هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️توطئه داخلی!
⭕️ آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. #توطئه_آمریکا این است که در داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)؛ ۱۷ دی ۱۳۵۸
@asremamkhomeini
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 صلح تحمیلی امام حسن(علیهالسلام) از زبان #امام_خمینی(ره):
🔹امام حسن - سلام اللَّه علیه- آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل می کند، با خیال های کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش می ایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، و- عرض می کنم که- شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج9، ص: 30)
🔹قصه امام حسن و قضیه صلح، این هم صلح تحمیلی بود؛ برای اینکه امام حسن، دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می خواهند بگویند، این است. بعد از اینکه صلح کردند، به حسب روایت، به حسب نقل، معاویه به منبر رفت و گفت که تمام حرفهایی که گفتم، من قرار دادم، زیر پایم؛ مثل پاره کردن این مردیکه آن قراردادها را. آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیر المؤمنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله گر درست شد، این ما را هدایت می کند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی. (صحیفه امام، ج20، ص: 118 و 119)
🔳 عرض تعزیت و تسلیت به مناسبت وفات حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام و امام رضا علیه السلام
❇️ عالَم سیاست:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
اشکال این نیست که چرا فتنهگری مثل هادی غفاری با آن سابقه اهانت به رهبر انقلاب، حضور فعال در کودتا و فتنه سال ۸۸ و کشف سلاحهای غیرمجاز از مسجدی که در اختیار داشت، در شبکههای سیما انتن دارد و سخن میگوید اما اشکال مهمتر اینجاست که این رسانه با حذف نیروهای صریح اللهجه جریان انقلابی و ترییون ندادن به آنها عملا تبدیل شده به نهادی که در حال موجه سازی جریان تجدیدنظرطلب فتنهگر است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
روحانی حتی همان درسی هم که ادعا میکند امام مجتبی (ع) به دنبال آموختن آن بود را درست نیاموخته!
وی در زمانی که کشور تحت حملات شدید جنگی صدام بود، با راهاندازی مجمعی در مجلس، به دنبال تحمبل سازش یا به تعبیر خودش به دنبال صلح بود!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا رسول الله ص
السلام علیک یا حسن المجتبی ع
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔺در پاسخ به توییت محسن هاشمی:
✍ براستی منزل مرحوم ابوی و خانواده ایشان در شعب ابی طالب است؟!
🔹بر اساس گزارش فائزه خانم، بابای شما خیلی اهل کباب بود، شما چطور؟
🔹رفتن به سد لتیان با هلیکوپتر حتی در روز عاشورا و تاسوعا و تفریح ایام عید نوروز در جزیره کیش و.... با شعب ابی طالب تناسبی دارد؟!
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
♻️ چرا فقط شیعیان عزادار رسول خدا (ص) هستند؟
🔰 حمید رسایی: در روز شهادت رسول گرامی اسلام، در دنیای اسلام کسی جز شیعیان برای فقدان ایشان عزاداری نمیکند!
چرا؟
چون یادآوری این موضوع سئوالاتی را به اذهان مردم خواهد آورد...
اولین سئوال مردم عزادار این خواهد بود که در آن روزهای آخر عمر رسول خدا (ص) چه گذشت؟
داستان ائتونی بکتاب و قلم اکتب لکم شیئا لن تضلوا بعدی... چه بود؟
رسول خدا درباره پس از خود چه وصیتی داشتند؟
مگر میشود که پیامبر درباره پس از خود سکوت کرده باشد؟
چطور عائشه (همسر پیامبر) به هنگام مرگ پدرش بالای سر او رفت و گفت که چوپان گله خود را رها نمیکند، مگر کسی را بالای سر آن میگذارد و خلیفه اول برای پس از خود تعیین تکلیف کرد، اما پیامبر خدا(ص) سکوت کرد؟
چطور این نکته به عقل خلیفه اول و دخترشان رسید ولی به عقل پیامبر خدا که اعقل العقلا بود، نرسید و غیر شیعیان معتقد به سکوت پیامبر خدا (ص) در این باره هستند؟! و ...
جالب اینجاست که دنیای اسلام در میلاد النبی، یکپارچه در جشن و سرور است! در حالی که محمد (ص) حسب ظاهر در زمان تولد، پیامبر خدا نبود اما در زمان رحلت، پیامبر ما بود!
ما شیعیان تنها عزاداران رسول خدا هستیم...
این افتخار را قدر بدانیم و در عهد پیمان با رسول خدا (ص) در زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی استوار باشیم.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.
..
♻️ پاسخ دندانشکن یک "روحانی" به سخنان حسن روحانی درباره صلح حسنی(ع)
🔸 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: هر ساله در آستانه ۲۸ صفر و ایام شهادت امام حسن مجتبی (ره) حسن روحانی در جلسه هيأت دولت یا در نشستی عمومی با اشاره به موضوع صلح امام حسن (ع) تلاش میکند تا سیاستهای غلطی که در این سالها پی گرفته را توجیه کند.
از جمله امسال در آستانه ۲۸ صفر گفت: «وقتی برخی از اصحاب امام حسن آمدند با زبان معترضانه که چرا قبول کردید و چرا صلح کردید؟ چرا در برابر طرف مقابل پیمان را امضا کردید؟ حضرت فرمود: "انی رأیت هوی معظمالناس علی الصلح"، گفت؛ جامعه اسلامی که شما ۱۰ نفر نیستید شما ۲۰ نفری که اینجا پیش من آمدید دنیای اسلام نیستید. من در مسجد برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع جامعه صلح میخواهند و وقتی مردم این را میخواهند صلح را انتخاب میکنم. این راه امام مجتبی است، امام مجتبی به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگیدیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم به موقع باید صلح کنیم.»
همه میدانیم که واقعیت تاریخی واقعه صلح تحمیلی به امام مجتبی (ع) اینگونه که این روزها روحانی به زبان میآورد، نیست. وی بدون تقبیح رفتار مردم و فرماندهانی که امام را تنها گذاشتند، طوری سخن میگوید انگار که امام مثل روحانی مشتاقانه به دنبال توافق با معاویه بود!
حسن روحانی خود بهتر از هر کس میداند که واقعیت تاریخی درباره صلح امام حسن (ع) به گونه دیگری است. برای همین سال ۵۶ پاسخ دندان شکنی به سخنان این روزهای خودش داده است. وی در تیرماه سال ۱۳۵۶ به دعوت گروهی از جوانان انقلابی اصفهان به آن شهر سفر کرده و به مدت ده شب در مسجد حکیم اصفهان به بررسی رفتار سیاسی اهل بیت بویژه صلح امام حسن (ع) و رفتار مردم آن زمان می پردازد. وی در سال ۹۰ این مجموعه سخنرانی را در کتابی به نام "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" به چاپ می رساند.
در مقدمه این کتاب که توسط مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۹۰ به چاپ رسیده، وی می نویسد:
«برای فهم دقیق سیره امامان شیعه ... باید فضای سیاسی، اجتماعی و اعتقادی شهرهای بزرگ نظیر مکه، مدینه، کوفه، بصره و دمشق را بازسازی کرد تا به بسیاری از راز و رمزها پی برد. باید چهرههای تأثیرگذار آن مقاطع را شناخت و بهدرستی معرفی کرد. باید تغییرات سریع و عجیب و غریب جوامع آن روزگار را مورد ارزیابی دقیق قرار داد؛ از ستایشانگیزترین اخلاق شهروندی تا سهمگینترین خیانتها و نقض پیمانها و دروغپردازیها، از بصیرت و آگاهی خیرهکننده تا غفلتها و خطاهای باورنکردنی، از ایثار و فداکاری تحسینبرانگیز تا سستیها و وظیفهناشناسیهای حیرتآور. باید همه ویژگیها و خصوصیات 250 ساله تاریخ معاصر ائمه هدی(ع) را بهخوبی ترسیم نمود تا تحلیلگران بتوانند به واقعیتها دست یابند و به بیراهه کشیده نشوند.»
روحانی که متأسفانه این ایام به شدت خود را نیازمند سازش با معاویه های زمانه نشان می دهد، در حالی مردم دوره امام حسن را به عنوان الگو به مردم ایران اسلامی معرفی و به دنبال شباهت سازی در مطالبات آنهاست که پیش از این در سال ۵۶ بر اساس مستندات تاریخی، مردم دوره امام حسن (ع) را خائن معرفی کرده است!
روحاني در صفحه ۲۰۵ کتاب "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" در تحلیل رفتار مردم آن روز آورده است:
«امام حسن (ع) به مردم فرمود: به اهداف مورد نظرتان نخواهید رسید، مگر در سایه صبر و تحمل ناملایمات. در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانت ها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز می شویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود.
مردم چه جوابی به امام حسن (ع) دادند؟ گفتند: ما می خواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی (ع) را رقم زد. آنچه بعد به نام صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد مي توانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.»
🔺قسمت دوم یادداشت🔻
eitaa.com/rasaee/3987
.
♻️ پاسخ دندانشکن یک "روحانی" به سخنان حسن روحانی درباره صلح حسنی(ع)
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: اکنون اما چند سئوال است که حسن روحانی باید به آن پاسخ دهد:
۱. آیا مردم دوره امام حسن که در سال ۵۶ رفتارشان توسط روحانی تقبیح شده، تعییری کرده اند که سال ۹۹ رفتارشان را تایید و به عنوان شاخص معرفی میکند؟! مردمی که روزگاری بر روی منبر توسط حسن روحانی، خائن معرفی شدهاند، چگونه در این روزها به عنوان الگو معرفی میشوند؟ آیا نتیجه جز این است که مردم دوره امام تغییر نکردهاند اما حسن روحانی تغییر کرده است.
۲. روحانی در سخنراني و کتاب خود با اشاره به مستندات تاریخی میگوید: "در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و خیانتکارانی که حاضر به جنگ با معاویه نشدند را معرفی کرد سپس با مردم اتمام حجت کرد." خب خائنین امروز چه کسانی هستند؟ چه کسانی چرب و شیرین دنیا ذائقهشان را تغییر داده؟ خواص خائنی که ميدان نبرد با معاویه زمان را ترک کرده اند، چه کسانی هستند؟
۳. روحانی در سخنراني و کتاب خود میگوید که "امام حسن مجتبی(ع) در سخنراني عمومي خود به مردم گفت: اگر بایستید، خداوند شما را یاری میکند و ما پیروز میشویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود." چرا این روزها رقیقا بر خلاف این سخن میگوید و راه حل برون رفت از مشکلات را فقط در سازش با معاویه زمان میبیند؟!
۴. حسن روحانی پيش از این، صلح با معاویه را نتیجه تصمیم غلط مردم آن زمان می داند نه نتیجه تصمیم حقیقی امام حسن (ع) چرا امروز در صدد است تا مردم ایران اسلامی که بارها پایداری خود بر ارمانهای اسلام و انقلاب اسلامی را نشان داده اند، همتراز مردم اطراف امام مجتبی میبیند!
واقعیت این است که روحانی پس از هفت سال وعده به مردم و چیدن همه تخم مرِغهایش در سبد برجام، حالا که این سبد را خالی میبیند و چیزی برای ارائه ندارد، تنها یک راه حل پیش روی خود دارد، توافق با آمریکاییها تا بلکه چیزی کف دستش بگذارند. آمریکاییها هم البته این را فهمیدهاند و دائما با وعده و وعید او را به دنبال خود میکشند و همانطور که تا امروز چیزی به او نداده اند، از این پس هم نخواهند داد.
اما روحانی برای پیمودن مسیر غلطی که در پیش گرفته، چارهای جز ایدئولوژیسازی ندارد. روحانی در برابر خود سد بزرگی به نام سیدعلی خامنهای دارد. برای عبور از این سد باید مردم را بشوراند، برای شوراندن مردم باید فهم آنان از صلح حسنی و عاشورای حسینی تغییر کند.
روحانی برنامه دارد...
🔺قسمت اول یادداشت🔻
eitaa.com/rasaee/3986
💠 چه کسی تغییر کرده؟
ایدئولوژی سازی حسن روحانی از سال ۹۶ تا ۹۹ برای سازش با تحریف تاریخ / روحانی در کتابش که مجموعه سخنرانی سال ۵۶ اوست و در سال ۹۰ توسط مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام چاپ شده، بر خلاف این روزها صلح امام حسن(ع) را نتیجه خیانت مردم آن دوره میداند!
🔺یادداشت کامل حمید رسایی را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/3986