هدایت شده از مطالعات اسلامی زنان
♨️مدافعان حقوق زنان در یک قاب
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#مهرعلیزاده
#محمدعلی_نجفی
#میترا_استاد
#سرطان_اصلاحات
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ما به مُدل امام عمل نکردیم...
✅ #قاضی_زاده هاشمی؛ باید یک انقلاب در مدل حکمرانیمون اتفاق بیوفته🌷
✅ مشکل کشور ما این است که #نظریه_مدل نداریم، نظریه نظام ولایی تبدیل به مدل خرد و اداره کشور نشد🌷
#نخبگان_متدین
#دولت_سلام
جوان ترین نامزد انتخابات 1400 👇
✅ https://eitaa.com/joinchat/836108411Cc654e23074
#راه_ما_روشن_است 🇮🇷
#هوشیار_باشیم
@rahroshaan
🔸🔹🌿🔸🔹
🔐راستی آزمایی سایت یورونیوز( سایت خبری رسمی اتحادیه اروپا) درباره مدرک دکتری شخصی که مدعی ناکارآمدی مدارک حوزوی است
🧐سایت یورونیوز در بررسی سوابق تحصیلی آقای مهرعلیزاده چنین نوشت:
✅مهرعلیزاده در سال ۱۳۵۳ وارد دانشگاه تبریز شد و در سال ۵۷ در رشته مهندسی مکانیک از این دانشگاه فارغالتحصیل شد. او بلافاصله دوره کارشناسی ارشد خود را هم در این دانشگاه آغاز کرد و توانست مدرک فوق لیسانس خود را هم از همین دانشگاه دریافت کند.
⛔️مهرعلیزاده بعدها در مقطع دکترای رشته «اقتصاد مهندسی» دانشگاه تیلبرگ هلند ثبت نام میکند اما به گفته پسرش «به دلیل مشغله زیاد نتوانسته از پایان نامه دکترای خود دفاع کند.»این در حالیست که مهرعلیزاده در نخستین مناظره چندین بار تاکید کرد که دکترای اقتصاد مهندسی دارد و مدرک خود را از هلند دریافت کرده است.
📡https://per.euronews.com/2021/06/06/fact-cheking-verification-of-diplomas-of-iranian-presidential-election-candidates
❓❓چگونه آقای مهر علیزاده ادعا دارد مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه تیلبرگ هلند دارد در حالی که هنوز از پایان نامه دکتری دفاع نکرده است؟! 🆔@meshkatnoor
🔴 آیا ادعای مهرعلیزاده درباره فیلترینگ توسط قوه قضاییه درست است؟
🔹 در جریان دومین مناظره انتخاباتی، محسن مهرعلیزاده علیرغم پاسخ ندادن به سوال مطرح شده، خطاب به رئیسی ضمن قاضی خطاب کردن وی، مسئله «فیلترینگ» کشور را مطرح کرد.
🔹 این درصورتی که «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» که از سال 88 و با مصوبه مجلس بنا شده، وظیفه تعیین محتوای مورد فیلتر را برعهده دارد.
🔹 کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۳ عضو دارد و بر اساس قانون جرایم رایانهای، اعضای این کارگروه موظفند هر دو هفته یک بار جلسه تشکیل دهند و در این جلسات در خصوص فیلتر شدن وبگاههای مختلف، بحث و تبادل نظر و رایگیری میشود.
🔹 اعضای این کارگروه شامل دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا هستند.
🔹 از آنجا که تصمیمات این کارگروه با رایگیری اعضا انجام می شود، نسبت دادن ماجرای فیلترینگ به قوه قضاییه صرفا یک شو تبلیغاتی به شمار می آید.
#راه_ما_روشن_است 🇮🇷
#فریب_نخوریم
#قرن_حماسه_بزرگ
@rahroshaan
🔸🔹🌿🔸🔹