🔹پاسخ به یک سؤال مهم (قسمت دوم)
♻️ حماس از رفتار وحشیانه صهیونیستها اطلاع داشت، چرا حمله را آغاز کرد؟!
این هجوم غافلگیرانه گسترده همه این اهداف را در بر داشت. ما در سال 2014 تجربه مشابهای داشتیم. به اطلاعاتی دست یافتیم که دشمن میخواهد حمله کمرشکنی را بر نوار غزه آغاز کند.
مجاهدان بدون مقدمه با دهها موشک ظرف دو روز دشمن را سراسیمه کردند، تا مجبور شد وارد جنگ شود و آن نقشههایی که برای غافلگیر کردن مجاهدان و کشتن تعداد زیادی از رهبران جهادی و از بین بردن صدها مجاهد در قرار گاههای آموزشی ومواردی دیگر که در سر داشت، را نتواند به دست آورد.
این چهار مورد را با عجله زیر غرش هولناک موشکها و جتهای دشمن نوشتم، تا در پی آن بگویم:
مجاهدان در سنگر وضع خود را بهتر درک می کنند و وظیفه کسانی که اطلاع کافی ندارند این است که قبل از اینکه بر دیدگاه معینی قناعت یابند، از مجاهدان در صحنه بپرسند. این در حقیقت اقتضای حکمت است. این بدین معنا نیست که افرادی که خارج منطقه هستند حق فتوا ندارند، اما از شروط فتوا این است که از وضعیت منطقه کاملا اطلاع داشته باشند.
من با دلی رنجور این کلمات را می نگارم. چرا که صحنه بحرانها فرصت نصرت و یاوری است نه وقت انتقاد و ایرادگیری.
آنهایی که با روایت های حکومتهای مستبد که همان دیدگاه نظام صهیونیستی است سیراب شده اند، با حرفهای ما قانع نشده هیچ، بلکه فورا آماده می شوند تا به هرکسی که به باورهایش کمترین خورده ای بگیرد حمله ور شوند. از اینروست که این مناقشات فایده زیادی ندارد.
و ما سالهاست فرموده پیامبر اکرم(ص) را با جان و دل هضم کردهایم که گروهی همیشه در پی ضربه زدن و خیانت به جهاد هستند.
مژده پیامبر الله (ص) برای پاسبانان مرزهای اسلام است که به یاری خدا مخالفان و طعنه جویان نمیتوانند هیچ ضرری به آنها برسانند.
من بر این باورم؛ برخی برایشان هیچ اهمیتی ندارد که ملتی بطور کامل زیر بار ذلت و خواری و شکنجه و فقر و بدبختی، و اسارت و حقارت اسیران و اهانت به مقدسات و تجاوز به بیتالمقدس قرار گیرد. گویا این وضعیت بغرنج وضعیتی است کاملا طبیعی که باید با آن ساخت و سوخت.
نمی دانم این چه باطلی می تواند باشد که به تو اجازه دهد او را ریشه کن سازی و او با کمال لطافت و نرمی و خوش طبعی با تو رفتار کند!
از خدای متعال مسألت دارم با وجود ضعف و ناتوانیمان ما را پیروز گرداند. ودر این وضع نیاز و ناداری ما را از درگه کرم خویش بی نیاز گرداند. وبا تمام عجز و ناتوانی که داریم بر دشمن چیره گرداند. و به ما عزت و کرامت داده از این ذلت و خواری نجاتمان دهد. و ما را از منت هر خائن ناکس و ایرادگر ذلیل بی نیاز گرداند.
خدا بر همه چیز چیره و غالب است ولی بیشتر مردمان نمیدانند..
یکشنبه 30/3/1445ه.ـق
نهمین روز حماسه "طوفان اقصی".
مترجم: د.امراء
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
۳ آبان ۱۴۰۲
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اوباش زن زندگی آزادی در انگلیس فراخوان دادند عکس چاهزاده را به دیوار زدند، فقط چند نفر آمدند، جالب اینجاست که برنامه آنها مصادف شده به جمعیت چند هزار نفری مردم بیرمنگام انگلیس در حمایت از غزه.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
۳ آبان ۱۴۰۲
.
♻️ منتظر نباشید تا فرانسه که در کشورهای آفریقایی چنین سابقهای دارد، نگران حقوق بشر در غزه باشد.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
۳ آبان ۱۴۰۲
.
♻️ اجلاس بینالمللی «ابتکار کمربند و جاده» و غیبت سوال برانگیز دولت ایران!
اجلاس بین المللی «ابتکار کمربند و جاده» (BRI) با حضور نمایندگان ۱۳۰ کشور در چین برگزار گردید. غیر از حضور پوتین که مورد توجه جهانی قرار گرفت، روسای جمهور کشورهای آرژانتین، اندونزی، قزاقستان، شیلی، کنیا، ازبکستان، ویتنام، مجارستان و هیأتهای عالیرتبه دیگری از کشورهای مختلف حضور داشتند.
طرح کمربند و جاده، یک طرح بزرگ بین المللی برای ایجاد راه ارتباطی بین شرق آسیا و روسیه و اروپا است و همه کشورها تلاش دارند سهمی از این طرح استراتژیک داشته باشند. این طرح برای ایران نيز بسیار حائز اهمیت بوده و احتمال دارد مسیر سنتی جاده ابریشم با تعلل ایران و تحرکات جهانی ایران را دور بزند!
در این شرایط حضور پررنگ دولت در جلسات، مذاکرات و توافقات آن بسیار اهمیت دارد. دولت سیزدهم بعد از عضویت در پیمان شانگهای در مورد اهمیت مشارکت ایران در طرح کمربند و جاده خیلی تاکید داشت. ولیکن در کمال تعجب در این اجلاس نه تنها آقای رئیسی بلکه هیچ مقام عالی رتبه دولتی دیگر حضور نداشت.
آقای رئیسی به کشورهای متعدد شامل چند کشور به شدت فقر آفریقا و آمریکای لاتین مانند زیمبابوه سفر داشته ولی از این اجلاس بین المللی که فرصتی مناسب برای رایزنی با مقامات کشورهای مختلف جهان بود، غافل شد!
اگرچه حضور رئیس جمهور در این اجلاس ضروری بود اما اگر نقدور نبود، حداقل با اعزام یک هیأت عالیرتبه، شامل وزرای اقتصاد و راه می توانست اهمیت موضوع این اجلاس را برای ایران نشان دهد.
تعجب بیشتر اما حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران در اجلاسی بود که هیچ ارتباطی با شهرداری نداشت! از طرفی مشخص هم نبود که شهردار پایتخت از طرف دولت در این برنامه شرکت کرده یا نه! حضور شهردار تهران که متاسفانه در مدیریت شهری هم موفق نبوده، در چنین اجلاس مهم جهانی، پیام عدم جدیت و رغبت دولت ایران در این طرح را به دنبال داشت و طبعا این قصور از طرف دولت، در بلند مدت برای منافع کشور، زیانبار خواهد بود.
بدیهی است که دیپلماسی اقتصادی صرفا با سفرهای متعدد خارجی تحقق نمی یابد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
۳ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای ظریف! این حرفها به شما نیامده، خاطرات تلخ ملت را زنده نکنید. شما وزیر دولتی بودید که خشونت کلامی، بارزترین ویژگی آن بود...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
۳ آبان ۱۴۰۲
هدایت شده از بصائر
💠 "نماز" و "مذاکره"/ آقای ظریف! از کدام "نماز" سخن می گویید؟
✍ شبیر فیروزیان
⚠️ آقای ظریف اخیرا گفته اند دوبار در میانه مذاکره با رفیق قدیمی آمریکایی اش، جان کری، نماز خوانده تا به او بفهماند که قدرت برتر و بزرگتری از قدرت آمریکا هم هست و آن خداست.
درباره این بخش از سخنان آقای ظریف دو نکته را باید به ایشان یادآوری کرد:
1⃣ اولاً مگر شما و امثال شما همان کسانی نبودید که می گفتید باید از سیاست خارجی "ایدئولوژی زدایی" کرد؟!!!
حال چطور از نمازخواندن (که رفتاری کاملاً ایدئولوژیک است)، در مذاکرات هسته ای برای انتقال پیامی سیاسی به جان کری استفاده می کردید؟!
براستی اگر این حرفها یا حتی حرفهایی شبیه به آن که حتی بویی از رفتارهای مذهبی و ایدئولوژیک داشته باشد، از زبان امیرعبداللهیان، سعید جلیلی یا علی باقری گفته میشد، شما و دوستانتان در رسانه ها چه جنجالی به راه می انداختید و چه تمسخرهایی می کردید؟
البته معتقدم دیدگاه واقعیِ شما همان "ایدئولوژی زدایی" از سیاست خارجی است و آنچه اخیرا بیان کردید، سخنی منافقانه است. چراییِ آن را در ادامه بخوانید...
2⃣ "نماز" در فرهنگ دینی ما، یک عمل عبادی بدون روح نیست. نماز روح دارد و روح آن عبودیت خدا و نفی عبودیت طاغوت است.
نمازی که منجر به تبری از دشمنان خدا نشود، نماز نیست.
به چند تحلیل قرآنی در این زمینه توجه کنید:
⚠️ زمانیکه حضرت موسی(ع) مُشتی به آن فردِ طرفدار فرعون زد و او کشته شد، به خداوند عرض کرد:
🔸 "قَالَ رَبِّ بِمَا أَنْعَمْتَ عَلَيَّ فَلَنْ أَكُونَ ظَهِيرًا لِّلْمُجْرِمِينَ؛ ﮔﻔﺖ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ! ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ نعمتی ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻋﻄﺎ ﻛﺮﺩﻱ، ﻫﺮﮔﺰ ﭘﺸﺘﻴﺒﺎﻥ ﻣﺠﺮﻣﺎﻥ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﺷﺪ." (قصص: ١٧)
آیت الله جوادی آملی می فرمودند طبق این آیه شریفه، حضرت موسی(ع) جزء مُنعَم عَلَیهی است که ما در نمازهایمان از خداوند میخواهیم ما را در مسیر آنان قرار دهد:
🔸"اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ * صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّين"(حمد:۶_۷)
یعنی راه "الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ"، همان راه موسی(ع) که فرمود:"فَلَنْ أَكُونَ ظَهِيرًا لِّلْمُجْرِمِينَ".
درواقع ما روزی ۵ بار در نمازهایمان از خداوند میخواهیم که ما را در مسیری قرار دهد که هیچگاه یاور ظالمان و مجرمان و زورگویان عالم نباشیم.
پس نمازی نماز واقعی و مقبول است که نتیجه اش تبرّی قلبی و عملی از مستکبران و ظالمان عالم باشد.
⚠️ همچنین خداوند متعال در آیه دیگری سخن قوم شعیب (ع) را یادآوری می کند که به او می گفتند:"
🔸"قَالُوا يَا شُعَيْبُ أَصَلَاتُكَ تَأْمُرُكَ أَن نَّتْرُكَ مَا يَعْبُدُ آبَاؤُنَا؛ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺍﻱ ﺷﻌﻴﺐ ! ﺁﻳﺎ ﻧﻤﺎﺯﺕ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ﻛﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﭘﺪﺭﺍﻧﻤﺎﻥ ﻣﻰ ﭘﺮﺳﺘﻴﺪﻧﺪ ﺭﻫﺎ ﻛﻨﻴﻢ ؟" (هود: ٨٧)
آری! نماز اگر نماز باشد، باید ما را از پرستش و عبودیت طواغیت عالم باز بدارد.
⚠️ نماز، اگر نماز باشد باید ما را از "سازش با ظالمان و زورگویان عالَم" که خود از بزرگترین "منکر"هاست، باز بدارد؛ چراکه:
🔸"إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنكَرِ؛ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﻧﻤﺎﺯ ﺍﺯ فحشاء و منکر ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﺩ. "(عنکبوت: ٤٥)
این همه نشان می دهد که خروجی نماز ما باید خصومت و تبرّی عملی با ظالم و قدرتهای زورگو باشد نه تمایل به آنها و انفعال در برابر آنان.
⚠️ آقای ظریف! وقتی گفتارها و رفتارها و عملکردتان در ۸ سال مسئولیت وزارت خارجه، تماما انفعال و عقب نشینی در برابر طواغیت و شیاطین عالم بود و آنان را جسورتر کرد، بگونه ای که تحریم ها را افزایش دادند و بر مشکلات اقتصادی مردم افزودند، پس نمازتان هم نماز مقبول نبوده.
در نمازی که خروجی اش، فاجعه و خسارت محضی به نام "برجام" بوده، تجدیدنظر کنید.
@basaer_fi
۳ آبان ۱۴۰۲
۳ آبان ۱۴۰۲
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰چگونه "دشمنی اسرائیل با ایران" را برای مردم تبیین کنیم؟
✍ سید علی موسوی
🔹عموم مردم ایران اعم از حزباللهی و مذهبی و حتی کمتر مذهبی و حتی بخش قابل توجهی از افرادی که این روزها شاید غرق در ماجرای بیفرجام زن زندگی آزادی شدهاند، از رژیم صهیونیستی متنفرند. این را با مراجعه به افکارسنجیهای مختلف میتوان دید، اما تلقی پلشتی رژیم صهیونیستی الزاماً به معنای تلقی دشمنی با اسرائیل نیست.
🔹 به غیر از توده حزباللهی که به خاطر یک نوع تعبد اسلامی اسرائیل را دشمن خود میدانند مردم توده، به سادگی نمیتوانند به این نقطه برسند. عمده تولیدات رسانهای ما تکرار همان کلیشههای مفهومی گذشته است. صحنه رسانهای ما در حال حاضر تشنه شعار نیست. سوخت موشکهای ایرانی تبیین است.
🔹تبلیغات انقلابی و اسلامی ما برای توسعه جبهه مقاومت در میان مردم ایران نیازمند بازبینی در ادبیات تبیینی خود است. لایه تبیین اعتقادی، دینی همچنان محور اساسی اقناع مردم مؤمن ایران است اما کافی نیست. بیش از این نیازمند تبیین تاریخی، استراتژیک و اقتصادی هستیم.
1⃣ با توجه به تمرکز جدال جهانی روی اقتصاد ایران و تحریمهای امریکا به عنوان محل مناقشه عمومی، متهم ردیف اول این تحریمها چه کسی است؟ دشمن به دنبال آن است که متهم تحریمها را مسئولان نظام و در نهایت اصل انقلاب اسلامی قلمداد کند. در مقابل انگشت اتهام طیف انقلابی به سمت خود امریکا و اروپاست در حالی که اسرائیل و لابی صهیونیستی عامل اساسی جنگ اقتصادی علیه ایران است.
🔹مشکل امریکا، انفعال در مقابل لابیهای صهیونیستی است. متأسفانه آن دستهای که انگشت اتهام را به جای امریکا و اروپا روی اسرائیل میبرند نیز بیش از نقش صهیونیستها به نقش نیروهای انقلابی در تحریمها اشاره میکنند و این خود مانع شکلگیری یک جمعبندی واضح در بدنه بخشی از مردم شده است.
2⃣ ما چقدر در رسانههایمان به نقش اسرائیل در دشمنی سعودی، امارات، آذربایجان، ترکمنستان و هند با ایران اشاره کردهایم؟ متأسفانه دشمنی ذاتی با سعودی را رنگ مذهبی شیعی-سنی دادهایم به جای آنکه نقش انگلستان و پشت صحنه آن را در این صحنه جدی ببینیم.
🔹حضور یهود در ورود انگلستان به این منطقه و درگیری عثمانی و صفوی را نمیتوان ندیده گرفت. همان گونه که حضور اسرائیل در مرزهای شمالی ایران را کمتر تبیین کرده و بیشتر در ادبیات عمومی رنگ قومی ایرانی-ترکی به آن دادهایم. در حالی که توافق چه با عربستان و حتی امارات و چه با آذربایجان و ترکمنستان در نبود اسرائیل، چندان دشوار نیست.
3⃣ ما چقدر در رسانههایمان به نقش اسرائیل در جنایات و خشونتهای حاکمیت پهلوی دوم تأکید کردهایم؟ نقش اسرائیل در شکلگیری ساواک غیرقابل انکار است. به تعبیری شاه اگر خودش بود عرضه این قدر جنایت را نداشت. این اسرائیل بود که این جنایات را از طریق سست عنصری شاه به انجام رساند.
4⃣ ما چقدر روی دشمنی رژیم صهیونیستی با ملیت ایرانی ایستادهایم؟ چقدر (در رسانههای غیررسمی) اسرائیل را مانع شکلگیری امپراطوری ایرانی در وضعیت کنونی و گذشته قلمداد کردهایم؟ این گزاره چقدر در ذهن ایرانی نقش بسته است که قوم نمکنشناس یهود را کوروش نجات داد و آنها هدیهاش را با قتلعام ایرانیها در عید پوریم پس دادند؟
🔹 این موارد تنها بخشی از صدها درگاه ورودی اقناع افکار عمومی به «دشمنی بیبازگشت اسرائیل با ایران» است. تازه مرحله بعد از آن، اقناع افکار عمومی به «ضرورت جنگ مستقیم با اسرائیل» است. تا وقتی نتوانیم نشان دهیم «هزینه محافظهکاری در مقابل اسرائیل بیشتر از درگیری مستقیم با اوست» امکان اقناع افکار عمومی را نداریم.
🔹معجزه الهی که در حرکت جوانان حماس رقم خورد، هزینه درگیری با رژیم غاصب صهیونیستی را در ذهن عموم مردم ایران کاهش داد اما نوسان دلار (که البته بخشیاش به خاطر زلزله افغانستان و تعطیلی بازار هرات بود) تلاش داشت سایه یک ترس را روی سر مردم بیاورد. باید این را تبیین کنیم تا زمانی که از شر اسرائیل خلاص نشدیم، از تحریمها خلاص نخواهیم شد و روزی که از شرش خلاص شویم میتوانیم نشان دهیم با اعداد و ارقام چه سود سرشاری از بازارهای منطقه و جهان خواهیم برد.
🔹ما نیازمند توسعه ادبیات ایدئولوژیکمان به سمت ادبیات هویتی، تاریخی، راهبردی و اقتصادی هستیم. باید همه مردم ایران را در پروژه بینالمللی راهبردیمان شریک کنیم. تا وقتی ادبیات رسانهای و تبلیغی ما از جنس قابل ارتباط با تودههای مردم نباشد، توده عمومی را نمیتوانیم پای پروژههای بینالمللی و بلند پروازانه انقلاب بیاوریم.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
۴ آبان ۱۴۰۲
.
♻️ «سُبحَانَ الّذِی أَسرَی بِعبدِه لَیلاً مِنَ المَسجِدِ الحَرامِ إِلَی المَسجِد الأَقصَی الَّذِی بَـارکنَا حَولَهُ لِنُرِیَه مِن ءَایاتنا...» (اسرا آیه ۱)
پاک و منزّه است خدایی که بندهاش را در یک شب، از مسجد الحرام به مسجد الاقصی- که گرداگردش را پربرکت ساخته ایم- برد، تا برخی از آیات خود را به او نشان دهیم ...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
۴ آبان ۱۴۰۲
.
♻️ برگهای که در جیب لباس یکی از مجاهدان حماس پیدا شده و افسران صهیونیستی آن را مقابل دوربینها گرفتند، پاسخی است به برخی شایعات و فتنه شیعه - سنی کردن خط مقاومت:
بسم رب خيبر نبدأ وبسيف ذو الفقار نضرب
به نام پروردگار خیبر آغاز می کنیم و با شمشیر ذوالفقار ضربه می زنیم…
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
۴ آبان ۱۴۰۲
🔰سه راهبردی که شکست رژیم صهیونیستی را ترمیم ناپذیر کرد
🔸خلاصه ای از گفتگو با دکتر مسعود اسداللهی
🔹 اگر ترمیمناپذیری شکست اخیر اسرائیل از مقاومت، تنها بهعنوان یک شکست اطلاعاتی -به معنای اینکه دستگاههای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موفق به پیشبینی این عملیات نشدند و ارتش رژیم هم در خواب بود و آمادگی نداشت و یکی دو روز طول کشید تا توانست خودش را جمع کند- تفسیر کنیم، این فقط یک بخشی از واقعیت خواهد بود نه همه آن.
🔹رژیم صهیونیستی از ابتدا براساس قدرت نظامی، ترور، قتل و سرکوب شکل گرفته است و ارتش در این رژیم جایگاهی بعنوان یک نهاد دفاع کننده ندارد، بلکه اصل این رژیم است. اصل رژیم صهیونیستی، عمود خیمه و کل ماهیت آن پیرامون ارتش شکل گرفته است. این موضوع برای خیلیها مفهوم نیست چون در هیچ جای دنیا چینین چیزی وجود ندارد. در بین کارشناسان مسائل رژیم صهیونیستی معروف است که میگویند همه دولتها ارتش دارند اما اسرائیل ارتشی است که دولت دارد.
🔹وقتی که شما به تاریخ این رژیم نگاه کنید، کل این نظام سیاسی، این مهاجرتی که انجام شده و شکلگیری نظام براساس موفقیتهای این ارتش است.
🔹ارتش اسرائیل تبدیل شده بود به ارتشی شکستناپذیر که هیچ نیرویی در کل منطقه غرب آسیا وجود نداشت که بتواند این رژیم را شکست و حتی داخل این رژیم را مورد هدف قرار دهد. جنگها برای آنها همیشه در خارج از خاک سرزمینهای اشغالی فلسطین شکل میگرفت و همواره این دشمنان رژیم بودند که غافلگیر میشدند و شکست سنگینی را تحمل میکردند.
🔹 در عملیات طوفان الاقصی این اسطوره شکست و ارتش رژیم صهیونیستی غافلگیر شد که یک شکست اطلاعاتی و حفاظتی آشکار و بیسابقه برای آنها است.
🔹دوم اینکه آنها اسیر یک جنگ سریع و کوتاه مدت شدند. حماس ظرف دو روز به همه اهدافی که ترسیم کرده بود رسید. حماس یک آفند و یک پدافند را طراحی کرده بود، در آفند طی دو روز و برای اولینبار یک گروه مسلمان مبارز و مقاوم موفق شد مرزها را درنوردد و وارد سرزمینهای ۱۹۴۸ بشود، ۲۲ شهرک صهیونیستنشین را تصرف کند و در این شهرکها افراد مختلفی را اسیر کند که همه در جنگ هم اسیر نشدهاند، بلکه برخی نظامیانی هستند که در خانههایشان اسیر شدهاند؛ یعنی غافلگیری محض. جنگ به داخل اراضی اشغالی توسط این رژیم منتقل شد. عملیات آفند کوتاه مدت بود و طی دو روز انجام شد و بعد از آن حماس وارد مرحله پدافند شد.
🔹 در واقع حماس، راهبرد نظامی رژیم صهیونیستی را به خوبی علیه خود رژیم به کار گرفت و قداست و هیبت ارتش صهیونیستی را در داخل رژیم صهیونیستی و در دنیا از بین برد.
🔹این عملیات اعتماد عمومی صهیونیستها به این رژیم را از بین برده است. یقین حاصل شد که دیگر در این رژیم امنیتی برای صهیونیستها وجود نخواهد داشت. مهاجرت معکوس که قبلاً هم به دلایلی وجود داشت و روند آن خیلی کُند بود این روزها شدت گرفته است.
🔹صهیونیستها در فرودگاه بنگورین برای ترک اراضی اشغالی در صف هستند و با کمبود هواپیما مواجه شدهاند. کشورهای مختلف برای بازگشت شهروندان دوتابعیتی ساکن سرزمینهای اشغالی هواپیما فرستادهاند تا این افراد را به کشورهای خودشان منتقل کنند. هیچکدام از این اتفاقات سابقه نداشته است.
🔹۱۵ مهر یک نقطه عطف است. دیگر از ۱۵ مهر به بعد آن اسرائیل شکستناپذیر، تبدیل شده به یک رژیمی که دست و پایش به شدت بسته است و قادر به دفاع از ادعاها و افراد خود نیست. از اینجا به بعد رژیم یک بحران مشروعیت در ذهن صهیونیستها دارد. قبلاً صهیونیستها بلا استثناء معتقد بودند که حکومت و دولتشان مشروع است چراکه توانسته برای آنها امنیت و رفاه تأمین کند. اما الان امنیت بطور کامل وجود ندارد و معلوم شد که از این به بعد هم در جنگهای بعدی -هر زمانی که باشد- گروههای فلسطینی و حزبالله وارد خاک اراضی اشغالی میشوند و آن تابوی ذهنی و روانی در برابر آنها شکسته شده است.
🔹ما از ۱۵ مهر به بعد با یک رژیم شکست خورده و بحران زدهای که درون جامعه صهیونیستی و در مقابل فلسطینیها دچار شکاف اجتماعی شده مواجه هستیم. بنابراین عملیات طوفان الاقصی را باید به حق نقطه عطفی دانست که یک جهش بزرگ در مبارزات ضد اسرائیلی ایجاد کرد. عملیاتی که نشان داد محور مقاومت چقدر مؤثر عمل کرده و سردار شهید سلیمانی در مدت دو دهه که فرمانده نیروی قدس بود، به خوبی توانسته فلسطینیها را از دورانی که سلاحشان فقط سنگ بود به گروههای مبارزی با پیشرفتهترین تکنولوژیها و سلاحها تبدیل کند. بنابراین این اتفاق بسیار مهم، یک تغییر راهبردی در منطقه بوجود آورده است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
۴ آبان ۱۴۰۲
هدایت شده از خبر فوری سراسری
این قاب زیبا از جلسه دیروز سید حسن نصرالله (دبیر کل حزب الله لبنان) با برخی رهبران مقاومت فلسطین منتشر شده
اما این یک عکس، با ده ها اِلِمان روانی و شناختی است که تلاش گسترده دشمن برای شبهه پراکنی و تفرقه انگیزی را در هم می کوبد
عکس امام و رهبری در بالا
شیعه و سنی زیر یک سقف
آیه ۱۴ سوره حشر و اشاره به ترس یهودیان از جنگ
قدس محصور در گل و نوید پیروزی
و ....
سید حسن، رسانه را خوب می شناسد و یکی از ده ها دلیل موفقیت مقاومت، همین موفقیت در حوزه ادراک است.
#طوفان_الاقصی
#شکست_غیر_قابل_ترمیم
📌 خبر فوری سراسری
https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938
۴ آبان ۱۴۰۲