1_19128392.mp3
3.48M
🎵نماهنگ امام رضایی ام💐
🔸 #امام_رضا قربون کبوترات
🔹یه نگاهی ام بکن به زیر پات😭😔
#نشردهید
#بسیارزیبا👌
╭━═━✨❀🌸❀✨━═━╮
@QURAN_SOUND114
╰━═━✨❀🌸❀✨━═━╯
❁قـ📖ـرآن کریـم(تفسیر نور)❁
💢 مروری کوتاه بر #نکات_تفسیری آیات سوره بقره ( آیات224 ) 🌺🍃✨🌸✨🌺🍃 🕋 وَ لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَة
💢 مروری کوتاه بر #نکات_تفسیری آیات سوره بقره ( آیات225 )
🌺🍃✨🌸✨🌺🍃
🕋 لا يُؤاخِذُكُمُ اللَّهُ بِاللَّغْوِ فِي أَيْمانِكُمْ وَ لكِنْ يُؤاخِذُكُمْ بِما كَسَبَتْ قُلُوبُكُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ حَلِيمٌ«225»
🌻🌻خداوند، شما را به خاطر سوگندهاى لغو (كه بدون قصد ياد كردهايد،) مؤاخذه نمىكند، امّا به آنچه دلهاى شما (از روى اراده و آگاهى واختيار) كسب كرده، مؤاخذه مىكند وخداوند آمرزنده وحليم (بردبار) است.
💠💠نکته ها💠💠
🔷سوگندهايى كه از روى بى توجّهى و يا در حال عصبانيّت و بدون فكر و اراده و يا پر حرفى وعجله و سبقلسان از انسان سرمىزند، ارزش حقوقى ندارد. مسئوليّت، تنها در برابر سوگندهايى است كه با توجّه و در حال عادّى، به نام مقدّس خداوند براى انجام كار مفيد ياد شود. اين قبيل سوگندها شرعاً واجبالاجرا مىباشد و شكستن آن حرام مىباشد و كفّاره آن عبارت است از: اطعام ده فقير، يا اعطاى لباس به آنها، و يا آزاد كردن يك برده و در صورت عدم امكان هيچ يك از اينها، سه روز روزه گرفتن. «1»
🔰🔰پیام ها🔰🔰
🔶1- مسئوليّت انسان، وابسته به اراده و انتخاب اوست. خداوند لغزشهايى را كه در شرائط غير عادّى از انسان صادر شود، مىبخشد. «لا يُؤاخِذُكُمُ اللَّهُ بِاللَّغْوِ»
🔶2- انگيزه و نيّت، ملاك ثواب وعقاب است. «كَسَبَتْ قُلُوبُكُمْ»
🔶3- يكى از جلوههاى حِلم ومغفرت الهى، گذشت از خطاهاى غير عمدى انسان است. «لا يُؤاخِذُكُمُ اللَّهُ ... غَفُورٌ حَلِيمٌ»
-------------------------------------------------
📚 برگرفته از تفسیرنور
#تفسیر
#سوره_بقره
╭━═━✨❀🌸❀✨━═━╮
@QURAN_SOUND114
╰━═━✨❀🌸❀✨━═━╯
#مناجات
🕊خدایا مرا ببخش
🌿 بخاطر تمام لحظه هایی که تو با من بودی و من فکر میکردم تنها هستم.
🌹بخاطر تمام ثانیه هایی که منتظرم می ماندی و من نمی آمدم؛ مرا ببخش.
🌺 بخاطر تمام روزهایی که تو برای من بهترینها را خواستی و من برای رسیدن به بدترین ها ناامیدت کردم.
💐 بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و هیچکدام در خانه ی تو نبود؛ مرا ببخش.
🍂 بخاطر تمام لحظه هایی که ماهی قلب من خلاف جریان مسیر تو حرکت میکرد و پرنده ی روح من پرواز نمیکرد و در آسمان رسیدن به تو گم نمیشد مرا ببخش؛
✨بخاطر تمام گله هایم مرا #ببخش.
🌸🍃
eitaa.com/joinchat/2994601997C52c0bdbc8a
؛🌸🍃
Quran_Page (183).mp3
868.5K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه183🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
استاد پناهیاڹ.mp3
2.18M
#کلیپ #صوتی #استاد_پناهیاڹ
📛شنیـدے میگڹ
غـذا از سـرِ سیـرے بخورے سَم میشـہ؟!
❌از سر سیرے عبادت ڪردڹ باعث عُجب میشہ
💔آیا حاڸ تمنـا در عبادات ما هست؟!
📥 #پیشنہاد_دانلود
╭━═━✨❀🌸❀✨━═━╮
@QURAN_SOUND114
╰━═━✨❀🌸❀✨━═━╯
🌸✨🌸
✨🌸
🌸
💟 امام علی(علیه السلام):
♨️ از كفاره گناهان بزرگ، به فرياد مردم رسيدن، و آرام كردن مصيبت ديدگان است.
📚 #نهج_البلاغه #حکمت24
╭━═━✨❀🌸❀✨━═━╮
@QURAN_SOUND114
╰━═━✨❀🌸❀✨━═━╯
❁قـ📖ـرآن کریـم(تفسیر نور)❁
💢 مروری کوتاه بر #نکات_تفسیری آیات سوره بقره ( آیات225 ) 🌺🍃✨🌸✨🌺🍃 🕋 لا يُؤاخِذُكُمُ اللَّهُ بِاللَّغ
💢 مروری کوتاه بر #نکات_تفسیری آیات سوره بقره ( آیات226 )
🌺🍃✨🌸✨🌺🍃
🕋 لِلَّذِينَ يُؤْلُونَ مِنْ نِسائِهِمْ تَرَبُّصُ أَرْبَعَةِ أَشْهُرٍ فَإِنْ فاؤُ فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ«226»
📖«1». مائده، 89.
📚جلد 1 - صفحه 353
💐💐براى كسانى كه (به قصد آزار همسر،) سوگند مىخورند كه با زنان خويش نياميزند، چهار ماه مهلت است. پس اگر (از سوگند خود دست برداشته و به آشتى) برگشتند، (چيزى بر آنها نيست و) خداوند آمرزنده و مهربان است.
💠💠نکته ها💠💠
🔷كلمهى «ايلاء» به معناى سوگند خوردن براى ترك آميزش جنسى است. اين كار را بعضى از مردان در زمان جاهليّت براى در تنگنا قرار دادن همسران مىكردند و بدينوسيله آنان را در فشار روحى و غريزى قرار مىدادند. نه خود همسرِ مفيدى بودند و نه آنان را با طلاق دادن آزاد مىكردند. اين آيه به مردان چهار ماه فرصت مىدهد كه تكليف همسران خود را روشن كنند، يا از سوگند خود برگشته و با همسر خويش زندگى كنند و يا رسماً او را طلاق دهند. البتّه اين مدّت چهار ماه، نه به خاطر احترام به سوگند نارواست، بلكه به جهت آن است كه هر مردى در شرايط عادّى نيز تا چهار ماه بيشتر حقّ عدم آميزش را ندارد.
🔰🔰پیام ها🔰🔰
🔶1- اسلام، حامى مظلومان است. زنان، در طول تاريخ مورد ظلم وتضييع حقوق قرار گرفتهاند وقرآن بارها از آنها حمايت نموده است. «لِلَّذِينَ يُؤْلُونَ مِنْ نِسائِهِمْ»
🔶2- مبارزه با بساط سنّتهاى خرافى و جاهلى، از اصول وظايف انبيا است.
«لِلَّذِينَ يُؤْلُونَ»
🔶3- انسان براى بدترين كارها، گاهى مقدّسترين نامها را دستاويز قرار مىدهد.
«يُؤْلُونَ»
🔶4- توجّه به حقوق ونيازهاى روحى و غريزى زن، يك اصل است. «تَرَبُّصُ أَرْبَعَةِ أَشْهُرٍ»
🔶5- براى بازگشت افراد و اتخاذ تصميم عاقلانه، فرصتى لازم است. «أَرْبَعَةِ أَشْهُرٍ»
🔶6- به جاى دعوت به طلاق، بايد مردم را به ادامه زندگى تشويق كرد. مرد و زن بدانند بازگشت به زندگى، رمز دريافت مغفرت و رحمت خداوندى است.
«فَإِنْ فاؤُ فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ»
📚تفسير نور(10جلدى)، ج1، ص: 354
-------------------------------------------------
📚 برگرفته از تفسیرنور
#تفسیر
#سوره_بقره
╭━═━✨❀🌸❀✨━═━╮
@QURAN_SOUND114
╰━═━✨❀🌸❀✨━═━╯