عجیب ترین مدرسه ایران در پادنای عُلیا
ادعا نیست اگر بگوییم دبستان شهدای محراب روستای دشتبال متفاوت ترین مدرسه این روزهای ایران است. مدرسه ای که مدیر و معاون و ناظم ندارد، ۱۴ دانش آموز دارد و یک معلم و یک دنیا عشق. در جذاب ترین مدارس دنیا هم دانش آموزانش روزهای تعطیل رغبتی برای رفتن به مدرسه ندارند اما مدرسه شهدای محراب تنها مدرسه ای است که دانش آموزش روزهای تعطیل سال هم به مدرسه می روند، حتی ۳ ماه تابستان. شاگردان «فرود نعمتی» در 6سال اول سال تحصیلی همه فن حریف می شوند. هم قالیباف و گلیم باف و سفالگر می شوند هم نجار و طراح و مسلط به کامپیوتر. بازیگر تئاتر می شوند. کارآفرین می شوند. پرورش قارچ یاد می گیرند و محصول تولید شده را به روستاییان می فروشند.
جذاب حتی برای گردشگران
بچه های مدرسه روستای دشتبال با تلاش های خستگی ناپذیر معلم نه تنها مجری طرح های کوچک اقتصادی می شوند بلکه راه را برای ورود گردشگران داخلی و خارجی به دورافتاده ترین روستای استان اصفهان باز کرده اند. آقا معلم کمپینی داخلی را برای تقویت گردشگری روستای دشت بال در پادنای علیا راه اندازی کرده است. فرود نعمتی می گوید:«مدرسه شهدای محراب برای گردشگران هم جذاب است. تابستان یک سال قبل گردشگری ایرانی که مقیم کانادا بود و اتفاقا معلم یکی از مدارس آن کشور، به روستای ما آمد. مدرسه باز بود و چند نفر از بچه ها در گوشه ای از مشغول قالیبافی بودند، یکی دو نفر سفالگری می کردند، دو نفر با کامپیوتر کار می کردند. توجه این گردشگر جلب شد و من برایش از روش تدریس در مدرسه توضیح دادم. اینکه شعار مدرسه خانه دوم است را عملی کردم. بچه ها هر روز صبح با کمک یکدیگر صبحانه درست می کنند و می خورند. گفتم ما در مدرسه مان نیمکت نداریم. همه دور یک میز جمع می شوند. بچه های پایه های بالاتر به کلاس پایینی ها درس می دهند. با هم ناهار درست می کنیم. در این روستا ۳۰ خانواده عشایری در چادر زندگی می کنند. هر روز یکی از خانواده ها را در چادر خودشان میهمان ناهار می کنیم. برای آنکه به بچه ها نجاری یاد بدهم دوره نجاری را گذراندم. همه رشته های مهارتی در مقطع ابتدایی در مدرسه ما به صورت عملی آموزش داده می شود.» گردشگر، فیلمی از فعالیت های مدرسه تهیه می کند و بعد از رفتن به کانادا و آغاز سال تحصیلی، فیلم مدرسه روستای دشتبال را به مسئولان آموزشی نشان می دهد.
وقتی کاناداییها انگشت به دهان می مانند
با معلم ایرانی تبار مقیم کانادا از طریق یکی از شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار می کنیم تا از واکنش مسئولان آموزش و پرورش کانادا بعد از دیدن فیلم مدرسه روستایی باخبر شویم. خانم «پزشک زاد» می گوید:« مسئولان باور نمی کردند این اتفاق در مدرسه یکی از روستاهای دورافتاده ایران می افتد. آنها می گفتند با اینکه آموزش و پرورش کانادا در روش تدریس مهارت محور حرفی برای گفتن دارد اما هنوز نتوانسته به سبک معلم روستایی عمل کند.» این اتفاق بهانه ای شد برای آنکه آقا معلم تصمیم بگیرد کاری کند کارستان و مدرسه را به پاتوق گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کند. نعمتی می گوید:« تفاهم نامه ای با اداره گردشگری استان اصفهان منعقد کرده ایم و قرار است با کمک دانش آموزان و اهالی روستا روستای دشتبال را به عنوان شاهراه گردشگری میان اصفهان و یاسوج تبدیل کنیم.»
منبع: https://www.farsnews.com/news/13970730001215/%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
بسیاری از مواقع کاربران با انواع فرمت های کتاب الکترونیکی آشنا نیستند بدلیل اینکه بجز فرمت پی دی اف PDF با موارد دیگر کمتر برخورد می کنند:
1. فرمت AZW , AZW3 که با نرم افزار کیندل آمازون قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است.
2. https://www.amazon.com/kindle-dbs/fd/kcp
۲. فرمت epub که با نرم افزار ادوب دیجیتال ادیشن قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است.
https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html
۳.فرمت PDF که اغلب با نرم افزار ادوب ریدر قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است.
https://acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/pdf-reader.html
۴. فرمت DJVU که با نرم افزار دی جی وی یو ریدر قابل خواندن است این نرم افزار روی انواع پلت فرم های سیستم عامل قابل نصب است
https://sourceforge.net/projects/windjview
۵.فرمت MOBI که با نرم افزارهای مختلف دیجیتال ریدر مثل Calibre قابل مطالعه می باشد.
https://calibre-ebook.com/download
۶.فرمت CHM که بصورت پیش فرض با ویندوز قابل مطالعه می باشد.
منصور شادکام قائم مقام انجمن نابینایان ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، در آستانه هفته کتاب با تشریح خلاءها و کمبودهای تأمین منابع اطلاعاتی نابینایان کشور طی سالهای اخیر، به انجمن نابینایان اشاره کرد و گفت: انجمن نابینایان ایران موسسهای خیریه است که سال ۱۳۷۲ تأسیس شد، اما رویکردش از سال ۱۳۹۱، به سمت مسائل فرهنگی معطوف شد. بر این اساس با تشکیل یک کمیته بررسی متوجه شدیم در حوزه منابع اطلاعاتی کودکان و نوجوانان نابینا، با کمبود شدید و ناعادلانهای روبهرو بودیم.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/4769071/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
بیش از سه هزار جلد کتاب صوتی با موضوعات و عناوین مختلف از طریق کتابخانه های دانشگاه برای کلیه کاربران قابل دسترس می باشد. علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل صوتی کتب به کتابخانه مرکزی یا کوثر مراجعه نمایند.
*حال -خوش-خواندن
انسان اگر طالب رهایی است بايد نگرش خود را تغيير دهد، بايد فكرش را پرواز بدهد و تفكرش را عمق ببخشد. بايد هدف زندگي اش را مشخص كند، به تلقينات جامعه آگاه شود و به تفكرات قرضي و تحميلي كه به مغزش تحميل شده بيدار شود. باید به استقلال فكری و عاطفي برسد.
در يك كلام، انسان خواهان تحول، بايد از پوسته كهنه خودش بيرون بيايد و رشد كند.
🔹 (از کتاب "بیگانه درون")
🔸 نشر "سایه سخن"
حمیدرضا پوراعتماد در گفتگو با مهر:
اهمیت علوم شناختی از انقلاب صنعتی کمتر نیست
خبرگزاری مهر، گروه دین و اندیشه_محمد بحرینی: مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۹۷ پیرامون اهمیت علوم شناختی به مقایسه این علوم با انقلاب صنعتی پرداختند و این نکته را خاطرنشان کردند که اگر کشوری امروز در علوم شناختی و فناوری های مرتبط با آن عقب بماند، همان سرنوشت کسانی که در انقلاب صنعتی عقب ماندند یعنی استعمار شدن و زیر دست بودن را دچار خواهد شد.
پیرامون اهمیت علوم شناختی به سراغ دکتر حمیدرضا پوراعتماد، رئیس پژوهشکده علوم شناختی دانشگاه شهید بهشتی رفتیم تا گفتگویی تفصیلی در این باره با وی داشته باشیم؛
https://www.mehrnews.com/news/4569167/%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
شماره جاری: دوره 14، شماره 24، بهار و تابستان 1398، صفحه 3-280
1. بررسی تحلیلی دیدگاه ملاصدرا دربارۀ لوح محفوظ و لوح محو و اثبات با رویکرد فلسفی
صفحه 3-24
محمدعلی وطندوست؛ سیدمرتضی حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 304.2 K
2. ماهیتِ ماهیت لابشرط مقسمی (مطالعه و نقد تطبیقی در اصول و فلسفه)
صفحه 25-44
سیدمحمد موسوی؛ غلامعلی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 246.69 K
3. تبیین شاخصههای علم از نگاه قاضی سعید قمی
صفحه 45-66
زهرا توکلی؛ مجید صادقی حسنآبادی؛ جعفر شانظری
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.48 K
4. بررسی نظریۀ «علم الهی» در اندیشۀ شیخ اشراق و پل تیلیخ
صفحه 67-84
محمدحسین کیانی؛ فاطمه خفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 242.67 K
5. بررسی انسجام برهان فصل و وصل با نظام حکمت مشاء
صفحه 85-108
بهزاد پروازمنش؛ حسین غفاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 270.76 K
6. تحلیل انتقادی برهان صدیقین ملاصدرا بر مبنای دو رویکرد
صفحه 109-128
علی ارشد ریاحی؛ مجید صادقی حسنآبادی؛ ربابه جلیلی بهابادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.77 K
7. معناشناسی «ماهیت» در مابعدالطبیعۀ میرداماد
صفحه 129-150
سیدمحمد منافیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 274.77 K
8. نقش مسئلۀ بساطت یا ترکب مشتق در شکلگیری استدلال شیخ اشراق بر اعتباریت وجود و پاسخهای آن
صفحه 151-172
سیداحمد حسینی سنگچال؛ محمد سعیدیمهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.81 K
9. گونهشناسی اسماء حق تعالی در دعای عرفه امام حسین و تطبیق آن با مباحث عرفانی
صفحه 173-196
سیدمسعود عمرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 305.49 K
10. توحید افعالی در پرتو وحدت وجود در دیدگاه آقاعلی مدرس
صفحه 197-218
محمدرضا ارشادینیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.74 K
11. نقادی دلایل فخر رازی در مورد عدم غایتمندی افعال الهی
صفحه 218-236
حسن مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 247.4 K
12. مبادی عمل از دیدگاه فارابی و ملاصدرا
صفحه 237-256
احمد شهگلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 299.51 K
کوهستان لکلکها آخرین اثرداستانی بلند میرسلاو پنکوف است که با ترجمه سعید کلاتی از سوی نشر کتاب کوچه منتشر شده است.
سعید کلانی مترجم این اثر درباره این رمان با اشاره به اینکه این کتاب یک داستان تمام عیار در سبک رئالیسم جادویی است عنوان کرد: داستان این رمان در فضایی رویایی رخ می دهد جایی بین بلغارستان، ترکیه و یونان، در روستایی کوچک به نام کیلسورا که محل زندگی مسیحیان و مسلمانان است. یک جوان مسیحی بلغار تبار سالها بعد از مهاجرت به امریکا به بلغارستان به این روستا برمیگردد تا پدربزرگش را که حالا ساکن کلیسورا شده است ببیند .
میروسلاو پنکوف، زاده ی سال ۱۹۸۲، نویسنده ای بلغارستانی است که به زبان بلغاری و انگلیسی می نویسد. پنکوف در شهر گابروو به دنیا آمد، چهارده سال در صوفیه زندگی کرد و در هجده سالگی به ایالات متحده رفت. او در دانشگاه آرکانزاس، ابتدا به تحصیل در رشته ی روانشناسی و سپس نویسندگی خلاق پرداخت. پنکوف اکنون در دانشگاه تگزاس شمالی، نویسندگی خلاق تدریس میکند و با مجله American Literary Review نیز همکاری دارد.
از این نویسنده جدای از داستانهای کوتاه پیش از این کتابی با عنوان «شرق غرب» نیز در ایران ترجمه شده است.
رمان «هنری و کیتو» به قلم آیریس مرداک، فیلسوف و رماننویس ایرلندی، با ترجمه زهره مهرنیا و توسط نشر نیماژ منتشر شد. پیشتر، رمان مهم «دریا دریا» از همین نویسنده به فارسی برگردانده شد.
رمان «هنری و کیتو» به قلم آیریس مرداک، فیلسوف و رماننویس ایرلندی، با ترجمه زهره مهرنیا و توسط نشر نیماژ منتشر شد. پیشتر، رمان مهم «دریا دریا» از همین نویسنده به فارسی برگردانده شد.
«هنری و کیتو» هجدهمین رمان آیریس مرداک است که سال ۱۹۷۶ منتشر شده و اگر «دریا دریا» از نظر ادبی، مهمترین رمان این نویسنده ایرلندی تلقی شده، «هنری و کیتو» محبوبترین و پرفروشترین اثرش محسوب میشود. منتقدان آن را در سنخ آثار تریلر طبقهبندی کردهاند زیرا در کتاب شاهد جنایات خشونتبار و فراز و نشیبهای متعددی هستیم و تعلیق و هیجان در آن حرف اول را میزند.
آیریس مرداک در دانشگاه آکسفورد به مطالعه علوم کلاسیک و تاریخ باستان رو آورد و در فلسفه، شاگرد ویتگنشتاین بود. سالها در همان دانشگاه بهتدریس فلسفه پرداخت و آثار اولیهاش، رسالههایی نظری بودند که بیشتر از هرچیز تحت تأثیر اگزیستانسیالیسم و ژان پل سارتر بود. مرداک رماننویسی را از دهه ۱۹۵۰ میلادی آغاز کرد و تا پایان عمرش ۲۶ رمان نوشت که مضامین اصلیشان مسئله خیر و شر، روابط میان زن و مرد و ضمیر ناخودآگاه انسانی بودند. آیریس مرداک یکی از بزرگترین نویسندگان انگلیسیزبان قرن بیستم بهحساب میآید.
تیراژ رمان ۴۸۰ صفحهای «هنری و کیتو» ۱۱۰۰ نسخه و قیمت پشت جلد آن ۶۹۰۰۰ تومان است.
....کتاب «درآمدی بر وجود و زمان» میتواند کمک راه ما باشد. این کتاب با ترجمه خوب احمدعلی حیدری از زبان آلمانی ترجمه شده است و شرحی گام به گام و بیانی روان دارد. «وجود و زمان» کتابی است که در عین اینکه دشوار است بسیار منظم است، این اثر (Werk) یا به زبان هایدگر این راه (Weg)، نسبت به برخی کارهای متأخر هایدگر زبانی سادهتر دارد، زیرا هایدگر در کارهای متأخر خود مثل Ereignis (رویداد) بسیار رادیکالتر، هم در محتوا و هم در فرم شده است. او در Ereignis دیگر قابل پیشبینی نیست، زیرا که رویداد اگر قابل پیشبینی باشد دیگر رویداد از آن خود نیست، «رویداد» به دنبال «آغازی از سرآغاز دیگر» است. در هر حال کتاب لوکنر، برای کسانی که در مواجهه با متن «هستی و زمان» از دشواری خوانش آن گلایه دارند، میتواند تمرین مقدماتی قابل اعتمادی باشد.
🌹ای احمدیان به نام احمد صلوات
هر دم به هزار ساعت از دم صلوات
از نور محمدی دلم مسرورست
پیوسته بگو تو بر محمد صلوات
"اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"🙏
🌹هفته ی وحدت و ميلاد نبي أكرم محمد مصطفي (ص)و سبط گراميشان امام جعفر صادق (ع) گرامي باد.
چکیده مقالات آخرین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی پژوهش های تفسیر تطبیقی/ پاییز و زمستان 98/ انتشارات دانشگاه قم
بررسی و تحلیل تفسیری ظلمت مؤمن و نور کافر در آیه 257 بقره
سید محمد موسوی مقدم؛ علی حاجوی؛ رقیه یوسفی؛ داود صائمی
http://ptt.qom.ac.ir/article_1391.html
پژوهشی تطبیقی در تفسیر آیه "الْخَبِیثاتُ لِلْخَبِیثِینَ " از منظر فریقین
علیرضا طبیبی؛ مجید زیدی جودکی
http://ptt.qom.ac.ir/article_1394.html
بررسی تطبیقی دیدگاه ها پیرامون عبارت «مِنَ السَّماءِ» در آیات مربوط به باران
محمود قاسم زاده خشکرودی؛ محمدکاظم رحمان ستایش
http://ptt.qom.ac.ir/article_1396.html
نظریة اذن و ولایت الهی پیامبر اکرم (ص) در تشریع احکام الهی مبتنی بر آیات قرآن و آرای علمای فریقین
محمد جواد ابوالقاسمی
http://ptt.qom.ac.ir/article_1397.html
بررسی تطبیقی استناد اختلاف قرائات به اجتهاد یا سنت
محمدصادق یوسفی مقدم
http://ptt.qom.ac.ir/article_1398.html
بررسی مصداق کوثر در سوره کوثر در تفاسیر روائی شیعه و سنی
محمدرضا قضایی؛ امین مرادی؛ محمد مهدی کریمی نیا
http://ptt.qom.ac.ir/article_1399.html
بررسی و تحلیل حرکت خورشید در قرآن از منظر مفسران با علم
محمد کاوه
http://ptt.qom.ac.ir/article_1449.html
منظورشناسی و مصداق یابی کنز با تحلیل تطبیقی آرای مفسران
محمدعلی نظری؛ محمدعلی رضایی کرمانی؛ علی اسدی اصل
http://ptt.qom.ac.ir/article_1450.html
بررسی بازتاب رویارویی با تمدن نوین غربی در رویکرد عقلی –اجتماعی دو تفسیر المنارو المیزان
زهره حیدری نصرت آبادی؛ محمدجواد نجفی
http://ptt.qom.ac.ir/article_1451.html
بررسی و نقد نظریات مفسران در بیان وجه ارتباط شرط و جزایِ آیه سوم سوره نساء
محمد سلطانی رنانی
http://ptt.qom.ac.ir/article_1453.html
بررسی و تجزیه و تحلیل کارگفتهای اعلامی در سور و آیات نازله در غزوات رسول خدا(ص)
بهمن گرجیان؛ رحیم احمدی نرگسه
http://ptt.qom.ac.ir/article_1454.html
تاریخ تطبیقی انگارۀ تحریف بایبل در تفاسیر شیعه و اهل سنت
محمدعلی طباطبایی؛ عبدالهادی مسعودی؛ محمد علی مهدوی راد
http://ptt.qom.ac.ir/article_1455.html