🏷جنجال ظریف و داووس!(1)
#پیشنهاد
🔸مجمع جهانی اقتصاد در سال ۱۹۷۱ توسط یک استاد آلمانی الاصل حوزهی کسب و کار به اسم کلاوس مارتین شواب که در دانشگاه ژنک تدریس میکرد، تاسیس شده است.
اجلاس داووس (Davos Meeting) به نشستهای سالانۀ بانکداران، صاحبان سهام، رؤسای شرکتهای چندملیتی، سیاستمداران، نخبگان و مقامهای عالیرتبۀ اقتصادی و سیاسی نظام سرمایهداری گفته میشود که هر سال در منطقۀ تفریحی داووس واقع در کشور سوئیس برگزار میشود.
هدف اعلامی اجلاس داووس، بهبود وضع اقتصاد جهانی است! مجمع دارای دو نهاد گردانندۀ خارجی است که از اعضاء تشکیل میشوند: هیأت امنای بنیاد که از رهبران و مدیران بخشهای دولتی و خصوصی بینالمللی تشکیل میشود و شورای مجمع که نمایندل منافع شرکا و اعضای مجمع است.
داووس آشکارا متعلق به سرمایهداری جهانی است و به همین دلیل کمونیستها و سوسیالیستها منتقد آنند. طبیعتا سوسیالیستهای انقلابی به مراتب بیش از سوسیالستهای میانهرو، رویکرد انتقادی به اجلاس داووس دارند.
🔸در مجموع گروههای مخالف جهانیسازی و سرمایهداری، هر ساله هنگام برگزاری اجلاس داووس در نزدیکی محل این اجلاس تظاهرات میکنند. چپها و سبزها پای ثابت این اعتراضات هستند.
برخی از منتقدان اجلاس داووس، این تشکیلات را از جمله کانونهای بینالمللی علنی امپریالیسم و فراماسونری جهانی میدانند و معتقدند که اجلاس داووس در کنار نهادهای سرّی و نیمهعلنی، نقش فعالی در قبولاندن برنامهها و گرایشهای فلسفی، اقتصادی و اجتماعیِ مورد نظرِ فراماسونری و امپریالیسم در میان روشنفکران و دولتمردان کشورهای جهان سوم دارد و یکی از وظایفش جذب این چهرهها و عضوگیری از میان آنهاست.
مجمع جهانی اقتصاد، سالانه بیش از ۸۰ میلیون دلار درآمد دارد و بیش از هزار شرکت مشهور دنیا با پرداخت حق عضویت، هزینههای این مجمع را تامین میکنند.
🔸اینکه چرا سیاستمداران هم به اجلاس داووس دعوت میشوند، ناشی از وقایع سال ۱۹۷۳ است. در آن سال جنگ "یوم کیپور" بین اسرائیل با سوریه و مصر درگرفت و نظام مدیریت پولی برتون وودز فروپاشید؛ نظامی که روابط مالی و تجاری بین ایالات متحدۀ آمریکا، کانادا، اروپای غربی، استرالیا و ژاپن را مشخص میکرد.
در نتیجه سران مجمع جهانی اقتصاد تصمیم گرفتند در نشستهای سالانۀ داووس، از دولتمردان و چهرههای سیاسی مطرح کشورهای گوناگون نیز دعوت به عمل آورند تا تصمیمات اقتصادی برآمده از اجلاس داووس، بدون توجه به نگاه و منطق سیاسی اتخاذ نشود.
اینکه اجلاس داووس چقدر بر روند اقتصاد و سیاست جهانی موثر است، سؤالی است که احتمالا کسی پاسخ آن را به درستی نمیداند!
🆔 @rahille_ir 👈
🏷جنجال ظریف و داووس!(2)
#پیشنهاد
🔸نماینده ایران در این اجلاسیه غیر رسمی، در دولت خاتمی و روحانی، سریع القلم بوده، که هیچ وقت نه رسانه ای می شده و نه اساسا مواضع او، اهمیت برای نهادهای نظارتی مربوطه داشته است!
میدانستید برجسته کردن این اخبار حاشیه ای هیچ نقش مثبت یا منفی در تحولات فرهنگی-اقتصادی کشور ندارد و هیچ کسی سخنان افراد شرکت کننده را مواضع دولت ها و حاکمیت ها نمی داند!
🔺ترامپ تمامی سیاست های ضد حقوق بشری و دیکتاتورمابانه جهانی خود را فقط با اهرم های اقتصادی جلو می برد.
🔺از طرفی حضرت آقا به عنوان راهبر، تماما کنش و واکنش های کسب منافع ملی را بر پایه مباحث اقتصادی و بر اساس (اقتصاد درون زای، دانش بنیان، غیرقابل تحریمی) به عنوان راه کار دفاعی و توسعه ای برای امنیت ملی کشور ترسیم کردهاند.
لکن عمده جریانات کوتوله سیاسی با به مسلخ بردن منافع ملی و ایجاد حاشیه های زرد خبری عمدتا عامدانه و جذاب برای عموم؛ ناتوانی، بی هنری، سیاست زدگی و بی سوادی خود در کسب منافع ملی را، متاسفانه در عدم تحقق سیاست های ((گره گشای)) ترسیمی آقا قرار داده.
رهبری و ترامپ، هر دو راهبردهای اصلی خود در تقابل های جهانی را، عالمانه بر مدار اصول ژئو اکونومیک و ایجاد فرصت های پایدار اقتصادی قرار داده اند البته با این تفاوت که او قلدرمابانه به اسم دموکراسی و اصول لیبرالیسم، همه ارکان حاکمیت آمریکا را با نگاه خود هماهنگ کرده ولی حکیم انقلاب اسلامی توسط رسانه ها مظلومانه ((به اسم مبارزه با دیکتاتوری))، در افکارعمومی سیاست های راهگشایش به عنوان عامل مخرب منافع ملی معرفی شده و از سویی در بخش مهمی از ارکان حاکمیت، خلاف نگاه های او عمل می شود..!
🆔 @rahille_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏷ضعف اراده، از کجا نشأت میگیره؟!
«فضای مجازی بخاطر پراکندگی، موجب ضعف اراده میشود!»
👤شیخ اسماعیل رمضانی
#انسان_شناسی
#تقویت_اراده
🆔 @rahille_ir 👈
هدایت شده از الهادی
* #امام_کاظم
🔻در روایت دارد كه حضرت موسي بن جعفر عليهماالسلام خودشان زندان رفتن را انتخاب كردند. دليلش اين بود كه بر حضرت عرضه شد كه بنا شده است بلائي بر سر شيعه بیاید. گویا شیعیان خلاف تقيه عمل كردند و اسراری فاش شد و مستحق بلا شدند، حضرت فرمودند كه خدايا اين بلا را از شیعیان من برگردان، من خودم آنرا به دوش می کشم.
🔸لذا حضرت مخيّر شدند به اينكه خودشان زندان باشند و براي شيعه بلائي نيايد يا اینکه خودشان آزاد باشند اما آن بلا را شيعه تحمل كند.
حضرت فرمودند كه خودم زندان را قبول ميكنم و چندین سال در زندان به بدترین شکنجه ها و عذاب ها مبتلا شدند.
🔹این مطلب خيلي حرف است، خيلي عنايت بوده است كه يك امام اين جور برای شیعیان خودش فداکاری کند.
(الكافي، ج۱، ص: ۲۶۰)
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
بعداز اینکه اینجوری صبحونه زدی،
سعی کـن
خوشبختی و نشاطت رو
از وابـسـتـگی بـه اتفاقات و شـرایط بیرونی
کـم کنی!
خوشبختی که وابسته به بیرون
و دیگران باشد،
ماندگار و حقیقی نخواهد بود! تازه اگر بتونی بدستش بیاری...!
دروووون؛
هرآنچه که بهش نیاز داری رو، خدا در درونت نهاده، خود را بااااش....
صبح 1شنبهتون بخیر و شادی ☕️😊☘
🆔 @rahille_ir 👈
تو قلبم.....mp3
11.26M
تو قلبم نمیتونه کسی جات و بگیره
دل من به جز عشق تو رو نمیپذیره
یه عاشق امام حسین شو یادش نمیره
#پیشنهاد
🆔 @rahille_ir 👈