eitaa logo
زندگی قرآنی
320 دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
5.2هزار ویدیو
130 فایل
(زندگی قرآنی) "هر گونه کپی برداری با ذکر صلوات بلامانع می باشد"
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرامش و طمانینه در اقامه نماز، مستحبات و تبرک‌جستن رهبر انقلاب به تربت سیدالشهداء پس از پایان نماز @FarsMaaref
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) می‌خوانیم 🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم https://eitaa.com/quransharif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر روز خود را با دعا برای فرج سلام به امام زمان عج و سلام بر امام حسین ع شروع کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💌 | نماز اول ماه قمری 📩 نماز اول ماه، به همراه صدقه اول ماه را فراموش نکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️ پاشنه آشیل اسراییل کجاست؟ 👈 برخی تصور می‌کنند که نقطه قوت رژیم کودک‌کش صهیونیستی، قدرت نظامی اوست و بر همین مبنا برای نابودی رژیم، باید به صنایع نظامی او آسیب زد. 🔹 اما این تصور اشتباه است و نقطه قوت رژیم که اتفاقاً پاشنه آشیل او نیز هست، ارتباط مستقیمی با قدرت نظامی او ندارد. 🔸 از اولین اقدامات کشورهای استعمارگر بعد از تصرف کشورهای دیگر، از بین بردن لوازم فرهنگی جامعه آن کشور بوده است. مانند تاریخ، زبان، خط، سنت‌های دینی و ... 🔹 یعنی هر آنچه که یک جامعه را به صورت یک «ملت» دربیاورد، باید از بین می‌رفت. روندی که در اسراییل، دقیقاً به صورت معکوس اجرا شد: تاریخ کشور موهوم اسراییل ایجاد شد، زبان و خط عبری بازآفرینی و رایج گردید، سنت‌ها و مراسم دین یهود ترویج شد و ... 🔘 تمام این اقدامات، یک هدف داشت: «مهاجرین یهودی باید یک ملت شوند.» 🔹 دولت اسراییل با ملت اسراییل است که کشور اسراییل را تشکیل می‌دهد و اسراییل بدون ملت، نه دولتی خواهد داشت و نه از کشور آن چیزی باقی می‌ماند. 🔸 برای محو کردن اسراییل از صفحه روزگار، صرفاً باید به ملت اسراییل ضربه زد تا خود نسبت به ترک منطقه اقدام کنند. ، کابوس مسئولین اسراییلی است، زیرا کشور بدون ملت معنا ندارد. 🔘 بنابراین؛ پاشنه آشیل اسراییل، مردم اسراییل است، و نه قدرت نظامی اسراییل! 🔹برای ضربه به این پاشنه آشیل، باید امکان زندگی کردن در اسراییل از بین برود، امکانات رفاهی و زیرساخت اقتصادی نابود شود، انتقال سوخت به آنجا مختل شود، مسیر ورود و خروج مواد غذایی بسته شود و ... 🔘 در یک جمله؛ «شریان حیاتی رژیم صهیونسیتی قطع شود» 🔸 هر چقدر ما در حملات خود به اسراییل، مناطق و تجهیزات نظامی آنها را مورد هدف قرار دهیم، باز هم در اندک مدتی به کمک غرب، آن را جبران و بازسازی خواهند کرد. 💢 استراتژی جنگ نیز باید بر مبنای دستور مقام معظم رهبری، به سمت قطع شریان حیاتی رژیم و غیرقابل سکونت کردن اسراییل تغییر کند.
1403.07.10-Panahian-DanesghahImamSadegh-MovajeheBaDoshmaneAsli...-32k.mp3
15.65M
🔉 مواجهه با دشمن اصلی و راهبردهایی برای امروز 📅 یک جلسه | ‌۱۴۰۳/۰۷/۱۰ 🕌 دانشگاه امام صادق(ع) 👈 برخی از عناوین مهم این جلسه: ➖اهمیت ویژه و تاریخی لبنان ➖پیوند عمیق ایران و لبنان ➖مواجهه مستقیم ایران و رژیم صهیونیستی ➖تأثیر منفی یهود عنود بر سایر ادیان ➖تناسب حوادث منطقه با موضوع ظهور ➖برکت وجود حزب الله لبنان ➖از فرهنگ جهاد و شهادت فاصله نگیریم ➖ویژگی‌های شور انقلابی در شرایط فعلی ➖راهبردهایی در شرایط فعلی
اين جنگ حق و باطل است . و از منظر قوم يهود جنگ آخر زماني است و اين قوم در افكار خود بر اين باورند كه بايد بر جهان مستولي يابند . اگر محكم نزنيد آنها خواهند زد . امريكا و اسراييل در حال براورد قدرت ما در حمله و دفاع هستند تا ببينند چطور در آخر ضربه نهايي خود را به ما بزنند . اگر مهرباني كنيد آنها مهرباني نخواهند كرد . اگر لازم است آزمايش اتمي و هيدروژني نه تنها باطل نبست بلكه جايز است .