30.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضرت زهرا(س) الگوی خدمت بیمنت به نیازمندان
رهبر انقلاب: باید فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) اسوه باشد، الگو باشد در همهی جهات، از جمله در حرکت بزرگ اجتماعی و انقلابی و مبارزاتی ما. ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
@qurantehran
#فرهنگ_فاطمی
🔹دختر پیامبر این خطیب بزرگ و داور پرمایه در خطابه خود اشاراتی به حجیت ظواهر آیات قرآن و عام و خاص آیات دارند و به طور ضمنی به دلایل آنها میپردازد که مدعی بودند رسول خدا فرموده: «ما پیامبران مطلقاً ارثی از خود به یادگار نمی گذاریم» سپس به پاسخ منطقی دندانشکن پرداخت و از عمومات قرآن و خصوص آن شاهد و گواه می آوردو با ذکر چندین آیه از کتاب ، ثابت می کند که باید این حدیث مجعول را به دیوار کوبید.
🔹این عالمه بزرگوار چنان با حربه استدلال بر حریف هجوم میآورد که راه گریزی برای او باقی نمی گذارد و
می فرماید اگر عذر شما آن حدیث مجعول است که می گوید ما پیامبران ارث نمی گذاریم! پاسخ آن را از آیات قرآن برای شما گفتم، اگر عذر شما ممنوع بودن ما از ارث است، بدانید در اسلام همه فرزندان از پدران و مادران خود ارث میبرند، تنها کسانی مستثنی هستند که همکیش و هم آیین پدر نباشند یعنی فرزندان غیر مسلمان از پدر و مادر مسلمان هرگز ارث نمی برند، آیا به عقیده شما آیین و من و پدرم از هم جداست؟
🔹آیا شما به قرآن آشنا ترید یا اهل بیت وحی؟
کجای قران؟ و با کدام تفسیر؟ چه کسی بهتر است پسرعمویم علی که در آغوش وحی پرورش یافته و از کاتبان وحی بوده، و قرآن و تفسیر قرآن را از دو لب پیامبر شنیده به این کار سزاوارتر است؟
❗️ اصلاً قرآن در خانه ما نازل شده و اهل البیت ادری بما في البیت.
وی پس از بیان مسئله ارث بردن سلیمان از پدرش داوود و ارث بردن یحیی از پدرش زکریا که همه از انبیا بزرگ بودند، می گوید بر خلاف این روایت مجعول قرآن تصریح میکند که از یکدیگر ارث بردند و می دانیم هر روایتی مخالف قرآن باشد از درجه اعتبار ساقط است.
یکی از زیباترین و شیرین ترین قسمت های خطبه حضرت زهرا استدلال و استناد و استفاده آن حضرت از ادلّه قرآنی و ضوابط و ادلّه شرعی و ردّ استدلالات باطل و توجه دادن به دلایل متقن دینی برای اثبات حق فدک و حقانیت و اثبات خود می باشد.
🔹ایشان با استناد به قاعده ید فرمود: « آیا باغات فقط در دست من نبود؟ و وکلا و کارگران من در آن کار نمی کردند؟ و من از میوه ها و سبزیجات آن نمی خوردم در روزهایی که رسول خدا زنده بود...»
ای مردم مدینه بشنوید این دو نفر چه می گویند و چه می کنند؟ از شما دو نفر میپرسم: آیا اگر من اموالی را که در دست مسلمانان است ادّعا نمایم از من است، از من دلیل و مدرک می خواهید یا از دیگران و صاحبان اموال؟
گفتند: از تو که مدّعی اموال دیگرانی.
➖ حضرت دیگر بار پرسید اگر مسلمانان اموالی را که در دست من است ادّعا نمایند از آنها باید دلیل و مدرک بطلبید یا از من؟...
🔸با همه استدلالات، عمر خود را به بیراهه زده، پس از شنیدن این همه آیات استدلال های قرآنی گفت دختر محمد برای ادعای خود دلیل و مدرک بیاورید!
🔺حضرت جواب داد: شما جابر بن عبدالله و جریر بن عبدالله را قبول دارید و سخن آنان را تصدیق می کنید و از آنها دلیل و مدرک نمیخواهید (هرچه خواستند و گفتند میپذیرید) چه شده که از من دلیل بیّنه میطلبید؟ مدرک من در #قران است.
▪️گرچه ابوبکر در قبال مبارزات پیدرپی حضرت زهرا پایداری کرد و حاضر نشد فدک را به آن حضرت برگرداند اما زهرا(س) به وسیله مبارزاتش ستمکاری دستگاه خلافت و حاکمیت را به اثبات رسانید و همان فدک برای دستگاه خلافت نقطه انفجار شد و همانند استخوانی در گلویشان گیر کرد. و تا مدتی یکی از وسایل تبلیغاتی مهم و یکی از نقاط ضعف دستگاه خلافت به شمار می رفت که از حل آن عاجز بودند.
📚 فرهنگ فاطمیه، ص۴۹۲ تا ۴۹۹ و ۳۸۴
#مابچههایمادرپهلوشکستهایم
@qurantehran
YEKNET.IR - zamine - fatemie 2 - 1401 - rasouli.mp3
6.1M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴چه غربت تلخی
🌴چه داغ سنگینی
🎤 #مهدی_رسولی
[ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ]
@qurantehran
- ناشناس.mp3
1.09M
علامه حسن زاده آملی:
...فاطمه زهرا اصلا مسلمان نه!
دختر پیغمبر نه!
و تو باش خلیفه مسلمانان!
حق داری در کوچه جلوی زن جوان رو بگیری؟؟
مصیبت خوانی مرحوم علامه حسن زادهآملی ره
«شبتون در پناه مادرسادات»
@qurantehran
مؤسسهٔ قرآن و عترت علی بن موسی الرضا(ع)
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم 🌺صفحه ۵۱۲ مصحف شریف 🌸 سوره مبارکه #فتح ━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━ @qurantehran
#ترجمه (بهرامپور)
10 - کسانی که با تو بیعت میکنند، جز این نیست که با خدا بیعت میکنند دست خدا بالای دستهایشان است پس هر که پیمان بشکند، تنها به زیان خود میشکند، و هر که بر آنچه با خدا عهد بسته وفادار بماند، به زودی خدا پاداشی بزرگ به او میبخشد
11 - به زودی اعراب بادیه نشین که [از جنگ] واماندهاند به تو خواهند گفت: اموال ما و کسانمان ما را [از همراهی با شما] مشغول داشت، پس برای ما آمرزش بخواه به زبانهایشان چیزی را میگویند که در دلهایشان نیست بگو: چه کسی در برابر خدا برای شما اختیار چیزی را دارد! اگر او بخواهد به شما زیانی یا سودی برساند، بلکه خدا به آنچه میکنید آگاه است
12 - بلکه پنداشتید که پیامبر و مؤمنان هرگز به خانمان خود برنخواهند گشت، و این [پندار] در دلهایتان زینت یافت و گمان بد بردید و مردمی هلاکت زده شدید
13 - و هر کس به خدا و پیامبر او ایمان نیاورد، [بداند که] ما برای کافران آتشی سوزان آماده کردهایم
14 - و فرمانروایی آسمانها و زمین از آن خداست هر که را بخواهد میبخشاید و هر که را بخواهد عذاب میکند، و خدا آمرزندهی مهربان است
15 - به زودی واماندگان، هنگامی که شما به طرف غنایم [خیبر] حرکت کنید تا آن را به تصرف در آورید، به شما خواهند گفت: بگذارید ما [هم] به دنبال شما بیاییم [این گونه] میخواهند سخن خدا را تغییر دهند بگو: هرگز از پی ما نخواهید آمد خدا از پیش چنین گفته است پس آنها خواهند گفت: [نه] بلکه بر ما حسد میبرید [چنین نیست] بلکه جز اندکی نمیفهمند
@qurantehran
▪️#سلام_امام_زمانم
📖السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرآءِ...
▫️سلام بر تو ای یادگار بهانه خلقت،
ای امید مادر،
سلام بر تو و بر روزی که دولت زهراییات جهان را منور خواهد ساخت...
الا که صاحب عزای تمام غمهایی
دوباره فاطمیه آمده؛ نمی آیی؟
کجاسیاه، به تن کردهای غریبانه
کجا به سینه خود می زنی به تنهایی
کجا شبیه علی سر به چاه غم بردی
کجا شبیه علی روضه خوان زهرایی
#الّلهُـمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَـرَج
@qurantehran
🥀 مظلومیت مشترک حضرت مسیح (علی نبینا و آله و علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) به مناسبت آغاز سال جدید میلادی؛
1⃣ بشارت به تولد حضرت مسیح و فاطمه:
اولین نکته مشترک حضرت مسیح و فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) بشارت خداوند به میلاد ایشان پیش از تولدشان است. قرآن کریم ماجرای بشارت حضرت مسیح را چنین بیان میکند: «إِذْ قالَتِ الْمَلائِكَةُ يا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكِ بِكَلِمَةٍ مِنْهُ اسْمُهُ الْمَسيحُ عيسَى ابْنُ مَرْيَم؛ [ياد كنيد] زمانى كه فرشتگان گفتند: اى مريم! يقيناً خدا تو را به كلمهاى از سوى خود كه نامش مسيح عيسى بن مريم است مژده مىدهد.»
⬅️ در احادیث ما آمده است که در شب معراج جبرئیل؛ فرشته امین پروردگار، تولد حضرت فاطمه[سلاماللهعلیها] را به پبامبر بشارت میدهد: «ای محمد! همانا خداوند تعالی [تولد] فاطمه از خدیجه دختر خویلد را به تو بشارت میدهد.»
2⃣ مظلومیت حضرت مسیح و صدیقه طاهره در هنگام تولد:
مهمترین نیازی که یک مادر در هنگام تولد فرزندش احتیاج دارد، همراهی و مساعدت دیگر بانوان در هنگام وضع حمل است. حضرت مریم(سلاماللهعلیها) نیز از این قاعده مستثنی نبود. امام صادق(علیهالسلام) دربارهی نادانی و بیمعرفتی مردم نسبت به مقام حضرت مریم(سلاماللهعلیها) میفرمایند: «[حضرت مریم] هیچ انسان رشدیافته و خردمندی در میان قوم خود پیدا نکرد که از او در برابر اتهامهای مردم حفاظت نماید.»
به همین خاطر حضرت مریم از مردم فاصله گرفت و به خارج از شهر رفت. قرآن در این باره میفرماید: «پس [مریم] به عيسى حامله شد و به خاطر او در مكانى دور كناره گرفت.» و حضرت عیسی(علیهالسلام) به دور از مردم و در غربت و تنهایی به دنیا آمد.
⬅️ قدرنشناسی و بیمعرفتی مردم نسبت به حضرت #خدیجه (سلاماللهعلیها) نیز همین گونه بود. هنگام تولد حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)، در مکه، زنان دانا و با معرفتی که قدر و عظمت برترین بانوی عالم را دانسته و خدمتگذاری حضرت را افتخار خود بدانند وجود نداشت. مردم مکه و قریش، دلِخوشی از پیامبر و خدیجه نداشتند؛ به همین خاطر هیچ زنی حاضر نشد حضرت را هنگام به دنیا آوردن فرزند طاهره و مبارکهاش یاری رساند.
در روایات ما آمده است که خداوند چهار زن بهشتی؛ ساره، آسیه، مریم و کلثوم خواهر حضرت موسی را مامور مساعدت حضرت خدیجه در هنگام وضع حمل گردانید.
❗️قدرنشناسیهای مردم عرب نه تنها در اوایل بعثت پیامبر بلکه بعد از فراگیری اسلام در تمام شبه جزیره نیز ادامه داشت. بعد از شهادت پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) برخی مسلمانان نه تنها در وضع حمل صدیقه طاهره به یاری حضرت نرفتند بلکه نوزاد فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) را در رحم مادر به شهادت رساندند.
3⃣ سخن گفتن و دلداری به مادر
نکته بسیار زیبا در کنار مظلومیت حضرت خدیجه و مریم(سلاماللهعلیهما) دلداری فرزندان این دو بانو به مادرانشان است. درد زایمان و نگرانی از رسوایی، در کنار تنهایی و بیکسی، سخت قلب حضرت مریم را فشرده و طاقتش تنگ شده بود. در این حال بود که گفت: «اى كاش پيش از اين می مردم و يكسره از خاطرهها فراموش شده بودم.» در میان این همه رنج و سختی، حضرت عیسی به یاری مادر شتافته و حضرت را آرام میکند تا اندوهگین نباشد: «پس (به ناگاه فرزندش) از زير (پاى) او ندا داد كه اندوه مخور.»
این قوت قلب بزرگی برای حضرت مریم بود و به ایشان نیرو و توانی دوباره بخشید.
⬅️ مشکلات و مصائب پیغمبر گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآله) در مکه نیز بسیار شدید بود و مشرکان هر روز حضرت را آزار میدادند. در این میان این حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) بود که از درون رحم با مادر سخن میگفت و حضرت خدیجه را آرام میکرد. در روایت است که خدیجه کبری به پیامبر عرض کرد: «جنینی که در شکم من است، پیوسته با من حرف می زند و موجب آرامش من می شود.»
#جمعبندی:
زندگی غالب اولیای الهی با رنج و سختی همراه بوده و عمده این رنجها نیز به خاطر حقنشناسی و حسادت دیگر انسانهاست. در این میان، غربت و #تنهایی حضرت عیسی(علیهالسلام) و حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) به خاطر شناخت اندک اطرافیان از مقام این حضرات، شباهت قابل توجهی به یکدیگر داشته است.
@qurantehran