🔴هفت اورنگ🔴
#ضرب_المثل سبزه بر سنگ نروید، چه گنه باران را
📖برای تربیت و آموزش، تنها شرایط مناسب یا مربی خوب، کافی نیست، بلکه باید فرد هم تربیت پذیر باشد و استعداد لازم را داشته باشد.
#فوت_کوزهگری جلد۲ مصطفی رحماندوست ص626
🔴کتاب گویا🔴
پاسبانی دم در قد برافراشته بود. یک مردِ دهاتی آمد و خواست که وارد قانون بشود، ولی پاسبان گفت که عجالتاً نمیتواند بگذارد که او داخل شود. آن مرد به فکر فرو رفت و پرسید: آیا ممکن است که بعد داخل شود؟ پاسبان گفت: ممکن است، اما نه....
در این مجموعه برگزیده ترجمه های مترجمین سایت فرهنگی هنری چوک رو برایتان انتخاب کردیم
شما می توانید داستانهایی از:
«طناب»: نویسنده «کاترین آن پورتر»؛ مترجم «حانیه دادرس»
«بوفه پدربزرگم»: نویسنده «تولگا گوموشآی»؛ مترجم «امیر بنی ناری»
«دربرابر قانون»: نویسنده «فرانتس کافکا»؛ مترجم «مهلا بنی آدم»
«همیشه دیر میرسد»: نویسنده «تسلیم شیخ»؛ مترجم «سمیرا گیلانی»
با ویراستاری فاطمه منشی پور
را بشنوید .
🔴تامل🔴
داستان ها پنجره هایی به سوی دنیاهای متفاوت هستند و در این میان داستان کوتاه آن هم از بزرگان ادبیات جهان چه بسا پنجره ای درخشان تر باشد به تجربه ای رایگان که به قیمت گرانی تمام شده است
🔴منبع دیجیتال🔴
این مقاله به بررسی ورود صنعت چاپ به ایران پرداخته و آمار نشر کتاب در ایران را ارایه کرده است.
🔴منبع دیجیتال🔴
🔰معماری علم در ایران
نوشته: دکتر رضا منصوری
..... در ابتدای کتاب معماری علم نوشتم چگونه است که در معماری علم همهء دانشگران و پژوهشگران هم معمارند، هم عمله، هم بنا، و هم مصالح. در معماری علم هم، مانند ساخت هر مصنوع پیچیدهای، شاید بشود اول طراحی مفهومیکرد، بعد طراحی جزیی، و دست آخر طراحی و تهیه نقشه برای ساخت. به هر حال در این قیاس، بهنظر میآید کتاب معماری علم من تنها پیشنهادهای است در بیان نیاز به یک طراحی معماری برای علم در ایران.
🔴کتاب گویا🔴
این کتاب با زبانی ساده، بزرگمردی از شیرمردان تاریخ این مرزوبوم را توصیف کرده است. امید که چراغ حضورشان در دلمان، روشنیبخش راهمان باشد. جملهی معروف شهید ابراهیم هادی این است: «مشکل کارهای ما این است که برای رضای همه کار میکنیم، جز خدا.»
پهلوان بسیجی «ابراهیم هادی» از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبههی گیلانغرب است.
شهید هادی در یکم اردیبهشت سال ۱۳۳۶ دیده به جهان گشود و پس از بیست و هفت سال زندگی پرفرازونشیب، در عملیات والفجر مقدمّاتی در منطقه فکه، در تاریخ بیست و دوم بهمن سال ۶۱، به شهادت رسید. همانطور که از خداوند میخواست، پیکر پاکش در کربلای فکه گمنام ماند.
با سپاس از انتشارات شهید ابراهیم هادی