🌳
نوشتن برایم حکم نفسکشیدن دارد اما آن هنگام که هوا سنگین و یا آلوده میشود آدمی به کمکنفس نیاز دارد و کمکنفسانِ قلمِم خواهر عزیزم مریم خانم و دوست عزیزم خانم ابراهیمی هستند؛ همانها که با رهنمونهایشان به متنهای حقیر اکسیژن رسانی میکنند و به آن جان تازه میبخشند؛ خدا خیرشان دهد.
🖋نویسنده: مرضیه رمضانقاسم
#احیاگرانِ_قلم
#مرزبانان_زبانِقلم
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110
🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸
🇵🇸
🇵🇸
🔥شبهه
⁉️فلسطین به ما چه ربطی دارد؟
🔰 پاســـ🖊ــــخ
1⃣ برخی افراد به دلیل عدم شناخت صحیح و دقیق از ماهیت دشمن؛ تحلیل نادرستی نسبت به وقایع کنونی که در فلسطین در حال رخ دادن است دارند و آنرا یک دعوای شخصی تلقیمیکنند؛ در حالی که مسئله فراتر از یک دعوای محلی است زیرا اگر مرزهای اسرائیل توسعه یابد این غدهی سرطانی که در حال رشد و پیشروی است، قسمتی از لبنان و بخشی از سوریه را خواهد گرفت. اگر جریان مقاومت حماسه به خرج نمیدادند، از جان مایه نمیگذاشتند و جانفدا نمیکردند این غدهی سرطانی امروز به مرزهای کشور ما پیشروی کرده بود.
2⃣ برای اینکه تحلیل درستی از اتفاقات روز جامعه داشته باشیم بهترین کار خوانش کتب تاریخ است.
البته گاهی اوقات تاریخ هم خشکش میزند، مات و مبهوت میماند از بعضی شعارها که براستی شعار هستند و هیچ شعور و عملی پشتوانهی آن نیست.
اتفاقاتی که اخیرا در کشورمان رخ داد و کوچک مغزانی شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" را سر دادند دردناکتر از حوادث اخیر فلسطین است.
کسانی که شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" را سر میدهند هیچگاه جانفدای ایران نبوده و نیستند زیرا جانفدایی که عاری از بصیرت و پشتوانهی سیاسی باشد خواسته یا ناخواسته در جبههی دشمن قرارگرفته است. آن فردی که بینش سیاسی ندارد و با شعار دادن، مانع کمکرسانی به کشور فلسطین میشود اگر نگوئیم مغرض است خوشبینانهاش این است که او را فرد ناآگاهی بدانیم. اگر بر فرض محال آنها را جانفدای ایران بدانیم، هرگز نمیتوانند جانفداتر از مردم فلسطین باشند زیرا مردم فلسطین در حال انجام عمل جراحی هستند و ۷۵ سال است بجای ما، درست همان نقطهای که این غدهی سرطانی در حال رشد است ایستادهاند تا رشد نکند زیرا اگر همچون شعلههای آتش دیوانهوار به مناطق دیگر پیشروی کند، ویرانی به بار میآورد؛
پس حتی اگر ما مسلمان و شیعه هم نبودیم باز طبق فطرت انسانی وظیفه داشتیم برای ملت مظلوم فلسطین دلسوزی کنیم اما فارغ از وظیفهی انسانی اگر بخواهیم خودخواهانه به قضیه بنگریم، واقعیت این است که کمک ما به ملت فلسطین فلسفهاش عمیقتر از محبت، مواسات و همدردی است. بنابراین ما نباید برای کمک و حمایتی که به ملت فلسطین میکنیم منّتی بر سرشان داشتهباشیم بلکه میبایست قدردان فداکاری و مقاومتشان باشیم.
پس کمک ما به مردم فلسطین انجام وظیفه است چون ملت فلسطین دارد هزینهی امنیت کشور ما را پرداخت میکند و چه زیبا رهبر فرزانهی ما از ملت فلسطین تقدیر کردند و فرمودند: "من پیشانی، دست و بازوی این نیروهایی را که هدفمند وارد شدند و به خال زدند، میبوسم"
3⃣ کسی که از موقعیت جغرافیایی فلسطین در جهان ناآگاه باشد یعنی نداند فلسطین بزرگترین نقطهی جغرافیایی جهان است و بخاطر مرکزیتی که برای اروپا، آسیا و...دارد، نقطهی اتصال تمام انرژیهای جهان و بزرگترین منبع جهانی است. مورد طمع اسرائیل قرار گرفته است؛ بنابراین اگر چنین منطقهای در دست اسرائیل که مدیریتاش بر اساس نظام سلطه است بیفتد خوابهایی که برای مردم جهان دیده است به واقعیت میپیوندد؛ البته این استراتژی اسرائیل خیلی آشکار است و این ماجرا فقط یک بحث سیاسی نیست بلکه یک بحث عقیدتیست که همان باور اسرائیل به قلمداد کردن خود به عنوان قومی برگزیده و نژادی برتر است که قصد دارد سایر انسانها را به استخدام خود در آورد.
♻️ خلاصه اینکه:
کسی که میگوید فلسطین چه ربطی به ما دارد.
⚡️اولا: او از ماهیت کثیف صهیونیست که سیاستی برخاسته از باورها و اعتقادات یهودیت تحریف شده است اطلاعی ندارد. بنابراین با مطالعهی کتب اهل عتیق که شامل ۳۹ کتاب است از فجایع آنها مطلع شویم دو نمونه به عنوان شاهد:
در کتاب یوشع باب ۶ از کتابهای مهم اهل عتیق، همچنین در سِفر تثنیه باب سوم و سِفر اعداد که آن هم یکی از کتابهای تورات در عهد عتیق است که اعتقاد یهودیان برگرفته از آن است به ماجرای نسلکشی یهود اشاره دارد پی میبریم نسلکشی آنها سابقهی تاریخی دارد و یک ماجرای ریشهداری بوده و جریانات دلخراشتر از غزه رخ داده است زیرا یهودیان سایر انسانها را انسان نمیدانند و از گذشته تاکنون در رویای پاکسازی جهان از غیریهودیان بودهاند.
⚡️ثانیا: چنین فردی از موقعیت جغرافیایی فلسطین نیز ناآگاه است؛ زیرا هر فرد بصیر و آگاه، میداند عدم حمایت از فلسطین کشاندن جنگ به درون خانه است و شکست را قطعی میکند؛ پس برای پیشگیری از ورود دشمن به مرزهای ایران اسلامی، بایست هزینه پرداخت کرد و این کمکی که به مردم فلسطین میشود هزینهی لازمی است که باید پرداخت گردد.
🖋تنظیمکننده: مرضیه رمضانقاسم
#نیازِ_به_بازنگری_در_اعتقاداتمان
#مباحث_اعتقادی_سیاسی
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#غزه
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110
تشنگانچشمهیتوحیدرا،آبزلالی!
سلام علیکم و رحمت الله
گاهی به نشاط گاه هم غم داریم
ما شعر در این بزم ، دمادم داریم
در روز نشاط خنده بر لبها و
در غم همگی دو چشم پر نم داریم
میلاد باسرسعادت
امام حسن عسکری مبارک🌷
#ولادتِ_پدرِ_آقامون
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110
🔎🔍🔎🔍🔎🔍🔎🔍
🔍🔎🔍🔎🔍🔎🔍🔎
🔎🔍
🔍🔎
🔎🔍
🔍🔎
"رفتار چپکی ممنوع"
برای بهبودِ عملکرد زندگی، به این نکات جامهی عمل بپوشانیم:
1⃣ اگر میخواهیم یک صفت خوب در ما نهادینه شود بهترین کار این است که جستجو کنیم تا یک نمونه رفتار، از آن صفت، که در گذشته داشتهایم را پیدا کنیم تا به این نتیجه برسیم که این صفت را قبلا در زندگی تجربه کردهایم، آنگاه خیلی راحت میتوانیم مجددا ً آن صفت را بازیابی و به روز رسانی کنیم.
مثلا اگر قصد داریم صبحها زودتر از خواب بیدار شویم با خود بگوئید من سرباز که بودم صبحها زود از خواب بیدار میشدم یا من وقتی برای کنکور درس میخواندم سحرخیز بودم به این ترتیب مسیر تغییر راحتتر طی خواهد شد.
2⃣ مثل شخصیت آرمانیمان عمل کنیم یعنی اگر دوست داریم در حرفهای که هستیم متخصص شویم قبل از اینکه آن تخصص را کسب کنیم مثل افراد متخصص عمل کنیم.
یعنی ببینیم آدمهای متخصص چطور زندگی میکنند.
مثلا آنها وزش میکنند، محترمانه عمل میکنند، لباس جلف نمیپوشند، با افراد متشخص معاشرت دارند، با خودشان مهربان هستند، انتخابشان بر اساس عقل و منطق است نه احساسِ صرف و...
3⃣ هر گاه قصد تشویق دیگران را داشتیم اول جستجو کنیم، ویژگیهای خوب مداوم آن شخص را بیابیم تا در هنگام تعریف کردن از او، رفتار خوبش را تعمیم دهیم؛ اینگونه نه چاپلوسی کردهایم، نه غلو و نه بیانصافی.
اما متاسفانه برخی از ما برعکس عمل میکنیم یعنی بجای اینکه در تعریف کردن فرد، محاسن اخلاقی او را تعمیم دهیم، محاسن او را محدود به یک زمانی خاص میکنیم.
مثلا نگوئیم:
❌آفرین که "این دفعه" بِهِم کمک کردی.
بلکه بگوئیم👇
✅ بهبه چه پسر کمککاری دارم.
یا اینکه نگوئیم.
❌ آفرین "این دفعه" درست فکر کردی.
بلکه بگوئیم👇
✅ آفرین دخترم، چقدر منطقی هستی و خوب مسائل و مشکلات رو تحلیل میکنی.
متاسفانه گاهی ممکن است مکالمهی ما تند و تیز شود و یک متلک نیز در لفافه نثار طرف مقابل کنیم و به او بگوئیم👇
❌چه عجب ایندفعه آیکیوت اومد بالا😐
خاطرم هست چند سال قبل، دوستی میخواستند به زعم خودشان از حقیر تعریف کنند، گفتند:
❌در گزارشدهی خیلی عالی عمل میکنی؛
اما این تعریف دوستم اصلا به مذاق بنده خوش نیامد، چون احساس کردم سایر توانمندیهایم را زیرسوال بردهاند، البته حالا نگوئید اثبات شیء نفی ماعدا نمیکند.
بلکه بهتر بود دوستم میگفتند:👇
✅در گزارش دهی "هم" خیلی عالی عمل میکنی.
چون همین یک "هم" در ارتباط کلامی معجزه میکند.
یا گاهی اتفاق افتاده برخی از ما وقتی میبینیم فردی لباس زیبا و فاخری پوشیده و سر و وضع ظاهری خود را مرتب کرده است برای اینکه به او بفهماندیم من متوجهی تغییری که در ظاهرت ایجاد کردهای هستم به او میگوئیم:
❌ چقدر امروز قشنگ شدی
در حالیکه باید بگوئیم👇
✅ قشنگ "تر" شدی
4⃣ اگر قصد انتقاد از دیگران داریم سعی کنیم انتقام نگیریم چون در انتقام هویت فرد را هدف قرار میدهیم و او را از هستی ساقط میکنیم. در صورتی که در انتقاد میبایست معایب او را محدود جلوه دهیم یعنی
به جای اینکه بگوئیم:
❌درس نخوندی تنبل
بگوئیم:👇
❎ چی شد در این امتحان نمرهات بد شده.
به جای اینکه بگوئیم
❌ شلخته هستی دیگه.
بگوئیم👇
✅ چی شده امروز اتاقت رو جمع نکردی.
یا بجای اینکه بگوئیم:
❌دوباره با من لجبازی کردی
بگوئیم👇
✅ چی شده اینبار هر چی من میگم یه چیز دیگه میگی و حرف من رو قطع میکنی و قبول نداری؟!
♻️نتیجه اینکه:
برای اینکه شخصیت ماندگار ایدهآلی در خود و بالتبع در دیگران ایجاد کنیم بهتر است بازخوردهای منفیمان دامنهاش مشخص، محدود و قابل کنترل باشد اما برعکس بازخوردهای مثبتمان را عمومیت دهیم تا در راستای تقویت هویتی که میخواهیم ماندگار شود گامهای محکم و استواری برداریم
مُشک را گفتند:
ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﮏ ﻋﯿﺐ ﻫﺴﺖ،
ﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻧﺸﯿﻨﯽ
ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﺧﻮﺷﺖ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﻫﯽ
ﮔﻔﺖ:
ﺯﯾﺮﺍ ﮐﻪ ﻧﻨﮕﺮﻡ ﺑﺎ ﮐﯽﺍﻡ،
ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﻨﮕﺮﻡ ﮐﻪ ﻣﻦ ﮐﯽﺍﻡ
🖋نویسنده: مرضیه رمضانقاسم
#تحسین_خردمندانه
#تربیت_راستکی
#انتقاد_سازنده
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110
سلام
اینم چند نمونه از اظهار لطف شما
خیلی هستن اگه میخواستم همشونو بگذارم زیاد میشد ولی شایدم در روزهای آتی بازم گذاشتم.
توکل به خدا
ممنونم از همه چه اونایی که نظر دادن و چه اونایی که نظرشون در تقدیره همه برام محترمید.
حال و عاقبتتون ختم بخیر🪴
#اظهار_لطف_سروران
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
۵۷ ثانیه با هم در محضر قرآن باشیم
بهمون آرامش میده.
حداقل ۳بار بخونش
خدا حفظتون کنه
✨روزتون نورانی✨
#ذکر_درمانی
#روز_نورانی
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110
🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀
🌀
🌀
⁉️ چرا خدا با اینکه میداند در دل ما چه میگذرد و از همهی امور ما آگاه است، باز ما را امتحان میکند؟
1⃣ معرفت ما به ناشناختههای درونمان
خدای سبحان بندگان را امتحان میکند تا مومنان واقعی، از مدعیان ایمان، تمییز و تشخیص دادهشوند.
خداوند بواسطهی امتحان، پرده از اسرار درون ما برمیدارد تا به ناشناختههای درونمان واقف گردیم؛ به بیان عامیانه ببینیم چند مَرده حلاجایم و بالانس شویم.
به عنوان مثال گاهی ما میگوئیم اگر من به جای فلانی بودم، فلان کار را انجام و یا ترک میکردم.
به زعم حقیر، امتحانات الهی دست ما را برای خودمان، رو میکند نه برای خداوند.
حقیر هرگاه امتحان درسی خصوصا اگر مصاحبهی علمی باشد، به نقاط ضعف و قوتام واقف میگردم.
به نظر میرسد امتحانات الهی میخواهد نقاط قوت ما را تثبیت و نقاط ضعفمان را محو سازد؛ تا از نردبان ایمان یک پله بالاتر برویم.
آدمی به دلیل حب ذات، معتقد است فرد خوبیست اما آنگاه که خدای متعال گوی و میدان را برای امتحان او، مهیا میکند بر انسان، معلوم میگردد چه مقدار نیتش با عملش یکسان است.
پس خداوند میخواهد به ما نشان دهد کدامیک از ما الکی و کدامیک راستکی خوب هستیم😉
2⃣ مزد آن گرفت جانِ برادر که کار کرد
اگر یک شخص به ما بگوید شغلش،
👕 خیاطی، 🏡 بنایی و یا 🪵 نجّاری است؛ تا وقتی برایمان لباس ندوزد، خانه و در و پنجرهای نسازد از مزد خبری نیست؛ بلکه بعد از آنکه عمل دوختن و ساختن به سرانجام رسید (امتحانش را پس داد) مزد میگیرد.🧮
بنابراین مقایسه کردن امتحان الهی با امتحانات انسانی، قیاس معالفارق است.
خداوند برای مزد دادن، نیاز به امتحان گرفتن ندارد بلکه از اعمال و نیات بندگان آگاه است و حتی به نیّات پاک بندگان نیز پاداش میدهد و این ما هستیم که برای پاداش دادن به انسانها، مجبوریم آنها را در شرایطِ عمل قرار دهیم تا صدق و یا کذب گفتارشان بر ما آشکار گردد.
♻️نتیجه اینکه:
۱) ماهیت امتحانات الهی با امتحانات بندگان با یکدیگر متفاوت است.
۲) مفهوم امتحان، آن گونه كه در بین بندگان مطرح است، براى خداوند معنا ندارد.
۳) امتحان گرفتنهای بندگان از یکدیگر، براى رفع جهل، شناخت اشيا و اشخاص است در حالیکه امتحاناتی که خداوند انسانها را در معرض آن قرار میدهد چنین معنایی ندارد زیرا خداوند عالم به غيب و شهود است و از درون و بیرون او آگاه.
🖋نویسنده: مرضیه رمضانقاسم
#اعتقادی
#علم_خدا
#امتحانات_الهی
#امتحانات_انسان
🇵🇸
╰┈➤Ⓜ️@ramezan_ghasem110