#کتاب_صوتی
کتاب «شهر گمشده» تحلیلی درباره شخصیت بانوی دو عالم «حضرت فاطمه (س)» و سیره و اندیشههای ایشان است.
«پیامبر اکرم (ص)» رحلت کردهاند و مدینه یتیم شده است. اکنون کسانی که باید به خانه «علی (ع)» روی آورند و همانندترین فرد به پیامبر (ص) را به جانشینی او برگزینند، چنین نکردهاند؛ و به مقامی که خدای متعال برای علی(ع) برگزیده بود و پیامبر اکرم در طول دو دهه همواره بر آن تأکید کرده بود، گردن ننهادند. اکنون دیگر سخنی از «مدینة النّبی» نیست و کسی نمیتواند از امامت قرآنی دم زند. علی (ع) حذف شده و تمام حرمت او پایمال گشته است. علی که در روزگار پیامبر، محترمترینِ مسلمانان و برادر پیامبر خدا، بلکه نَفْسِ پیامبر (به نصّ آیه قرآن) محسوب میشد و بزرگترین مجاهد راه خدا و مؤمنترین و نیرومندترین پشتیبان دین خدا بود.
از سوی دیگر علی (ع) عالم به همه قرآن و عامل به همه آن بود و در کار دین ذرّهای سستی نمیکرد و در اداره جامعه و تربیت امت جز عدالت چیزی نمیشناخت، پس از درگذشت پیامبر (ص) هیچ احترامی ندارد. چرا این چنین است؟
#کتاب_صوتی شش ماه پایانی" اثر مجتبی السادة ترجمه محمود مطهری نیا
بصورت #گزیده
تولید ایران صدا با صدای #علیرضا_تابان
#شش_ماه_پایانی
#مجتبی_السادة
#مذهبی #اعتقادی
#کتاب_صوتی
کتاب "شش ماه پایانی" ترجمه کتاب «الفجر مقدس المهدی (عج) و ارهاصات الیوم الموعود» اثر محقق مسلمان شیعی و ارجمند «مجتبی السادة» است که با عنوان شش ماه پایانی عرضه می شود.
نویسنده با مطالعه و تحقیق در منابع و تفحص در روایات موفق به ارائه اثری شده که در آن وقایع و حوادث شش ماه آخرین از سال ظهور حضرت موعود، امام مهدی، علیه السلام بررسی و قابل مطالعه شده است.
این کتاب طبق روایات و احادیث هرگز وقتی برای ظهور امام عصر (عج) مشخص نکرده است. اما خوانندگان را متذکر حوادث مهم و جدی آخرین سالی میکند که امید میرود واقعۀ شریف ظهور در آن اتفاق افتد.
🔴منبع دیجیتال🔴
#حیدربابایه_سلام
📝 کتاب «حیدربابایه سلام» در 18 صفحه تنظیم شده است.
سید محمدحسین بهجت تبریزی تخلص به شهریار (پیش از آن بهجت) شاعر آذربایجانی بهسال ۱۲۸۵ در شهر تبریز متولد شد. او به زبانهای فارسی و تورکی آذربایجانی شعر سرودهاست. وی در تبریز بهدنیا آمد و بنا به وصیتش در مقبرةالشعرای همین شهر به خاک سپرده شد. در ایران روز درگذشت این شاعر معاصر را «روز شعر و ادب فارسی» نامگذاری کردهاند.
شهریار دوران کودکی را در روستای مادریاش -قیشقورشاق- و روستای پدریاش -خشگناب- در بخش تیکمهداش شهرستان بستانآباد در شرق استان آذربایجان شرقی سپری نمود. پدرش حاج میرآقا خشگنابی نام داشت که در تبریز وکیل بود. پس از پایان سیکل اول متوسطه در تبریز، در سال ۱۳۰۰ برای ادامهٔ تحصیل از تبریز عازم تهران شد و در مدرسهٔ دارالفنون تا سال ۱۳۰۳ و پس از آن در رشتهٔ پزشکی ادامهٔ تحصیل داد.
حدود شش ماه پیش از گرفتن مدرک دکتری بهعلت شکست عشقی و ناراحتی خیال و پیشآمدهای دیگر ترک تحصیل کرد. پس از سفری چهارساله به خراسان برای کار در ادارهٔ ثبت اسناد مشهد و نیشابور، شهریار به تهران بازگشت. در سال ۱۳۱۳ که شهریار در خراسان بود، پدرش حاج میرآقا خشگنابی درگذشت. او بهسال ۱۳۱۵ در بانک کشاورزی استخدام و پس از مدتی به تبریز منتقل شد. دانشگاه تبریز شهریار را یکی از پاسداران شعر و ادب میهن خواند و عنوان دکترای افتخاری دانشکدهٔ ادبیات تبریز را نیز به وی اعطا نمود.
حیدربابا نام کوهى در زادگاه استاد محمد حسین بهجتى تبریزى ملقب به شهریار است . منظومة «حیدربابایه سلام» نخستین بار در سال ١٣٣٢ منتشر شد و از آن زمان تا کنون به زبانهاى مختلفى ترجمه شده است. حیدربابا سندى زنده است، و پرده اى رنگین و برجسته از زندگى در روستا را نشان میدهد. مضمون اغلب بندهاى آن شایستة ترسیم و نقاشى است زیرا از طبیعت جاندار سرچشمه مى گیرد. قلب پاک و انسان دوستِ شهریار بر صحنه ها نور مى ریزد و خوانندگان شعرش را به گذشته هاى دور میبرد . نیمى از این منظومه نامنامه و یادواره است که شاعر در آن از خویشان وآشنایان و مردم زادگاه خود و حتى چشمه ها و زمینها و صخره هاى اطراف خشگناب نام میبرد و هر یک را در شعر خود جاودانگى مى بخشد.
🔴اطلاعیه🔴
✅با توجه به لزوم انجام تمهیدات برای کاهش حضور دانشجویان جهت امور اداری در دانشگاه و از آنجاییکه یکی از مراحل دانش آموختگی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تحویل پایان نامه یا رساله به کتابخانه های دانشگاه است، این ایمیل libqom99@gmail.com از طرف کتابخانه مرکزی برای ارسال فایل PDF وWord پایان نامه های دفاع شده در دانشگاه اختصاص داده شده است.
✅لازم به ذکر است در ایمیل ارسالی علاوه بر فایل پایان نامه به دو فرمت pdf و word ، کد رهگیری ایرانداک، شماره دانشجویی و تلفن تماس دانشجو نیز باید ارسال گردد.
◀️ گفتنی است سه روز کاری پس از ثبت پایان نامه در ایرانداک https://sabt.irandoc.ac.ir/ امکان مشاهده آن توسط کتابخانه مرکزی وجود دارد و قبل از سپری شدن زمان ذکر شده امکان تسویه حساب دانشجویان وجود ندارد.
🔴اطلاع رسانی و تامین منابع کتابخانه مرکزی: https://eitaa.com/qomlibrary
1_256427956.pdf
20.24M
🔴منبع دیجیتال🔴
📗 نام کتاب: آماده باش یاران امام زمان (عج)
✍️ نویسنده: حسین گنجی
معرفی کتاب:
✅ مولف در بخش نخست کتاب با عنوان «معنای انتظار» با استفاده از آیات و روایات به بررسی انتظار و انواع آن پرداخته است.
در بخش دیگری تحت عنوان «ویژگیهای منتظران» چگونگی شناخت امام زمان(عج) و لطفها و برکات آن امام همام و همچنین ویژگی یاران امام (ع) و راههای خودسازی و تهذیب نفس، فواید و آثار تقوا مورد بررسی قرار گرفته است.
در بخش سوم به سقوط دینی در عصر غیبت، آفتها و عافیتهایی که دوران مذکور به همراه دارد و نیز باید ها و نباید های زمان ظهور اشاره شده است.
در بخش پایانی کتاب، وظایف شیعه در زمان غیبت مورد بررسی قرار گرفته و نوع انتظار را برای منتظران بیان نموده است.
یاد امام و داشتن شوق دیدار ایشان، امکان تشرف به حضور و ارتباط برقرار کردن با ایشان و راهکارها و موانع پیش رو از مباحث مطرح شده در این بخش است.
در پایان کتاب ذکری هم از گزیده اشعار مربوط با موضوع از شعرای نامدار آمده است.
#کتاب_صوتی
عنوان: آشتی با امام عصر
از دکتر علی هراتیان است
چاپ بیست وجهارم
ناشر عطر عترت ا، ۱۲۰ صفحه
دارای سه فصل : فصل اول محرومیت خود ساخته و فصل دوم رهنمودهای نجات بخش و فصل سوم چه باید کرد.
کتاب حاضر، در زمینهی "مهدویت" با استناد به آیات، احادیث، و روایات، موضوعاتی از این دست را دربرمیگیرد: مظلومیت امام عصر (عج)، ظهور آن حضرت، وظیفهی شیعیان ایران، عنایات خاص امام (عج) به جامعهی شیعه، جایگاه امام زمان (عج) در زندگی ما، دعا برای تعجیل فرج، آثار شگفتانگیز دعا برای فرج، جهاد مالی در راه امام عصر (عج)، مکر شیطان برای تاخیر فرج، و لزوم توجه، توسل، و رجوع به ساحت مقدس امام (عج).