Part_04_ادبیات ایران.mp3
10.04M
قسمت چهارم
#انوری
با صدای #بهروز_رضوی
Part_05_ادبیات ایران.mp3
9.19M
قسمت پنجم
#عرفی_شیرازی
با صدای #بهروز_رضوی
Part_06_ادبیات ایران.mp3
8.75M
قسمت ششم
#فردوسی پایان
با صدای #بهروز_رضوی
#کتاب_صوتی:
گنجینه الاسرار
مثنوی «گنجینه الاسرار» درباره برداشتهای ناب عرفانی از عاشورای حسینی، حر، حضرت عباس، قاسم، حضرت علیاكبر و دیگر وقایع عاشوراست. از بین شعرهایی كه پیرامون عاشورا سروده شده، «گنجینه الاسرار» از تاثیرگذارترین هاست.
معرفی نویسنده کتاب:
«میرزا نورالله عُمان سامانی» ملقب به «تاجالشعراء» از شعرای بنام نیمه دوم سده ۱۳ و اوایل سده ۱۴ هجری به شمار میرود. درباره آثاری که از او باقی مانده، باید به «معراجنامه»، «گنجینة الاسرار»، «مخزن الدرر» و «دیوان» او اشاره کرد. عُمان سامانی گنجینه را به سبک و شیوه و وزن زبدة الاسرار صفی ساخته و پرداخته و بهیقین از شاهکارهای ادب شیعی به شمار میرود. «گنجینه الاسرار » عُمان سامانی به خاطر شیوه ی بیانی بیدلانه ای که دارد، مقوله های دور از دسترس عرفانی را به عینیت جامعه منتقل می کند و مفاهیم مجرد ذهنی را با ابزارهای بیانی عاشقانه، کاملاً ملموس و محسوس به تصویر می کشد و با استفاده از جاذبههای سبک وقوع، به واقعه عاشورا رنگی بیدلانه می بخشد.
عُمان سامانی را باید یک شاعر تمامعیار ولایی قلمداد کرد که عطش دیرپای خود را با زلال گوارای فرهنگ ارزشی آل الله فرومینشاند و با سلوک بی وقفه خود در طریق معرفت، مشاهدات روحانی خود را در خلوت کشف و شهود هنرمندانه به تصویر می کشد و هنگامی که اتصال باطنی او برای لحظاتی با عوالم ماورایی قطع می گردد، با پریشان گوییهای خود از قبض موقتی که به سراغ او آمده، خبر می دهد و پس از برقراری ارتباط درونی، بی درنگ از حاشیه به متن می رود و دنباله ی مطلب را پی می گیرد، و این همان تفاوت اساسی شعر جوششی با نوع کوششی آن است.
گنجینه ی عُمان درحقیقت یک سفرنامه است؛ سفرنامه ای عارفانه و روحانی که حرکت قافله عشق را در مسیر شهادت، مرحله به مرحله، گزارش می کند.
سامانه نشریات علمی جهان اسلام
از طریق لینک زیر می توانید با استفاده از شاپا ( شماره استاندارد بينالمللي پيانيدها )یا عنوان نشریه ضریب تاثیر، شاخص آنی و استنادات تجمعی مجلات فارسی را به دست آورید.
https://jcr.isc.gov.ir/main.aspx
آشنایی با معروف ترین سامانه های پروفایل پژوهشگران.pdf
1.39M
آشنایی با معروف ترین سامانه های پروفایل پژوهشگران
از طریق این سرویس ها، شما می توانید رزومه علمی و دانشگاهی و پروفایل خود را بسازید و آنها را در وب برای دیگران قابل رویت کنید. یکی دیگر از اهداف تولید چنین پروفایل هایی آشنایی بیش از پیش پژوهشگران باهم و از این طریق مشارکت علمی در کارهای تحقیقاتی می باشد. ما در اینجا به معرفی برخی از این سامانه ها می پردازیم:
1) Scopus Authors ID
2) ResearcherID
3-Google Scholar Citation Service
http://www.jahannews.com/news/737934/%D9%84%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%DA%86%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AAلوریس چکناواریان: حضرت عباس بارها دستم را گرفت
کتاب صوتی و pdf " ناگفته هایی از حقایق عاشورا" اثر آیت الله سید علی حسینی میلانی
بصورت 16 جلسه #سخنرانی
#ناگقته_هایی_از_حقایق_عاشورا #آیت_الله_سید_علی_حسینی_میلانی
#مذهبی #تاریخی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "ناگفته هایی از حقایق عاشورا" حاصل پژوهشی است عمیق و دقیق، از دانشمند معاصر حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی که در طی ۱۶ جلسه در حضور جمعی از شاگردان ایشان تدریس شده است.
این گفتگو، در سه محور «ریشه ها، وقایع و پیامدها»ی واقعه عاشورا صورت گرفته است.
ابتدا و قبل از ورود به بحث اصلی، طی تحلیلی جامع، برخوردهایی را که در طول تاریخ از سوی اصحاب سقیفه با این حادثه تاریخی شده، دسته بندی شده است. سپس در بخش اصلی کتاب سیر تاریخی منجر به شهادت حسین بن علی (ع) را با بررسی نقش معاویه، نقش یزید و نقش کوفیان، در ۳ بخش جداگانه به تفصیل، نقل و بررسی می کند.
خصوصیّتی که این کتاب را از سایر نوشته های موجود در این زمینه متمایز می کند، دیدگاه جدید و موشکافانه ای است که آشنایی با آن و مطالب نادرش در خصوص بررسی افراد، وقایع و شرایط تاریخی، به احتمال زیاد، خواننده را در فضایی نو در نگاه به عاشورا قرار خواهد داد. و متوجه خواهد شد که چه بسا «شیعیان بیوفای کوفه» غلط مشهوری بیش نباشد و اینکه چه نقشه ها و اهدافی در پس پرده نگه داشته شده و واقعیت از سوی چه کسانی دگرگون گشته است.
نتیجه نهایی مطالعه این کتاب تحول اساسی در نگاه ما به حرکت امام معصوم و شرایط تاریخی خواهد بود و نقش ایشان را در حفظ اسلام در شرایطی متفاوت با آنچه تاکنون ترسیم شده، خواهیم فهمید. طرحی را می بینیم که در آن، معاویه نقشه نابودی کلی اسلام را کشیده بود و با تدبیر خلیفه الاهی، نتیجه، کاملا عکس آنچه می پنداشتند رقم خورد و بنی امیه را که آرزوی حکومتی ابدی در سر داشتند، در دهه ای ریشه کن ساخت.