#سلام_امام_زمانم
مۍنـــویــسم زتـوڪہ
دار و نـدارم شـده اۍ
بـیقرارتـــ شدم و
صبـرو قــرارم شده اۍ
مـن ڪہ بیتاب توأم
اۍ همہ تاب وتبم
تو همہ دلخوشۍ
لیل ونهارم شده اۍ
🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@qurantehran
#امتحان_الهی
🌷امیرالمومنین علیه السلام:
◽️اُبْتُلِيَ النَّاسُ بِهَا فِتْنَةًفَمَا أَخَذُوهُ مِنْهَا لَهَا أُخْرِجُوا مِنْهُ وَ حُوسِبُوا عَلَيْهِ وَ مَا أَخَذُوهُ مِنْهَا لِغَيْرِهَا قَدِمُوا عَلَيْهِ، وَ أَقَامُوا فِيهِ
🌎مردم به وسیله دنیا آزمایش می شوند، پس هر چیزی از دنیا را برای دنیا به دست آورند از کفشان بیرون می رود، و بر آن محاسبه خواهند شد، و آنچه را در دنیا برای آخرت تهیّه کردند به آن خواهند رسید، و با آن خواهند ماند.
📘#خطبه ۶۳
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
💥 مواظب باشید همواره در صراط مستقیم الهی حركت كنید و ذرهای از مسیر حضرت حق منحرف نشوید؛ زیرا اگر وارد صغیره شوید، پس فردا وارد كبیره می شوید و پس از آن كفر است.
📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨٣
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️عظمت ماه رجب
🎙سخنران:استاد دانشمند
@qurantehran
ا✨﷽✨
🌼اهمیت ماه رجب و اعمال آن
✍گاهي خداوند در زندگي براي ما، فرصت هاي ويژه براي بازگشت مي گذارد. مثلا بعضي مغازه ها در زمان هايي جنس هايشان را تخفيف مي دهند. خداوند در بعضي از مناسبت ها به بهشت چوب حراج مي زند و بهشت را ارزان در اختيار انسان قرار مي دهد. اين زمينه سازي گاهي مکاني است. مثلا زير قُبه ي امام حسين (ع)دعا مستجاب است يا ثواب نماز در مسجدالحرام چند برابر است. گاهي اين زمينه سازي زماني است . مثلا ثواب عبادت در شب قدر بيشتر از هشتاد سال است يا روزه ي ماه #رجب ثواب زيادي دارد.
خداوند سه ماه از سال ( به تعبيري سه تا سرازيري) را براي صلح و آشتي قرار داده است :رجب ،شعبان و رمضان .در ماه رجب شب ليلةالرغائب، اولين شب جمعه ماه رجب،شب اول ماه ،سيزده رجب بيست و هفت رجب و اعتکاف را داريم .در ماه شعبان شب نيمه شعبان و مناسبت هاي مختلف را داريم . در ماه رمضان تمام نفس هاي ما عبادت و خواندن يک آيه قرآن ثواب تلاوت تمام قرآن را دارد. کتاب چهل حديث امام خميني ( ره ) مي فرمايد: گاهي اوقات تور مي اندازند که ماهي بگيرند يا براي پرنده دانه مي پاشند تا در دام بيفتند، اين ايام، ايام دانه پاشي است مثلا نماز شب اول رجب فلان قدر ثواب دارد يا روزه ماه رجب ... شما با اين کار به تور خدا مي افتيد و با خدا رفيق مي شويد. اين ثواب ها وسيله ي آشتي شما با خدا مي شود و انسان صيد خدا مي شود. حتي مشرکين قبل از اسلام هم انتظار ماه رجب را مي کشيدند زيرا اولين ماه حرام ماه رجب بود.( ماه هاي حرام ديگر ذي القعده، ذي الحجه و محرم است) آنها در اين ماه به آرامش مي رسيدند. ماه رجب به معناي ريزش رحمت است.
کتاب المراقبات في الاعمال السنه ( سلوک عارفان ) نوشته ي ميرزا جواد آقاي ملکي است در این کتاب از پيامبر داريم: خداوند يک فرشته اي بنام داعي( دعوت کننده ) دارد که در آسمان هفتم است ، وقتي ماه رجب مي شود در همه ي شب هاي ماه رجب از اول شب تا بامداد ندا مي دهد اي ذاکران ،اي مطيعان، اي مستغفران مژده مژده ،خدا مي فرمايد که من همنشين آنم که با من همنشين شود، من بخشنده ي آنم که از من بخشش بخواهد، ماه ماه من است ، بنده هم بنده ي من است و رحمت هم رحمت من است. هر کسي مرا در اين ماه بخواند پاسخش را مي دهم و هر کسي خواسته اي از من بخواهد خواسته اش را برآورده مي سازم. کسي که در اين ماه با خدا ارتباط برقرار کند رشته ي ميان خدا و بنده برقرار مي شود. اين يک فراخوان است ولي ضوابط و شرايطي دارد. ميرزا جوادملکي قبل از اينکه اين حديث را توضيح بدهد مي نويسد: آه، آه با اين همه ناسپاسي و بد بندگي ،باز ما را دعوت کرده ؛کجايند سپاسگزارا؟ کجايند حق شناسان ؟کجايند تلاش گران ؟
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸باز پنج شنبه آمد
🕯روز دلتنگی
🌸روز خاطرت
🕯روز اشک و حسرت
🌸روز بی قراری
🕯روز حس کردن جای خالی
🌸مسافران بهشتی
آری! شب جمعه است
برای شادی روح همه ی اموات مسلمین ومسلمات و مومنین و مومنات و اموات، خویشاوندان بخصوص پدران و مادران ۰۰۰
رحم الله من یقرأ الفاتحه مع الصلوات
🌴🍃به تعداد امواتی که برایشان یاسین می خوانید برای شماحسنه نوشته میشود
◾️🥀🕊استاد #عالی
@qurantehran
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خواندیم و شنیدیم؛
در شبهای قدر، تقدیرات آدمیزاد رقم میخورد!
باید این شبها را، خوب درک کرد!
👌اما؛ این ادراک، یک شرط بزرگ دارد !
اتفاقاتی باید در ماه رجب، و بعد در شعبان، برایمان بیفتد، تا به درک این شبها برسیم!
@qurantehran
🔹آثار استفغار
رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) در کلام پر نوری می فرمایند:
أَرْبَعٌ مَنْ کُنَّ فیهِ کانَ فی نُورِ اللهِ الأَعْظَمِ:
مَنْ کانَ عِصْمَةُ أَمْرِه شَهادَةُ أَنْ لا إِلـهَ إِلاَّ اللهَ وَ أَنّی رَسُولُ اللهِ وَ مَنْ إِذا أَصابَتْهُ مُصیبَةٌ قال: إِنّا للهِِ وَ إِنّا إِلَیْهِ راجِعُونَ ، وَ مَنْ إِذا أَصابَ خَیْراً قالَ : اَلْحَمْدُللهِِ، وَ مَنْ إِذا أَصابَ خطیئَةً قالَ : أَسْتَغْفِرُاللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ .
چهار چیز است که در هر کس باشد ، در نور اعظم خدا خواهد بود:
1 ـ کسی که گواهی به این که معبودی در عالم جز خدای یکتا نیست و این که من رسول خدایم، باعث حفظ و نگاه داری او ( از خطا و لغزش ) گردد.
2 ـ کسی که هر گاه مصیبت و سختی بر او وارد شود بگوید: « إِنّا للهِِ وَ إِنّا إِلَیْهِ راجِعُونَ » ، ما برای خداییم و به سوی او بازگشت می کنیم .
3 ـ کسی که هر گاه خیری به او رسید بگوید: « اَلْحَمْدُللهِِ » ، حمد و سپاس مخصوص خدای یکتا است.
4 ـ کسی که هر زمان مرتکب خطایی گشت بگوید: « أَسْتَغْفِرُاللهَ وَأَتُوبُ إِلَیْهِ » ، از خدا آمرزش می طلبم و به سوی او باز می گردم .
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یا_اباعبدالله_ع
عالم بہ عشق روے تو بیدار مےشود
هر روز عاشقان تو بسیار مےشود
وقٺے سلام مےدهمٺ در نگاه من
تصویر ڪربلاے تو تڪرار مےشود.
🔻دو چیز به درد آخرت می خورد: یکی امام حسین(ع) یکی تقوا
🎤 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#شب_جمعه
@qurantehran