🔴تامل🔴
داستان ها پنجره هایی به سوی دنیاهای متفاوت هستند و در این میان داستان کوتاه آن هم از بزرگان ادبیات جهان چه بسا پنجره ای درخشان تر باشد به تجربه ای رایگان که به قیمت گرانی تمام شده است
🔴منبع دیجیتال🔴
این مقاله به بررسی ورود صنعت چاپ به ایران پرداخته و آمار نشر کتاب در ایران را ارایه کرده است.
🔴منبع دیجیتال🔴
🔰معماری علم در ایران
نوشته: دکتر رضا منصوری
..... در ابتدای کتاب معماری علم نوشتم چگونه است که در معماری علم همهء دانشگران و پژوهشگران هم معمارند، هم عمله، هم بنا، و هم مصالح. در معماری علم هم، مانند ساخت هر مصنوع پیچیدهای، شاید بشود اول طراحی مفهومیکرد، بعد طراحی جزیی، و دست آخر طراحی و تهیه نقشه برای ساخت. به هر حال در این قیاس، بهنظر میآید کتاب معماری علم من تنها پیشنهادهای است در بیان نیاز به یک طراحی معماری برای علم در ایران.
🔴کتاب گویا🔴
این کتاب با زبانی ساده، بزرگمردی از شیرمردان تاریخ این مرزوبوم را توصیف کرده است. امید که چراغ حضورشان در دلمان، روشنیبخش راهمان باشد. جملهی معروف شهید ابراهیم هادی این است: «مشکل کارهای ما این است که برای رضای همه کار میکنیم، جز خدا.»
پهلوان بسیجی «ابراهیم هادی» از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبههی گیلانغرب است.
شهید هادی در یکم اردیبهشت سال ۱۳۳۶ دیده به جهان گشود و پس از بیست و هفت سال زندگی پرفرازونشیب، در عملیات والفجر مقدمّاتی در منطقه فکه، در تاریخ بیست و دوم بهمن سال ۶۱، به شهادت رسید. همانطور که از خداوند میخواست، پیکر پاکش در کربلای فکه گمنام ماند.
با سپاس از انتشارات شهید ابراهیم هادی
🧩 Save Emails To PDF
🧩
⚡️با این افزونه میتوانید پیامهای مهم در ایمیلتان را بهصورت پیدیاف ذخیره کنید.
📧 امروزه پست الکترونیک یا ایمیل، یکی از راههای ارتباطی در فضای مجازی است. اطلاعات زیادی مانند منابع علمی یا پژوهشی، اسناد، مدارک، راهنماها و ... از طریق ایمیل در بین افراد منتقل میشود.
گاه ممکن است نیاز باشد که تعدادی از ایمیلها و اطلاعاتِ آنها را در هارد ذخیره کنیم تا در مواقع دیگر به راحتی و بدون نیاز به اینترنت، به محتوای آنها دسترسی داشته باشیم.
همچنین بهدلیل محدودیت در فضای ابری ایمیلها، ممکن است با کمبود فضا مواجه شویم و مجبور به حذف برخی از پیامها در ایمیل خود باشیم. بنابراین لازم است پیش از حذف آنها، از پیامها مهم خود یک خروجی بگیریم.
یکی از راههای ساده و سریع برای اینکه ایمیلهای مدنظرمان را به هارد سیستم منتقل کنیم، خروجی گرفتن از پیامها در ایمیل است.
⚡️ استفاده از افزونهٔ Save Emails To PDF، راهکاری ساده برای حل این مسئله است.
🖥 شما میتوانید این افزونه را در لیست افزونههای کروم، جستوجو کنید و آن را به مرورگر خود بیفزایید. سپس به ایمیل مورد نظر خود وارد شوید و به افزونهٔ Save Emails To PDF اجازهٔ دسترسی به ایمیل موردنظر را بدهید. بعد از آن شما میتوانید بهصورت جداگانه از هر ایمیل خود خروجی بگیرید یا مجموعهای از پیامهای خود در صندوق پیامها را انتخاب کنید و از آنها بهصورت یکجا خروجی بگیرید. پس از انتخاب پیامهای موردنظر، روی گزینهٔ save email کلیک کنید و یکی از فرمتهای خروجی را انتخاب کنید. شما میتوانید یکی از فرمتهای پیدیاف، اچتیامال، سیاسوی، اکسل و یا تکست را برای فایل خروجی خود انتخاب کنید. و سپس در فاصلهٔ بسیار کوتاهی، خروجی موردنظرتان را دریافت کنید.
لینک افزونهٔ Save Emails To PDF در کروم:
https://chrome.google.com/webstore/detail/save-emails-to-pdf-by-clo/dngbhajancmfmdnmhhdknhooljkddgnk
#افزونه
#افزونههایـکاربردی
🆔 @hamyaar_ir
🌐 www.hamyaar.ir
🌐 instagram.com/hamyaar_ir
🔴دسترسی رایگان به شاخص تاثیر مجلات وب آو ساینس🔴
استناد به عنوان شاخص کیفی مجلات و مقالات شناخته شده است(1). شاخص تاثیر[1]، به عنوان ارزیابی کیفی مجلات به کار میرود. این شاخص بر اساس تعداد استنادات دریافتی مجلهای در یک سال به تعداد مقالات دو سال گذشته آن مجله است. استفاده اولیه این شاخص برای مقایسه تاثیر مجلات مستقل از اندازه برای انتخاب در نمایه استنادی علوم بود، ولی بعدا از این شاخص برای ارزیابی عملکرد نشریات استفاده شد. امروزه نیز این شاخص شناخته شدهترین شاخص کتابسنجی در سراسر دنیاست. مزایای اصلی این شاخص سادگی درک و تفسیر، ثبات و دسترسی سریع برای طیف وسیعی از مجلات از طریق پایگاههای جی سی آر[2]، سایمگو[3] و اسآیدی[4] است(2).
پایگاه جی سی آر هر ساله بر اساس وب آو ساینس[5]، شاخص تاثیر مجلات را منتشر میکند. اما این پایگاه همانند وب آو ساینس نیاز به اشتراک دارد، که بسیاری از محققان به آن دسترسی ندارند و برای ارسال مقاله به مجلهای با شاخص تاثیر بالا دچار مشکل هستند. بر همین اساس، اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمی، در وب سایتی تمام اطلاعات موجود در جی سی آر را استخراج و بر اساس 229 حوزه موضوعی آن در اختیار کاربران قرار داده است. اطلاعات مربوط به آخرین دوره منتشر شده یعنی سال 2018، است.
با مراجعه به آدرس http://rank.sid.ir/jcr و انتخاب حوزه موضوعی خود به اطلاعات تمامی مجلات و شاخصهای آن دست خواهید یافت.