هدایت شده از مرکز نو آوری وکار آفرینی علوم انسانی دانشگاه اصفهان
هدایت شده از مرکز نو آوری وکار آفرینی علوم انسانی دانشگاه اصفهان
✳️ شروع ثبت نام در جشنواره های خوارزمی
✅ سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران همه ساله جشنواره هاي بين المللي، جوان و نوآوري و فناوري را با هدف شناسايي و معرفي طرحهاي برتر عرصه علم و فناوري بر پايه بنيانهاي اجرايي قوي، نظامند و منسجم برگزار مي كند.
✅ شايان ذكر است جشنواره جوان خوارزمي براي رقابت دانشجويان، دانش پژوهان و نوآوران و فناوران با شرايط سني كمتر از سي و پنج سال، جشنواره بين المللي خوارزمي براي رقابت صاحبان فناوران و جشنواره نوآوري و فناوري براي طرحهاي نو كه داراي نوآوريهاي علمي و فني است و طرحهايي كه به مرحله ي فناوري رسيده اند،در گروههاي تخصصي متعدد در تمامي گرايشها انجام مي شوند.
✅ پس از ثبت نام الكترونيكي متقاضيان و انجام مراحل ارزيابي و داوري طرحها، برگزيدگان هر جشنواره انتخاب و در مراسمي با حضور مقامات عالي مرتبه كشور معرفي و مورد تجليل قرار مي گيرند.
https://eitaa.com/i_c_u_03
هدایت شده از مرکز نو آوری وکار آفرینی علوم انسانی دانشگاه اصفهان
به نام خدا
«نوآوری یعنی مشاهده چیزی که گرچه در برابر چشم همگان است، اما هنوز نامی ندارد و نمی تواند نامیده شود/نیچه»
🔻مرکز نوآوری و کارآفرینی علوم انسانی که به تازگی شروع به فعالیت کرده و در دانشکدهی ادبیات دانشگاه اصفهان مستقر است، قصد دارد از ایدههای نوآورانه و ایجاد شغل متناسب با هر کدام از رشتههای علوم انسانی حمایت کند.
🔻این مرکز تصمیم دارد با بهکارگیری منابع متعدد در نهادهای مختلف و در رأس آن دانشگاه اصفهان، به دانشجویان علوم انسانی کمک کند تا هر چه سریعتر به مرحلهی اجرای ایده نزدیک شده و بتوانند از ایده به سطح عمل و اجرا برسند.
🔻امتیازات این مرکز نسبت به دیگر مراکز حمایتکننده از ایدههای نوآورانه، به شرح زیر است:
1⃣در اولویت قرار دادن دانشجویان علوم انسانی و ایدههای مرتبط با این حوزه
2⃣مشروط نکردن پذیرش ایدهها به ایجاد پلتفرم، داشتن بازار مصرف گسترده، داشتن سرمایهی اولیه فراوان و...
3⃣حمایت مادی و معنوی از ایدهپردازان و ایجاد پلهای ارتباطی با دیگر نهادها
4⃣مرتبط کردن ایدهپردازان به دانشجویان و اساتید دیگر رشتهها و کمک به جذب سرمایهی انسانی
5⃣به استقلال رساندن نوآوران و کمک به آنها در راستای ثبت شرکت
و...
🔴کانال ایتا و تلگرام مرکز نوآوری و کارآفرینی علوم انسانی با هدف اطلاعرسانی برنامهها و رویدادهای این مرکز و همچنین ایجاد پلهای ارتباطی با سایر دانشجویان، جذب ایده و... شروع به فعالیت کردهاست. امید است این مرکز، نقطهی آغازی برای نوآوری و کارآفرینی در علوم انسانی دانشگاه اصفهان باشد.
https://eitaa.com/i_c_u_03
https://t.me/i_c_u_03
🔍بازدید علمی
انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان برگزار میکند:
✨دیدار با علما و بازدید از اماکن تاریخی مذهبی خوانسار و گلپايگان✨
⏰زمان: ۱۴ و ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳
"ظرفیت محدود"
✍️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام به شناسه زیر در ایتا پیام دهید:
@pouyesh1402
@qranhadisesf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارتان را برای خدا نکنید
برای خدا کار کنید
تفاوتش در همین اندازه است که ممکن است حسین علیهالسلام در کربلا باشد و من در حال کسب علم برای رضای خدا
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
🔰انجمن علمی قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان
@qranhadisesf
@kanon_Quran_ui
هدایت شده از مرکز نو آوری وکار آفرینی علوم انسانی دانشگاه اصفهان
📣اطلاعیه
#آگهی_استخدام
✨مرکز نوآوری و کارآفرینی علوم انسانی دانشگاه اصفهان، جهت فعالیت حرفه ای در زمینه برگزاری همایش های تخصصی این مرکز، به افراد علاقمند و متخصص در زمینه های مرتبط نیازمند است.
💎برای کسب اطلاعات بیشتر و اعلام همکاری به شناسه زیر در ایتا وتلگرام پیام دهید:
@icui_admin
https://eitaa.com/i_c_u_03
هدایت شده از انجمن علمی علوم قرآن وحدیث دانشگاه اصفهان
🔍بازدید علمی
انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان برگزار میکند:
✨دیدار با علما و بازدید از اماکن تاریخی مذهبی خوانسار و گلپايگان✨
⏰زمان: ۱۴ و ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳
"ظرفیت محدود"
✍️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام به شناسه زیر در ایتا پیام دهید:
@pouyesh1402
@qranhadisesf
شیخ مفید (ره) در کتاب فصول المختاره ذیل عنوان «فصل حوار بين الرضا (ع) و المأمون في المباهلة» گفتوگویی میان امام رضا (ع) و مأمون نقل میکند که امام در پاسخ به پرسش مأمون دربارۀ بزرگترین فضیلت امیرالمومنین (ع) در قرآن، به آیۀ مباهله اشاره کرده و بدین صورت استدلال میکند: «...فَكَانَ نَفْسَهُ بِحُكْمِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ قَدْ ثَبَتَ أَنَّهُ لَيْسَ أَحَدٌ مِنْ خَلْقِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ أَجَلَّ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ ص وَ أَفْضَلَ فَوَجَبَ أَنْ لَا يَكُونَ أَحَدٌ أَفْضَلَ مِنْ نَفْسِ رَسُولِ اللَّهِ ص بِحُكْمِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ» (امیرالمومنین (ع) به حکم خداوند، نفس نبی است و هیچ یک از خلق خداوند سبحان برتر و بلندمرتبهتر از رسول خدا (ص) نیست؛ بنابراین به حکم خدا لازم است هیچ کس از نفس ایشان نیز برتر نباشد.)
در ادامه مأمون سؤالی دربارۀ آیه مطرح میکند که چنین است: «... فَقَالَ لَهُ الْمَأْمُونُ: أَ لَيْسَ قَدْ ذَكَرَ اللَّهُ الْأَبْنَاءَ بِلَفْظِ الْجَمْعِ وَ إِنَّمَا دَعَا رَسُولُ اللَّهِ ص ابْنَيْهِ خَاصَّةً وَ ذَكَرَ النِّسَاءَ بِلَفْظِ الْجَمْعِ وَ إِنَّمَا دَعَا رَسُولُ اللَّهِ ص ابْنَتَهُ وَحْدَهَا فَلِمَ لَا جَازَ أَنْ يَذْكُرَ الدُّعَاءَ لِمَنْ هُوَ نَفْسُهُ وَ يَكُونَ الْمُرَادُ نَفْسَهُ فِي الْحَقِيقَةِ دُونَ غَيْرِهِ فَلَا يَكُونُ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع مَا ذَكَرْتَ مِنَ الْفَضْلِ» (مأمون: در این آیه خداوند ابناء را به لفظ جمع بیان کرده و در مقابل رسول خدا (ص) فقط دو فرزندش را فراخواند. نساء را با لفظ جمع بیان کرد و رسول (ص) فقط دخترش را فراخواند. چطور جایز نباشد که در این فقره از آیه هم مقصود از «انفس» خود رسول (ص) باشد نه دیگری! و اگر چنین باشد دیگر فضیلتی برای امیرالمومنین (ع) نیست.)
امام در پاسخ چنین میفرماید: «لَيْسَ بِصَحِيحٍ مَا ذَكَرْتَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ وَ ذَلِكَ أَنَّ الدَّاعِيَ إِنَّمَا يَكُونُ دَاعِياً لِغَيْرِهِ كَمَا يَكُونُ الْآمِرُ آمِراً لِغَيْرِهِ وَ لَا يَصِحُّ أَنْ يَكُونَ دَاعِياً لِنَفْسِهِ فِي الْحَقِيقَةِ كَمَا لَا يَكُونُ آمِراً لَهَا فِي الْحَقِيقَةِ وَ إِذَا لَمْ يَدْعُ رَسُولُ اللَّهِ ص رَجُلًا فِي الْمُبَاهَلَةِ إِلَّا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ ع فَقَدْ ثَبَتَ أَنَّهُ نَفْسُهُ الَّتِي عَنَاهَا اللَّهُ تَعَالَى فِي كِتَابِهِ وَ جَعَلَ حُكْمَهُ ذَلِكَ فِي تَنْزِيلِهِ» خلاصۀ کلام امام (ع): قاعده این است که فراخواننده کسی غیر فراخواندهشده باشد. بنابراین فراخواننده که رسول (ص) است نمیتواند با فراخوانده شده (انفس) یکی باشد.
مأمون در واکنش به پاسخ امام (ع): «إِذَا وَرَدَ الْجَوَابُ سَقَطَ السُّؤَالُ»
#مباهله
#سحر_دادخواه
@qranhadisesf