❗️چقدر دیر؟
⁉️ اگر چه چنین تجمعات مطالبه گرایانه ای ضروری است؛ اما چرا دیر هنگام؟
⁉️ چرا بعد از این که مقام معظم رهبری بیانیه صادر فرمودند، چنین تجمعی باید شکل بگیرد؟
⁉️آیا تاریخ دقیق توهین اخیر به ساحت پیامبر گرامی اسلام و همچنین به آتش کشیده شدن قران کریم در سوئد را می دانید؟
⁉️شاید معظم له مشاهده کرده اند که #حوزه_های_علمیه در قبال این توهین ها دست به عصا هستند و تقریباً ساکت مانده اند، دست به قلم شده و بیانیه ای صادر نموده اند.
♨️#حوزه_های_علمیه به عنوان پیشران دفاع از آموزه های دینی و مقدسات مذهبی، باید در قبال این توهین آشکار اقداماتی به موقع و موثر داشته باشد و وزارت امور خارجه را وادار به اقدامات انقلابی در این زمینه نماید.
🖋 #رضا_خدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘 تماشا چی نباشیم
💠 حفظ نظام، استحکام نظام، پیشبرد مأموریتهای نظام و تحقق پیشرفت و عدالت، وظایفی است که بر عهدهداریم، اگر همه تماشاچی باشند قطعاً کارها پیش نخواهد رفت.
💠 یکی از علتهای اصلی وقوع حادثهای کربلا تنها 50 سال بعد از ارتحال پیامبر اسلام این بود که افراد با نفوذ و نخبه در اثر تهدید، تزویر، تحریف و در راستای سیاستهای مخرب و ناامیدکنندهای که معاویه ایجاد میکرد از صحنه کنار رفتند و بیتفاوت شدند.
💠 این افراد همه برای خودشان برنامهای فردی داشتند و در واقع نماز و واجبات خودشان را انجام میدادند اما نسبت به وضعیت سیاسی و اجتماعی اسلام هیچ اقدامی نمیکردند که درنهایت منجر به آن حادثه شد.
🎤 آیت الله کعبی؛ ۱۳۹۹،۰۶،۱۷
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع حوزویان و مردم انقلابی قم در پی اهانت بی شرمانه نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘 به من آیت الله نگویید
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: تعبیری که در یکی و نیم سال گذشته بنده را آزار داده، همین تعبیر «آیت الله» بوده است، چرا که انسان خجالت میکشد شهید مدنی با آن شخصیت بزرگ تاکید داشتند که به من آیت الله نگویید و این مسئله حساس و مهمی است که امیدوارم این موضوع رعایت شود.
⚜رحا:
🔴 کسانی که سودای آیت الله گفتن و مجتهد خواندنشان را در سر می پرورانند باید بدانند که چنین روحیه ای از خلق و خوی استکبارگونه حکایت می کند و از خشیت و تواضع به دور است.
🔴إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ
🖋 #حسين_حيدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘مقابله با مدعیان دروغین مهدویت
❇️ انتظار فرج يعني ايجاد و حفظ آمادگي همه جانبه فردي و اجتماعي، و تلاش و حرکت در مسير تحقق عدل و داد، و به همين علت مردم بايد در مقابل دروغگوياني که با ادعاهاي شرمآوري نظير ارتباط با امام زمان، مفهوم انتظار را مايه سودجويي و دکانداري قرار داده اند، کاملاً هوشيار باشند.
🎤مقام معظم رهبری؛ ۱٣٨۷/٥/٢۷
⚜️رحا:
💠 ترویج فرهنگ مهدویت، تلاش برای تحقق جامعه مهدوی و زمینه سازی ظهور، از اهداف و آرمانهای مقدس #انقلاب_اسلامی است که #حوزه_های_علمیه در خط مقدم تحقق چنین اهدافی هستند.
💠تبیین و ترویج آموزه های فرهنگ مهدویت نیازمند تلاشی عالمانه و محققانه است تا مدعیان دروغین مهدویت و راهزنان مسیر سبز ظهور نتوانند در جوامع شیعی به راحتی جولان دهند و اعتقادات مهدوی مردم را خدشه دار نمایند.
🖋 #حسين_حيدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘 طمع دشمنان به قم و حوزه ها
♨️ امروز دشمن برای قم و آسیب زدن به حوزه، برنامههای جدی را طراحی کرده و با وجود نیروهای حزب اللهی، حوزه و مردم متدین در قم و روحانیت، دشمن به قم طمع کرده است.
♨️ انتظار از حوزه این است که این هشدار را جدی تر بگیرد.
✳️ #حوزه_انقلابی، حوزه ای است که نسبت به حوادث شناخت و در برابر حوادث عملکرد مناسب و به موقع و حساب شده ای داشته باشد. یکی از معیارهای حوزه انقلابی این است، فقهی که در حوزه تدریس می شود، #فقه_حکومتی باشد.
✳️ باید تلاش کنیم تا نظام حکومتی که امام راحل در موارد مختلف مانند نظام اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، بانکداری اسلامی برای اجرای آن زحمت کشیده اند، همان نظام حکومتی احیا و تقویت شود.
🎤رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم: ۱۳۹۹،۰۶،٢۰
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘کتابِ مرجِع
📚کتابی که باید همراه همیشگی مسئولان، مدرسان و فضلای حوزوی باشد.
💠روایت دوم انقلاب(رِدا)
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘 مردمی ترین انقلاب
♻️انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگ ترین و مردمی ترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّۀ پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همۀ وسوسه هایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلۀ خودسازی و جامعه پردازی و تمدّن سازی شده است.
🖋امام خامنه ای، بیانیه گام دوم؛ ۱۳۹۷،۱۱،۲۲
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
#بیانیه_گام_دوم
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘 به انتخابات آمریکا دلخوش نباشیم
🔶اگر هویت استراتژیک آمریکا درک شود، نوع نگاه ما نسبت به انتخابات آن کشور نیز عوض می گردد. رفت و آمد کرسی نشینان کاخ به ظاهر سفید آمریکا نباید باعث دلخوشی هایی گردد که برخی جریانات در این روزها از آن دم می زنند؛ چرا که اسلام ستیزی، ایران ستیزی و مقابله با #انقلاب_اسلامی در ذات نظام استکباری نهفته است.
🔶اگر چه جمهوری خواهان و دموکرات ها، قشون کشی های سیاسی خاص خود را دارند اما این دو طایفه در واقع دو روی یک سکه سیاه هستند و در زیر سایۀ یک واحد سیاسی قرار دارند که هیچ وقت با #انقلاب_اسلامی کنار نخواهند آمد.
🔶آگاهی بخشی و بصیرت افزایی افکار عمومی توسط حوزویان در این زمینه می تواند مانعی برای دلخوشی های به ظاهر فریبنده انتخابات پیش روی آمریکا باشد.
🖋 #رضا_خدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔴یوسف صانعی درگذشت
⛔️ از شاگردان حضرت امام خمینی (ره) بود که متأسفانه نتوانست در مدار منظومه فکری امام راحل گام بردارد.
⛔️مدتی عهده دار مناصب قضایی بود که متأسفانه نتوانست به صورت عملی قضاوت خوبی از #انقلاب_اسلامی داشته باشد.
⛔️ادعای مرجعیت داشت که متأسفانه به دلیل فتواهای شاذی که خارج از ضوابط استنباط بود تا آنجا پیش رفت که جامعه مدرسین #حوزه_علمیه وی را فاقد صلاحیت مرجعیت معرفی نمود.
⛔️ حامی جریانات غرب اندیش و فتنه گران علیه نظام اسلامی بود و مایۀ دلخوشی برخی چهره ها و افراد معلوم الحالی که با #انقلاب_اسلامی زاویه دارند.
🔴اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
#انقلاب_اسلامی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘تواضع عالمانه
🔵 پاسخ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی به انتقادات و اشکالات مطرح شده به نظر ایشان در مورد علمهای عزاداری از سوی حجت الاسلام سید حسین مومنی
#حجره
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
💥هفتمین همایش بین المللی جبهه جهانی شباب المقاومة با حضور جوانان ملیتهای مختلف جهان
🔶همزمان با عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم غاصب صهیونیستی و اهانت رسانه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر(ص)
🔷با موضوع راهکارهای نابودی اسرائیل
🔶سخنرانان:
شیخ نعیم قاسم؛ جانشین دبیرکل حزب الله لبنان
آیت الله اراکی؛ عضو شورای عالی حوزه های علمیه
آیت الله کعبی؛ عضو جامعه مدرسین
آیت الله معتوق؛ از علمای برجسته کویت
دکتر اکبری؛ معاون دبیرکل مجمع بیداری اسلامی و یکی از فرماندهان ارشد لشکر فاطمیون
🔻قم مقدسة، دوشنبه ۲۴ شهریور، ساعت ۱۷:۰۰، سالن همایشهای مدرسه علمیه دارالشفا
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi