🔴کتاب گویا🔴
قبیله لعنت
نوشته : اسماعیل شفیعی سروستانی
🔰درباره کتاب🔰مباحث از «صبحگاه آفرینش و انعقاد نطفۀ رویگردانی از خداوند» آغاز شد؛ تا آن زمان که «کاهنان معبد جادو» عرصه را برای عابدان و صالحان حریم امن بندگی تنگ کردند.
ابلیس، این مار گزنده، با همدستیِ سامریان و گذار از میان «بنیاسرائیل» و فراز و نشیبهای رفته بر پیامبران، بنایی را ایجاد کرد که در گوشههای تاریک و نمورش، «مجامع مخفی و الیگارشی خاخامهای آلوده به کابالا و جادو» لانه گزیدند.
بعثت حضرت عیسی بن مریم، واقعهای نبود که ابلیس و جنود جنّی و انسی همراهی کنندهاش، به سادگی از کنار آن بگذرند؛ از این رو، از ماجرای تصلیب، بستری فراهم آمد تا در میانۀ قرون وسطی و کشاکش جنگهای صلیبی، «شوالیههای معبد» مجامع مخفی را پایهگذاری کنند.
اروپای مسیحی با پاره کردن بندهای وابستگی عقیدتی و عملی مسیحیّت کلیسایی، شرایط تاریخی نوینی را تجربه کرد که به واسطۀ آن، همۀ آرزوی شیطان و لژنشینان مجامع مخفی در میان مناسبات فردی و اجتماعی مردم برآورده شد. بسط سکولاریسم، نضج مکتب اومانیسم و رواج لیبرالیسم در حوزۀ فرهنگ و شکلگیری دولتهای استعماری، چنان آن شجرۀ ملعونه را آبیاری کردند که رشد یافت و به برگ و بار نشست.
حضور و نقشآفرینی «فراماسونها در صحنۀ حیات سیاسی-اجتماعی» ساکنان قرن نوزده و بیست میلادی و شکلگیری حوزۀ وسیع فرهنگی و تمدّنی غرب الحادی، سران مجامع مخفی را بیش از هر زمان، امیدوار کرد که همۀ امکان لازم برای برپایی دولت جهانیِ فرزندخواندگان ابلیس فراهم آمده است.
ایلومیناتی، موضوع بحث این جلد از مجموعه تاریخ لعنت، به معنای ظهور عملی و نظری خاستگاه شیطان و لژنشینان مجامع مخفی بیخدا در آخرالزّمان است؛ «نظم نوین جهانی» و سپس عصیان و آشوبی فراگیر، به امید دستیابی ابلیس به سلطهای فراگیر در ابعاد جهانی.
*کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد هشت (ایلومیاتی؛ سیزده خاندان تاج دار، سیزده خط خونین) نوشته اسماعیل شفیعی سروستانی، سال ۱۳۹۸ در نشر هلال (زیرمجموعه انتشارات موعود عصر) به چاپ رسید و انتشار یافت.
🔴وبینار پژوهش در وب🔴
لینک مشاهده جلسه دوم وبینار "پزوهش در وب"
http://lms.31654.ir/p0h6qvsvhdd6/
ویا
https://www.aparat.com/v/kCP8Q
جهاددانشگاهی -کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
🔴تازه های نشر🔴
#ویژه روز جهانی قدس
حاکمیت صهیونیسم بر اراضی فلسطین که با حمایت غربی ها صورت گرفت، جدای از نابود کردن حرث و نسل و کشته شدن صدها هزار انسان، به نابودی شمار زیادی از آبادی های فلسطینی منجر شد، آبادی هایی که به کلی از میان رفتند و امروز فقط نامی از آنها باقی مانده است. مرکز الدراسات الفلسطینیه، کتابی با عنوان «کی لاننسی» = «تا فراموش نکنیم» در باره فهرست بلندی از این روستاهای نابود شده (418 روستا) و نشانه های آنها در منابع تاریخی و جغرافیایی نوشت. اکنون این کتاب توسط انتشارات حامیان آزادی قدس، در 764 صفحه در قطع دایره المعارفی و با کاغذ بسیار سبک و زیبا، منتشر شده است. این کتاب، از معدود تحقیقات خوبی است که در باره فلسطین در ایران منتشر می شود. کتاب یاد شده علاوه بر جنایات سیاسی صهیونیسم، نشانگر نقش ویرانگر این دولت در از میان بردن آثار تمدن بشری است، دولتی که با ادعاهای دروغ سعی کرد، خود اعراب را در واگذاری زمینهایشان به یهودیان مقصر نشان دهد، در حالی که تنها و تنها بر اساس این فهرست، 418 روستا را به زور تصرف کرد و از روی زمین محو نمود.مولف آن، ولید الخالدی، و مترجم امیر حسین بابالار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویژه روز جهانی قدس
🎥 بغض رهبر انقلاب برای جای خالی حاج قاسم در روز قدس
🔴کتاب گویا🔴
#ویژه روزجهانی قدس
راوی داستان اینگونه بیان میکند:
«ام سعد، زنی که سالیان دراز با خانوادهام در غبسیه زندگی کرده و از آن پس نیز در اردوگاههای وحشت سالیان بسیاری را زیسته است، همچنان هر سهشنبه به خانۀ ما میآید.»
«به من مثل فرزندش نگاه میکند و قصۀ رنجوری، بدبختی و شادیاش را برایم تعریف میکند، اما هرگز شکایت نمیکند. به گمانم آن بانوی چهلساله، از سنگ نیرومندتر و از صبر، صبورتر است. زندگانی خود را دهبرابر دیگران در رنج و کار میگذراند تا برای خود و فرزندانش لقمهای پاک به دست آورد. سالهاست که او را میشناسم.
در گذر روزگاران، تنها کسی است که هرگز از او بینیاز نمیشوم. آنگاه که بر درمیکوبد و وسایل فقیرانهاش را در کنار درگاه میگذارد، در سرم بوی اردوگاهها با بدبختیها و پایداریهای ریشهدارشان، با بیچارگیها و آرزوهایشان افشانده میشود؛ و طعم تلخکامی سالها و سالها را که تا حد سرگیجه و دوار چشیدم، بازمیگرداند.
آخرین سهشنبه، مثل همیشه آمد، وسایل فقیرانهاش را گذاشت و رو به من گفت: پسرعموجان، میخواهم چیزی به تو بگویم، سعد رفت، او به خدایش پیوست و آنگاه از آرزوها و خواستههای خود گفت....»
*ام سعد (عربی أم سعد ، DMG Umm Saʿd) رمان کوتاهی است از، نویسنده فلسطینی غسان کانافانی. این کتاب در بیروت در سال ۱۹۶۹ با عنوان ام سعد - Qiṣṣa filastīnīya ("ام سعد - روایت فلسطینی") منتشر شد.
🔴کتاب گویا🔴
#ویژه روز قدس
رمان صوتی " آمریکایی" اثر هوارد فاست ترجمه فریدون مجلسی
تولید رادیو تهران در 7 قسمت
با صدای #بهروز_رضوی
#آمریکایی
#هوارد_فاست
📗#معرفی_کتاب📗
رمان "آمریکایی" نوشته هوارد فاست داستان زندگی قاضی و سیاستمدار آمریکایی، جان پیتر آلتگلد است که ماجرای او با شورش کارگری اول ماه مه شیکاگو گره خورد.
هوارد فاست نویسنده آزادیخواه و عدالت طلب آمریکایی و از پیشروترین نویسندگان قرن بیستم آمریکا است. رهبر انقلاب در جلسه با مدیران و سردبیران نشریات دانشجویی در سال ۱۳۷۷ ، در بخشی از سخنان خود ، به رمان " آمریکایی " و نویسنده آن اشاره کردند و فرمودند : " من نمی دانم شما چقدر با وضع دموکراسی غربی و انتخابات آنجا آشنا هستید . هرچه در این زمینه اطّلاع پیدا کنید و معلوماتتان بیشتر شود، به ناکامی دمکراسی غربی و تحزّب -که پایهی آن دمکراسىِ آنچنانی است- بیشتر پی خواهید برد. کتابی هست که شما بعید است آن را مطالعه کرده باشید . این کتاب از یک رمان نویس معروف آمریکایی به نام هاوارد فاست است . بنده هم بعضی از کتاب هایش را دارم و خیلی از آنها را خوانده ام . او یک رمان نویس بسیار خوبی است . کتابی دارد به نام " آمریکایی " که شرح حال شخصی است که مراحل رشد و تربیت و پیشرفت و دوره کلاس قضایی دیدن و قاضی شدن و بالاخره وارد مبارزات انتخاباتی شدن او ، شرح داده شده است . آدم وقتی این کتاب را می خواند ، واقعا می فهمد که انتخابات یعنی چه..."