✅ قرار بود این جوان غیور دعوت شود برای همایشی و از کارآفرینی سخن بگوید!
✅ از غیرتش بگوید و از اینکه وقتی چند سال پیش از بهترین دانشگاه های دنیا دعوت نامه داشت که برود اما خواست در کشور خودش بماند و خدمت کند و سهمی در سفره ی چند هم وطن دیگر داشته باشد.
✅ از اینکه ماند و ایده اش را عملی کرد و از برداشت پنبه مرغوب گرفته تا ریسندگی و دوخت و ... را داخل کشور انجام داد تا ثابت کند که می شود و جوان ایرانی می تواند 🇮🇷🇮🇷
🔴 همه جور مبارزه ای کرده بود تا تولیداتش که بهترین بود پایدار بماند، تا زمین نزنند او را آن هایی که فقط ادعا می کنند و شعار می دهند.
🔴 اما...
✅ ما هم گفتیم بسم الله،
عزممان را جزم می کنیم تا به لطف خدا نگذاریم تولید این محصولات با کیفیت متوقف شود و کار این کارخانه و این جوانان مبتکر زمین بماند.
✅ به مردم کشورمان ایمان داشتیم که همچون گذشته در تجربه ی چادر ایرانی و ... ، این بار هم همت می کنند و دست هم وطن خود را می گیرند تا محکم تر باایستد 💪
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@raahenejat
▪️وزیر بهداشت چرا باید پاسخگو باشد؟
یکی از اهداف اجرای طرح تحول سلامت، بهبود سلامت مردم بود، اما جالب است با اجرای طرح تحول برای نمونه، درصد مرگ و میر بیماران قلبی از کل مرگومیرها از 35 درصد در سال 92 به 41 درصد در سال 96 رسیده است!
@raahenejat
⭕️ بیسکویت ایتالیایی که با گندم #ایرانی (خراسان) تولید شده و شرکت خارجی به آن افتخار میکند!
@raahenejat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ویدئوچکِ برنامه ثریا در مورد بودجه طرح تحول سلامت
🔹مجری ثریا: بعد از برنامه قبلی با حضور وزیر، سه ماه تعطیل شدیم، و بیش از دو سال در این خصوص سکوت کردیم ولی خوشحالیم که امروز آقای نوبخت هم متوجه نقایص جدی طرح تحول سلامت و هزینه های بیش از حد آن شدهاند!
🔴 آقای وزیر!
به جای استعفا، پاسخگو باشید و نقایص طرح تحول را اصلاح کنید
@raahenejat
در حالیکه اکنون برجام کارایی خود را از دست داده، در بودجه سازمان انرژی اتمی ایران، نزدیک به ۳.۵ میلیارد تومان برای راهبری اقدامات داخلی و خارجی برجام پیش بینی شده است!!!
راهبری کدام اقدامات داخلی و خارجی درباره برجام نیاز به ۳.۵ میلیارد تومان بودجه دارد؟!
@raahenejat
⭕️بالاخره بعد از چند سال؛
تبلیغ کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی ممنوع شد.
طبق مصوبه امروز مجلس، تبلیغ کالاهای خارجی دارای مشابه کالای ایرانی در صدا وسیما، مطبوعات، تابلوهای شهری یا دیواری، وسایل حمل ونقل همگانی،اوراق چاپی، تلفن وفضای مجازی ممنوع شد.
@raahenejat
⚡️بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم:
👇👇👇
🔹اوّلاً مردم عزیز به مسئولان باید کمک کنند، همه باید کمک کنند. اگر چنانچه بحث تقویت #تولید_داخلی و محصول داخلی میشود، یک بخش مهمّش مربوط به #مردم است.
🔹تولیدکنندهی محصول داخلی، مصرفکنندهی محصول داخلی، فروشنده و دکانداری که محصول داخلی را میفروشد، اینها همه میتوانند اثرگذار باشند.
🔹کیفیّت تولید، نحوهی توزیع، اینها چیزهای مهمّی است.
خب ما امسال را سال «تولید #کالای_ایرانی» و تأکید بر روی کالای ایرانی اعلام کردیم، حالا آخر سال است؛ چقدر در این زمینه [کار شد]؟ البتّه کارهایی شده امّا چقدر پیش رفتیم؟ باید پیش برویم در این زمینهها. مردم میتوانند در این باره کمک کنند، در کارهای خیر میتوانند همکاری کنند.
(97/10/19)
@raahenejat
💢اثبات ما می توانیم
🔸یکی از قطعات دستگاه ها معیوب شده بود. پنج سال بود کار کرده بود و باید از رده خارج می شد. هزینه اش برای سایت خیلی زیاد بود. #مصطفی همه قطعه های معیوب را جمع کرد، تیم آورد و تعمیرشان کرد و دوباره وارد کار کرد. این کارها وظیفه معاونت بازرگانی نبود، اما برایش فرقی نمیکرد. کار سازمان باید انجام میشد.
🔸آمد دفترم. میخواست برایش یک قطعه وارد کنم. قطعه را که دیدم، گفتم «مصطفی، خودم می تونم این رو بسازم.» گل از گلش شکفت. مطمئنی میتونی؟ آره.
تو اگه بتونی، من تا دفتر رئیس سازمان هم که شده میرم، کارت رو میبرم توی قالب تحقیقاتی. همان هم شد. سازمان را راضی کرد. چهل درصد کار را که جلو بردم، قرارداد ساخت و تولید شش ماهه با من بست. بیش تر از شش ماه طول کشید، ولی مصطفی پای کارم ایستاد. اگر پشتم نبود، نمیتوانستم بسازم.
🔸هفته ای چهار پنج بار بین نطنز و کاشان و تهران می رفت و می آمد. نه یک ماه و دوماه، نه یک سال و دوسال؛ هشت سال کارش همین بود. ساعت چهار صبح می نشست توی ماشین و راه می افتاد. گاهی وقت ها تازه ساعت یازده شب جلسه اش شروع می شد. بعد از آن راه می افتاد و می آمد سمت تهران، هفت صبح توی تهران جلسه داشت. خستگی نمی شناخت. به قول بچه ها لودری کار می کرد. یک بار حساب کردم، مصطفی شاید این مدت بیشتر از #پانصدهزار کیلومتر رفته و آمده؛ ده برابر دور کره ی زمین.
👈 درسکوت و مظلومتیت سالگرد #شهید_مصطفی_احمدی_روشن، ۲۱ دیماه
#آبروی_ملت
🔹رهبر انقلاب: «جوانهائی که عرصههای علمی را تصرف کردند و در آنجاها حرف نو به میدان آوردند و هویت پیشروندهی خودشان را، و استعداد برتر خودشان را، و قابلیتها و ظرفیتهای بالای خودشان را نشان دادند، برای نظام جمهوری اسلامی آبرو درست کردند.» ۹۰/۱۰/۲۹
@raahenejat
⭕️چهارمین کارگاه تربیت مربی اقتصاد کودک و نوجوان
🔹مدرس: دکتر مهدی طغیانی(عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و مؤلف کتاب تعلیم و تربیت اقتصادی)
🔹زمان و مکان برگزاری: 26 و 27 دی ماه، در دانشگاه اصفهان(تصویر باز شود)
@raahenejat
⚡️چرا حذف صفر از پول ملی یک اولویت نیست؟
🔹حذف چهار صفر از پول ملی، نه ارزش پول ایران را افزایش خواهد داد و نه باعث کاهش تورم خواهد شد. ارزش پول یک کشور به قدرت تولیدی آن کشور بستگی دارد نه به عددی که روی کاغذهای اسکانس آن کشور نوشته میشود. تنها- و تنها- اثر چنین اقدامی، همان است که آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی گفتهاند: "حذف 4 صفر به این معنا است که به جای 10 هزار تومان گفته شود 10 تومان".
🔹اما آنچه آقای همتی نگفتهاند، هزینههای این "گفتن" است. تاکنون برآوردی درباره هزینههای حذف چهار صفر از پول ملی ایران توسط مراجع رسمی ارائه نشده و امیدواریم دولت محترم اگر قصد دارد این حرکت تزئینی را روی واحد پول ملی انجام دهد، در اسرع وقت برآورد هزینههای این طرح را نیز ارائه کند. بهتر آن است که نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، در بررسی لایحه تقدیمی دولت، برآورد هزینههای این طرح را از دولت بخواهند. این هزینهها عبارتست از چاپ اسکناس و ضرب سکههای جدید، تغییرات نرمافزاری در کلیه سیستمهای بانکی و حسابداری که هم دولت و هم هر فعال بخش خصوصی که سیستم مالی دارد، این هزینه را خواهد پرداخت.
🔹اما پرسش اینجاست که آیا پرداخت چنین هزینهای در شرایط کنونی اقتصادی اولویت دارد؟ یکی از وظایف اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تعیین اولویت برای تخصیص منابع کشور است. تاکنون این ستاد نیز درباره اولویت داشتن چنین طرحی در سبد هزینههای ملی اظهار نظر نکرده است؛ هرچند پاسخ این مسئله چندان پیچیده نیست.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا Redenomination تاکنون در حدود ۵۰ کشور اجرا شده که رد پای صندوق بینالمللی پول در اکثر این طرحها به چشم میخورد. این صندوق با شعارهایی نظیر "آسان شدن زندگی" این طرح را تجویز و حمایت میکند، اما برای کشوری که اولویتهای اساسی دارد، شعار "آسان شدن زندگی" از طریق آسانسازی حساب و کتاب کاملا بیمعنی است.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا همان حذف صفر، برای زمانی است که اقتصاد از تلاطمها عبور کرده، به ثبات رسیده باشد باشد و دولت برای احیای پرستیژ پول ملی که در دوره تلاطم آسیب دیده، چنین هزینهای را انجام دهد. هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که نیاز امروز اقتصاد ایران "پرستیژ" یا آسانسازی حساب و کتاب باشد.
سید یاسر جبرائیلی
@raahenejat
درسالگرد #برجام وزیرخارجه ما ۳روزه تجار ایرانی را برده عراق انواع ملاقات و فرصتهای تجاری برایشان جورکرده
خداقوت به آقای ظریف و تیمش
اگر همین کار را در چین و هند و روسیه و ترکیه و قطر و آسیای میانه انجام بده، #تحریم واقعا بیاثرمیشه و دیگه نیازی نیست اینقدر منت اروپا را بکشه
@raahenejat
استانی شدن انتخابات.pdf
579K
⭕️ جزوه مروری تخصصی بر طرح جدید #استانی_شدن انتخابات مجلس
🔹 جمهوریت و عدالت؛ پیشرفت یا عقبگرد...؟
✍ کاری از بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران
🔺هرچند ایراداتی به متن وارد است، اما برای بازشدن باب گفتگو انتقادی، پیرامون طرح ضدجمهوریت استانی_شهرستانی شدن انتخابات قابل تامل است.
@raahenejat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جهانگیری مهر۹۶: منتقدان برجام میگفتند ترامپ بیاید، برجام را آتش خواهد زد، تحریمها برخواهد گشت، پس کو؟! میگفتند دلار نجومی خواهد شد. چرا اتفاق نیفتاد؟
🔺امروز در سومین سالگرد اجرای برجام، ترامپ از برجام خارج شده، دلار 12هزار تومان، اروپا هم ما را تحریم کرد، تورم هم نجومی شد.
🔺 کی امثال جهانگیری و ظریف و روحانی بابت این خسارات و وعده های دروغ محاکمه خواهند شد؟
@raahenejat
📌 بودجه کشور کجا می رود؟
🔸 سهم دولت از کل بودجه کشور، ۹۴ درصد است و بودجه سایر دستگاههای غیر دولتی کشور مثل قوه قضائیه، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت، شورای نگهبان، نیروی انتظامی، ارتش، سپاه، مراکز دینی و ... فقط ۶ درصد از بودجه کل کشور است.
🔸 براساس لایحه ای که دولت اعلام کرده است هزینه شرکت های دولتی زیانده ۱۱ هزار میلیارد تومان است، بودجه این شرکت ها حدود ۹ برابر بودجه دین و مذهب کشور است، چرا باید یک شرکت دولتی زیان ده باشد؟ چرا کسی میزان هزینه تمام شده و سودآوری این شرکتها را بررسی نمیکند؟ در حالی که مجلس باید به این موارد ورود پیدا کند
@raahenejat
هدایت شده از
💢"اولین دوره نقش آفرینی تخصصی ایران 1435 ویژه دانشجویان خواهر استان اصفهان"
محورهای آموزشی:
🔸آشنایی با اقتصاد مقاومتی و ابعاد جنگ اقتصادی
🔸آشنایی با چالش های اساسی کشور در حوزه های:
🔹کشاورزی و آب
🔹نظام سلامت و جمعیت
🔹مفاسد اقتصادی
🔸چگونگی نقش آفرینی تشکل های دانشجویی
زمان دوره: 30 بهمن الی 3اسفند
مکان: اردوگاه درچه
⭕️ مهلت ثبتنام: 12 بهمن⭕️
هزینه دوره:30 هزارتومان(به شرط حضور در دوره نصف آن عودت داده میشود)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@iran1435_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اقتصاد_در_دوران_پهلوی (1)
⌛️در سالهای 52-51 چیزی در حدود 64 درصد مردم ایران دچار سوء تغذیه بودند، عدد وحشتناکی است!
⭕️ فرشاد مومنی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه علامه: شاه خودش در مصاحبه با کیهان گفت اگر یک بار دیگر قیمت نفت افزایش پیدا کند، دیگر پولهای خود را آتش نخواهیم زد!
📹 قبل از انقلاب فقط 5 تا 10 درصد مردم در رفاه بودند
@raahenejat
💢جزئيات نامه تعدادی از وزرا به رهبر انقلاب درباره CFT و پالرمو و پاسخ حکیمانه ایشان به آن
♦️شنیده ها حاکی است 8تن از وزرای روحانی "محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد، بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت، رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رضا اردکانیان، وزیر نیرو، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی و محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی" طی نامه ای به رهبر انقلاب تعیین تکلیف دو لایحه CFT و پالرمو قبل از اتمام مهلت FATF و تسریع در تعیین این تکلیف را خواستار شده اند. و رهبری نیز در پاسخی کوتاه و حکیمانه ذیل نامه عاجزانه ۸ وزیر دولت روحانی مرقوم فرموده اند:
♦️"چه تضمینی هست که تحریمها را بردارند و دوباره عهدشکنی نکنند؟
@raahenejat
به حسب دغدغه ای که در بحث افزایش بهره وری اردو های جهادی بوده و هست،به لطف خداوند متعال وبا صرف هزینه و وقت زیاد، دوره "عرصه یابی جهادی" به صورت علمی در پژوهشکده های بسیج دانشجویی استان اصفهان، طراحی گردید.
این دوره 1 تا 3 اسفند در اردوگاه شهدای درچه ویژه خواهران و 24 تا 26 بهمن ماه در مدرسه معراج اندیشه (اصفهان/میدان انقلاب) ویژه برادران برگزار خواهد شد.
ظرفیت پذیرش دوره، بسیار محدود بوده و اولویت با کسانی هست که زودتر ثبت نام کنند.
حالت ایده آل این هست که همه افراد پیش قراول گروه (تیم های 2 تا 4 نفره شناسایی) توی این دوره شرکت کنند.
بدیهی است افزایش کیفیت گروه ها در اثر شرکت در این دوره ، موجب افزایش جذب منابع و تجهیزات خواهد شد.
جهت ثبت نام، با برادر پزشکی (09132108918)تماس حاصل نمایید.
هدایت شده از
1950دربسياري ازكشورهاي اروپايي راه كنترل تورم درحوزه مسكن،مشخص شد.
نقش دانشجويان درتصويب قانون "ماليات برعايدي سرمايه"براي كنترل تورم مسكن چيست؟
در"ايران 1435"روي اين موضوع صحبت خواهيم كرد.
"ويژه خواهران"
ثبتنام و كسب اطلاعات بيشتر ارسال"1435"به شماره 09160356129 و یا به آیدی
@sbt1435
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@iran1435_esf