🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
1_1650374898.mp3
1.67M
🔸ترتیل صفحه 485 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 42
سوره مبارکه الشورى
صفحه 485
وَالَّذِينَ يُحَاجُّونَ فِي اللَّهِ مِنْ بَعْدِ مَا اسْتُجِيبَ لَهُ حُجَّتُهُمْ دَاحِضَةٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَعَلَيْهِمْ غَضَبٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ (16)
و کسانى که در باره خدا پس از آن که دعوتش اجابت شده است مجادله مى کنند، دليلشان نزد پروردگارشان باطل است و بر آنان غضبى [از خدا ]است و برايشان عذابى سخت خواهد بود. (16)
اللَّهُ الَّذِي أَنْزَلَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ وَالْمِيزَانَ ۗ وَمَا يُدْرِيكَ لَعَلَّ السَّاعَةَ قَرِيبٌ (17)
خداوند است آن کسى که کتاب و ميزان را به حقّ فرو فرستاد و تو چه مى دانى، شايد قيامت نزديک باشد. (17)
يَسْتَعْجِلُ بِهَا الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِهَا ۖ وَالَّذِينَ آمَنُوا مُشْفِقُونَ مِنْهَا وَيَعْلَمُونَ أَنَّهَا الْحَقُّ ۗ أَلَا إِنَّ الَّذِينَ يُمَارُونَ فِي السَّاعَةِ لَفِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ (18)
آنان که به قيامت ايمان ندارند خواهان شتاب در آمدن آن هستند و آنان که ايمان دارند از آن در هراس اند و مى دانند که آن حقّ است، آگاه باشيد همانا کسانى که درباره قيامت مجادله مى کنند در گمراهى دور [از حق] قرار دارند. (18)
اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْقَوِيُّ الْعَزِيزُ (19)
خداوند به بندگانش لطف دارد به هر که بخواهد عطا مى کند و او است قوىّ و عزّتمند. (19)
مَنْ كَانَ يُرِيدُ حَرْثَ الْآخِرَةِ نَزِدْ لَهُ فِي حَرْثِهِ ۖ وَمَنْ كَانَ يُرِيدُ حَرْثَ الدُّنْيَا نُؤْتِهِ مِنْهَا وَمَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ نَصِيبٍ (20)
هر کس کِشته آخرت بخواهد براى او در کِشته اش مى افزاييم و هر کس کِشته دنيا بخواهد از آن به او مى دهيم و در آخرت هيچ بهره اى براى او نيست. (20)
أَمْ لَهُمْ شُرَكَاءُ شَرَعُوا لَهُمْ مِنَ الدِّينِ مَا لَمْ يَأْذَنْ بِهِ اللَّهُ ۚ وَلَوْلَا كَلِمَةُ الْفَصْلِ لَقُضِيَ بَيْنَهُمْ ۗ وَإِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (21)
آيا آنان شريکانى دارند که برايشان دينى که خدا به آن اذن نداده است تشريع کرده اند؟ و اگر نبود آن سخن قاطع [که قضاوت و کيفر در قيامت خواهد بود] ميان آنان حکم مى شد [و نابود مى گشتند] و بى شک ظالمان اند که عذابى دردآور دارند. (21)
تَرَى الظَّالِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا كَسَبُوا وَهُوَ وَاقِعٌ بِهِمْ ۗ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فِي رَوْضَاتِ الْجَنَّاتِ ۖ لَهُمْ مَا يَشَاءُونَ عِنْدَ رَبِّهِمْ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَضْلُ الْكَبِيرُ (22)
ظالمان را مى بينى که از [کيفر] آنچه کسب کرده اند در هراس اند در حالى که آن [کيفر] بر آنان واقع خواهد شد، و کسانى که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، در باغ هاى بهشت اند و هرچه بخواهند براى آنان نزد پروردگارشان فراهم است، اين است آن فضل بزرگ. (22)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۵🌷
مزرعه ی دنیایی؛ مزرعه ی آخرتی:
دو کشتزار، دو کشاورز و دو انگیزه ی متفاوت را در نظر بگیرید. هر دو کشاورز می دانند که فرصت کوتاهی برای کاشت دارند و با فرا رسیدن فصل برداشت و ظاهر شدن نشانه های سرمای پاییز و زمستان، فرصتشان به پایان می رسد و در فصل طولانی سرما، چیزی جز ثمره ی کشت خود در اختیار نخواهند داشت. یکی از این دو کشاورز، با جدّیّت کار می کند و تمام تلاش خود را برای داشتن زندگی راحت در فصل سرما به کار می بندد، و البته در کنار این هدف بلندمدّت، در گوشه ای از زمین خود سبزی و میوه و حتّی گل های زیبا هم می کارد تا از زمان خود بهره ی افزون تری ببرد و زندگی اش را با نشاط بیشتری بگذراند. کشاورزِ دیگر امّا فصل سرما را به کلّی فراموش کرده و غافل از هدف اصلی خود، همه ی وقتش را به پرورش گل های رنگارنگ و میوه های خوشمزه اختصاص داده و بدون توجه به آینده و فصل سرما، هر چه به دست می آورد، برای رفاه و آسایش حال حاضر خود صرف می کند. شاید نیازی به توضیحِ فرجام هر یک از این دو کشاورز وجود نداشته باشد.
خداوند در این آیه، انسان ها را به کشاورزان، عمرشان را به زمین های کشاورزی، و اعمالشان را به بذرهایی که در زمین هایشان می پاشند، تشبیه کرده و فرموده است که مردم به دو گروه تقسیم می شوند: گروه یکم، کسانی هستند که تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا زندگی ابدی خود در جهان آخرت را آباد کنند. آنان با نیّتهای پاک خود، اعمال صالح را در سرزمین عمر خود می کارند تا در قیامت که تنها عمل صالح به فریاد انسان می رسد، آن را برداشت کنند و با خیال آسوده، زندگی ابدی خود را آغاز نمایند. البتّه این بدان معنا نیست که این افراد از زندگی مادیِ خود غافل هستند؛ بلکه در کنار عبادت ها و کارهای نیک، به امور دنیایی خویش نیز رسیدگی می کنند، و بر اساس آموزه های دین، زندگی دنیایی آنان نیز نوعی عبادت و کار نیک محسوب می شود؛ چرا که هدف آنان از غذا خوردن، خوابیدن، ازدواج و ... ، داشتن نشاط و سلامت برای تلاش در جهت هدف اصلی زندگی است. گروه دوّم امّا کسانی هستند که هدف زندگی را به کلّی فراموش کرده و به جای کشت مناسب در سرزمین حاصل خیز عمر، آن را از گیاهان پر زرق و برق و زودگذر پر کرده اند که با کوچک ترین حادثه، از بین می روند و فقط تا پایان فصل گرما زنده خواهند بود. آری، دنیاپرستان که تمام همّت خود را صرف اندوختن مال و ثروت، به دست آوردن مقام و شهرت، و برآوردن میل و شهوت خود کرده اند، با پایان دوران طلایی عمر و فرا رسیدن فصل خزان و مرگ، دنیا را دست خالی ترک می کنند و در جهان بی پایان آخرت، فقیر و بینوا خواهند ماند. پیشوای پرهیزکاران و امیر مؤمنان علی چه زیبا فرموده است: «ای بندگان خدا، بدانید که پرهیزکاران، هم از نعمت های زودگذر دنیا استفاده کردند و هم از نعمت های ماندنی آخرت که در زمان معیّنش خواهد آمد؛ بدین صورت که آنان در دنیایِ دنیاداران شریک شدند؛ ولی دنیاداران در آخرت آنان شریک نشدند. ایشان به بهترین شکل در دنیا ساکن شدند و به بهترین شکل از خوردنی هایش خوردند...، و پس از آن، با توشه ای که آنان را به مقصد می رسانَد و سود خوبی که از تجارتشان در دنیا به دست می آورند، به آخرت پا می نهند. »
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
کودکان زیر شش سال در دنیای حسی هستند و بعد از این سن تازه شروع به تفکر می کنند. قبل از آن با احساسات خود با دنیا در تماس هستند، مخصوصا قبل از سه سالگی تنها با تقلید از بزرگترها شکل می گیرند. هر چه ما بگوییم باور می کنند پس چیزی بگویید و عمل کنید که حس خوبی به آنها بدهد و عزت نفس آنها را بالا ببرید .
مثلا وقتی با کسی تلفنی صحبت می کنید یکی از خوبی های فرزند خود را با لحنی زیبا بیان کنید، فکر نکنید او حواسش جای دیگری است، کودک شما تمام مدت با ذره بین گفتار و اعمال شما را زیر نظر دارد !
این بیان غیر مستقیم به کودک حس خوبی می دهد باور می کند مهم است و شما دائم در فکر او هستید حتی موقع صحبت با دیگری باز هم حرف اوست.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸 وقتی که انسان در محیط تکریم بار میآید و محترمانه رشد پیدا میکند و به او شخصیت میدهند، فطرت او مثل پیغمبری از درون حرف میزند.
✴️ بنابراین از #محبت و تکریم، #عدالت و انصاف و راستی و درستی و پاکی و #عفت و حیا حاصل میشود و باز خود این پاکی و #حیا و عفت، در رفتار با دیگران و بچهها باعث #شخصیت دادن به آنها میشود.
🌀اگر #پدر و #مادرها میخواهند فرزندان پاک و دینپذیری داشته باشند، بدانند که #دین را نمی پذیرد الا #انسان سالم و دین را رد نمیکند الا انسان بیمار و این بیماری از استخفاف نشئت میگیرد.
✅ اگر میخواهید بچه عالیترین حقایق ایمانی را به راحتی قبول کند، از کوچکی استخفافش نکنید.
#اصل_تکریم
#آیت_الله_حائری_شیرازی | راه رشد، جلد چهارم، صفحه ۲۲۳.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سمی ترین رفتار خانمها در زندگی مشترک
🔻 یکی از بحثهایی که باعث میشه خانمها عدم نشاط داشته باشند همین بحث مقایسههاست.
یعنی یکی از دلایلی که معمولاً خانمها درگیر میشوند این است که خیلی وقتها ثبت نام در بعضی مدارس، ثبت نام در بعضی از کلاسها، ثبت نام در بعضی از موضوعات.
🔹️ به آقا میگوید ببین ماشاءالله، خونشم گرفت، باغشم گرفت، ویلاشم گرفت، تو چی مستأجر. یه خونه از خودت نداری آقایون هم کم میارند میگویند من مال حلال در این خانه آوردم، من دزد نیستم، من آقازاده نبودم، من رانت نداشتم.
♨️ این نشان میدهد که مقایسه، تغییر خلقت است. خداوند اثر انگشت انسانها را یکسان قرار نداده، کسی، کسی را با خودش مقایسه نکند.
❇️ این خیلی بحث مهمی هست. یکی از مشکلاتی که در بحث مقایسه و استرس مقایسه که عدم نشاط را در خانمها بیشتر دارد، در آقایان هم هست ولی در خانمها بیشتر است. این است که به واسطه اینکه بچه جاریاش، به فلان مدرسه رفته است باید او هم به آن مدرسه برود.
✴️ ما یه هزینهای داریم به اسم هزینههای جاری. میگویند جاری هرجا هزینه کرد باید تو هم هزینه کنی، این میشود هزینههای جاری.
مواظب باشید هزینههای جاری در زندگیتان نیاید!
"استاد عزیزی "
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5994618539451877128.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 486 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 42
سوره مبارکه الشورى
صفحه 486
ذَٰلِكَ الَّذِي يُبَشِّرُ اللَّهُ عِبَادَهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ۗ قُلْ لَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَىٰ ۗ وَمَنْ يَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِيهَا حُسْنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَكُورٌ (23)
اين است آنچه خدا به آن بندگانش که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند بشارت مى دهد، [اى پيامبر!] بگو: من از شما بر اين [رسالتم ]هيچ مزدى جز مودّت با نزديکانم نمى طلبم و هر کس کار نيکى انجام دهد براى او در نيکويى آن مى افزاييم همانا خدا آمرزگار و سپاسگزار است. (23)
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا ۖ فَإِنْ يَشَإِ اللَّهُ يَخْتِمْ عَلَىٰ قَلْبِكَ ۗ وَيَمْحُ اللَّهُ الْبَاطِلَ وَيُحِقُّ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ ۚ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (24)
آيا مى گويند: بر خدا دروغى بسته است؟! [تو از پيش خود وحى را نياورده اى] پس اگر خدا بخواهد بر قلب تو مُهر مى نهد [تا راه وحى بر تو بسته شود] و خدا باطل را محو مى کند و حقّ را با کلمات خود پابرجا مى سازد همانا او به راز سينه ها دانا است. (24)
وَهُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَيَعْفُو عَنِ السَّيِّئَاتِ وَيَعْلَمُ مَا تَفْعَلُونَ (25)
و او است که توبه را از بندگانش قبول مى کند و از بدى ها در مى گذرد و آنچه را انجام مى دهيد مى داند. (25)
وَيَسْتَجِيبُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَيَزِيدُهُمْ مِنْ فَضْلِهِ ۚ وَالْكَافِرُونَ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ (26)
و کسانى را که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، اجابت مى کند و از فضل خود به آنان افزون مى دهد و کافران عذابى سخت خواهند داشت. (26)
۞ وَلَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبَادِهِ لَبَغَوْا فِي الْأَرْضِ وَلَٰكِنْ يُنَزِّلُ بِقَدَرٍ مَا يَشَاءُ ۚ إِنَّهُ بِعِبَادِهِ خَبِيرٌ بَصِيرٌ (27)
و اگر خدا عطايش را براى بندگانش توسعه مى داد در زمين تجاوزطلبى مى کردند، ولى آنچه را بخواهد به اندازه اى [معيّن] نازل مى کند، همانا او به بندگانش آگاه و بينا است. (27)
وَهُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَيَنْشُرُ رَحْمَتَهُ ۚ وَهُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ (28)
و او است که باران را بعد از آن که مردم نااميد شده اند فرو مى فرستد و رحمتش را مى گستراند و او است آن صاحب اختيار ستوده. (28)
وَمِنْ آيَاتِهِ خَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَثَّ فِيهِمَا مِنْ دَابَّةٍ ۚ وَهُوَ عَلَىٰ جَمْعِهِمْ إِذَا يَشَاءُ قَدِيرٌ (29)
و از نشانه هاى [قدرت] او خلقت آسمان ها و زمين و آن جنبندگانى است که در آن دو منتشر کرده است، و او بر گردآوردن آنها هر وقت بخواهد توانا است. (29)
وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَنْ كَثِيرٍ (30)
و هر مصيبتى به شما برسد به سبب دستاورد خودتان است و خدا از بسيارى [از گناهان شما ]مى گذرد. (30)
وَمَا أَنْتُمْ بِمُعْجِزِينَ فِي الْأَرْضِ ۖ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ (31)
و شما در زمين نمى توانيد از سلطه خدا خارج شويد و جز خدا هيچ کارگزار و ياورى نخواهيد
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۴۸۶🌷
از ماست که بر ماست:
زندگی مانند لیوانی است که نیمی از آن پر و نیم دیگرش خالی است. نعمت ها، خوشی ها و کامروایی ها، نیمه ی پر زندگی، و سختی ها، بلایا و مصایب، نیمه ی خالی زندگی است؛ زندگی در حقیقت مجموعه ای از خوشی ها و سختی هاست، و هر یک از این دو وضعیت متضاد، علل متفاوتی دارد. قرآن کریم و پیشوایان دین، بارها به این موضوع اشاره کرده و علل ایجاد زمینه ها و حوادث خوب یا بد در زندگی را بررسی کرده اند. این آیه نیز با توجه به همین مطلب می فرماید که بخش عمده ای از مشکلات مردم، نتیجه ی گناهان و رفتار نادرست آنان در زندگی است (وَ مآ اَصابَکُم مِن مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَت اَیدیکُم). البته ارتباط گناهان و مشکلات در برخی از موارد روشن است. برای مثال، ارتباط دروغ، خیانت و عهدشکنی با انزوا، فقر و مشکلات اجتماعی و اقتصادی پیچیده نیست؛ زیرا این گناهان باعث رفتن آبروی انسان نزد مردم و بی اعتماد شدن آن ها به او می شود و موقعیت اجتماعی او را متزلزل می کند. البته آموزه های دین به ما هشدار می دهد که نه تنها این نوع گناهان، که هر نوع نافرمانی و گناهی در سعادت و خوشبختی انسان در دنیا و آخرت اثر منفی می گذارد و مشکلاتی را در همین زندگی برای او فراهم می کند؛ هرچند در ظاهر ارتباط آن برای ما روشن نباشد.
در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «از بدی ها بپرهیزید تا عمرهایتان طولانی شود.» همچنین از امام صادق نقل شده است: «گناه، انسان را از رزق و روزی محروم می کند.» در روایتی از امام باقر نیز می خوانیم: «گاهی می شود که یک نفر از خدا حاجتی را می طلبد، و خواست خدا این است که آن را به زودی برآورد یا تا مدّتی به تأخیر اندازد و پس از آن اجابت کند؛ ولی آن شخص مرتکب گناهی می شود و در نتیجه ی آن گناه، خدا به فرشته[ای که مأمور برآوردن حاجت او بوده،] می فرماید: حاجتش را برنیاور؛ زیرا او خود را در معرض خشم من قرار داده و از طرف من سزاوار محرومیت شده است.» بر اساس این آیه(30 شوری)، خدا از روی مهربانی، بسیاری از گناهان را می بخشد و از تأثیر دادن آن ها در زندگیِ مردم خودداری می کند(وَ یَعفوا عَن کَثیر). البته باید توجه داشته باشیم که منشأ همه ی مشکلات، گناه نیست؛ بلکه گاهی خدا برای بالا بردن مقام انسان های بزرگ مانند پیامبران و امامان، و گاهی برای امتحان و سنجش مقدار صبر و تحمّل افراد باایمان، آنان را به مشکلاتی دچار می کند. برخی از اوقات نیز مردم در نتیجه ی اسباب و علل طبیعی یا ظلم و ستم دیگران دچار مشکلاتی می شوند. در این صورت، بر اساس قانون عدل خدا، در این جهان یا جهان آخرت، به جای آن پاداشی دریافت می کنند که جایگزین آن سختی ها خواهد شد. برای مثال، در روایات آمده است که مسلمانان فقیر و نیازمند، در ازای سختی هایی که در دنیا دیده اند، در جهان آخرت به آسانی محاسبه می شوند و به راحتی وارد بهشت خواهند شد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
#تربیت_دینی
#نماز
🔶 چطور دختر بچهها رو به نماز ترغیب کنیم؟
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندپروری
✅ شیوه رفتار با بچه بازیگوش
🧒👧 بچهها توی خونه بازیگوشی و شیطنت میکردند، گاهی درمانده میشدیم،
از آیت الله بهجت رحمهالله علیه پرسیدم باید چکار کنیم؟
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میخوای زندگیت گلستان بشه؟؟؟
🔰 #آیتالله_فاطمینیا (ره)
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اتاق من؟
🔷تقویت Eq بچه ها
#دکتر_سعید_عزیزی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
1_1652171160.mp3
1.97M
🔸ترتیل صفحه 487 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 42
سوره مبارکه الشورى
صفحه 487
وَمِنْ آيَاتِهِ الْجَوَارِ فِي الْبَحْرِ كَالْأَعْلَامِ (32)
و از نشانه هاى [قدرت] او کشتى هاى کوه پيکرى است که در دريا روان هستند. (32)
إِنْ يَشَأْ يُسْكِنِ الرِّيحَ فَيَظْلَلْنَ رَوَاكِدَ عَلَىٰ ظَهْرِهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (33)
اگر بخواهد باد را ساکن مى کند و کشتى ها بر پشت دريا بى حرکت مى مانند [و به مقصد نمى رسند ]همانا در اين امر براى هر صبر پيشه سپاس گزارى نشانه هايى [از قدرت خدا] وجود دارد. (33)
أَوْ يُوبِقْهُنَّ بِمَا كَسَبُوا وَيَعْفُ عَنْ كَثِيرٍ (34)
يا [اگر بخواهد] آنها را به کيفر آنچه [سرنشينانشان ]انجام داده اند غرق مى کند و [يا اگر بخواهد] از بسيارى مى گذرد [و غرقشان نمى کند]. (34)
وَيَعْلَمَ الَّذِينَ يُجَادِلُونَ فِي آيَاتِنَا مَا لَهُمْ مِنْ مَحِيصٍ (35)
[تا قدرت خدا ظاهر شود] و کسانى که در آيات خدا مجادله مى کنند بدانند که گريزگاهى ندارند. (35)
فَمَا أُوتِيتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَمَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَمَا عِنْدَ اللَّهِ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ لِلَّذِينَ آمَنُوا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (36)
پس هرچه به شما داده شده است کالاى زندگى دنيا است و آنچه نزد خدا است براى کسانى که ايمان آورده و بر پروردگارشان توکّل مى کنند بهتر و پايدارتر است. (36)
وَالَّذِينَ يَجْتَنِبُونَ كَبَائِرَ الْإِثْمِ وَالْفَوَاحِشَ وَإِذَا مَا غَضِبُوا هُمْ يَغْفِرُونَ (37)
و [نيز براى] کسانى که از گناهان بزرگ و گناهان بسيار قبيح اجتناب مى کنند و چون به غضب بيايند مى بخشند. (37)
وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَىٰ بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ (38)
و [براى] کسانى که دعوت پروردگارشان را اجابت کرده و نماز را بر پا داشته اند و امور آنان در ميان شان با مشورت انجام مى شود و از آنچه به آنان عطا کرده ايم انفاق مى کنند. (38)
وَالَّذِينَ إِذَا أَصَابَهُمُ الْبَغْيُ هُمْ يَنْتَصِرُونَ (39)
و [براى] کسانى که وقتى به آنان ظلم مى شود [براى رفع آن] طلب يارى مى کنند. (39)
وَجَزَاءُ سَيِّئَةٍ سَيِّئَةٌ مِثْلُهَا ۖ فَمَنْ عَفَا وَأَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ (40)
و جزاى بدى بديى مانند آن است پس کسى که عفو کند و اصلاح نمايد اجرش با خداوند است، همانا خدا ظالمان را دوست نمى دارد. (40)
وَلَمَنِ انْتَصَرَ بَعْدَ ظُلْمِهِ فَأُولَٰئِكَ مَا عَلَيْهِمْ مِنْ سَبِيلٍ (41)
و کسانى که پس از ظلم ديدنشان [براى رفع آن] طلب يارى مى کنند قطعاً اعتراضى بر آنان نيست. (41)
إِنَّمَا السَّبِيلُ عَلَى الَّذِينَ يَظْلِمُونَ النَّاسَ وَيَبْغُونَ فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ ۚ أُولَٰئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (42)
اعتراض فقط بر کسانى است که به مردم ظلم مى کنند و در زمين به نا حق سرکشى مى نمايند اينان اند که برايشان عذابى دردآور خواهد بود. (42)
وَلَمَنْ صَبَرَ وَغَفَرَ إِنَّ ذَٰلِكَ لَمِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ (43)
و همانا کسى که صبر پيشه کند و [مجرم را] ببخشد بى شک اين از کارهاى استوار است. (43)
وَمَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ وَلِيٍّ مِنْ بَعْدِهِ ۗ وَتَرَى الظَّالِمِينَ لَمَّا رَأَوُا الْعَذَابَ يَقُولُونَ هَلْ إِلَىٰ مَرَدٍّ مِنْ سَبِيلٍ (44)
و هر که را خدا گمراه کند بعد از او هيچ کارسازى نخواهد داشت و ظالمان را مى بينى که چون عذاب را بنگرند مى گويند: آيا راهى براى بازگشتى وجود دارد؟ (44)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۷🌷
مشورت؛ بهره گیری از اندیشه های دیگران:
در اسلام، موضوع «مشورت» از اهمّیّت ویژه ای برخوردار است. پیامبر اکرم با اینکه به وسیله ی وحی از عالم غیب خبر داشت و دارای فکری بسیار نیرومند بود و نیازی به مشورت نداشت، برای متوجّه کردن مسلمانان به اهمّیّت مشورت، پیوسته در مسائل گوناگون با آنان مشورت می کرد و در امور عمومی مسلمانان ـ که جنبه ی اجرای قوانین الهی نداشت ـ به ایشان اجازه می داد که نظریات خود را طرح کنند و گاهی نیز نظر آنان را بر نظر خود ترجیح می داد؛ تا آنجا که می توان گفت یکی از عوامل موفّقیّت پیامبر در پیشبرد اهداف اسلامی، همین موضوع بوده است. افرادی که کارهای خود را با مشورت و صلاح اندیشی انجام می دهند، اصولاً کمتر دچار لغزش میشوند. به عکس، افرادی که خود را از افکار دیگران بی نیاز می دانند ـ هر قدر هم از نظر فکری قوی باشند ـ غالباً گرفتار اشتباهاتی دردناک و خطرناک می شوند. پیشوایان دین ما نیز در پیروی از قرآن، تأکید فراوانی بر مشورت و پرهیز از خودرأیی کرده اند.
در حدیثی از پیامبر می خوانیم: «هیچ کس با مشورت، بدبخت، و با خودرأیی، خوشبخت نشد.» در حدیثی از امام علی آمده است:
«کسی که خودرأیی کند، هلاک می شود، و کسی که با افراد بزرگ و دانا مشورت کند، در عقل آنان شریک شده است.»
البته روشن است که فرد طرف مشورت باید صلاحیّت این مشارکت را داشته باشد. از این رو، روایات اسلامی، مسلمانان را از مشورت با افراد ترسو، بخیل و حریص نهی کرده، و به مشورت با افراد پرهیزکار، خردمند، خداترس، خیرخواه و راستگو فرا خوانده است . نکته ی آخر در این باره اینکه مشورت در مورد دستورهای خدا و احکام دین جایز نیست و مثلاً نمی توان برای انتخاب پیامبر و جانشین او مشورت کرد؛ زیرا پیامبر و خلیفه ی وی را خدا تعیین می کند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
👶#فرزند_پروری
🔶 #روندنما | چرا بچهها دروغ میگن؟
🔸 روشهای درست برای برخورد با دروغگویی کودکان
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
❤️#همسرداری
💢#تکنیک_گوش_دادن
💠 وقتی به صحبتها و گلایههای همسرتان #گوش میدهید به منظور آنکه نشان دهید به حرفهای او گوش میدهید گاهی بگویید: چه جالب، آها، خوب، اِ و ...
💠 ارتباط کلامی با این #واژهها و نیز ارتباط #چشمی با همسرتان در حین گوش دادن، بسیار در #آرامش همسرتان موثر است و شما را پناهگاه و سنگ صبور خوبی تلقی خواهد کرد.
💠 اگر خوب و با توجه به صحبتهای همسرتان گوش ندهید برداشت او این خواهد بود که او را #درک نکردهاید و همین خود عامل گلایه و #تشنّج جدید خواهد شد.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
👶#فرزند_پروری
‼️وقتی به کودک مسئولیت نمیدیم،
🍁هر کاری که میخواد بکنه
جلوشو بگیریم،
👈بعدها در بزرگسالی این کودک دائم
میگه نمیتونم
👈❌و در مسئولیت های بزرگ
مثل ازدواج کم میاره
و احساس ناتوانی میکنه
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
❤️#همسرداری
🍂#مهربانی_از_این_زاویه
💠 اتومبیل جلویی خیلی آهسته پیش میرفت و با اینکه مدام بوق میزدم، به من راه نمیداد. داشتم خونسردیام را از دست میدادم که ناگهان چشمم به نوشته کوچکی روی شیشه عقبش افتاد:
👈"راننده ناشنواست، لطفا صبور باشید!"👉
💠 مشاهدهی این نوشته همه چیز را تغییر داد! بلافاصله آرام گرفتم، سرعتم را کم کرده و چند دقیقه با تأخیر به خانه رسیدم.
💠 ناگهان با خودم زمزمه کردم: آیا اگر آن نوشته پشت شیشه نبود، من صبوری به خرج میدادم؟
💠 راستی چرا برای بردباری در برابر مردم به یک نوشته نیاز داریم!؟ اگر مردم، نوشتههایی به پیشانی خود بچسبانند، با آنها صبورتر و مهربان خواهیم بود؟ نوشتههایی همچون:
🔸"کارم را از دست دادهام"
🔸"در حال مبارزه با سرطان هستم"
🔸"در مراحل طلاق، گیر افتادهام"
🔸"عزیزی را از دست دادهام"
🔸"احساس بی ارزشی و حقارت میکنم"
🔸"در شرایط بد مالی و ورشکستگی قرار دارم"
🔸“بعد از سالها درس خواندن، هنوز بیکارم”
🔸“در خانه مریض دارم”
🔸و صدها نوشتهی دیگر شبیه اینها.
💠 همه درگیر مشکلاتی هستند که ما از آنها بیخبریم.
🌹با مهربانی به یکدیگر احترام بگذاریم چون همه چیز را نمیشود فریاد زد!
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
4_5999042875457799904.mp3
1.81M
🔸ترتیل صفحه 488 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 42
سوره مبارکه الشورى
صفحه 488
وَتَرَاهُمْ يُعْرَضُونَ عَلَيْهَا خَاشِعِينَ مِنَ الذُّلِّ يَنْظُرُونَ مِنْ طَرْفٍ خَفِيٍّ ۗ وَقَالَ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ الْخَاسِرِينَ الَّذِينَ خَسِرُوا أَنْفُسَهُمْ وَأَهْلِيهِمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ أَلَا إِنَّ الظَّالِمِينَ فِي عَذَابٍ مُقِيمٍ (45)
و آنان را مى بينى که بر آتش عرضه مى شوند و از ذلّت به خشوع آمده اند، در حالى که زير چشمى نگاه مى کنند و کسانى که ايمان آورده اند مى گويند: همانا زيان کاران کسانى اند که [سرمايه هستى] خود و اهلشان را روز قيامت از دست داده اند، آگاه باشيد که ظالمان در عذابى پايدار خواهند بود. (45)
وَمَا كَانَ لَهُمْ مِنْ أَوْلِيَاءَ يَنْصُرُونَهُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ ۗ وَمَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ سَبِيلٍ (46)
و براى آنان جز خدا ياورانى نيست که ياريشان کند و هر کس را خداوند گمراه کند هيچ راهى [براى نجات ]ندارد. (46)
اسْتَجِيبُوا لِرَبِّكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لَا مَرَدَّ لَهُ مِنَ اللَّهِ ۚ مَا لَكُمْ مِنْ مَلْجَإٍ يَوْمَئِذٍ وَمَا لَكُمْ مِنْ نَكِيرٍ (47)
دعوت پروردگارتان را اجابت کنيد پيش از آن که روزى بيايد که از جانب خدا بازگشتى ندارد آن روز پناهگاهى براى شما نيست و توان هيچ گونه انکارى را نداريد. (47)
فَإِنْ أَعْرَضُوا فَمَا أَرْسَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظًا ۖ إِنْ عَلَيْكَ إِلَّا الْبَلَاغُ ۗ وَإِنَّا إِذَا أَذَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنَّا رَحْمَةً فَرِحَ بِهَا ۖ وَإِنْ تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ فَإِنَّ الْإِنْسَانَ كَفُورٌ (48)
پس اگر روى گرداندند [نگران مباش] زيرا ما تو را نگهبان آنان نفرستاده ايم، بر عهده تو جز رساندن پيام نيست و راستى هر گاه ما از جانب خود رحمتى به انسان بچشانيم به آن شاد و مغرور مى شود و اگر به سبب کارهايى که قبلاً به دست خود انجام داده اند به آنان بدى برسد [نعمت ها را فراموش مى کنند] چرا که انسان کفران پيشه است. (48)
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ ۚ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ (49)
حاکميّت آسمان ها و زمين مختصّ خداوند است، هر چه بخواهد خلق مى کند، به هر که بخواهد دختران مى بخشد و به هر که بخواهد پسران مى بخشد. (49)
أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا ۖ وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا ۚ إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ (50)
يا پسران و دخترانى با هم به آنان مى دهد و هر که را بخواهد عقيم مى گرداند، همانا او دانا و توانا است. (50)
۞ وَمَا كَانَ لِبَشَرٍ أَنْ يُكَلِّمَهُ اللَّهُ إِلَّا وَحْيًا أَوْ مِنْ وَرَاءِ حِجَابٍ أَوْ يُرْسِلَ رَسُولًا فَيُوحِيَ بِإِذْنِهِ مَا يَشَاءُ ۚ إِنَّهُ عَلِيٌّ حَكِيمٌ (51)
و هيچ بشرى را نرسد که خدا با او سخن بگويد مگر از راه وحى يا از پشت حجابى، يا اين که فرستاده اى بفرستد و به اذن او هر چه بخواهد وحى کند، همانا او بلند مرتبه و حکيم است. (51)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۸🌷
دو هدیه ی خداوند:
خدا در این آیه، یکی از نشانه های خود در جهان آفرینش را خلقت دختر و پسر خوانده است. نکته ی جالب توجه این که خدا، دادن پسر یا دختر به یک زوج را با لفظ «بخشیدن»(یَهَبُ) آورده و فرزند دختر یا پسر را هدیه ی خود به یک زن و شوهر معرّفی کرده است. به کارگیری این تعبیر از سوی خدا نشان می دهد که او به فرزنددار شدن انسان ها توجّه خاصی دارد و برای پسران و دخترانِ معصوم آن ها، ارزش ویژه ای قائل است. این حقیقت که در این آیه به طور سربسته به آن اشاره شده، در روایات معصومین ـ که مفسّران حقیقی قرآن هستند ـ به طور مفصّل بیان شده است. چنان که در برخی از کتاب های حدیثی معروف، فصلی جداگانه به عنوان «ارزش فرزندان و پاداش رشد و تربیت آنان» مطرح شده است . به عنوان نمونه در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «خداوند به سبب شدّت علاقه ی یک نفر به فرزندش، به او رحم می کند.»
در روایتی از پیامبر آمده است: «فرزندانتان را بسیار ببوسید؛ زیرا با هر بوسه ای، درجه ای در بهشت خواهید داشت که بین هر درجه، پانصد سال راه است.» در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «[پاداش] نیکی انسان به فرزندش، مانندِ [پاداش] نیکی او به پدر و مادرش است.» البته پیشوایان دین در کنار بیان این رموز تأکید کرده اند که پدران و مادران باید علاوه بر رشد و مراقبت از جسم فرزندانشان، از روح آنان نیز مراقبت کنند و ایمانشان را هم پرورش دهند. در حدیثی از پیامبر اسلام می خوانیم: «فرزندانتان را گرامی بدارید و آنان را خوب ادب کنید تا خدایتان بیامرزد. » در روایتی از امیر مؤمنان علی آمده است: «حقّ فرزند بر پدرش این است که نام نیکویی بر او بگذارد و او را به خوبی ادب کند و به او قرآن بیاموزد. » آری، در این صورت است که این هدیه های خوب خدا به گوهرهایی تبدیل می شوند که مایه ی افتخار انسان در زندگی و حتّی پس از مرگ او خواهند شد. پیامبر اسلام فرموده است: «فرزند شایسته، گلی از گل های بهشت است. » از امام صادق نقل شده است: «آنچه خدا از بنده ی مؤمنش به یادگار می¬گیرد، فرزند صالحی است که برای پدر و مادرش طلب آمرزش می¬کند. » در روایتی زیبا می خوانیم: «کسی که بدون فرزند شایسته بمیرد، گویی در میان مردم زندگی نکرده، و کسی که بمیرد و فرزند شایسته ای از خود به جای گذارد، گویی نمرده است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شب_بیداری
💠 عوارض شب بیداری
🎙#استاد_سوزنچی
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مذهبیهایی که در دینداری انحراف دارند!
🔰 #استاد_عباسی_ولدی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استاد_تراشیون
✅ "مادر موفق کیست؟"
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روشی برای اعتمادسازی بیشتر بین خانواده
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil