هدایت شده از برنامه ریزی واجرای کلاسها استان قزوین
برنامه کلاسی آنلاین روز سه شنبه 24بهمن.pdf
46.4K
❇️برنامه کلاسی آنلاین روز سه شنبه 1402/11/24
♦️ سامانه مجازی آموزش الکترونیک
سامانه مدیریت یادگیری و ازمون آنلاین)
دانشگاه پیام نور استان قزوین
آدرس سامانه
✴️ https://edu.qazvin.pnu.ac.ir
✳️ یوزر و پسورد :
User : کد دانشجویی
Password : کد ملی+ aA
🔹کانال ایتا
🆔 @barnameqazpnu
🔰برنامه ریزی و اجرای کلاس دانشگاه پیام نور استان قزوین
📣 قابل توجه دانشجویان عزیز؛ مطالب مهم و مطالب مرتبط با کلاس های مجازی و میان ترم را می توانید در 👈 پیام های سنجاق شده؛ ملاحظه نمایید.
📒 میان ترم در زمان مقتضی؛ اعلام خواهد شد.
هدایت شده از دروس استاد ربیعی
🌕 ای ماه بنی هاشم، خورشید لقا عبّاس
🌕 ای نور دل حیدر، شمع شهدا عبّاس
🌕 از درد و غم ایام، ما رو به تو آوردیم
🌕 دست من مسكین گیر؛ از بهر خدا عباس
دروس استاد ربیعی
🔊📢🔔 بِاَیِّ ذّنب قُتِلَت⁉️ 💔 پدر و مادرانی که قاتل فرزندان خود هستند 😭 ⚠️ گناهان بزرگی که برکت را
🔊📢🔔 #نجات ۲۲هزار #نوزاد سالم؛ نتیجه اصلاح فرآیند غربالگری در یک سال‼️
⚠️⚠️⚠️ ۹۵ درصد زنان با اجبار روانی اشتباه، فرایند غربالگری را طی میکردند؛ این درحالی است که ۹۹/۷درصد زنان، اصلا فرزند "سندرم داون" بدنیا نمیآورند!
✍ روزنامه همشهری
⚠️یکی دیگر از دلایل شایع برای سقط جنین، تشکیل نشدن قلب جنین است؛ که به هیچ وجه من الوجوه نباید فورا و عجولانه، اقدام به سقط کرد و اتفاقا بسیاری از کودکانی که قلب آنها دیر تشکیل می شود؛ جزء نخبگان یا کودکان باهوش هستند‼️
🔊📢 🔔هشدار مهم:
سقط جنین، از گناهان بسیار بزرگ و در بسیاری از موارد؛ قتل نفس، یعنی فرزند کشی! محسوب می شود‼️
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺
📣 اطلاعیه تکلیف #میان_ترم؛ برای همه دروس (ترم دوم _ زمستان ۱۴۰۲)
🌹ضمن تبریک ماه مبارک شعبان، ماه ولایت و امامت و اعیاد پرنور و سرور شعبانیه
✍️ دانشجويان عزيز، براي نمره ميان ترم، بايد حتما بصورت ترکیبی #مجموعا_۹۰_مورد از #پرسش_های_مهم كتاب، به این ترتیب که؛ ۶۰ سوال تشریحی و ۳۰ سوال تستی باشد (پرسش ها، از تمام فصول و متناسب با صفحات و قسمتهای مختلف کتاب باشد) را، استخراج (طرح) و پاسخ های آنرا نيز به همراه پرسش ها (حتما متن پاسخ، در ادامه پرسش ها نوشته شود) با شرايط ذیل، يادداشت و ارسال نمایند:
🔸(مهم) ۱- #ترتیب_نوشتن سولات در تمام صفحات بايد #بشکل_ترکیبی باشد به این شکل که در هر صفحه و در تمام صفحات، حتما هم از سوالات تشریحی هم تستی استفاده شود (مثلا چند سوال تشریحی و چند سوال تستی، بايد در هر صفحه وجود داشته باشد)
🔸(مهم) ۲- بالاي #تك_تك صفحات، نام و نام خانوادگي و شماره دانشجويي، بصورت #دستنویس و واضح نوشته شود. در صورت نوشتن مشخصات در پایین صفحه یا مخدوش بودن یا خط خوردگی و لاک گرفتگی یا پاک شدگی یا تایپ کردن مشخصات بالاي برگه ها! به هیچ وجه پذیرفته نمی شود!
🔸(مهم) ۳ - پرسش ها و پاسخ ها حتما؛ #بايد_دستنويس_باشد؛ نه تايپي! (به تایپی به هیچ وجه، نمره تعلق نمی گیرد)
🔸۴- #تصوير_واضح از هر صفحه بصورت عكس يا اسكن تهيه شود. (نام و مشخصات در عکس هر صفحه، کاملا واضح باشد)
🔸۵- #هم_پرسشها و #هم_پاسخها بايد #بشكل_خوانا، در برگه نوشته شود (A4 یا كاغذ معمولي، فرقی نمی کند) و آدرس پرسش و پاسخ آن از کتاب نيز، (در انتهای هر پرسش و پاسخ) درج شود؛ مثلا ص ۱۴ سطر ۵ تا ۱۲
🔸۶- پرسشهای آماده و طراحی شده خود کتاب، یا سوالات آخر هر بخش یا فصل كتاب، نباشد.
🔸۷- پاسخ سوالات تشریحی، #حداقل_۳_خط، کمتر نباشد.
🔸۸- حتما تصاوير برگه ها، بصورت یکجا در قالب فايل #پي_دي_اف، (بصورت فشرده) ارسال شود.
🔸۹- هنگام ارسال فایل PDF، نام و نام خانوادگی #بصورت_کامل ( پسوند و پيشوند، حتما نوشته شود)، #شماره دانشجويي، #کد و شماره گروه و #عنوان_درس را هم، همزمان در پی وی، اعلام نمائید!
📣📣📣 برای دانشجویان عزیزی که در تمام کلاس ها و تمام وقت شرکت می کنند؛ ۷۰ سوال کافیست و از ارفاق نیز؛ بهرمند هستند. (۵۰ سوال تشریحی و ۲۰ سوال تستی)
📌برای دریافت نمره کامل، همه نکات فوق، رعایت شود!
📌📌رعایت نکات شماره۱ و شماره۲ و شماره۳؛ اجباری است و در صورت عدم رعایت؛ به هیچ وجه پذیرفته نیست‼️
⏰ زمان ارسال؛ از ۲۲ فروردین؛ عید سعید فطر، تا ۲۲ اردیبهشت (زودتر از زمان فوق الذکر، ارسال نشود)
🔰آدرس سامانه یادگیری کلاس های مجازی:
🌐 https://edu.qazvin.pnu.ac.ir
🌐 آدرس کانال دروس: (لینک)
✅ همیشه در پناه لطف و مهربانی اهل بیت (ع) باشید.
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
🌺 #معامله_علامه_جعفری با #امیرالمومنین علیه السلام
🌹#چشم_پوشی از نگاه به چهره #نامحرم؛ برای خریدن یک لحظه؛ نگاه امیرالمومنین علیه السلام
✅ نمیشود از علامه محمدتقی جعفری رحمه الله علیه، گفت و خود را در حلاوت اتفاق عظیم و شیرین زندگی او شریک نکرد؛ اتفاقی که بدون شک نقطه عطف حیات سراسر برکت این عالم بزرگ بود. حُسن آغاز روایتگری شاگرد خاص استاد از سالهای پربرکت همنشینی با آن عالم فرزانه هم یادآوری دقایق شیرینی است که شنونده ماوقع آن لحظات نورانی از زبان شخص علامه جعفری بوده. (خانم) زهره محمدعلی ما را هم با خود به آن شب سرنوشتساز در نجف اشرف میبرد و میگوید:
🔸«استاد تعریف میکردند: ما در مدرسه علمیهای درس میخواندیم که صاحبش یک فرد اصفهانی بود. آن روزها در نجف، طلبهها زندگی سختی داشتند. با این حال، شبهای ولادت یا شهادت ائمه اطهار علیهم السلام که میرسید، پولهای ناچیزمان را روی هم میگذاشتیم و مقداری شیرینی یا خرما میخریدیم و بعد از نماز مغرب و عشاء دور هم جمع ۳میشدیم و یک حالت شبنشینی داشتیم. در شبهای ولادت، در گفتوشنودهایمان شوخی هم میکردیم.
🔸آن شب هم شب ولادت یکی از معصومین (ع) – به گمانم امام محمدباقر (ع) – بود. یکی از آقایان طلبه وقتی وارد جمع شد و نشست، گفت: میخواهم یک سئوالی مطرح کنم، اما همهتان را قسم میدهم که صادقانه به آن جواب بدهید. بعد از اینکه همه پذیرفتند و تعهد دادند همان جوابی را بدهند که واقعاً به دل و ذهنشان خطور میکند، از جیب عبایش یک عکس چاپشده در روزنامه را درآورد و گفت:
✴ اگر شما امکان انتخاب داشتهباشید که یا یک عمر بهصورت «شرعی و قانونی» با این خانم زندگی کنید؛ یا بهطور «مشروط و غیرقطعی و برای یک لحظه» با امیرالمؤمنین علیبنابیطالب علیه السلام دیدار داشتهباشید؛ کدام را انتخاب میکنید⁉
🔹 نفر اول عکس را گرفت، نگاه کرد و گفت: خب، امیرالمؤمنین (ع) را که همه در زمان احتضار و در شب اول قبر زیارت میکنند... معلوم شد انتخاب او، زندگی با آن خانم است. نفر دوم که عکس را گرفت، صاحب همان مدرسه علمیه بود. سرش را بلند کرد، نگاهی به پسرش انداخت و گفت: فلانی! به مادرت چیزی نگویی ها... او هم زندگی شرعی با آن خانم که مادر یکی از سیاستمداران وقت دنیا و زیباترین زن آن روزگار بود را ترجیح داد. نفر سوم هم به همین ترتیب.»
🔹 #خالص که باشی، خودشان به دیدارت میآیند👌
«در بعضی جاها نوشته شده که علامه جعفری به آن عکس نگاه نکردند اما اینطور نیست. استاد به من گفتند: من نفر چهارم بودم. نوبت که به من رسید، یک لحظه به شکل گذرا به آن عکس نگاه کردم و بلافاصله به گوشهای پرتش کردم و گفتم: والله قسم که دیدن مشروط امیرالمؤمنین علیه السلام برای یک لحظه را به عمری زندگی با این زن ترجیح میدهم. دیگر حالم منقلب شد و بلند شدم و به طرف حجرهام رفتم. همانطور که نشسته و به درِ حجره تکیه دادهبودم، حس کردم وجودم سنگین شده و خواب دارد بر من غلبه میکند. در آن حال عجیب، یکدفعه در باز شد و فردی داخل شد؛ ازآنجاکه درِ حجره کوتاه بود، مجبور شد سرش را خم کند. سلام کردم و گفتم: شما که هستید؟ در جواب گفت: همان کسی که میخواستی ببینی. من، علیبنابیطالب (ع) هستم...
🚩 نگاه کردم. همان مشخصاتی که در تمام کتابها از مولا (ع) نقل شدهبود را داشتند؛ قد میانه، درشتهیکل، تا حدی بطین (چاق)، پیشانی بلند و...»
🔸شاگرد استاد لبخندبرلب میگوید: «استاد میگفتند: یک آن به خودم آمدم و دیدم در حجره تنها هستم. حال غریبی داشتم. دوباره به سرداب و جمع طلبهها برگشتم. خانم محمدعلی! من نفر چهارم بودم و وقتی برگشتم، عکس به دست نفر پنجم یا ششم رسیدهبود. یعنی مدت زمانی که گذشتهبود، تا این حد کوتاه بود.
🔸دوستان تا مرا دیدند، گفتند: جعفری چه اتفاقی افتاده؟ چرا رنگت پریده؟ به آن طلبهای که عکس را آوردهبود، گفتم: بد آزمایشی از ما گرفتی... آنقدر اصرار کردند تا بالاخره ماجرا را برایشان تعریف کردم. همه منقلب شدند و به گریه افتادند...
✅ استاد میگفتند: بعد از دیدار با امام علی (ع)، هر کتابی را باز میکردم، فکر میکردم اینها را من قبلاً خواندهام.»
🙏 دکتر محمدعلی مکثی میکند و ادامه میدهد: «حقیقت ماجرا همین است؛ امیرالمؤمنین (ع) و حضرت صاحب (عج) به جایی میآیند که اخلاص باشد، جایی که با همه وجود ایشان را بخواهند و بخوانند. حتماً شنیدهاید که حضرت صاحبالزمان (عج) به دیدار قفلساز فقیری در بازار رفتند چون در کارش و در معامله با مردم تنگدست، انصاف داشت.»
https://www.google.com/amp/s/www.farsnews.com/amp/13980529000043