🔴دسترسی رایگان به شاخص تاثیر مجلات وب آو ساینس🔴
استناد به عنوان شاخص کیفی مجلات و مقالات شناخته شده است(1). شاخص تاثیر[1]، به عنوان ارزیابی کیفی مجلات به کار میرود. این شاخص بر اساس تعداد استنادات دریافتی مجلهای در یک سال به تعداد مقالات دو سال گذشته آن مجله است. استفاده اولیه این شاخص برای مقایسه تاثیر مجلات مستقل از اندازه برای انتخاب در نمایه استنادی علوم بود، ولی بعدا از این شاخص برای ارزیابی عملکرد نشریات استفاده شد. امروزه نیز این شاخص شناخته شدهترین شاخص کتابسنجی در سراسر دنیاست. مزایای اصلی این شاخص سادگی درک و تفسیر، ثبات و دسترسی سریع برای طیف وسیعی از مجلات از طریق پایگاههای جی سی آر[2]، سایمگو[3] و اسآیدی[4] است(2).
پایگاه جی سی آر هر ساله بر اساس وب آو ساینس[5]، شاخص تاثیر مجلات را منتشر میکند. اما این پایگاه همانند وب آو ساینس نیاز به اشتراک دارد، که بسیاری از محققان به آن دسترسی ندارند و برای ارسال مقاله به مجلهای با شاخص تاثیر بالا دچار مشکل هستند. بر همین اساس، اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمی، در وب سایتی تمام اطلاعات موجود در جی سی آر را استخراج و بر اساس 229 حوزه موضوعی آن در اختیار کاربران قرار داده است. اطلاعات مربوط به آخرین دوره منتشر شده یعنی سال 2018، است.
با مراجعه به آدرس http://rank.sid.ir/jcr و انتخاب حوزه موضوعی خود به اطلاعات تمامی مجلات و شاخصهای آن دست خواهید یافت.
🔴کتاب گویا🔴
🔰مسیر موفقیت
کتاب «اثر مرکب» نوشته دارن هاردی در نگاه اول مانند دیگر کتابهای موفقیت به نظر میرسد اما تفاوت عمدهای با دیگر کتابهای دسته روانشناسی و موفقیت دارد. نقطه مشترک این کتاب با دیگر کتابهای موجود در این زمینه شامل مباحثی چون امید، تلاش، نیروی درون و ... است اما تفاوت این کتاب و در واقع نقطه قوت آن در این است که اثرگذاری زیادی در مخاطب ایجاد میکند و در تمام مسیر رسیدن به موفقیت با مخاطب همراه بوده و با مثالها و راه حلهایی کاربردی او را در رسیدن به هدف همراهی میکند. در واقع کتاب حاضر به بیان این نکته میپردازد که چگونه تصمیمات کوچک و به ظاهر بیاهمیت افراد در طول سالیان با انباشته شدن بر روی هم زندگیشان را دستخوش تغییر و تحول میکند. در مقدمه کتاب چنین آمده:
«اثر مرکب، کتابی قدرتمند و علمی است که بر اساس سالها تجربههای اثبات شده و مفید نگاشته شده است و به شما آموزش میدهد که چگونه از استعدادهایتان استفاده کنید تا از فرصتهایی که شما را احاطه کردهاند در بیشترین حد ممکن بهره بگیرید. اثر مرکب گنجینهای از ایدهها برای رسیدن به موفقیتی است که تا کنون فکر نکردید امکانپذیر باشد.»
بخش از کتاب
«این تجربه بیربط به تغییر ناگهانی یا ترک سریع عادت بد نیست. برای مدت کوتاهی، احساس مشقت و ناراحتی باعث میشد بدن از طریق فرایند هوموستاسیز به محیط متفاوت عادت کند. همه ما توانایی هوموستاسیز مشابهی برای ترک رفتارهای نامطلوبمان داریم. اغلب میتوانیم خودمان را خیلی سریع به صورت فیزیکی و روانی با تغییرات و محیط جدید تطبیق دهیم.»
🔴معرفی کتاب🔴
عنوان: محبوبيت ائمه بقيع عليهم السلام نزد اهل سنت
نویسنده: سید حسین اسحاقی
ناشر: مشعر، تهران، 1389
معرفی عناوين اصلي كتاب شامل:
اشاره؛ پيش گفتار؛ فصل اوّل: امام حسن مجتبى (ع)؛ فصل دوم: امام زين العابدين (ع)؛ فصل سوم: امام محمد باقر (ع)؛ فصل چهارم: امام صادق (ع)
به مناسبت 8 شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام
چهارمین جلسه وبینار "پژوهش در وب" .
یکشنبه 11خرداد ساعت 22
لینک ورود:http://lms.31654.ir/rweb/
جهاددانشگاهی-کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
⚫️همزمان با فرارسیدن هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه اطهار(ع) در بقیع، ویژهنامه الکترونیک این روز حزنانگیز منتشر و از طریق لینک زیر قابل دسترس است.
هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری قبرستان بقیع به عنوان مهمترین قبرستان اسلام به دست وهابیون تخریب شد. تا پیش از تخریب و ویرانی قبور مطهر بقیع توسط وهابیت متعصب که براساس معتقدات خود، به تخریب بسیاری از آثار تاریخی پرداختند، بر روی قبور پیشوایان و سایر بزرگان اسلام که در مدینه مدفون بودند، گنبدها و بناهایی قرار داشت.
ائمه بقیع در بقعه بزرگی که به طور هشت ضلعی ساخته شده و اندرون و گنبد آن سفیدکاری شده بود، مدفون بودند. پس از تسلط وهابیون بر مدینه، آنها ضمن تخریب قبور، آثاری که بر روی قبور قرار داشت را نیز از بین بردند. در جریان این واقعه بارگاه امام حسن مجتبی(ع)، امام سجاد(ع)، امام محمدباقر(ع) و امام جعفرصادق(ع) ویران شد.
آنان اضافه بر قبور مطهر ائمه معصومین(ع)، دیگر قبور را هم تخریب کردند که از جمله آنها میتوان به قبر منسوب به فاطمه زهرا(س)، عبداللهبن عبدالمطلب و آمنه پدر و مادر پیامبر اسلام، قبر مطهر فاطمه بنتاسد(س) مادر امیرالمومنین(س)، قبر مطهر حضرت امالبنین(ع)، قبرعباس عموی پیامبر، ابراهیم پسر پیامبر(س)، قبر اسماعیل فرزند حضرت صادق(ع)، قبر دختر خواندگان پیامبر(ص)، قبر حلیمه سعدیه مرضعه پیامبر(ع) و قبور شهدای زمان پیامبر(ع) اشاره کرد.
از طریق لینک زیر ویژه نامه سالروز تخریب قبور ائمه اطهار علیهم السلام در بقیع در پایگاه اینترنتی حوزهنت قابل دسترس است:
https://hawzah.net/fa/Occation/View/34026