14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
تحلیل شنیدنی استاد شهریار زرشناس از سه نفر اول انتخابات تهران (نبویان، ثابتی و رسایی)
🔹️پیام رای سه نفر اول تهران این است که جامعه امریکاستیزی و استقلال طلبی اش خیلی پررنگ است؛ چون این سه نفر برجام ستیز ترین چهره ها هستند
🔹️پدیده این انتخابات یک جوان سی ساله بود که نماد صراحت لهجه، آرمانگرایی و عدالتخواهی است و این یعنی یک مرجعیت سیاسی جدید در جامعه ظهور کرده
🔹️رای مردم تهران به این سه نفر نشان داد جامعه از گفتارهای لیبرالی، رویه های محافظه کارانه و مدیریتهای فاسد عبور کرده
🔹️با این انتخابات، جامعه به جریانهایی که سالها شعار انقلابی گری دادند اما حتی یک قانون در حمایت از مستضعفان تصویب نکردند "نه" گفت
🔹️۴۵ سال بعد انقلاب، جامعه ایران همچنان رادیکال ترین روایت از انقلاب را قبول دارد و این اتفاق در هیچ انقلابی در دنیا سابقه ندارد و یک بحث مهم جامعه شناختی است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
استاندارد دوگانه در تعامل با کارگران و بانکها
بعد از انتشار دو متن کوتاه در توییتر درباره دستمزد کارگران، برخی انتقاد کردند که دولت وظیفه پرداخت حقوق کارگران را ندارد. در این باره چند نکته گفتنی هست:
۱. نکته کلیدی در محتوای پیام بنده، انفعال دولتها در برابر بانک آینده و اقتدارش در برابر کارگران هست که این وضعیت مورد سکوت برخی دست اندرکاران قرار گرفته است. بویژه اینکه الطاف دولت به بانک آینده، زمینهساز خلق نقدینگی در ازاء اهداف غیرتولیدی هست که از علل بروز تورم هست.
این پذیرفتنی نیست که مسئولان تیم اقتصادی، از یک طرف تورم تولید کنند و از طرف دیگر به کارگران بگویند که دستمزد نباید به میزان مناسبی بالا رود!
۲. دولت و نظام تامین اجتماعی (حیات خلوت برخی مدیران) خود از بزرگترین کارفرماهای اقتصادی هستند که به طور مستقیم و غیرمستقیم، مالک بخش مهمی از بنگاههای بزرگ کشور میباشند. بخش قابل توجهی از نیروی کار در این بنگاهها، از نوع کارگر - و نه کارمند - است. لذا دولتها به طور مستقیم و غیرمستقیم، ذی نفع عدم افزایش دستمزدکارگران هستند.
۳. با این اوصاف، پس دعوای دولتها در این زمینه و مخالفتشان با عدم افزایش مناسب در دستمزد کارگرها برای چیست؟ یک علت این هست که خود کارفرما هست و باید پول بدهد به کارگرها؛ کافی هست نگاهی به بنگاههای زیرمجموعه تامین اجتماعی و وزارت رفاه انداخته شود؛ خود به خود معلوم میشود که چرا در این زمینه، دولتها مقاومت میکنند.
گویا برای برخی مدیران دولتی:
🔻اعطای پول به کارگران برای تداوم حیاتشان سخت است، اما اعطای پول به بانکهای خصوصی برای ادامۀ حیات راحت است.
🔻آیندۀ کارگران مهم نیست، اما آیندۀ یک بانک مهم است!
پیام واضح است: اگر پولی در کشور نیست، پس باید برای هیچکس نباشد. نه اینکه از هیچ برای سود یک بانک متخلف پول خلق کنند ولی گرانی ایجاد کنند، دیگران لنگ تامین نیازهای اولیه زندگی خود بمانند. موعد تغییر فرا رسیده.
پستهای مرتبط را ببینید:
eitaa.com/rasaee/13033
eitaa.com/rasaee/13032
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
ایام بر شما عزیزان مبارک. ان شالله سال پر بار و پر برکت داشته باشید. سالی که در آن بهترین خبر عمرمان را بشنویم. سالی که دل محرومین و مستضعفین عالم، دل مسلمانان مظلوم و دلهای شکسته شیعیان امیرالمؤمنین شاد شود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از تبلیغات هفتهنامه ۹ دی
💥 سال نو، تخصص نو!
🌸 عیدانه طلوع حق
🌙 بمناسبت آغاز ماه رمضان و سال نو
🏷 ۵۰ درصد تخفیف
🔥 ویژه تمامی دوره ها
💌 کدتخفیف: Tolu1403
💻 آموزش نرم افزارهای:
🔺 فتوشاپ، پریمیر، افترافکت، آودیشن و لایت روم
✍🏼 آموزش نویسندگی
🗣 آموزش فن بیان، اجرا و گویندگی
✏️ آموزش طراحی کاراکتر
📱 آموزش عکاسی با موبایل
📷 آموزش کار با دوربین
💵 آموزش کسب درآمد ارزی
🔺 به روش فریلنسری
🔻 مشاهده جزئیات:
🌐 https://school.toluehagh.ir/sch03-06
💢 موسسه فرهنگی طلوع حق
https://eitaa.com/joinchat/2694840323C97c5d26c1c
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ یازدهم اسفند نقطه عطفی تاریخی و جریان ساز!
🔹در سالی که گذشت اگر بخواهیم در فضای سیاسی داخلی کشور مهمترین اتفاق و رویداد سیاسی را نام ببریم که تبدیل به یک نقطه عطف تاریخی و گفتمانی شد، آن چیزی نبود جز رای معنادار مردم در یازدهم اسفند هزار و چهارصد و دو. در طول سالهای مختلف، انتخابات های گوناگون و بسیاری برگزار شده، اما نمی توان عموم آنها را یک نقطه عطف تاریخی و سیاسی قلمداد کرد. اما به عنوان مثال همگان دوم خرداد 1376 و سوم تیر 1384 را یک بزنگاه، چرخشگاه و دگرشگاه مهم، گفتمانی و تاریخی می دانند که صحنه معادلات سیاسی کشور را تغییر داده است. 11 اسفند امسال هم از همین جنس بود. نقطه ای که در آن به معنای واقعی کلمه یک چرخشگاه گفتمانی را شاهد بودیم.
🔹مردم در انتخابات امسال تصمیم گرفتند. یک تصمیم عمیقا سیاسی. تصمیمی که شبیه آن را در سوم تیر 84 گرفتند. مردم خواستند و اراده ای عمومی را شکل دادند که این الیگارشی پُر قدرت اصحاب قدرت و ثروت را بهم بزنند. اراده ای عمومی که خاصتا در بدنه نیروهای اهل هزینه دادن حزب الله شکل گرفت تا با رای تنبیهی و تأدیبی خویش؛ خودچنارپندارها، خود بزرگ و پدر پندارها و خود قیم پندارهای عامل وضع موجود را حذف و یا تحقیر کنند. حزب الله چنان درسی به محافظه کاران انقلابی نما داد که هنوز که هنوز است صدای این سیلی سیاسی در گوش هایشان ویز ویز می کند! باشد که از خواب متفرعنانه و متکبرانه خویش بیدار شوند!
🔹حزب الله عزیز تصمیم گرفت منطق غیرتوحیدی و سقیفه مآبانه انتخاب غیر اصلح، تن دادن به ائتلاف های عمل گرایانه معطوف به قدرت، رای دادن به نورچشمی های پدرخوانده ها را به زیر پای خود لگدکوب کرده و یک ساخت شکنی سیاسی با هدف چرخش کارگزاری و بازسازی انقلابی را خلق و اراده کند. جریان انقلابی با عبور از مدعیان بی هنری که در طول این سالها فقط خون دل عملکرد آنان را خورد و هیچ موقع آنان را صدای خویش در مواقع بحرانی و بزنگاهی ندید، تصمیم به خلق یک جبهه سوم سیاسی برآمده از عقلانیت عمومی حزب الله گرفت که خود را در نتایج انتخابات نشان داد.
🔹حزب الله خسته بود از سواری دادن های سیاسی. خسته بود از کسانی که به اسم رفاقت با حاج قاسم و جنگ و جبهه و شهادت و جهاد و شلوار شیش جیب و... با عملکرد خود، اطرافیان، دوستان و فرزندانشان تیشه به ریشه تمامی این مفاهیم مقدس زدند و توده های عمومی مردم را نسبت به اسلام و انقلاب و نظام ناامید کردند. آری اگر امروز بخش کثیری از مردم ناامید و خسته اند، باید یقه کسانی را گرفت که با عملکرد خود، دورویی و نفاق سیاسی را به این مردم تحویل دادند و آنچه که نشان ندادند صداقت سیاسی بود.
🔹پیام یازدهم اسفند اتمام حجت بود. اتمام حجت حزب الله با برخی صحنه گردانان سیاسی کشور. اتمام حجت با کسانی که سالها در پی تئوریزه کردن صغارت پذیری سیاسی بودند. همان کسانی که حزب الله را برده و نوکر سیاسی خویش می پنداشتند، همان کسانی که با مهمل بافی های سیاسی شان بخشی از جریان انقلابی ساده دل را دچار یک خودتحمیفی مومنانه کرده بودند. اتمام حجت با کسانی که رای حزب الله را بگیرند و چهارسال به ریش حزب الله درد کشیده بخندند و حاضر نباشند برای بسط عدالت، حمایت از مستضعفین و پیگیری مطالبات بحق مؤمنین و رهبری، شمشیر بزنند.
🔹باید نظم سیاسی منحط و خودساخته مبتنی بر قدرت آقایان، بهم می خورد که خورد. امثال تکنوکرات ها و محافظه کاران مدعی جهاد و شهادت و دار و دسته سیاسی شان که هیچ! حزب الله با رای خود تکلیف خویش را با اینان مشخص کرد اما! اما امیدوارم برخی دوستان که هنوز هم حاضرند صرفا و صرفا مبتنی و بر اساس میل و رسیدن به قدرت در کنار آقایان تأدیب شده بایستند و کیک قدرت را بین خود تقسیم کنند؛ پیام یازدهم اسفند مردم و حزب الله را بشنوند و بگیرند که اگر نگیرند مطمئن باشند حزب الله از آنان هم عبور خواهد کرد و تکلیف خود را با این جماعت مذبذب و معامله گر سیاسی مشخص خواهد کرد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
.
♻️ درس شهید بهشتی به مسئولین و روحانیون مشهور
🔰حمید رسایی:در دوره نمایندگی افراد زیادی مراجعه میکردند تا عضو هیأت امناء یا هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی آنها یا خیریهای که زدهآن بشوم. هیچ وقت این پیشنهادات را نپذیرفتم. دلیلش هم روشن بود که یا از نیّت پیشنهاد دهندگان اطلاع نداشتم یا انجام این امور را دست و پا گیر وظایف اصلیام میدانستم.
در اتفاقات اخیر رخ داده پیرامون آیت الله صدیقی، مطالعه این خاطره مرتبط با شهید بهشتی که یکی از نزدیکان شهید نقل کرده خالی از لطف نیست.
دو نفر از دوستان که یکی از روحانیون معروف و دیگری از بازاریان مبارز بود در یک کار اقتصادی با هم شریک شده بودند که در اثنا، اختلاف حساب معتنابهی پیدا کردند و با هم درگیر شدند. حقیر تلاش زیادی برای اصلاح فیمابین آنان به عمل آوردم ولی توفیقی حاصل نشد. نهایتاً توافق شد موضوع را نزد شهید آیت الله بهشتی مطرح کنند و قضاوت ایشان را بپذیرند.
عازم تهران شدیم و شب منزل آقای بهشتی رفتیم.
منزل ایشان در منطقه روبروی حسینیه ارشاد بود که در آن موقع هنوز بخش عمده آن زمینهای بایر بود. این اولین بار بود که به خانه آقای بهشتی در این منطقه میرفتم، خانهای نقلی، تمیز، مرتب و در عین حال ساده. فرش آن موکت بود اما از نظافت میدرخشید.
زندگی و سر و وضع او مثل امام ساده، مرتب و نظیف بود. بهشتی مصداقی از این آیه قرآنی بود که «یحسبهم الجاهل اغنیاء من التعفف»(بقره/۲۷۳) نه مانند کسانی که دارایند اما خود را #فقیر و #ژولیده مینمایانند!
بعد از پذیرایی مختصر و احوالپرسی، موضوع دعوا به تفصیل بیان شد و شخص عالِم که از دوستان صمیمی شهید بهشتی بود، مطمئن بود که ایشان به نفع او قضاوت خواهد کرد؛ اما شهید بزرگوار به جای این که وارد این معرکه شود، با آن بیان مخصوص به خود داستانی را نقل کرد به این مضمون:
دوستانی که شرکت عمرانی را تأسیس کرده بودند نزد من آمدند و گفتند میخواهیم برای برکت این شرکت، شما هم سهامدار شوید.
گفتم ما طلبه هستیم و سرباز امام زمان عج، مناسب نیست که در این مقولات وارد شویم؛ رزّاق خداست و اگر برای او کار کنیم، روزی ما را خودش میرساند.
آن گاه که دیدند اصرار آنها نتیجه نداد، تصور کردند انکار من ممکن است برای این باشد که سرمایهای برای مشارکت ندارم لذا پیشنهاد کردند که شما لازم نیست سرمایه گذاری کنید ما خودمان کل سرمایه شرکت را تأمین میکنیم، فقط قبول کنید که درصدی از سهام به نام شما شود و سود آن را تقدیمتان کنیم.
باز هم به آنها جواب منفی دادم و استدلال کردم دلیل نپذیرفتن صرفاً به خاطر داشتن یا نداشتن سرمایه نیست و اصولاً قصد ندارم در این نوع مسائل وارد شوم؛ اما آن دوستان به اصرار خود ادامه دادند و این بار پیشنهاد کردند که شما شریک شوید و سود آن را نه برای خودتان که برای پیشبرد نهضت و ترویج اسلام صرف کنید. باز هم نپذیرفتم و نهایتاً گفتند ما آماده هستیم بدون اینکه شما آوردهای در شرکت داشته باشید، بخشی از شرکت را به نام شما کنیم و صرفاً سود آن را برای مصارف عام المنفعه نهضت در اختیار شما قرار میگیرد.
اما سرانجام به هیچ نوع، واردشدن در امور اقتصادی به خاطر حفظ زی طلبگی ام نپذیرفتم.
با نقل این ماجرا و ملاحظه علو طبع آیت الله بهشتی، طرفین دعوا در خود فرو رفتند و از مطرح کردن یک دعوا بر سر مسائل مادی در محضر ایشان منفعل شدند و مخصوصاً آن که روحانی بود، پاسخی مضاعف را دریافت کرد.
شهید مظلوم آیت الله دکتر #بهشتی
📚 کتاب (سیره شهید دکتر بهشتی) ص۱۴۸
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ طرح جنجالی در مجلس دوازدهم
حبس ابد برای نفرتپراکنی در فضای مجازی
🔰 حمید رسایی: فکر میکنید اگر حامیان ولنگاری فضای مجازی و سکوهای خارجی و غربپرستان بشنوند که قرار است در مجلس آینده طرحی به تصویب برسد که مطابق آن، فردی که در فضای مجازی نفرتپراکنی کرده به حبس ابد محکوم خواهد شد، چه واکنشی خواهند داشت؟ تردید نکنید که زمین و زمان را بهم خواهند دوخت و تیترهای جنجالی و گزارشهای خیالی خواهند نوشت که چه نشستهاید قرار است فضای مجازی را ببندند و ...!
البته چنین طرحی برای مجلس بعد مطرح نیست اما بشنوید که بر اساس قانونی در کانادا، در صورت نفرتپراکنی در فضای مجازی، مجازات حبس ابد در نظر گرفته شده! نخست وزیر کانادا هم حمایتش از این قانون را اعلام کرده. این حکم بخشی از قانون آزار و اذیت آنلاین در کاناداست که برای امن ساختن سکوهای مجازی تنظیم شده.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
🕌 اگر تهران هستید نمایشگاه قرآن را از دست ندهید
سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار "میخوانمت"، از ۱ الی ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ و از ساعت ۱۷ تا ۲۴، در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار میشود.
برخی بخشهای مهم و جذّاب نمایشگاه امسال عبارتند از: "کودک"، "نوجوان"، "هوش مصنوعی و نوآوری های قرآنی"، "نهج البلاغه"، "زن و خانواده"، "بین الملل"، "فروش کتاب های دینی و قرآنی"، "فروش محصولات حجاب و عفاف"، "حوزوی"، "صهیونیسم شناسی"، "حکمرانی قرآنی" و ... .
ضمنا رویدادهای و مسابقات جذاب و متنوعی در بخشهای مختلف نمایشگاه امسال تدارک دیده شده
و سفره های افطاری ساده نیز در نمازخانه پهن خواهد شد و مردم عزیز مهمان نمایشگاه خواهند بود.