.
♻️ برخی کانالها با تقطیع یک بخش از پاسخ رسایی در این برنامه و نوشتن روایت خودشان، تلاش کردهاند تا به مخاطب، پیام خاص خودشان را القا کنند. پاسخ کتبی به این سؤال را در متن بالا بخوانید و فیلم کامل پاسخ نماینده تهران را اینجا ببیند:
telewebion.com/episode/0xfe6589e
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از مهدی کوچک زاده
.
امام خمینی رضوان الله علیه:
اینها حسابشان را جدا نمی کنند. شما دیدید که آقای بنی صدر حسابش را جدا نکرده، خدا می داند که من مکرر به این گفتم که آقا، اینها تو را تباه می کنند.
◀️ این گرگهایی که دور تو جمع شده اند و به هیچ چیز عقیده ندارند، تو را از بین می برند، گوش نکرد، هی قسم خورد که اینها فداکار هستند، اینها مردم کذا هستند؛ یعنی، آنهایی که دور و بر او هستند. خوب من میدانستم که اینجور نیستند. یک دستهای، که میروند توی وزارتخانه دزدی میکنند این را تأییدش میکند. خوب معلوم میشود، دزدی را شما گفتید. این قدر عقلشان ناقص است این را تأیید میکردند. حالا هم من به این آقایانی که اهل سدادند، اهل صلاحند، منتها اعوجاج فکری دارند، [میگویم که]
◀️ امریکا برای شما هیچ فایدهای ندارد، دیگر گذشت آن وقت. امروز آنی که برای شما برای دینتان برای دنیاتان فایده دارند این ملتاند، این ملت پابرهنه است.
◀️ آن ملت سرمایهدار هم به درد شما نمیخوردند، آنها همه برای خودشان میکشند،
شماها را میخواهند آلت دست قرار بدهند. صحیفه امام ج ۱۵ ص ۳۰
🔴 صفحات مجازی مهدی کوچکزاده
Eitaa.com/kouchakzadeh
Virasty.com/kouchakzadeh
Kouchakzadeh.blogfa.com
Aparat.com/kouchakzadeh
rubika.ir/kouchakzadeh_mahdi
🔴 ارتباط با مهدی کوچک زاده:
Eitaa.com/saied1959
.
.
♻️ تفاوت سیاست اصلاحطلبان وقتی ترامپ یا هریس در آمریکا رأی میآورند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از آرمان ایران
⭕️انتخاب ترامپ چه تاثیرات مستقیم یا غیرمستقیم بر ایران دارد؟ / از ناامیدی و ناراحتی جریان غربگرای داخلی تا ضرورت رویکرد فعالانه دربرابر اقدامات خصمانه
🔹 دونالد ترامپ دوباره رئیسجمهور آمریکا شد، این اتفاق با توجه به روی کار بودن دولت پزشکیان میتواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم تأثیراتی بر ایران و سیاست داخلی و خارجی آن داشته باشد که در ادامه به آن اشاره می شود.
🔹ناراحتی و ناامیدی جریان غربگرای داخلی: بسیاری از افراد و جریانهای غربگرا که به رویکرد دموکراتها امیدوار بودند، از انتخاب دوباره ترامپ ناامید شدهاند. در دوره قبلی ترامپ، با توجه به کنار زده شدن برجام ، غربگرایان داخلی عملا ایده ای برای اداره کشور نداشتند و اداره کشور با مشکل مواجه شد. از سوی دیگر ، بازگشت ترامپ باعث تقویت دیدگاههایی میشود که بر توانایی خودکفایی و استقلال اقتصادی ایران تأکید دارند.
🔹واضح شدن مرزبندیهای سیاسی: با روی کار آمدن ترامپ و با توجه به رویکردی که دولت چهاردهم در سیاست خارجی اتخاذ میکند جناحهای سیاسی ایران محبور می شوند مرزبندیهای خود را شفاف کنند. انتخاب ترامپ باعث می شود که جریانهای داخلی به دو دسته مخالفان و موافقان سیاستهای ضدآمریکایی تقسیم شوند، بهخصوص که ترامپ احتمالا به بازگرداندن فشار حداکثری بر ایران تمایل دارد.
🔹تاکید بر سیاست همسایهمحوری و توجه به بازارهای منطقه ای: با بازگشت ترامپ، سیاست همسایهمحوری اهمیت بیشتری پیدا میکند. این به معنای تقویت روابط با کشورهای همسایه و کاهش وابستگی به غرب است. بهویژه، همکاریها با کشورهای مانند چین، روسیه و کشورهای آسیای میانه تقویت خواهد شد تا اقتصاد ایران در مقابل فشارهای آمریکا مقاومتر شود.
🔹ضرورت عدم انفعال در برابر اقدامات خصمانه: ایران در مواجهه با بازگشت ترامپ باید سیاستهای فعالتری را در پیش بگیرد تا از هر گونه سوءتفاهم یا درک نادرست درباره مواضعش جلوگیری کند. انفعال در برابر فشارهای ترامپ میتواند به این تلقی دامن بزند که ایران تحت فشارها تسلیم میشود(همان طور که انفعال دولت روحانی چنین درکی را بوجود آورد) و این خطر تشدید تنشها و اعمال تحریمهای بیشتر را افزایش میدهد. بنابراین، ایران باید در برابر اقدامات خصمانه احتمالی ترامپ با قاطعیت بیشتری پاسخ دهد.
🔹در نهایت، این نکته را باید مدنظر داشت سران آمریکا چه دمکرات ها روی کار باشند چه جمهوری خواه تمایلی برای کمک به ایران ندارند، بلکه بالعکس به دنبال فشار بیشتر بر روی ایران هستند، تنها تفاوت آنها در این است که دموکراتها با دستکش مخملی روی دست های چندی به مواجه با ایران بر میخیزند(که اتفاقا همین امر موجب فریبکاری جریان غربگرای داخلی برای هم سویی هرچه بیشتر با سیاستهای آمریکا می شود) و جریان دیگر بدون دستکش مخملی؛ که همین امر کار غربگرایان داخلی را برای ارائه امتیاز بیشتر به آمریکا دشوار میکند.
🆔@Armanirn
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ صداقت یعنی دولت به وعده افزایش حقوق مطابق تورم عمل کند
🔰 حمید رسایی: آقای پزشکیان در ایام تبلیغات انتخاباتی در برنامههای مختلف تلویزیونی بارها بارها به یک نکته درست اشاره کرد و با وعده تحقق این قانون از خلق الله رأی گرفت. وعده: متناسبسازی و افزایش حقوق با تورم.
اکنون سازمان برنامه با صدور بخشنامه بودجه ۱۴۰۴ گام نخست را برخلاف قانون و وعده رییس جمهور برداشته است و این با صداقتی که ادعای آن میشود سازگار نیست.
در بخشنامه لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، دستگاههای اجرایی مکلف شدهاند پیشنهاد اعتبارات هزینهای خود را در خصوص افزایش حقوقها بر مبنای جدول فوق ارائه دهند.
بر این اساس، پایه حقوق کارمندان مجرد ۲۰ درصد و کارمندان متاهل ۲۳ درصد به بالا خواهد بود که با توجه به بعد خانوار ۳.۳ کشور، بیشتر کارمندان مشمول افزایش ۲۶ درصدی خواهند شد.
این افزایش حقوق در حالی است که تورم مرکز آمار ۳۵ درصد را نشان میدهد و طبق وعده این دولت، باید حقوقها حداقل ۳۵ درصد افزایش داشته باشد.
علاوه بر این، تفکیک افزایش حقوقها متناسب با مجرد و متاهل بودن و تعداد فرزندان هم موضوعی من درآوردی است. در قانون اساسا چنین قیدی تعیین نشده است.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ بیماری اعتیاد به مذاکره!
چه قاتل حاج قاسم سلیمانی و چه قاتل سید حسن نصرالله و هزاران شهید دیگر، هر کدام روی کار بیایند وضع همین است. اما اینکه جماعتی این چنین دچار دگردیسی شدهاند، این فقط یک بیماری است: بیماری اعتیاد به مذاکره!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ جُز برّهگی و بردگی نمی شناسند
کسانی باید برای پیروزی ترامپ عزادار باشند، که بر سر رقابت دو گروه شرور شرط بندی کرده بودند و از مخاطبان دعوت می کردند تا به دموکرات ها (با همه جنایتها و کلاهبرداریها) امید ببندند!
ماتم زدگی، برای جریان عقب افتاده سیاسی است که تحریمهای فلج کننده در دولت اوباما، خرابکاری و ترور دانشمندان هسته ای، حمایت از آشوب و نقضهای فاحش برجام در دولت اوباما و طلبکاری فرا برجامی و آتش افروزی در منطقه در دولت بایدن را دیدند و با این وجود، دست از یادگاری نوشتن روی دیوار آنها برنداشتند.
دقیق تر که نگاه کنیم، برای غربگدایان فرقی نمی کند چه کسی رئیس جمهور آمریکا شود. اگر دموکرات ها پیروز شوند، دعوت به مذاکره برای واگذاری منابع قدرت می کنند، اگر جمهوریخواهان بیایند، باز هم با هراس افکنی، برای واگذاری منابع قدرت تقلا می کنند. کلّا همین یک برنامه (ماموریت) را بلدند!
🔻برخی از همین مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال مانند فائزه هاشمی، حتی چهارسال قبل آرزو کردند ترامپ بیاید تا فشار را بر ایران افزایش دهد!
سردبیر فعلی روزنامه هم میهن نیز، شهریور ۹۹ با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان توسط ترامپ، در نشریه صدا نوشت:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"
✍️ محمد ایمانی
.
♻️ سه سال زندان برای حمایت مجازی از هنیه و سنوار در فرانسه!
🔹امیرا زایتر، فعال حامی فلسطین چند روز قبل در دادگاه جنایی نیس در «مهد آزادی» به خاطر پستهای توییتری در محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از حماس به سه سال زندان محکوم شد.
حالا جماعتی جاهل با مزدور در داخل کشور خودمان نشستهاند و اگر شما به فضای مجازی ول و رها بگویی بالای چشمت ابروست، حمله میکنند که آزادی، آزادی
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: خداوند با کسانی همراه است که منفعل، خسته و نا امید نمیشوند
دکتر جلیلی در هفتاد و پنجمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«نقشهی راه پیشرفت و نظم جدید» در تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ گفت:
🔹در آیات قرآن کریم، صبر و جهاد در کنار یکدیگر به کار رفتهاند. این مسئله نشان دهندهی اهمیّت مسئلهی صبر است.
🔸آیا صبر به معنای بیعملی و انفعال است؟ اگر ما از رفتار سیاسی مبتنی بر دین صحبت میکنیم، باید بدانیم معنای صبر در این اندیشه چیست تا خدای نکرده دچار اشتباه و خطا نشویم.
🔹امام صادق(ع) در حدیث شریف جنود عقل و جهل، صبر را جزو سربازان عقل معرفی میکنند. در شرح این بخش از حدیث، حضرت امام(ره) میفرمایند که در این حدیث شریف، «جزع» در برابر «صبر» قرار گرفته است. معنای «جزع»، ناله در برابر رویدادهای تلخ و نا امیدی و بیعملی معنا میشود. به عبارتی، صبر دقیقا در برابر بیعملی تعریف میشود.
🔸مقام معظم رهبری، معنای صبر را خسته نشدن میدانند.
🔹صبر یعنی توجه لازم به زمان برای رسیدن به نتیجهی مد نظر. یعنی محاسبهی زمان و فرایند لازم برای رسیدن به هدف که در این زمان، منفعل نباشیم.
🔸سوالی که در مقاطع مختلف و حتی امروز بسیار مطرح میشود، این است که پاسخ به اقدامات دشمن چه زمانی انجام میشود و این که اصلا در چه سطحی باید پاسخ دشمن را داد؟
🔹به عنوان مثال در بحث برجام، طرف مقابل به طور کامل از این مسئله خارج شد. خب نمیشود در مقابل خروج طرف مقابل از یک توافق، ما به ادامهی انجام تعهدات آن ادامه دهیم. در آن زمان موضوعاتی مانند صبر اخلاقی و یا بردن کاپ اخلاق در توجیه این موضوعات بیان میشد.
🔹«إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين» یعنی خداوند با کسانی همراه است که منفعل نمیشود، خسته نمیشود، نا امید نمیشود و میدانند که در نهایت پیروزی با حق است.
🔸صبر یک مفهوم در برابر مجاهدت نیست بلکه در امتداد آن است. یعنی در فهم صحیح از مجاهدت، رسیدن به نتیجهی مطلوب نیازمند طی شدن فرایند آن است. در چنین نقطهای است که قرآن کریم میفرماید: وَاللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ.
🔹اگر در این مسیر، آمادگی را فراهم کنیم و دچار جزع نشویم، به تعبیر قرآن کریم «لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ»؛ دیگر دشمن نمیتواند به شما آسیبی برساند. این وعدهی الهی است.
🔸ملت ما تجربه کرده است که حتی اگر همهی استکبار به پشتیبانی نظام ظالمی بیاید و از نظامهای ظالمی مانند نظام جور پهلوی یا صدام حمایت کند، قدرت الهی میتواند در مقابل آنها بایستد.
🔹خداوند یکی از ویژگیهای اهل هدایت را، آراستگی به صفت صبر میداند. وَجَعَلْنَا مِنْهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنَا لَمَّا صَبَرُوا.
▫️بخش اول
✅ @saeedjalily
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻در محاصرهی جنود ابلیس
۱. دوازده آبان ۱۴۰۱. روحالله عجمیان. تنها در میان گلهی گرگهای مدعیِ زندگی و آزادی. هرزههای افسارگسیخته، با هرچه که توانستند به جانش افتادند و عقدهها و کینههای خویش را گشودند. سرشار از غضب و نفرت، آنچنان بر پیکرش زخم و جراحت نواختند که جان سپرد. از زندگی و آزادی سخن گفتند اما رذالت و انسداد به ارمغان آوردند. یک مرگ طبیعی را با دویست مرگ خونین، جبران کردند؛ اینچنین است بازی حماقت. لجنهای فاضلاب اینستاگرام، هنری جز رکیکگویی و پردهدری و برهنگی ندارند. به روحالله که رسیدند، آدمکشی را نیز تجربه کردند؛ آشکارا در خیابان. ذرهذره، طعم مرگ به روحالله چشانیدند.
۲. اینک، همانها حرفهای شدهاند در سوداگری بدن. خیابان را با عفونتهای متعفن وجودشان، مسموم کردهاند. درس بیحیایی و بیشرمی آموختهاند و چرکهای نفسانیشان را در عرصهی عمومی پراکندهاند. به غایت، حقیر و بیمقدارند که بدن به چشمهای بیگانه میفروشند و عفت به حراج مینهند. متجاهران به فسق، بسی دور هستند از رحمت الهی. جامهی بندگی دریدهاند و زنانهگیشان را به نگاههای حریص، فروختهاند. با حکم خدا، وداع کردهاند و دعوت ابلیس را در آغوش کشیدهاند. به اصحاب تمدن ضالهی غرب پیوستهاند و از عهد فطری گسستهاند. از زن، ملعبهی خیابانی ساختهاند؛ بدنبسنده و جنسی و متظاهر. در نزد اینان، زندگی یعنی لذت و اباحهگری و آزادی یعنی هرزگی و ولنگاری. گویا خدایی در میان نیست و اگر هست، بیحکم و خاموش است. حاصل چنین اوهامی میشود انسان خویشبنیاد و خودمختار.
مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60