کتاب «درباره عرفان مسیحی» (مقالاتی در باب مراقبه، شهود، عمل و نظر و ...) نوشته برنارد مک گین، آلن میچل، اندرو لاوت، شارلوت ردلر و ... به تازگی با ترجمه محمد صبائی توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هدف از گردآوری و ترجمه مجموعهمقالاتی که در این کتاب چاپ شدهاند، تهیه منبعی بوده که دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان به مطالعه مسیحیت و عرفان این دین، بتوانند از آن به عنوان راهنمای مطالعاتی استفاده کنند. به این ترتیب، گردآورنده و مترجم این کتاب، از دو کتاب راهنما استفاده کرده که یکی در سال ۲۰۱۲ و دیگری در سال ۲۰۱۳ چاپ شده است. صبائی از دو کتاب مذکور که بخشها و مقالات زیادی داشتهاند، دو بخش کلی را انتخاب کرده که در کلیات مشابه اما در جزئیات متفاوتاند.
به این ترتیب، در بخش اول این کتاب، فصول «عرفان در عهد جدید»، «مراقبه»، «شهود»، «عمل و نظر»، «الهیات سلبی و ثبوتی» و «اتحاد عرفانی» درج شده و عناوین بخش دوم هم به این ترتیب هستند: «دیدگاه اصلاحگران پروتستان درباره عرفان» و «عرفان مسیحی از منظر میاندینی».
بخشی از مقاله: استفاده مجدد از دادههای پژوهشی در ایران: شناسایی عناصر و الزامات
در دهه گذشته، تولید دادههای دیجیتال در بسیاری از زمینهها افزایش یافته است. برخی آمارها نشان میدهد هر روز در جهان حدود 5.2 کویینتیلیون 1 )معادل 10 به توان 18 )بایت داده تولید میشود )2014 Xhafa and Dobre )و تا سال 2020 بیش از 40 زتابایت )یا 40 تریلیون گیگابایت( داده تولید و مصرف خواهد شد )2012 Reinsel and Gantz )این حجم عظیم 2 دادهها ما را با پدیدهای تحت عنوان سیل عظیم داده مواجه میسازد و حجم دادهها و نقش آنها 3 در پژوهش باعث ایجاد الگوی جدیدی از علم تحت عنوان پارادایم چهارم شده است که 4 توسط جیم گری در دهه 1990مطرح شد. هدف از این پارادایم، جهانی است که در آن همه متون پژوهشی، آثار علمی و دادههای مربوط به آنها به صورت برخط در دسترس میباشند. در این پارادایم، تنها بر پژوهشهایی تاکید میشود که مبتنی بر دادههای به اشتراک گذاشته شده هستند و پژوهشگران، دیگر به دنبال تولید و جمعآوری داده نیستند و از دادههای تولید شده توسط سایرین استفاده میکنند )وزیری، نقشینه و نوروزی، 1396 )به این ترتیب دسترسپذیری دادهها به طور روزافزون مورد توجه قرار گرفت. در تالش برای گسترش دسترسی به دادههای پژوهشی و مطابق با دستورالعملهای جدید دولتی در اینباره، برخی از ناشران، مجالت، موسسات دانشگاهی و پژوهشی و حامیان مالی پژوهشها، شروع به تاسیس و یا گسترش مخازن 1 quintillion 2 Data Delug 3 fourth paradigm 4 Jim Gray مصاحبه با خبرگان شناسایی و در نهایت در ذیلِ سه بعد اصلیِ عوامل انسانی، عوامل سازمانی و زیرساختها دستهبندی شدند. سپس مولفههای هر بعد مشخص و در پایان پیشنهاداتی برای به کارگیری استفاده مجدد از دادههای پژوهشی موجود در ایران مطرح شد. واژگان كلیدی: استفاده مجدد، دادههای پژوهشی، مدیریت دادههای پژوهشی، مخازن داده و دعوت به اشتراک داده دادهها نمودند )2016 Curty )با ایجاد مخازن داده، روزبه- روز دادههای بیشتری در سرورهای این مخازن انباشته شد، بنابراین توجهها به سمت پیدا کردن راههایی برای حفظ ارزش و به حداکثر رساندن استفاده از دادهها در داخل و حتی بین رشتهها 3 معطوف شد )2011 Zimmerman and Faniel )و بحث استفاده مجدد از دادههای پژوهشی به صورت جدی مطرح شد. استفاده مجدد از دادههای پژوهشی به معنی استفاده از یک مجموعه داده، توسط شخص دیگری غیر از گردآورندگان اصلی دادهها برای اهداف جدید است. به عبارتی استفاده مجدد از دادههای پژوهشی یعنی محقق از دادههایی که شخصا جمع- آوری نکرده یا از ترکیب این دادهها با هم، برای پاسخ دادن به یک سوال جدید، استفاده کند.
ادرس: https://jipm.irandoc.ac.ir/article-1-4103-fa.pdf
NO 179[Ayeneye Pajohesh] (1).pdf
1.97M
آینه پژوهش (فایل کامل نشریه)
شماره 179
پايگاه ابر نور
www.abrenoor.ir
اجراي بر خط بيش از 200 نرم افزار علوم اسلامي و انساني
***************
15 روز اشتراک رايگان با اولين عضويت و ورود
✳️✳️70 درصد تخفيف اشتراک يکساله، شش ماهه و سه ماه ابر نور به مناسبت دهه فجر و سي امين سالگرد تاسيس مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي