eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
44 ویدیو
896 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴کنفرانس ملی : افول امریکا روند گذشته و تحولات اینده🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴سومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴پنجمین کنفرانس پزوهش در علوم و مهندسی🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴کتاب گویا🔴 این کتاب مجموعه چند سخنرانی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است که در سال ۱۳۵۸، معظم له آن را بازنویسی کردند. همواره دو برداشت نادرست از سیره‌ی ائمه هدی (علیهم السلام) به‌ویژه امام صادق (علیه السلام) وجود داشته است: یک. وظیفه‌ی امامان معصوم (علیهم‌السلام) منحصر در تلاش‌های علمی بوده است و آنان جز بیان معارف دین، نقش و سِمَت دیگری نداشته‌اند و بنابراین هیچ گاه به‌دنبال مبارزه با طاغوت و استکبار نبوده‌اند. دو. اهل بیت (علیهم‌السلام)_ هرچند به ضرورت_ اهل مبارزه و جهاد با حکومت‌های جور و فساد نبوده‌اند، بلکه با آنان سازش و همکاری داشته‌اند. برخی از مخالفان مبارزه با رژیم طاغوت پهلوی، براساس همین دو رویکرد از مبارزه با آن طفره می‌رفتند، یا مبارزان و مجاهدان را مخالف روش ائمه (علیهم‌السلام) معرفی و مردم و جوانان را به آنان بدبین می‌کردند. اما از نگاه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) مبارزه و جهاد با حکومت ظلم و فساد و ایجاد حکومتی بر پایه‌ی دین، خود از معارف دین و وظیفه‌ی شرعی است و امامان معصوم (علیهم السلام) علاوه بر وظیفه‌ی تبیین و تفسیر دین، همواره در تحقق این مقصود و عمل به این فرضیه برترین تلاش‌ها را داشته‌اند.... حضرت امام جعفر الصادق (علیه السلام) در دوره‌ی رسوخ و نفوذ تحریفات گسترده در معارف دین و غفلت وسیع از ارزش‌های بنیادین اسلام که به‌وسیله‌ی خلفای اموی صورت گرفته بود، به امامت رسید. آن امام هُمام از ضعف حکومت و شرایط زمانه، فرصت‌های بی‌نظیری ساخت؛ جریان معرفتی اصیل اسلامی را تبیین و تحکیم کرد و با تحریف و دست‌اندازی در دین مبارزه‌ی بی‌امانی کرد. بر همین پایه، آن حضرت را به‌‌درستی «رئیس مکتب» نامیده‌اند. مقتضای شرایط سیاسی در عمده‌ی دوران امامت آن حضرت، ارتباط گسترده‌ی پیروان با ایشان و درنتیجه نقل فراوان عبارات و کلمات آن حضرت (علیه السلام) است. بر این اساس، احادیث برجای‌مانده از امام صادق (علیه السلام) بسیار بیشتر از روایات منقول از ائمه‌ی دیگر است. قصد مولف معظم از انتشار متن مذکور آن بوده که به‌جای معرفی شناسنامه‌ای امام صادق (علیه السلام)، شرایط زمانه و اقدامات آن حضرت در تقابل با خلفای زمان، شعرا و علمای درباری و نیز تعامل با شیعیان به‌صورت غیر تفصیلی بیان شود. البته درکنار این مباحث، برخی مطالب دیگر نیز مانند فلسفه‌ی نبوت، وظایف امام، مقصود از خلیفه‌ی واقعی، تبیین دوره‌های چهارگانه‌ی امامت، توضیح درباره‌ی اقدامات امام سجاد و امام باقر (علیهما السلام)، چگونگی کار تشکیلاتی حزب امامت، مقصود از «قائم» و مانند آن مطرح شده است. *پیشوای صادق (علیه السلام) تالیف آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴سالروز شهادت جانسوز امام صادق (ع) تسلیت باد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قال الصادق (ع): جعل الخير كله في بيت و جعل مفتاحه الزهد في الدنيا . امام جعفر صادق (ع) : همه خير در خانه اي نهاده شده و كليدش را زهد و بي رغبتي به دنيا قرار داده اند . (اصول كافي ، ج 3 ، ص 194)