاکرۀ مجدد وجود دارد. این فرآیند،”مذاکرۀ مجوز” و یا به زبان سادهتر “فرآیند صدور مجوز” نامیده میشود.
صدور مجوز، واگذاری حقوق مالکیت منابع و تعهدات مالی، بهطور مداوم مشکلاتی را برای کتابخانهها به وجود میآورد، در این میان کتابداران باید برای استفاده از منابع الکترونیکی پیشگام باشند و منابع مالی محدود را برای تهیۀ منابع مناسب صرف نمایند. حتی با وجود این مسائل، کتابخانهها به ارائه اطلاعات در قالب منابع الکترونیکی به کاربران خود ادامه خواهند داد چرا که تقاضا برای دسترسی به این منابع بسیار زیاد است.
محتوای این فرهنگ برگرفتۀ ویراستهای از فرهنگ ادبیات فارسی است که اوّل بار نشرنو آن را در ۱۳۸۷ منتشر كرد و اکنون نزدیک به بیست درصد مطالب جدید به آن افزوده شده است.
فرهنگ حاضر در پاسخ به نیاز کسانی تدوین شده است که به ادبیات معاصر علاقه دارند و خواهان مجموعهای مستقل و منسجم در اين زمينه هستند.
در این فرهنگ، معرفی رماننویسان و خلاصۀ رمانهای شاخص، معرفی داستاننویسان و خلاصۀ برخی از داستانهای کوتاه، معرفی نمایشنامهنویسان و خلاصۀ نمایشنامههای مطرح، معرفی شاعران و دفترهای شعر شاخص، معرفی برخی از منتقدان ادبی، و اصطلاحات و آرایههای ادبی با نمونههای معاصر را خواهید یافت.