🔴تازه های نشر🔴
مرجانه فشاهی، مترجم مقیم آلمان از ترجمه دو اثر میشائیل لودرز، شرقشناس و ژورنالیست متخصص جهان عرب به نامهای «آنان که توفان درو میکنند: چگونه غرب سوریه را بهسوی هرجومرج راند» و «آرماگدون در مشرقزمین» چگونه پیوندهای سعودی ایران را در تیررس خود قرار داد» خبر داد. این دو کتاب توسط نشر افکار در دسترس مخاطبان قرار میگیرند.
«آنان که توفان درو میکنند: چگونه غرب سوریه را بهسوی هرجومرج راند» (Die den Sturm ernten: Wie der Westen Syrien ins Chaos stürzte)، سال ۲۰۱۷ در انتشارات آلمانی س. ها. بک (C.H.Beck) در مونیخ منتشر شده است.
در معرفی این کتاب آمده است: «در افکار عمومی اعتقاد بر این است که بشار اسد و متحدانش بخصوص دولت روسیه مسئول ایجاد فاجعه موجود در سوریه هستند. اما مدارک مخفی و ایمیلهای رد و بدل شده مابین تصمیم گیرندگان که به تازگی اجازه انتشار پیدا کردهاند، نشان میدهد که از زمان شروع جنگ در سوریه، بشار اسد بهعنوان خاری در چشم غرب به حساب میآید و کوشش غرب در برانداختن او کشور را بهسوی هرجومرج سوق داده است. اما از سوی دیگر، اروپا نتیجه سیاست غرب در تغییر رژیم سوریه را از طریق بحران پناهندگان و خطر روزافزون تروریسم بهخوبی لمس کرده و مشاهده میکند.»
کتاب «آرماگدون در مشرقزمین: چگونه پیوندهای سعودی ایران را در تیررس خود قرار داد» (Armageddon im Orient: Wie die Saudi-Connection den Iran ins Visier nimmt) هم اثری دیگری از لودرز با ترجمه خانم فشاهی است که در سال ۲۰۱۸ در بنگاه س. ها. بک منتشر شده است.
در پشت جلد این کتاب که به نقش عربستان سعودی در مناقشات خاورمیانه و از جمله اصطکاک آن دولت با ایران میپردازد، آمده است: «معاهده هستهای با ایران حال دیگر به تاریخ پیوسته است: نشانههایی از وقوع طوفان به چشم میخورد. اما چرا ایالات متحده امریکا آن را برخلاف خواست اروپا یکطرفه فسخ کرد، با وجود اینکه تهران به تمام تعهدات خود باقی ماند؟ اختلاف بر سر چیست؟ آیا موضوع خاموش کردن بهقول غرب یک «دولت خبیث» است، و یا مسلط شدن بر منطقه خاورمیانه؟ میشائیل لودرز دلایل اصلی را توضیح داده و آشکار میسازد: حمله به ایران منتج به ایجاد حکومتی در جهت غرب نخواهد شد، بلکه در مشرقزمین دنیا به آخر میرسد؛ بهعلاوه نتایج فاجعهآمیز هم برای اروپا با خود به همراه میآورد.»
پایگاه ایرانداک امکان دانلود پایان نامه ها را برای هر کاربر ثبت نام شده تا 5 عنوان در هر هفته فراهم کرده است. برای دسترسی به متن کامل پایان نامه ها به این آدرس مراجعه نموده و در ابتدا عضو پایگاه شوید. لازم به ذکر است با هم شماره ملی و ایمیل فقط یک بار می توان اقدام به عضویت نمود.
https://irandoc.ac.ir
اطلاع رسانی و تامین منابع کتابخانه مرکزی
عضویت در کانال کتابخانه مرکزی:
https://eitaa.com/qomlibrary
#کتاب_صوتی
🔰همزمان با روز سعدی🔰
🔰زندگینامه🔰
ابومحمّد مُشرفالدین مُصلح بن عبدالله بن مشرّف، متخلص به سعدی، شاعر و نویسندهٔ پارسیگوی قرن هفتم است. اهل ادب به او لقبهای استادِ سخن، پادشاهِ سخن، شیخِ اجلّ و حتی بهطور مطلق، استاد داده اند.
🔰درباره غزلیات سعدی🔰
غزلیات سعدی مجموعهٔ شعرهایی است که سعدی در قالب غزل سروده و تاکنون چندین استاد زبان فارسی، تصحیحهای متعددی از آن منتشر کردهاند.
سعدی حدود ۷۰۰ غزل دارد. او در سرایش غزلیات، به زبان سنایی و انوری توجه ویژهای داشته است. بسیاری از صاحب نظران بر این باورند که غزل در اشعار سعدی و حافظ به اوج رسیده است.
محور بیشتر غزلهای سعدی، عشق است. سعدی از معدود شاعرانی است که غزلهای عاشقانهاش، از ابتدا تا انتها، عاشقانه باقی میماند. غزلهای عاشقانهٔ سعدی، به سادگی، خلوص و زمینی بودن شهرهاند.
وی همچنین در سرایش غزلیات خود، به وزنهای دوری (اوزان طربانگیز مانند فَعَلاتُ فاعِلاتُن فَعَلاتُ فاعِلاتُن یا مُفتَعِلُن مَفاعِلُن مُفتَعِلُن مَفاعِلُن) توجه ویژهای نشان داده است.
علاوه بر غزلهای عاشقانه، سعدی غزلهای عارفانه و غزلهای پندآموز نیز سروده است. فروغی در تدوین کلیات سعدی، غزلهای پندآموز و عارفانه را از بقیه غزلها جدا کرده و در فصلی مجزا با عنوان «مواعظ» آورده است.
غزلیات سعدی در چهار کتابِ «طیبات»، «بدایع»، «خواتیم» و «غزلیات قدیم» گردآوری شده است.
غزلیات قدیم را سعدی در دوره جوانی سروده و سرشار از شور و شعف است. خواتیم مربوط به دوران کهنسالی سعدی و دربرگیرنده زهد و عرفان و اخلاقیات است. بدایع و طیبات، مربوط به دوران میانسالی و پختگی سعدیاند؛ هم شور و شعف جوانی و هم زهد و عرفان را دربرمیگیرند.
طیبات و بدایع، به لحاظ هنری، به دو بخش دیگر برتری دارد. در برخی از نسخههای کلیات سعدی، غزلهای ملمع در بخش جداگانهای با نام «ملمعات» آمده است که به نظر محمدعلی فروغی یک تقسیمبندی جعلی است؛ چون در نسخههای قدیمی، مشاهده نشده است.
علی دشتی وجه تمایز سعدی از دیگر غزل سرایان را در طنین و ترنمی میداند که در اشعار و بهخصوص غزلیات وی وجود دارد. به تعبیر وی «موزونی و خوش آهنگی» کلام در غزلیات سعدی به سادگی قابل توصیف نیست. دشتی آن را به یک منحنی یا دایره تشبیه میکند که در آن پیوستگی واژگان با هیچ زاویهای شکست برنمیدارد.
کتاب صوتی آیین زندگی اثر دیل کارنگی است؛ اگر می خواهید از این کتاب بهره واقعی ببرید، فکر نکنید که یک بار سرسری شنیدن کفایت میکند. پس از اینکه کتاب را به صورت کامل شنیدید، باید هر ماه چند ساعت را صرف مرور آن بکنید آن بیندازید. هر روز به فکر پیشرفت باشید.
این کتاب به ما میآموزد که: چگونه تشویش و نگرانی را از خود دور کنیم.هر روز برای همان روز زندگی کنیم.چگونه قبل از اینکه نگرانی، شما را از پا در آورد، شما آن را از پا در آورید.چگونه از مورد انتقاد قرارگرفتن نگران نشویم.چگونه بر نگرانی غلبه کنیم.چگونه کسالتی را که خستگی، نگرانی و بیزاری به بار میآورد از بین ببریم.چگونه در چهارده روز، افسردگی را درمان کنیم.چگونه مسایل نگرانکننده را تجزیه و تحلیل و حل کنیم.چگونه ذهن را از نگرانی خالی کنیم.