📣 برنامه کلاس های مجازی این هفته
⏰ شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
جلسه اول دانش خانواده وجمعیت
کد: 1233243
گروه: ۹۲
⏰ یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
جلسه۳ اندیشه۱
کد: 1233232
گروه: ۹۱
⏰ دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
جلسه۲ انقلاب اسلامی
کد: 1222434
گروه: ۹۱
⏰ سه شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
جلسه۲ اخلاق اسلامی
کد: 1233233
گروه: ۹۱
🕰 شروع کلاس: حدود ۴/۵
دروس استاد ربیعی
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺 🌺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 📣 اطلاعیه تکلی
🔔
لینک های مهم کانال🔊 👇با #کلیک عناوین ذیل 📗 میان ترم 📗 بررسی میان ترم 📗ارسال کافیست (طبق نکات) 📗 شروع کلاس های ترم پاییز 📗 نمره حضور در کلاس 📗برگزاری کلاس های مجازی؛در ریلاین 📗روش ورود به کلاس 📗ارسال مطلب و میان ترم 📗 منابع دروس 📗 آیا حضور در کلاس های مجازی، الزامی است؟ 📗 تشکیل کلاس مجازی 📗پیام دریافت میان ترم 📗منابع اندیشه۱ و۲ 📗 حد نصاب تشکیل کلاس 📗 لینک کانال 📗آدرس ارسال میان ترم 📗ارسال میان ترم؛ در ایتا 📗کتاب اخلاق اسلامی 📗کتاب آیین زندگی 📗 نحوه محاسبه نمره پایان ترم 💻 سوالات پر تکرار دانشجویان 🎞 فیلم آموزش ورود به ریلاین 📖 تندخوانی ۳۰ جزء قرآن کریم 🌐 طرح تربیتی نسیم معرفت (متوسطه۱و۲) 🌐 دوره های تربیتی فوق العاده، برای دانش آموزان قزوینی 🌐 کانال آموزش طب اسلامی ایرانی 🌐 مستندات اعتقاد انیشتین، به حقانیت تشیع 🌐 ارتباط انیشتین و حافظ 🌐 معرفی کتاب خوب 🌐 معرفی کتاب خوب 🌐 معرفی کتاب خوب 🌐 معرفی کتاب خوب 🌐 معرفی کتاب خوب 🌐 زندگینامه پرفسور حسابی 🌐 عنایت عجیب و خاص امیرالمومنین (ع) به علامه جعفری 🌐 تشویق علامه جعفری، در دانمارک 🌐شکاف دیوارکعبه بعد از ۱۴۰۰ سال 🌐 دلربا گفت علی (ع) 🌐 سرود زیبای بیعت می کنم 🌐 مولودی بسیار زیبایِ حاج محمود کریمی برای جشن نیمه شعبان 🌐 سلام فرمانده۲ 🌐 درمان تمام افسردگی ها 🌐 سقوط اندلس 🌐 دیکتاتور کیست؟ (مهم) 🌐 آیا پاک بودن قلب کافیست؟ 🌐 بررسی و اثبات انرژی منفی گناه 🌐 پاسخ زیبای شهید صدر 🌐 تاثیر ناخودآگاه رسانه 🌐 حکایت تشرف از لسان آیه الله بهجت رحمه الله علیه 🌐 درس اخلاق آیه الله بهجت رحمه الله علیه 🌐 داستان زیبای تشرف، در بیان آیه الله ناصری؛ رحمه الله علیه 🌐 تشرف مرجع بزرگ تقلید، محضر امام زمان (عج) 🌐 کلیپ بسیار زیبا درباره امام زمان (عج) 🌐 مردی که، عاقبت بخیر شد! 🌐 سفر به زمان آینده 🌐 بسیار دلنشین از استاد عالی 🌐 پیشگویی عجیب از آینده انقلاب 🌐 پیشگویی واقعی آیه الله قاضی رحمه الله علیه از پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن 🌐 سفارش شهید سلیمانی 🌐 شرط عاقبت بخیری (مهم) 🌐 تولد دوباره مازوخیست آلمانی 🌐 عهد با حضرت زهرا (س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚💚💚 مهمترین خبر جهان هستی...
🌺 #معامله_علامه_جعفری با #امیرالمومنین علیه السلام
🌹#چشم_پوشی از نگاه به چهره #نامحرم؛ برای خریدن یک لحظه؛ نگاه امیرالمومنین علیه السلام
✅ نمیشود از علامه محمدتقی جعفری رحمه الله علیه، گفت و خود را در حلاوت اتفاق عظیم و شیرین زندگی او شریک نکرد؛ اتفاقی که بدون شک نقطه عطف حیات سراسر برکت این عالم بزرگ بود. حُسن آغاز روایتگری شاگرد خاص استاد از سالهای پربرکت همنشینی با آن عالم فرزانه هم یادآوری دقایق شیرینی است که شنونده ماوقع آن لحظات نورانی از زبان شخص علامه جعفری بوده. (خانم) زهره محمدعلی ما را هم با خود به آن شب سرنوشتساز در نجف اشرف میبرد و میگوید:
🔸«استاد تعریف میکردند: ما در مدرسه علمیهای درس میخواندیم که صاحبش یک فرد اصفهانی بود. آن روزها در نجف، طلبهها زندگی سختی داشتند. با این حال، شبهای ولادت یا شهادت ائمه اطهار علیهم السلام که میرسید، پولهای ناچیزمان را روی هم میگذاشتیم و مقداری شیرینی یا خرما میخریدیم و بعد از نماز مغرب و عشاء دور هم جمع ۳میشدیم و یک حالت شبنشینی داشتیم. در شبهای ولادت، در گفتوشنودهایمان شوخی هم میکردیم.
🔸آن شب هم شب ولادت یکی از معصومین (ع) – به گمانم امام محمدباقر (ع) – بود. یکی از آقایان طلبه وقتی وارد جمع شد و نشست، گفت: میخواهم یک سئوالی مطرح کنم، اما همهتان را قسم میدهم که صادقانه به آن جواب بدهید. بعد از اینکه همه پذیرفتند و تعهد دادند همان جوابی را بدهند که واقعاً به دل و ذهنشان خطور میکند، از جیب عبایش یک عکس چاپشده در روزنامه را درآورد و گفت:
✴ اگر شما امکان انتخاب داشتهباشید که یا یک عمر بهصورت «شرعی و قانونی» با این خانم زندگی کنید؛ یا بهطور «مشروط و غیرقطعی و برای یک لحظه» با امیرالمؤمنین علیبنابیطالب علیه السلام دیدار داشتهباشید؛ کدام را انتخاب میکنید⁉
🔹 نفر اول عکس را گرفت، نگاه کرد و گفت: خب، امیرالمؤمنین (ع) را که همه در زمان احتضار و در شب اول قبر زیارت میکنند... معلوم شد انتخاب او، زندگی با آن خانم است. نفر دوم که عکس را گرفت، صاحب همان مدرسه علمیه بود. سرش را بلند کرد، نگاهی به پسرش انداخت و گفت: فلانی! به مادرت چیزی نگویی ها... او هم زندگی شرعی با آن خانم که مادر یکی از سیاستمداران وقت دنیا و زیباترین زن آن روزگار بود را ترجیح داد. نفر سوم هم به همین ترتیب.»
🔹 #خالص که باشی، خودشان به دیدارت میآیند👌
«در بعضی جاها نوشته شده که علامه جعفری به آن عکس نگاه نکردند اما اینطور نیست. استاد به من گفتند: من نفر چهارم بودم. نوبت که به من رسید، یک لحظه به شکل گذرا به آن عکس نگاه کردم و بلافاصله به گوشهای پرتش کردم و گفتم: والله قسم که دیدن مشروط امیرالمؤمنین علیه السلام برای یک لحظه را به عمری زندگی با این زن ترجیح میدهم. دیگر حالم منقلب شد و بلند شدم و به طرف حجرهام رفتم. همانطور که نشسته و به درِ حجره تکیه دادهبودم، حس کردم وجودم سنگین شده و خواب دارد بر من غلبه میکند. در آن حال عجیب، یکدفعه در باز شد و فردی داخل شد؛ ازآنجاکه درِ حجره کوتاه بود، مجبور شد سرش را خم کند. سلام کردم و گفتم: شما که هستید؟ در جواب گفت: همان کسی که میخواستی ببینی. من، علیبنابیطالب (ع) هستم...
🚩 نگاه کردم. همان مشخصاتی که در تمام کتابها از مولا (ع) نقل شدهبود را داشتند؛ قد میانه، درشتهیکل، تا حدی بطین (چاق)، پیشانی بلند و...»
🔸شاگرد استاد لبخندبرلب میگوید: «استاد میگفتند: یک آن به خودم آمدم و دیدم در حجره تنها هستم. حال غریبی داشتم. دوباره به سرداب و جمع طلبهها برگشتم. خانم محمدعلی! من نفر چهارم بودم و وقتی برگشتم، عکس به دست نفر پنجم یا ششم رسیدهبود. یعنی مدت زمانی که گذشتهبود، تا این حد کوتاه بود.
🔸دوستان تا مرا دیدند، گفتند: جعفری چه اتفاقی افتاده؟ چرا رنگت پریده؟ به آن طلبهای که عکس را آوردهبود، گفتم: بد آزمایشی از ما گرفتی... آنقدر اصرار کردند تا بالاخره ماجرا را برایشان تعریف کردم. همه منقلب شدند و به گریه افتادند...
✅ استاد میگفتند: بعد از دیدار با امام علی (ع)، هر کتابی را باز میکردم، فکر میکردم اینها را من قبلاً خواندهام.»
🙏 دکتر محمدعلی مکثی میکند و ادامه میدهد: «حقیقت ماجرا همین است؛ امیرالمؤمنین (ع) و حضرت صاحب (عج) به جایی میآیند که اخلاص باشد، جایی که با همه وجود ایشان را بخواهند و بخوانند. حتماً شنیدهاید که حضرت صاحبالزمان (عج) به دیدار قفلساز فقیری در بازار رفتند چون در کارش و در معامله با مردم تنگدست، انصاف داشت.»
https://www.google.com/amp/s/www.farsnews.com/amp/13980529000043
📚 معرفی #کتاب_خوب
📗 #دو_کتاب_مهمی، که به #دستور #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، تالیف شده اند:
📚 ۱- #کمال_الدین و تمام النعمه»
نوشته: ابی جعفر محمدبن علی بن الحسین بن بابویه قمی، معروف به شیخ صدوق رحمه الله علیه، مصحح: علی اکبر غفاری.
📚 ۲- #مکیال_المکارم فی فوائد الدعاء للقائم
مؤلف این کتاب، عالم جلیل القدر مرحوم (یا شهید) آیتاللَّه حاج سید محمدتقی موسوی اصفهانی مشهور به احمدآبادی است. ایشان، شبی آن حضرت را در خواب میبیند؛ امام علیه السلام، تألیف این کتاب را به وی توصیه و حتی نام آن را نیز «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم» تعیین می فرمایند.
📚کتاب #گفتمان_مهدویت
اثر آیت ا... صافی گلپایگانی رحمه الله علیه، تلاش بسیار ارزنده ای است که در آن به سؤالاتی در زمینه سه محور تشیّع، امامت و مهدویت در حدّ ضرورت و با استناد به آیات و روایات و براهین علمی و عقلی پاسخ داده می شود.
📚 #حکومت جهانی مهدی(ع)
این کتاب، اثر حضرت آیت الله مکارم شیرازی است. ایشان در این کتاب به سؤالات مطرح شده در زمینه حکومت امام مهدی(ع) اشاره ای داشته، سپس سعی می نماید تا به دور از هرگونه تعصب و گرایش های افراطی و پیش داوریهای غیرمنطقی به پرسش های مطرح، پاسخ مناسب ارائه نماید.
📚 #ظهور_نور
این کتاب ترجمه «الشّموس المضیئة فی الغیبة و الظهور و الرجعة» نوشته عالم بزرگ؛ علی سعادت پرور است که آن را سیدمحمدجواد وزیر فرد با قلمی روان و شیوا ترجمه نموده اند.
📚#آشنایی باامام زمان(ع)
این کتاب ترجمه بخش سوم کتاب ارزشمند «اعیان الشیعه» از علامه بزرگوار سیّد محسن جبل عاملی است.
📚 #در_انتظار_ققنوس
(کاوشی در قلمرو موعود شناسی و مهدی باوری)
نویسنده: سید ثامر هاشم العمیدی
ترجمه و تحقیق: مهدی علیزاده
📚کتاب #معراج السعاده تالیف مرحوم نراقی؛ کتاب بسیار ارزشمند تربیتی و اخلاقی
📚کتاب #جهادالنفس (جهادبا نفس) ترجمه وسائل الشیعه
👆کتاب فوق، سفارش و تاکید شده عارف واصل مرحوم آیه الله بهجت رحمه الله علیه است.
📗 #اخلاق و جوان تالیف آیه الله مظاهری حفظه الله تعالی
📗 #گناهان_کبیره تالیف شهید دستغیب
📗 #صعود چهل ساله
📗 #انسان ۲۵۰ ساله؛ تالیف مقام معظم رهبری
📗 #خون_دلی که لعل شد (خاطرات مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی)
📘کتاب آن مرد با #باران می آید
📘 کتاب #روایتی_ساده از ماجرایی پیچیده
📘 کتاب #اصیل_آباد (ویژه نوجوان)
📘 من #میترا نیستم
📘 #ترگل؛ کتاب پرمخاطب و خواندنی درباره حجاب
📘 #خاطرات سفیر
📘 #ستاره ها چیدنی نیستند
📘 #راز_بابا
📒 #کنترل_فرهنگ، تالیف ادوارد برمن Edward H. Berman این کتاب نشان می دهد که چگونه امریکا از طریق موسسات مختلف خویش که به نظر می رسد مستقل از هرگونه سیاستی باشند؛ بطور نامحسوس ایده های استعماری امریکا را در کشور های جهان سوم تسری می دهند.
1_3729452782.mp3
8.91M
🌼☘🌸☘🌼☘🌸☘🌼
عید بزرگ نیمه شعبان، روز موعود امم؛ مبارکباد.
🌼☘🌸☘🌼☘🌸☘🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 تشرف مرجع تقلید، محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معجزه عجیب و عنایت امام عصر (عج) نسبت به استاد قرائتی
Ringtone.mp3
2.03M
✅ #اعتراف_انیشتین، به گرایش به #تشیع و اعتقاد به امامت امام عصر؛ عجل الله تعالی فرجه الشریف
🎙سخنران: مرحوم حضرت آیه الله سید محمد محسن طهرانی ره (ف۱۳۹۸ش)؛ فرزند مرحوم؛ علامه سید محمد حسین طهرانی؛ (ف۱۳۷۴ش) اعلی الله مقامهما
👌حتما گوش کنید
✍ اعتراف #انیشتین به اعتقادش به حقانیت #تشیع و دفاع محکم او، از اسلام و تشیع
📗 آلبرت اينشتن و علامه مجلسی
📝 آلبرت اينشتين(فوت ۱۹۵۵ م) در #رساله پاياني عمر خود با عنوان: "#دي_ارکلرونگ" Die Erkla"rung - von: Albert Einstein – ۱۹۵۴ يعني:"#بيانيه" که در سال ۱۹۵۴ آن را در امريکا و به آلماني نوشته است - #اسلام را بر تمامي اديان جهان #ترجيح_ميدهد و آن را #کاملترين و معقولترين دين مي داند. اين رساله در حقيقت همان نامه نگاري محرمانه ي اينشتين با آيت الله العظمي #بروجردي (فوت۱۳۴۰ش =۱۹۶۱م) است که توسط مترجمين برگزيده شاه ايران محرمانه صورت پذيرفته است. اينشتين در اين رساله "#نظريه_نسبيت" خود را با آياتي از قرآن کريم و احاديثي از (#نهج_البلاغه) وبيش از همه (بحارالانوار) علامه مجلسي (که از عربي به انگليسي توسط حميد رضا پهلوي (فوت۱۳۷۱ش) و...
📌ترجمه وتحت نظر آيت الله بروجردي شرح مي شده) تطبيق داده و نوشته که؛ هيچ جا در #هيچ_مذهبي چنين احاديث پر مغزي #يافت_نميشود و #تنها اين #مذهب_شيعه است که احاديث پيشوايان آن نظريه ي پيچيده "نسبيت" را ارائه داده؛ ولي اکثر دانشمندان نفهميده اند. از آنجمله حديثي است که علامه ي مجلسي، در مورد #معراج_جسماني رسول اکرم(ص) نقل ميکنند که: هنگام برخاستن از زمين، دامن يا پاي مبارک پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به ظرف آبي ميخورد و آن ظرف واژگون ميشود.
📗اما پس از اينکه پيامبر اکرم(ص) از معراج جسماني باز ميگردند مشاهده ميکنند که پس از گذشت اين همه زمان هنوز آب آن ظرف در حال ريختن روي زمين است... اينشتين اين حديث را از #گرانبهاترين بيانات علمي پيشوايان شيعه در زمينه ي "نسبيت زمان" دانسته و شرح فيزيکي مفصلي بر آن مينويسد...
📗 #همچنين اينشتين در اين رساله "#معاد_جسماني" را از راه فيزيکي اثبات ميکند(علاوه بر #قانون_سوم نيوتون=عمل وعکس العمل). او فرمول رياضي معاد جسماني را عکس فرمول معروف "نسبيت ماده و انرژي" ميداند:
E = M.C۲ >> M = E :C۲
♻️ يعني اگر حتي بدن ما تبديل به انرژي شده باشد؛ دوباره عينا" به ماده تبديل شده و زنده خواهد شد.
📜 در ادامه نيز #فرمول_رياضي خاصي براي "عقل نظري بشر" ارائه داده و "نسبيت" آن را اثبات ميکند... . اينشتين در اين کتاب همواره از #آيت_الله_بروجردي با احترام و به لفظ"بروجردي بزرگ" ياد کرده و از شادروان #پروفسور_حسابي نيز بارها با لفظ"حسابي عزيز" ياد کرده است.
📗۳۰۰۰۰۰۰دلار بهاي خريد اين رساله توسط #پروفسور_ابراهيم_مهدوي( مقيم لندن) با کمک يکي از اعضاء شرکت اتومبيل" بنز" از يک عتيقه فروش يهودي بوده و دستخط اينشتين در تمامي صفحات اين کتابچه توسط خطشناسي رايانه اي چک شده و تاييد گشته که او اين رساله را به دست خود نوشته است. #اصل_نسخه ي اين رساله اکنون جهت مسائل امنيتي به صندوق امانات سري #لندن - بخش امانات پروفسور ابراهيم مهدوي- سپرده شده و نگهداري ميشود...