eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
44 ویدیو
896 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
42.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عنوان کتاب: باغبان نویسنده محمد تقی اختیاری با صدای دکتر مهدی محمدی بخشی از کتاب: او پاسخ داد: نماز شب بخوان تا راه را پیدا کنی وقتی نماز شب را تمام کردم از باغبان خبری نبود. از پشت سر صدای پایی شنیدم. باغبان بود لبخندی زد و پرسید: هنوز نرفتی؟ هنوز این جایی؟ با صدای بلند پاسخ دادم: من که گفتم راه را بلد نیستم. دستی به شانه‌ام زد و آهسته گفت: جامعه بخوان. شگفت زده پرسیدم: جامعه؟! او پاسخ داد: زیارت جامعه، زیارت جامعه تمام شده بود اما من روی زمین و روی سجاده نشسته بودم و می‌گریستم. صدای باغبان مرا از حال خودم بیرون آورد: هنوز که هستی و نرفته‌ای! و ادامه داد حالا عاشورا را بخوران. زیارت عاشورا به پایان رسید. صدای باغبان را شنیدم که می‌گفت: بلند شو می‌خواهم تو را به قافله‌ات برسانم. در راه دستش را روی زانوی من گذاشت و گفت: چرا شما نماز شب را به فراموشی سپرده‌اید؟ چرا زیارت جامعه را نمی‌خوانید؟ چرا عاشورا را ترک کرده‌اید. مطالب بالا شرح دیدار سید احمد رشتی است که در سفر حج، کاروانیان را گم می‏‌کند و با توسل به امام زمان (ع) کاروان را پیدا می‏‌کند. او باغبانی را می‌‏بیند و از او یاری می‏‌خواهد. باغبان به او می‏‌گوید که نماز شب بخواند. سپس از او می‏‌خواهد که زیارت جامعه و زیارت عاشورا بخواند و در پایان، سید احمد را به کاروانیان می‏‌رساند و پس از جدایی، سید احمد در می‌‏یابد که امام زمان خویش را ملاقات نموده است. با صرف چهل دقیقه کل شرح این دیدار را خواهید شنید با ما همراه باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نیایشی از شهید دکتر چمران: خدایا! تو را شکر می‏ کنم که با فقر آشنایم کردی تا رنج گرسنگان را بفهمم و فشار درونی نیازمندان را درک کنم. خدایا! تو را شکر می‏ کنم که مرا با درد آشنا کردی تا درد دردمندان را لمس کنم و به ارزش کیمیایی درد پی ببرم. شهید دکتر «مصطفی چمران» (۱۳۶۰ ـ ۱۳۱۰) در دانشکده فنی دانشگاه تهران در رشته الکترومکانیک تحصیل کرد و با استفاده از بورس تحصیلی شاگردان ممتاز، راهی آمریکا شد. درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق را از دانشگاه «تگزاس» گرفت و برای ادامه تحصیل به دانشگاه «برکلی» رفت و دوره دکتریِ رشته الکترونیک و فیزیک پلاسما را با درجه ممتاز به پایان رساند. در آمریکا به سبب مبارزه سیاسی ـ اعتقادی بورس تحصیلی‌اش قطع شد. در مصر و لبنان دوره آموزش نظامی را طی کرد. با دعوت «امام موسی صدر» به لبنان رفت و هشت سال آنجا ماند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، وزیر دفاع دولت موقت جمهوری اسلامی، نماینده مجلس و فرمانده ستاد جنگ‌های نامنظم در جنگ عراق با ایران بود. مصطفی چمران در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن در دهلاویه به شهادت رسید. شهید دکتر «مصطفی چمران» مردی وارسته، با عواطف عمیق انسانی بود که در برابر دشواریهای بشری به شدت منقلب می‌شد. راز و نیازهای عارفانه‌اش، و نوشته‌هایی که از او به جا مانده، حاکی از عشق و علاقه خالصانه او به خدا و اوج محبت و دوستی‌اش به همنوعانش است؛ چنان که دوستانش لقب «خدای عشق» را به او داده بودند. او فردی وحدت گرا بود و از گرایش به هر جریانِ غیراسلامی به شدت گریزان بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴پانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تازه های نشر🔴 کشف المحجه از آثار بسیار مهم سید بن طاووس است. ایشان در این کتاب فرزند هفت ساله اش محمد و دیگر علاقه مندان به شنیدن سفارش‌ها، خاطرات، پندها و وصایای کتاب را مخاطب قرار می‌دهد. وی با یادآوری این نکته که سلامت خاندان از طعن و پاکیزگی آنان از پستی و ناکسی، بزرگ‌ترین نعمت خداوند است و خداوند متعال دستور داده است که از نعمت‌هایی که به او عطا شده سخن بگوید... کتاب «کشف المحجوب» ترجمه اسدالله مبشری از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی به قیمت 37000 تومان منتشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴تازه های نشر🔴 تیم اوبراین (۱۹۴۶) یکی از نویسنده‌های برجسته معاصر آمریکایی است که بیشتر به‌خاطر نوشتن آثاری درباره جنگ ویتنام معروف است. اوبراین در سال‌های ۱۹۶۹ و ۷۰ به عنوان یک سرباز در جنگ ویتنام شرکت داشت و از نزدیک شاهد فجایع جنگ بود. پس از جنگ او تحصیلات تکمیلی خود را در هاروارد ادامه داد و سپس در ۱۹۷۳ نخستین کتابش را که خاطراتش از جنگ ویتنام بود منتشر کرد: « آگه در میدان نبرد کشته شدم، بسته‌بندی‌ام کن و با کشتی بفرست خانه». رمان «در تعقیب کاچیاتو» موجب شهرت او شد. کتاب جایزه کتاب ملی آمریکا را در سال ۱۹۷۹ دریافت کرد. اما این کتاب «آنچه با خود حمل می‌کردند» (۱۹۹۰) بود که شهرت جهانی برای او آورد. کتاب به مرحله نهایی جایزه پولیتزر و انجمن منتقدان ادبی آمریکا راه یافت، بیش از دو میلیون نسخه فروخت و به‌سرعت به‌عنوان «یک کلاسیک آمریکایی» و به نوشته نیویورک‌تایمز «کلاسیک ویتنام» معروف شد. در سال ۲۰۱۰ بیستمین سال انتشار آن جشن گرفته شد و در سال ۲۰۱۴، در فهرست ۱۰۰ کتاب برتر آمازون قرار گرفت. این کتاب را علی معصومی ترجمه و نشر ققنوس منتشر کرده. آنچه می‌خوانید نگاه رابرت هریس نویسنده برجسته بریتانیایی بر این کتاب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب تاریخ از دکارت تا لایب نیتس در نهمین چاپ خود در ۴۶۴ صفحه با قیمت ۴۵ هزار تومان در انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است. در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: کتاب «تاریخ فلسفه» اثر فردریک چارلز کاپلستون یکی از برجسته‌ترین آثار کلاسیک در زمینه تاریخ فلسفه ‌است که در ۱۱ جلد به نگارش درآمده‌است. کاپلستون فیلسوف و تاریخ‌نگار بریتانیایی در فاصله سال‌های ۱۹۴۴ تا ۱۹۷۴ مجموعه نه‌جلدی «تاریخ فلسفه» را تألیف می‌کند و با انتشار آن به شهرت می‌رسد. او که سابقه تدریس در دانشگاه‌های آکسفورد شایر و دانشگاه گریگوری را دارد، در کنار تألیف این اثر و نیز بازخوانی و بسط آرای توماس آکویناس با انجام مناظره‌ای درباره وجود خداوند با برتراند راسل در ۱۹۴۸ نیز معروف شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب «آواره دره یمگان(داستانی برپایه سرگذشت ناصرخسرو)» شامل رمان زندگی ناصرخسرو قبادیانی نوشته محمدرضا توکلی صابری، به‌تازگی توسط انتشارات معین منتشر و راهی بازار نشر شده است. ناصرخسرو قبادیانی، حکیم، شاعر و فیلسوف ایرانی است که علاوه بر تسلط بر علم ریاضی، به جهانگردی هم پرداخته و سفرنامه مهمی از سفرهایش نوشته است. او یکی از شخصیت‌های برجسته علمی و فرهنگی ایران در قرن پنجم هجری است. ناصرخسرو دو دوره مهم در زندگی دارد که یک‌تحول مهم بین‌شان قرار دارد. این‌تحول باعث شد او در ۴۲ سالگی از دبیری شراب‌خوار و لذت‌جو در دربار پادشاهان، تبدیل به شوریده‌ای شود که به‌مدت ۷ سال در سفر بود. این‌شاعر شیعه، پس از انجام سفرش، تبدیل به یک مبارز اجتماعی سیاسی شد و با مقامات سیاسی که از دین سوءاستفاده می‌کردند، به مقابله پرداخت. همین‌مبارزه باعث شد دشمنانش در نهایت قصد جانش را بکنند. در نتیجه ناصرخسرو از بلخ خارج شده و به دره یمگان در منطقه کوهستانی بدخشان پناه برد. او با ورود به این‌منطقه نوشتن و سرودن را ادامه داد. محمدرضا توکلی صابری نویسنده کتاب «آواره دره یمگان» در این‌اثر به شرح و روایت داستانی اتفاقات مورد اشاره از زندگی ناصر خسرو پرداخته است. او همزمان با هزارمین سالروز میلاد ناصرخسرو به همان‌سفری رفت که ناصرخسرو رفته بود و در پایان این‌سفر طولانی، گزارشی از سفر خود نوشت که تحت عنوان «سفر برگذشتنی» منتشر شد. صابری در ادامه به زیارت مزار ناصرخسرو در منطقه بدخشان رفت و گزارش این‌سفرش را هم در کتاب «سفر دیدار» به‌طور مکتوب ارائه کرد. تصحیح قدیمی‌ترین نسخه سفرنامه ناصرخسرو در هند از دیگر خدماتی است که این‌پژوهشگر در زمینه زندگی و آثار ناصرخسرو دارد. رمان «آواره دره یمگان» با ۳۹۴ صفحه و قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴کتاب گویا🔴 پس از «شاهنامه‌ی ابومنصوری»، «تاریخ بلعمی» قدیمی‌ترین نثر فارسی‌ست که در آن، تاریخ جهان از ابتدای آفرینش آدم تا آغاز قرن چهارم هجری به تفصیل ثبت شده است. این کتاب، ترجمه‌ی کتاب «تاریخ الرسل و الملوک» معروف به «تاریخ طبری»ست که توسط «محمدبن جریر طبری» به زبان عربی نگاشته شد. تاریخ طبری مرجع عمده‌ی تاریخ جهان و ایران تا اوایل سده‌ی چهارم هجری است و ماخذن تمام مورخینی محسوب می‌شود که بعد از طبری به تالیف تاریخ اسلام پرداختند. نیم قرن پس از درگذشت جریر طبری، «محمد بلعمی» به دستور «منصوربن نوح سامانی»، این کتاب را به فارسی دری ترجمه و تلخیص کرد و قسمت‌هایی را نیز به آن افزود. به همین علت کتاب او تالیف تازه‌ای به حساب می‌آید و با نام خود او، تاریخ بلعمی نامیده شده است. کتاب باارزش تاریخ بلعمی در اوایل دهه‌ی سی شمسی توسط «محمدتقی بهار» (ملک‌الشعرا) تصحیح شد، اما چاپ آن در زمان زندگی او انجام نشد و «محمدپروین گنابادی» در سال ۱۳۴۱، آن‌را پس از مقابله با چند نسخه‌ی دیگر منتشر کرد.