[ امامصـادق{علیہالسلام}مۍفرمایَند: ]
در آخر الزمان شنیدن آیات ڪریمہ #قرآن ، براۍ مردم سنگین ، اما شنیدن سخنان بیہوده و باطل ، آسان و شیرین است...!
📚منبع| بحارالانوار ، جلد۵٢ ، صفحہ٢۵٧
اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
36891915068973.mp3
29.55M
🖤🍃😌
🍎ٵࢪٵݦـــــۺ ۺب انهٜٜ
طبق قࢪاࢪهࢪشب
.یه ساعت طلایی 🌟داࢪیم
🍎خلوت شبانہ باقࢪانمون....
🌱#حالـــــتوسادهخوبکن
#واقعہهرشبموݩ
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
02.Baqara.129.mp3
1.15M
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
هر روز با تفسیر قرآن کریم
بصورت آیه به آیه ؛ mp3.
مفسر ؛ حجت الاسلام ، محسن قرائتی.
#تفسیر_آیه129سوره_بقره؛
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
رَبَّنَا وَابْعَثْ فِيهِمْ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِكَ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَيُزَكِّيهِمْ ۚ إِنَّكَ أَنتَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ《۱۲۹》
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
⏰ ۵ دقیقه
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💜 آرامش با قرآن 💜
🌸 #چند_لحظه_ای_با_کلام_وحی 🌸
♥️ آرامــــشی از ســــــوی آسمان ❤️
تلاوت مجلسی سوره کوثر از کریم منصوری
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
مداحی_آنلاین_مهمترین_اثر_دعا_حجت.mp3
1.69M
♨️مهمترین اثر دعا
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
قرآن کتاب هدایت
♨️مهمترین اثر دعا 👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی 🎙حجت الاسلام #رفیعی 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. ╭━═━⊰
🍃﷽🍃
🌺#برکت(دعای بعد نماز)
💠امام صادق(علیه السلام):
براى یافتن روزی،دعاى پس از نماز،موثرتر از سفر به شهرهاست.
📚 التهذیب/ج2/ص104
✍در روایات معصومین بر فضیلت دعا تاکید زیادی شده است و فرموده اند دعا کنید و نگویید دعا فایده اى ندارد؛ اگر بنده چیزى از خدا نخواهد، چیزی به او داده نخواهد شد. کسی که چیزی از فضل و رحمت خداوند نخواهد، فقیر می ماند.
#افزایش_برکت_و_روزی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
قرآن کتاب هدایت
#داستان_چهاردهم: جوان خداترس و آیات عذاب الهی امام صادق (علیه السلام) فرمود: روزی سلمان در بازار آه
#داستان_پانزدهم: آرامش با قرآن
از فاضل گرانقدر جناب آقای علی آقای «عراقچی همدانی» شنیدم که فرمود: در سال 1342 ماه محرم که من در کبوتر آهنگ همدان منبر میرفتم، انقلاب از قم به رهبری داهیانه حضرت امام خمینی «ره» آغاز شد، تا آنکه ما خبر دستگیری امام خمینی«ره» را به وسیله رادیو شنیدیم و از این جهت همه نگران و ناراحت شدیم و من در فکر شدم که این داستان، آخرش به کجا می رسد و سر نوشت ملت و کشور چه خواهد شد، خصوصاً عاقبت امام خمینی«ره» چه می شود با این وضعی که پیش آمده و دستگاه جبّار ایشان را دستگیر کرده بودند در این هنگام به خاطرم رسید که برای آگاه شدن از عاقبت این کار به قرآن کریم تفأّل نمایم.
قرآن را برداشتم متوجّه قادر متعال شدم و خواستم که از قرآن، عاقبت امر را به من نشان دهد پس قرآن را باز کردم، دیدم در اوّل صفحه این آیه مبارکه است: «قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ اِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً»
«بگو حق آمد و باطل نابود شد، قطعا باطل نابود شدنی است» من از این تفأل بسیار نیک، آرامش خاطر پیدا کرده و مطمئن شدم که امام«ره» آزاد خواهد شد
تا آنکه بعد از چندی در اثر فشار ملّت و اقدام علمای اعلام و مهاجرت علمای بزرگ شهرستانها به تهران، دولت و شاه مجبور شدند که امام«ره» را آزاد کنند،
تا اینکه مرتبه دوّم حضرت امام را دستگیر کردند، این دفعه ایشان را به ترکیه، تبعید نمودند دو باره من ناراحت شدم و قرآن را برداشتم خواستم با تفأّل به قرآن بدانم که عاقبت کار چه خواهد شد (البته این قرآن، غیر از آن قرآنی بود که در کبوتر آهنگ بود) وقتی قرآن را گشودم، بازدیدم در اوّل صفحه، این آیه است:«قُلْ جَاء الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ اِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً» خیالم راحت شد، دانستم که این دفعه نیز امام آزاد میشود .
تا اینکه پس از مدّتی که امام «ره» در ترکیه بود ایشان را به نجف فرستادند ناچار به پاریس تشریف آوردند که این پیشامد نیز موجب فکر و خیال و ناراحتی مسلمانان بود .
من دوباره به فکرم آمد که از قرآن کمک بگیرم و به قرآن تفأّل بزنم تا بدانم این مرتبه کار امام«ره» به کجا خواهد رسید، قرآن را باز کردم، باز دیدم در اوّل صفحه این آیه آمد: «قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ...»
اشاره به #سوره_اسراء_آیه81
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
🌺حـڪـمتـ صـلـوات🌺
💛صلوات:تنها دعايي هست كه حتما مستجاب مي شود.
❣صلوات:بهترين هديه از طرف خداوند براي انسان است.
💛صلوات : تحفهاي از بهشت است.
❣صلوات : روح را جلا ميدهد.
💛صلوات : عطري است كه دهان انسان را خوشبو ميكند.
❣صلوات : نوري در بهشت است.
💛صلوات : نور پل صراط است.
❣صلوات : شفيع انسان است.
💛صلوات : ذكر الهي است.
❣صلوات : موجب كمال نماز ميشود.
صلوات : موجب كمال دعا و استجابت آن ميشود.
💛صلوات : رمز ديدن پيامبر در خواب است.
❣صلوات : سپري در مقابل آتش جهنم است.
💛صلوات : انيس انسان در عالم برزخ و قيامت است.
❣صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است.
💛صلوات: از جانب خداوند رحمت است و از سو فرشتگان پاك كردن گناهان و از طرف مردم دعا است.
❣صلوات :برترين عمل در روز قيامت است.
💛صلوات :سنگينترين چيزي است كه در قيامت بر ميزان عرضه ميشود.
❣صلوات :محبوبترين عمل است.
💛صلوات:آتش جهنم را خاموش ميكند.
❣صلوات : فقر و نفاق را از بين ميبرد.
💛صلوات : زينت نماز است.
❣صلوات : بهترين داروي معنوي است.
💛صلوات : گناهان را از بين ميبرد.
💠 اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهم
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلهاتان را از دنیا بیرون کنید، پیش از آنکه بدنهای شما را از آن بیرون ببرند!
🔰#شهید_آوینی
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
#پرسش_و_پاسخ_قرآنی
#سوال👇👇
خداوند در آیه 34 سوره فصلت فرمود بدی را با خوبی دفع کن، اما در سوره شوری آیه 40 فرمود جواب هر بدی همان بدی است. بنده دقیقاً نمیدانم فرق این دو آیه چیست؟ با توجه به اینکه در قرآن هیچ تناقضی وجود ندارد.
قرآن کریم در یکی از آیاتش در مورد نیکی و بدی و چگونگی برخورد و واکنش در برابر بدیها میفرماید: «وَ لا تَسْتَوِی الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّیِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتی هِیَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذی بَیْنَکَ وَ بَیْنَهُ عَداوَةٌ کَأَنَّهُ وَلِیٌّ حَمیم»؛[1] هرگز نیکى و بدى یکسان نیست؛ بدى را با نیکى دفع کن، ناگاه (خواهى دید) همان کس که میان تو و او دشمنى است، گویى دوستى گرم و صمیمى است!
مشابه همین توصیه در آیات دیگری از قرآن نیز وجود دارد.[2]
اما در جایی دیگر در واکنش نسبت به بدیها میفرماید: «وَ جَزاءُ سَیِّئَةٍ سَیِّئَةٌ مِثْلُها»؛[3] کیفر بدى، مجازاتى است مانند آن!
در نخستین برخورد با این دو آیه ممکن است این پرسش برای تلاوت کننده قرآن مطرح شود که چگونه است که قرآن کریم در رابطه با نحو برخورد با بدیها دو نوع واکنش را مطرح میفرماید؛ یعنی در یک آیه میگوید جواب بدی را با خوبی بدهید، اما در جایی دیگر میگوید پاسخ بدی را باید مانند خودش با بدی داد؟!
ابتدا باید گفت که در ادامه همین آیه دوم نیز به این نکته اشاره شده است که «فَمَنْ عَفا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ إِنَّهُ لا یُحِبُّ الظَّالِمین»؛ هر کس عفو و اصلاح کند، پاداش او با خدا است؛ خداوند ظالمان را دوست ندارد.
به عبارت دیگر، اگرچه از لحاظ حقوقی میتوان پاسخ بدی را همان نوع از بدی داد، اما باز هم یک فرد باایمان اگر به دنبال اجر و پاداش الهی است، بهتر است گذشت را پیشه کند.
در ادامه باید خاطرنشان کرد که آیه اول در زمینه دعوت مردم به سوی خدا و تعالیم و آموزههای اسلام در برابر مشرکان و مخالفان است. در این آیه خدای متعال خطاب به پیامبر(ص) میفرماید؛ بهترین شیوه دعوت به سوى خدا و نزدیکترین راه رسیدن به هدف، در برخورد با مخالفان، واکنش مهرآمیز به بدیهاست؛ یعنی بهترین راهکار برای دعوت به سوى خدا، و مؤثرترین شیوه، دعوتى است که بیشتر در دلها اثرگذار باشد؛ از اینرو خدای متعال به پیامبرش فرمود: «لا تَسْتَوِی الْحَسَنَةُ وَ لَا السَّیِّئَةُ». معنای این جمله این است که: دعوت به سوى خدا با داشتن خصلت نیک، و نداشتن آن، و داشتن خصلت بد یکسان و تأثیرش و نفوذ با هم برابر نیست؛ لذا فرمود بدی را با نیکی دفع کن: «ادْفَعْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ».
خدای متعال با این جمله، به این توهم - که اگر خوبی و بدی با هم مساوی نیستند، پس چه باید کرد؟ - پاسخ داد، و فرمود: "بدى را به بهترین راهش دفع کن". که معنایش آن است که در واکنش به بدىها از روش متناسبی که مقابل آن بدی است استفاده کن، مثلاً باطل آنان را با حقى که نزد تو است دفع کن، نه با باطلى دیگر، و جهل آنان را با حلم و بدیهایشان را با عفو، و همچنین هر بدى دیگرشان را با خوبى مناسب آن.[4] نتیجه چنین برخوردی آن خواهد شد که دشمنان سرسخت، مانند دوستان گرم و صمیمى شوند.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
#ادامه_جواب👇👇
قرآن کتاب هدایت
#پرسش_و_پاسخ_قرآنی #سوال👇👇 خداوند در آیه 34 سوره فصلت فرمود بدی را با خوبی دفع کن، اما در سوره شو
اما در آیه دوم، در مقام بیان یک حقوق انسانی است، و آن حقی است که برای مظلوم در برابر ظلم ظالمان در نظر گرفته شده است؛ لذا این آیه حکم مظلوم را که درخواست یارى کرده، بیان مینماید که چنین کسى در دفاع از خود میتواند در مقابل ستمگر رفتارى، مانند رفتار او داشته باشد که چنین تلافى و انتقامى ظلم و تجاوز نیست.
ممکن است در اینجا این سؤال پیش آید که اگر تلافى مظلوم، ظلم و تجاوز نیست؛ چرا آیه مورد بحث آنرا هم "سیئه" خوانده است؟ در پاسخ به این پرسش برخی گفتهاند: این واکنش چون رفتاری مشابه با بدی ستمگر است، از این جهت از آن واکنش مشروع نیز با تعبیر سیئه یاد شده است. چنانکه قرآن کریم در جاى دیگر نیز در بیان واکنش متناسب به تجاوزگر، از تعبیر «تجاوز» بهره جست: «فَمَنِ اعْتَدى عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدى عَلَیْکُمْ».[5]
بنابر این سیئه اولى هم از جهت لفظ سیئه است و هم از جهت معنا، اما سیئه دوم فقط از جهت لفظ سیئه است و فاعل آن گناه کار نیست؛ بلکه در حقیقت جزا و کیفر سیئه و بدی است.[6]
برخی نیز گفتهاند: از اینرو هر دو عمل را سیئه و بد خوانده، زیرا با هر کسی چنان رفتاری شود ناراحتش میکند، ظالم با ظلم خود مظلوم را ناراحت میکند و مظلوم هم با انتقام خود ظالم را ناراحت میکند.[7]
پس در آیه شریفه حقیقت معناى کلمه رعایت شده، البته این نکته را هم گنجانده که مجازات ظلم ظالم باید مثل آن باشد(جَزاءُ سَیِّئَةٍ سَیِّئَةٌ مِثْلُها) نه بیشتر، که در این صورت عملى پسندیده است، و گر نه عمل زشتى خواهد بود. [8]
خلاصه اینکه این آیه در صدد بیان حکم عادلانه است و آن بیان سنخیت بین بدی(ظلم) و کیفر آن در هر مورد و هر چیزی است، و اینکه عفو و گذشت در برابر ظالم صحیح نیست، مگر آنکه گذشت باعث اصلاح وی شود، اما گذشتی که باعث شود ظالم به ظلم خود ادامه دهد و جرأت بر کارش پیدا کند، این هم ظلم به نفس است.[9]
به بیان دیگر، آیه جزاء(وَ جَزاءُ سَیِّئَةٍ سَیِّئَةٌ مِثْلُها)، در صدد ترسیم ضابطه عادلانه کلی است؛ لذا «سنخیت بین سیئه و جزای آن» قاعدهای است که استثنا پذیر نیست.[10]
[1]. فصلت، 34.
[2]. رعد، 22؛ مؤمنون، 96؛ قصص، 54.
[3]. شوری، 40.
[4]. طباطبائی، سید محمد حسین، المیزان فی تفسیر القرآن، ج 17، ص 392، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ پنجم، 1417ق.
[5]. بقره، 194.
[6]. رشیدالدین میبدی، احمد بن ابی سعد، کشف الأسرار و عدة الأبرار، تحقیق، حکمت، علی اصغر، ج 9، ص 40، تهران، امیر کبیر، تهران، چاپ پنجم، 1371ش.
[7]. زمخشری، محمود، الکشاف عن حقائق غوامض التنزیل، ج 4، ص 229، بیروت، دار الکتاب العربی، چاپ سوم، 1407ق.
[8]. المیزان فی تفسیر القرآن، ج 18، ص 64.
[9]. صادقی تهرانی، محمد، الفرقان فی تفسیر القرآن بالقرآن، ج 26، ص 237، قم، فرهنگ اسلامی، چاپ دوم، 1365ش.
[10]. همان، ص 238.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
هدایت شده از موسسه حفظ قرآن بیت الاحزان قم
مهلت ثبت نام:
تا ۳۰ اردیبهشت
نام نویسی وکسب اطلاعات بیشتر 🖥️
https://beytolahzan.ir/register/boarding-schools-register/
لینک ایتا 🔻🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/3765567795Cf7237dbcfb
شماره تماس 📲
09149716378
09051578190
#حجاب
#روز_معلم
#حمیدرضا_الداغی
#امام_زمان
مداحی_آنلاین_قدر_نعمت_ها_را_بدان.mp3
2.51M
♨️قدر نعمت ها را بدان
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #هاشمی_نژاد
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگیهای قرآن مناسب حفظ
از لحاظ کیفیت و سطح
دوره صفرتــــاصد حفـظ🤌🏻
بهترین هارو براتون آماده کردم🌿
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
قرآن کتاب هدایت
ویژگیهای قرآن مناسب حفظ از لحاظ کیفیت و سطح دوره صفرتــــاصد حفـظ🤌🏻 بهترین هارو براتون آماده کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گـــام اول حفــظ قرآن
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
📺زلال قرآن
🌸همراه با تصاویر زیبا ودلنشین
🕧 زمان: ۴ دقیقه و ۲۹ثانیه
🌼سلامت وتندرست وعاقبت بخیر باشید.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
🔻امام صادق عليه السلام:
🔹اگر توانستید #ناشناخته بمانید، چنین کنید، وقتی نزد خدا #ستوده باشی نگران نباش که مردم ستایشت نکنند و نگران نباش که در نظرشان نکوهیده ای.
📚ميزان الحكمه ج3ص512
👈بعضی از مردم اصرار دارند که خود را به دیگران بشناسانند،
و ثروت، مقام، مدرک و دیگر داشته های خود را به رخ آنها بکشند...
👈اما این نوع آدمها در درون خود زجر می کشند؛
زیرا شادی آنها وابسته به تفکر دیگران است!
👈" مهم بودن " را باید فراموش کرد
تا آرامش نصیب شود
✅هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشیم، زندگی بهتری خواهیم داشت.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 در بسیاری از افتادن ها، خیری نهفته است.
عَسي أَنْ تَکْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَکُمْ:
چه بسا چیزی راخوش نداشته باشید، حال آن که خیرِشما درآن است.
متن و ترجمه قسمتی از آیه ۲۱۶ سوره بقره
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
⚜ #سبک_زندگی_قرآنی
🍂باور کنید که از هیچ چیز جز خدا کاری برنمی آید.🍂
🔶قُلِ ادْعُواْ الَّذِينَ زَعَمْتُم مِّن دُونِهِ فَلاَ يَمْلِكُونَ كَشْفَ الضُّرِّ عَنكُمْ وَلاَ تَحْوِيلاً.
(#اسراء/۵۶)
بگو: كسانى را كه غير خداوند گمان مى كرديد (معبود شمايند) بخوانيد. كه آنها نه مشكلى را مى توانند از شما برطرف كنند و نه تغييرى در آن دهند.
⚡️غير خدا، نه مى تواند خطر را رفع كند و نه آن را به ديگرى برگرداند، و يا آن را تبديل كند و يا تخفيف دهد.
✅بنابراین؛
نه به قدرتهای جهانی، نه به مال و ثروت، نه به مقام و موقعیت، و نه به اشخاص تکیه نکنید.
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
سلام و عرض ادب خدمت شما سروران و اعضای کانال #قرآن_کتاب_هدایت
هم اکنون در حرم علی بن موسی الرضا علیه السلام نائب الزیاره همه شما عزیزان هستم
یک #زیارت_امین_الله هم به نیابت همتون خوندم ان شاءالله روزهای بعدی هم که بیام زیارت، نائب الزیاره همه شما سروان هستم
شما هم برای ما دعا کنید 🙏🙏
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا 🤲
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯