#کتاب_صوتی اسم من علی اصغر است
ماجرا از زبان پسری به نام علی اصغر روایت می شود:
«در محلهی قدیمی ما تعزیهخوانی برپا می شد و پدرم امام حسین(ع) میخواند و من هم علی اصغر بودم».
آرزوی پدرم رفتن به کربلا و زیارت امام حسین(ع) بود. روزها سپری شد و بعد از ماجرای انقلاب، جنگ شروع شد. من روزبهروز بزرگتر میشدم و شاهد این اتفاقها بودم. مدتی بود که بابا برای آموزشهای نظامی به مسجد محل میرفت و شبها خیلی دیر به خانه می آمد. یک روز بابا درحالیکه لباس پاسداری پوشیده بود، به خانه آمد و به مادر گفت میخواهد به جبهه برود.
برای دانستن ادامهی ماجرا این کتاب را بشنوید.
از سری پیام های روز جهانی کتاب کودک
با هم زندگی کنیم / با هم بخوانیم
کریستین نوستلینگر (اتریش)
شعار جهانی روز کتاب کودک (1985)
تصویرگر: اروین موزر (استرالیا)
مترجم: منصوره راعی
در دنیا چیزهای کمی آن طوری است که باید باشد و تقریباً همه چیز آن طوری است که نباید باشد.
زندگی فقط برای گروه کوچکی از مردم خوب است و برای اکثریت بسیار بد. وقتی بزرگسالان در شرایط بدی باشند وضع کودکان از آن هم بدتر است. اکنون بیش از هر وقت دیگر لازم است با صدای بلند فریاد بزنی، بجنگی، با دیگران متحد شوی تا وضع موجود را تغییر بدهی. تا این که کتابی برداری و آن را بخوانی. اما برای آن که بتوانی جهان را تغییر دهی اول باید آن را بشناسی. مردم در لابه لای کلمهها و جملههایشان دروغ میگویند. ولی وقتی کلمهها و عبارتها نو شده شده باشد راحتتر میتوان صحیح و غلط بودن آن را تشخیص داد. این که بسیاری از مردم ادعا می کنند تلویزیون تو را کودن و کتاب ها تو را باهوش می کنند مسلماً درست نیست. اما در اغلب کشورها تلویزیون متعلق به کسانی است که قدرت را در دست دارند و میخواهند دنیا همان طور که هست باقی بماند. خیلی از کتابها هم همین طورند. اما کتابهای بسیاری هم هستند که به تو میگویند واقعاً چه اتفاقی دارد در جهان روی میدهد.
کتابها میتوانند به تو کمک کنند بفهمی چگونه صدایت را بلند کنی، برای چه بجنگی، با چه کسانی متحد شوی و چگونه کار تغییر دادن جهان را آغاز کنی. آنها میتوانند طوری به تو کمک کنند که از هیچ کس دیگر ساخته نیست.
🖊 بازخورد مثبت و دلگرم کننده ای از یکی از اعضای کانال کتابخانه مرکزی
سلام برادر؛ ضمن عرض تبریک نیمه شعبان بر شما عزیزان؛ امروز از کانال کتابخانه مرکزی دانشگاه فایل صوتی کتاب اسم من علی اصغر هست را دریافت کردم. اگر حافظهام درست یاری کند؛ این اثر نوشته مصطفی رحماندوست هست. مصطفی رحماندوست شاعر کودکان هست و همه بچهها ایشان را با اشعار زیباش از جمله «صد دانه یاقوت» میشناسند. شاید این اولین داستانی بود که مصطفی رحماندوست نوشته است. یادم هست که رضا رهگذر قصهگوی قصه ظهر جمعه که از نویسندگان مطرح کودکان نیز هست؛ آثار منتشر شده برای کودکان و نوجوانان را هم نقد میکردند. این اثر را هم نقد کرده بودند و در انتهای نقد خود به آقای رحماندوست توصیه کرده بودند که بهتر است به شعر بپردازند. این داستان را در جریان پایاننامهام که « بررسی داستانهای جنگ ایران و عراق نوشته شده برای کودکان و نوجوانان » در سال ۱۳۷۵ خوانده بودم. در جریان پایاننامه با خیلی از داستانها گریه کردم امروز شما بعد از ۲۴ سال یکبار دیگر با فرستادن این داستان اشک چشمان من را به شور و احساس حاکم بر ادبیات دفاع مقدس یکبار دیگر آشتی دادید. از شما بسیار سپاسگزارم. امیدوارم با انتخاب این گونه آثار که بسیار کوتاه هستند زمینه ای فراهم سازید که هروز یک داستان گوش کنیم؛ با تقدیم احترام یکی از کاربران کانال کتابخانه
🔴خبر🔴
محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب درباره برگزاری یا لغو نمایشگاه کتاب تهران اظهار داشت: قرار است طی هفته آینده با حضور شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب سی و سوم درباره این موضوع تصمیمگیری شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت لغو نشدن، نمایشگاه در بهار برگزار میشود، گفت: بعید میدانم در فصل بهار امکان برگزاری نمایشگاه سی و سوم فراهم شود. بنابراین نمایشگاه در بهار نخواهد بود.
جوادی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون اینکه نظر شما به عنوان رییس نمایشگاه کتاب چیست؟ آیا با لغو نمایشگاه در سال ۹۹ موافقید؟ گفت: در بهار که قطعا نمایشگاهی نخواهیم داشت اما تصمیمات نهایی در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه اتخاذ میشود.
گفتنی است قرار بود نمایشگاه کتاب از ۲۶ فروردین ماه سال جاری آغاز به کار کند که با شیوع کرونا فعلا به حالت تعلیق در آمده است، اما از قرائن و شواهد پیداست که امکان لغو آن هم وجود دارد.
#کتاب_صوتی
کتاب «شهر گمشده» تحلیلی درباره شخصیت بانوی دو عالم «حضرت فاطمه (س)» و سیره و اندیشههای ایشان است.
«پیامبر اکرم (ص)» رحلت کردهاند و مدینه یتیم شده است. اکنون کسانی که باید به خانه «علی (ع)» روی آورند و همانندترین فرد به پیامبر (ص) را به جانشینی او برگزینند، چنین نکردهاند؛ و به مقامی که خدای متعال برای علی(ع) برگزیده بود و پیامبر اکرم در طول دو دهه همواره بر آن تأکید کرده بود، گردن ننهادند. اکنون دیگر سخنی از «مدینة النّبی» نیست و کسی نمیتواند از امامت قرآنی دم زند. علی (ع) حذف شده و تمام حرمت او پایمال گشته است. علی که در روزگار پیامبر، محترمترینِ مسلمانان و برادر پیامبر خدا، بلکه نَفْسِ پیامبر (به نصّ آیه قرآن) محسوب میشد و بزرگترین مجاهد راه خدا و مؤمنترین و نیرومندترین پشتیبان دین خدا بود.
از سوی دیگر علی (ع) عالم به همه قرآن و عامل به همه آن بود و در کار دین ذرّهای سستی نمیکرد و در اداره جامعه و تربیت امت جز عدالت چیزی نمیشناخت، پس از درگذشت پیامبر (ص) هیچ احترامی ندارد. چرا این چنین است؟
#کتاب_صوتی شش ماه پایانی" اثر مجتبی السادة ترجمه محمود مطهری نیا
بصورت #گزیده
تولید ایران صدا با صدای #علیرضا_تابان
#شش_ماه_پایانی
#مجتبی_السادة
#مذهبی #اعتقادی
#کتاب_صوتی
کتاب "شش ماه پایانی" ترجمه کتاب «الفجر مقدس المهدی (عج) و ارهاصات الیوم الموعود» اثر محقق مسلمان شیعی و ارجمند «مجتبی السادة» است که با عنوان شش ماه پایانی عرضه می شود.
نویسنده با مطالعه و تحقیق در منابع و تفحص در روایات موفق به ارائه اثری شده که در آن وقایع و حوادث شش ماه آخرین از سال ظهور حضرت موعود، امام مهدی، علیه السلام بررسی و قابل مطالعه شده است.
این کتاب طبق روایات و احادیث هرگز وقتی برای ظهور امام عصر (عج) مشخص نکرده است. اما خوانندگان را متذکر حوادث مهم و جدی آخرین سالی میکند که امید میرود واقعۀ شریف ظهور در آن اتفاق افتد.