❖﷽❖
#حدیث_مهدوی
📜المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)- إِلَهِی وَ قَدْ عَلِمْتُ یَقِیناً أَنَّکَ لَا تَأْمُرُ بِالظُّلْمِ وَ لَا تَرْضَاهُ وَ لَا تَمِیلُ إِلَیْهِ وَ لَا تَهْوَاهُ وَ لَا تُحِبُّهُ وَ لَا تَغْشَاهُ وَ تَعْلَمُ مَا فِیهِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمُ مِنْ ظُلْمِ عِبَادِکَ وَ بَغْیِهِمْ عَلَیْنَا وَ تَعَدِّیهِمْ بِغَیْرِ حَقٍّ وَ لَا مَعْرُوفٍ بَلْ ظُلْماً وَ عُدْوَاناً وَ زُوراً وَ بُهْتَاناً فَإِنْ کُنْتَ جَعَلْتَ لَهُمْ مُدَّهًًْ لَا بُدَّ مِنْ بُلُوغِهَا أَوْ کَتَبْتَ لَهُمْ آجَالًا یَنَالُونَهَا فَقَدْ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ وَ وَعْدُکَ الصِّدْقُ یَمْحُوا اللهُ ما یَشاءُ وَ یُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْکِتابِ فَأَنَا أَسْأَلُکَ بِکُلِّ مَا سَأَلَکَ بِهِ أَنْبِیَاؤُکَ الْمُرْسَلُونَ (وَ رُسُلُکَ وَ أَسْأَلُکَ بِمَا سَأَلَکَ بِهِ عِبَادُکَ الصَّالِحُونَ وَ مَلَائِکَتُکَ الْمُقَرَّبُونَ أَنْ تَمْحُوَ مِنْ أُمِّ الْکِتَابِ ذَلِکَ وَ تَکْتُبَ لَهُمُ الِاضْمِحْلَالَ وَ الْمَحْقَ حَتَّی تُقَرِّبَ آجَالَهُمْ وَ تَقْضِیَ مُدَّتَهُمْ وَ تُذْهِبَ أَیَّامَهُمْ وَ تَبْتُرَ أَعْمَارَهُمْ وَ تُهْلِکَ فُجَّارَهُمْ وَ تُسَلِّطَ بَعْضَهُمْ عَلَی بَعْضٍ حَتَّی لَاتُبْقِیَ مِنْهُمْ أَحَداً وَ لَا تُنَجِّیَ مِنْهُمْ أَحَداً وَ تُفَرِّقَ جُمُوعَهُمْ وَ تَکِلَّ سِلَاحَهُمْ وَ تُبَدِّدَ شَمْلَهُمْ وَ تُقَطِّعَ آجَالَهُمْ وَ تُقَصِّرَ أَعْمَارَهُمْ وَ تُزَلْزِلَ أَقْدَامَهُمْ وَ تُطَهِّرَ بِلَادَکَ مِنْهُمْ وَ تُظْهِرَ عِبَادَکَ عَلَیْهِمْ فَقَدْ غَیَّرُوا سُنَّتَکَ وَ نَقَضُوا عَهْدَکَ وَ هَتَکُوا حَرِیمَکَ وَ أَتَوْا عَلَی مَا نَهَیْتَهُمْ عَنْهُ وَ عَتَوْا عُتُوّاً کَبِیراً کَبِیراً وَ ضَلُّوا ضَلَالًا بَعِیدا.
📝امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)- ای خدای من و من به یقین میدانم که تو به ظلم امر نمیکنی و به آن راضی نیستی و به سوی آن میل نمیکنی و آن را نمی پسندی و دوست نمیداری و آن را مرتکب نمیشوی و میدانی آنچه را که این گروه در آن هستند؛ از ستم به بندگان تو و ظلمشان بر ما و از حدّ بیرون رفتن ایشان به غیر حقّ و به غیر شرع و طریقه بلکه از روی ظلم و دشمنی و دروغ و تهمت، پس اگر قرار داده باشی برای آنان مدّتی که ناچار است از رسیدن آن مدّت یا آنکه مقرّر کردی برای ایشان موعدی را که برسند به آن موعد پس تو گفتی و گفتار تو درست است و وعده تو راست است که یَمْحُوا اللهُ ما یَشاءُ وَ یُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْکِتابِ، پس من از تو میطلبم به حقّ هر آنچه پیغمبران تو از تو طلب نمودند و رسولان تو که فرستادهشدگانند و از تو می خواهم به آنچه سؤال کردند از تو بندگان نیکوکارت و فرشتگان تو که نزدیکند که آن را از لوح محفوظ محو کنی و برای ایشان نابود شدن و اضمحلال را ثابت گردانی و تا اجلهای ایشان را نزدیک سازی و مدّت ایشان را به سر آوری و روزهای ایشان را از بین ببری و عمرهای ایشان را قطع کنی و فاسقان ایشان را هلاک گردانی و بعضی ایشان را بر بعضی غالب گردانی تا از ایشان احدی را باقی نگذاری و از ایشان کسی را خلاصی ندهی و هرگز یکی را از ایشان رها نکنی و جمعیت ایشان را پراکنده سازی و سلاحشان را کند کنی و قوم ایشان را متفرّق سازی و اجل های ایشان را قطع کنی و عمر آنان را کوتاه گردانی و قدمهایشان را بلرزانی و شهرهای خود را از ایشان پاک سازی و بندگان خود را بر ایشان غالب گردانی پس به راستی که رویّه و طریقه تو را تغییر دادند و پیمان تو را شکستند و پرده حرمت تو را دریدند و آنچه را که ایشان را از آن منع کردی بجا آوردند و بسیار سرپیچی کردند و گمراه شدند گمراه شدنی دور.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۷، ص۳۱۲ مهج الدعوات؛ ص۲۸۹/ البلدالأمین؛ ص۳۹۹
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
❖﷽❖
#امام_مهدی_عج_و_عاشوراء
📜 در خبر صحيح از ابو حمزه ثمالى روايت است كه گفت:به حضرت ابو جعفر باقر عليه السّلام گفتم:
🔻على عليه السّلام فرموده است:تا هفتاد سال بلا است و بعد از بلا راحتى خواهد بود و حال آنكه هفتاد سال گذشت و آسايشى نديديم؟امام باقر عليه السّلام فرمود:
💔اى ثابت!خداوند تعالى اين امر را تا هفتاد سال قرار داده بود،ولى چون حسين عليه السّلام كشته شد،غضب خداوند بر اهل زمين شدّت يافت و آن را تا صد و چهل سال به تأخير انداخت،ما اين مطلب را به شما گفتيم،شما آن را فاش ساختيد و پرده از اين راز برداشتيد،خداوند هم آن را به تأخير انداخت و ديگر وقتى براى آن نزد ما قرار نداد كه:
✨ يَمْحُوا اللّهُ ما يَشاءُ وَ يُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْكِتابِ؛
خداوند هرچه را خواهد محو كند و هرچه را خواهد پاينده سازد و امّ الكتاب[-لوح محفوظ]نزد اوست.
ابو حمزه مىگويد:اين گفتوشنود را به حضرت صادق عليه السّلام نيز اظهار داشتم،فرمود:مطلب همانطور است.
📚مکیال المکارم - جلد1، صفحه 174
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
❖﷽❖
#آیات_الولایة
#آیات_خاص_در_شان_14_معصوم
#مهدویت_در_قران_مجید
قُلْ هُوَ الْقَادِرُ عَلَىٰ أَن يَبْعَثَ عَلَيْكُمْ عَذَابًا مِّن فَوْقِكُمْ أَوْ مِن تَحْتِ أَرْجُلِكُمْ
أَوْ يَلْبِسَكُمْ شِيَعًا
وَيُذِيقَ بَعْضَكُم بَأْسَ بَعْضٍ
انظُرْ كَيْفَ نُصَرِّفُ الْآيَاتِ لَعَلَّهُمْ يَفْقَهُونَ
ﺑﮕﻮ : ﺍﻭ ﺗﻮﺍﻧﺎﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺑﺎﻟﺎﻱ ﺳﺮﺗﺎﻥ ﻳﺎ ﺍﺯ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻫﺎﻳﺘﺎﻥ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺰﺩ ،
ﻳﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﮔﺮﻭﻩ ﮔﺮﻭﻩ ﻭ ﺣﺰﺏ ﺣﺰﺏ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﻫﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ ، [ ﺗﺎ ﻭﺿﻌﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﺧﺘﻠﺎﻓﺎﺕ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻭ ﻛﻴﻨﻪ ﻫﺎﻱ ﺳﺨﺖ ﺑﻴﺎﻧﺠﺎﻣﺪ ، ] ﻭ ﻣﺰﻩ ﺗﻠﺦ ﺟﻨﮓ ﻭ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮔﺮﻭﻩ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﭽﺸﺎﻧﺪ ;
ﺑﺎ ﺗﺄﻣﻞ ﺑﻨﮕﺮ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻫﺎﻱ ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻥ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﻨﺪ .
🔅سوره انعام ایه(٦٥)
🌤✨🌤✨🌤✨🌤
📜ابو الجارود از آن حضرت روايت كرده كه در تفسير اين آيه
🌼«قُلْ هُوَ الْقادِرُ عَلى أَنْ يَبْعَثَ عَلَيْكُمْ عَذاباً مِنْ فَوْقِكُمْ» يعنى: پيغمبر! بگو خداوند قادر است كه عذابى از بالايتان بسوى شما بفرستد. فرمود: اين عذاب دجال و صداى آسمانى است
🌼و بقيه آيه كه ميگويد: «أَوْ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِكُمْ» يعنى: يا عذابى از زير پاى شما بفرستد، فرو رفتن در بيابان است
🌼«أَوْ يَلْبِسَكُمْ شِيَعاً» يعنى يا شما را گروههاى مختلف بهم ريزد، اختلافاتى است كه در امور دينى پيدا مىشود و از يك ديگر بدگوئى مينمايند
🌼«وَ يُذِيقَ بَعْضَكُمْ بَأْسَ بَعْضٍ» يعنى: سختى بعضى از شما را ببعضى ديگر مىچشاند؛ اينست كه بعضى از شما بعضى ديگر را بقتل برسانند و تمام اين عذابها در ميان اهل قبله بوقوع ميپيوندد.
📙مهدی موعود، صفحه 945
علامه محمدباقر مجلسی
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
❖﷽❖
🔰حضرت سید امیر احمد(ع) ملقب به شاه چراغ و سیدالسادات، فرزند بزرگوار امام موسی کاظم علیه السلام است.
💎مادر وی، مشهور به «ام احمد»، مادر بعضی از فرزندان حضرت موسی بن جعفر(ع) بوده است.
ایشان داناترین، پرهیزگارترین و گرامی ترین زنان در نزد آن حضرت بودند و حضرت اسرار خود را به وی می گفتند و امانتشان را نزد وی به ودیعه می گذاشتند.
❇️بیعت با علی بن موسی الرضا علیه السلام
چون خبر شهادت حضرت موسی کاظم علیه السلام امام هفتم شیعیان در مدینه شایع شد، مردم به در خانه ام احمد، مادر حضرت شاه چراغ «احمد بن موسی» گرد آمده و حضرت سید میر احمد را با خود به مسجد بردند، زیرا از جلالت قدر و شخصیت بارز و اطلاع بر عبادات و طاعات و نشر شرایع و احکام و ظهور کرامات و بروز خوارق عادات که در آن جناب سراغ داشتند، گمان کردند که پس از وفات پدرش امام موسی بن جعفر علیه السلام امام بحق و خلیفه آن حضرت فرزندش «احمد» است.
به همیت جهت در امر امامت با حضرتش بیعت کردند و او نیز از مردم مدینه بیعت بگرفت، سپس بر منبر بالا رفت، خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت انشاء و قرائت فرمود، آنگاه تمامی حاضرین را مخاطب ساخته و خواست که غائبین را نیز آگاه سازند و فرمود: همچنان که اکنون تمامی شما در بیعت من هستید، من خود در بیعت برادرم علی بن موسی علیه السلام می باشم، بدانید بعد از پدرم برادرم «علی» امام و خلیفه ی بحق و ولی خداست. و از جانب خدا و رسول صلی الله علیه و آله و سلم او، بر من و شما فرض و واجب است که امر آن بزرگوار را اطاعت کنیم و به هر چه امر فرماید گردن نهیم.
پس از آن شمه ای از فضایل و جلالت قدر برادرش علی علیه السلام را بیان فرمود، تا آنجا که همه حاضران گفته های آن بزرگوار را اطاعت کردند، ابتدا او بیعت را از مردم برداشت، سپس گروه حاضران در خدمت احمد به در خانه حضرت امام علی بن موسی علیه السلام آمده همگی با آن جناب بر امامت و وصایت و جانشینی امام موسی بن جعفر علیه السلام بیعت نمودند. و حضرت امام رضا علیه السلام درباره برادرش احمد دعا کرد و فرمود: همچنان که حق را پنهان و ضایع نگذاشتی، خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نگذارد.
✴️سفر به ایران
شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام، پس از حضور با برکت امام هشتم علیه السلام در خراسان برای زیارت چهره تابناک امامت و ولایت از نقاط مختلف، به سوی ایران حرکت می کنند. حضرت احمد بن موسی(ع) نیز در همین سال ها(198-203 ه. ق) با جناب سید امیر محمد عابد و سید علاءالدین حسین(برادران ایشان) و جمع زیادی از برادرزادگان و محبان اهل بیت علیهم السلام، به قصد زیارت حضرت رضا علیه السلام از مدینه حرکت می نمایند تا از طریق شیراز به طوس عزیمت کنند. در بین راه نیز عده کثیری از شیعیان به آنان ملحق می شوند. خبر حرکت چنین قافله بزرگی مأمون خلیفه عباسی را به وحشت انداخت.
ادامه مطلب👇👇
🕊سفر به شیراز
در زمانی که حضرت امام علی بن موسی(ع) با ولایتعهدی تحمیلی در «طوس خراسان» بودند، حضرت احمد بن موسی(س) به اتفاق جناب سید محمد عابد و جناب سید علاءالدین حسین برادران خود و جمعی دیگر از برادرزادگان و اقارب و دوستان، به قصد زیارت آن حضرت از حجاز به سمت خراسان حرکت نمود. در بین راه نیز جمع کثیری از شیعیان و علاقه مندان به خاندان رسالت، به سادات معظم ملحق و به اتفاق حرکت نمودند تا جایی که می نویسند: به نزدیک شیراز که رسیدند، تقریباً یک قافله پانزده هزار نفری از زنان و مردان تشکیل شده بود.
خبر حرکت این کاروان را به خلیفه وقت(مأمون) دادند. وی ترسید که اگر چنین جمعیتی از بنی هاشم و دوستداران و فدائیان آن ها به طوس برسند، اسباب تزلزل مقام خلافت گردد. لذا امریّه ای صادر نمود به تمام حکام بلاد که در هر کجا قافله بنی هاشم رسیدند، مانع از حرکت شوید و آن ها را به سمت مدینه برگردانید. به هرکجا این حکم رسید قافله حرکت کرده بود مگر شیراز.
حاکم شیراز مردی به نام «قتلغ خان» بود. وی با چهل هزار لشکر جرّار، در «خان زنیان» در هشت فرسخی شیراز اردو زد و همین که قافله بنی هاشم رسیدند، پیغام داد که حسب الامر خلیفه، آقایان از همین جا باید برگردید. حضرت سید احمد(س) فرمود: «ما قصدی از این مسافرت نداریم، جز دیدار برادر بزرگوارمان». اما لشکر قتلغ خان راه را بستند و جنگ شدید خونینی شروع شد اما لشکر در اثر فشار و شجاعت بنی هاشم پراکنده شدند.
لشکر شکست خورده، تدبیری اندیشیدند. بالای بلندی ها فریاد زدند: «الان خبر رسید که ولیعهد(امام هشتم علیه السلام) وفات کرد»! این خبر مانند برق، ارکان وجود مردمان سست عنصر را تکان داده، از اطراف امام زادگان متفرق شدند. جناب سید احمد(س) شبانه با برادران و اقارب از بیراهه به شیراز رهسپار گردیدند و با لباس مبدّل پراکنده شدند.
💢شهادت
حضرت احمد بن موسی(س) برای امان از گزند حکومت، به همراه برادر خود مخفیانه به شیراز رهسپار شد. سید احمد در شهر شیراز در منزل یکی از شیعیان در منطقه «سردزک» که مرقد ایشان در این منطقه واقع است، سکنی گزید و در خانه این شخص مخفی گشت و شب و روز را به عبادت می گذرانید.
«قتلغ خان» که جاسوسانی را برای شناسایی و دستگیر نمودن سادات که از مناطق خود فرار نموده بودند قرار داده بود، مکان ایشان را بعد از یک سال یافت و او و همراهانش را محاصره نمودند و نبردی بین آنها و مأموران حکومت در گرفت و سید احمد با شهامت و شجاعت هاشمی خود به دفاع از خود و همراهان خود پرداخت.
هنگامی که «قتلغ» دانست که از طریق ستیز مسلحانه، قدرت از میان بردن آنان را ندارد؛ از طریق خانه همسایه او شدند و از طریق شکافی که در خانه همسایه درست کردند وارد خانه ای که سید أحمد در آن پناه برده بود، شدند و زمانی که او برای استراحت و تجدید قوا، پس از نبردی طولانی به خانه رفته بود، هنگام خروج، با شمشیری بر سر او ضربه ای وارد کردند. سپس به دستور «قتلغ خان» خانه را بر روی آن بدن شریف خراب کردند و زیر آوار باقی گذاردند.
با توجه به تبلیغ گسترده حکومت و مأموران بر علیه تشیع و اهل بیت(ع) تعداد زیادی از مردم که از مخالفین تشیع بودند، حرمت بدن شریف نوه پیامبر را نگاه نداشتند و آن را در زیر آوار نگاه داشته و به خاک نسپردند.
🔺تاریخ ولادت
تاریخ دقیق تولد حضرت احمد بن موسی شاه چراغ سلام الله علیه مشخص نیست. اخیراً در شورای فرهنگ عمومی استان فارس نامگذاری یک روز به نام بزرگداشت آن حضرت مطرح شد و متولیان امر تصمیم گرفتند که روز تولد آن حضرت را به عنوان مراسم بزرگداشت انتخاب کنند. لذا برای مشخص شدن روز دقیق تولد، مورخان و محققان تحقیقات خود را آغاز کردند. اما پس از بررسی های به عمل آمده کارشناسان به این نتیجه رسیدند که روز تولد حضرت شاه چراغ بدرستی مشخص نیست و در این خصوص نقلهای متفاوتی وجود دارد. از این رو تصمیم بر این شد که در دهه کرامت یعنی حدفاصل تولد حضرت معصومه سلام الله علیها و امام رضا علیه السلام یک روز به عنوان روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی «شاه چراغ» تعیین شود.
❖﷽❖
#آیات_الولایة
#آیات_خاص_در_شان_14_معصوم
#تفاسیر_قرآن
#مهدویت_در_قران_مجید
📜 در كتاب حسين بن حمدان به سند خود از مفضّل بن عمر آورده كه گفت: از سرورم حضرت ابى عبد اللّه امام صادق عليه السّلام پرسيدم: آيا ظهور مهدى منتظر وقت معيّنى دارد كه مردم آن را بدانند؟ فرمود: حاشا كه خداوند براى آن وقتى تعيين كرده باشد يا شيعيان ما براى آن وقتى معين كنند. گويد: عرضه داشتم: اى مولاى من اين از چه جهت است؟ فرمود: زيرا كه آن همان ساعت است كه خداى-عزّ و جل-فرموده:
💫يَسْئَلُونَكَ عَنِ السّاعَةِ أَيّانَ مُرْساها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ رَبِّي لا يُجَلِّيها لِوَقْتِها إِلاّ هُوَ ثَقُلَتْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ لا تَأْتِيكُمْ إِلاّ بَغْتَةً يَسْئَلُونَكَ كَأَنَّكَ حَفِيٌّ عَنْها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ اللّهِ وَ لكِنَّ أَكْثَرَ النّاسِ لا يَعْلَمُونَ ؛ (اعراف/187)
[اى رسول ما]از تو دربارۀ آن ساعت مىپرسند كه كى خواهد بود بگو علم آن نزد پروردگار من است كسى جز او آن ساعت را ظاهر و روشن نتواند كرد [شأن]آن ساعت در آسمانها و زمين سنگين و عظيم است، جز ناگهانى شما را نيايد از تو مىپرسند كه گويى تو كاملا بدان آگاهى بگو علم آن ساعت محقّقا نزد خدا است ليكن اكثر مردم بر اين حقيقت آگاه نيستند.
💫و فرمودۀ خداوند: فَهَلْ يَنْظُرُونَ إِلاَّ السّاعَةَ أَنْ تَأْتِيَهُمْ بَغْتَةً فَقَدْ جاءَ أَشْراطُها*فَأَنّى لَهُمْ إِذا جاءَتْهُمْ ذِكْراهُمْ ؛(محمد/18)
آيا كافران كه ايمان نمىآرند پس باز انتظارى دارند جز آنكه ساعت فرارسد كه همانا شروط و علايم آن [پديد] آمد و پس از آنكه بيايد در آن حال تذكر و پند آنان را چه سودى بخشد.
💫و فرمودۀ خداوند: اِقْتَرَبَتِ السّاعَةُ وَ انْشَقَّ الْقَمَرُ (قمر/1)
آن ساعت نزديك آمد و ماه آسمان شكافته شد.
💫 و فرمودۀ خداوند: وَ ما يُدْرِيكَ لَعَلَّ السّاعَةَ قَرِيبٌ* يَسْتَعْجِلُ بِهَا الَّذِينَ لا يُؤْمِنُونَ بِها وَ الَّذِينَ آمَنُوا مُشْفِقُونَ مِنْها وَ يَعْلَمُونَ أَنَّهَا الْحَقُّ أَلا إِنَّ الَّذِينَ يُمارُونَ فِي السّاعَةِ لَفِي ضَلالٍ بَعِيدٍ ؛ (شوری/18)
و تو چه دانى شايد كه آن ساعت نزديك باشد آنان كه به آن ساعت ايمان ندارند [به تمسخر]تقاضاى زودتر شدن آن را دارند و [امّا]آنان كه ايمان آوردهاند از آن سخت بيمناكند و مىدانند كه آن روز بر حق است، توجّه كنيد آنان كه دربارۀ ساعت جدال كنند در گمراهى دورى هستند.
❓عرض كردم: اى مولاى من، معنى: «يمارون-جدال مىكنند» چيست؟
امام صادق عليه السّلام فرمود:
✴️مىگويند قائم كى متولد شده و چه كسى او را ديده و در كجاست و كجا خواهد بود و كى ظاهر مىشود؟
تمام اينها از جهت عجله كردن در امر خداوند و شك در قضاى الهى است، آنان دنيا و آخرت را زيان كردهاند و پايان بد از آن كافران است.
❓مفضّل گويد: عرضه داشتم: اى سرور من، پس وقتى براى آن تعيين نمىكنيد؟
✅فرمود: اى مفضّل براى آن وقتى مگذار كه هركس براى ظهور مهدى ما وقتى تعيين نمايد خود را در علم خداوند شريك دانسته و [بناحق]مدعى شده كه خداوند تعالى او را از اسرار خويش آگاه ساخته است..
📙مکیال المکارم - جلد2، صفحه 388
محمدتقی اصفهانی
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin