📱 جلسه ارتباط تصویری سردار «شاهوارپور» فرمانده سپاه ولی عصر(عج)خوزستان
🇮🇷 موضوع: مشارکت حداکثری در انتخابات
🕓 زمان: دوشنبه ۲۸ خردادماه؛ ساعت ۱۸
🔻در کانال ایتا خبرگزاری بسیج:
https://eitaa.com/Basijnewsir
#انتخابات
🔸 @basijnewsir
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
▪️◾️▪️
1⃣ این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
2⃣ ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
3⃣ و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید- که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است- پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به تک کاندیدا تغییر دهید.
✍ #حسین_شریعتمداری
#روشنگری | #انتخابات
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
❎❎❎
💠 آگاهیهای انتخاباتی
📝📝📝احتمالات مشارکت و رای لازم برای پیروزی در مرحله اول انتخابات
🔹تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
🔹در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
🔹طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در دور اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
♦️هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
🔹با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در دور اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
🔸 مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
🔸 مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
🔸 مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
🔸مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۹ میلیون و ۹۳۵هزار رای
🔹بدین ترتیب به نظر می رسد کاهش نامزدها و اجماع به ویژه میان آقایان جلیلی و قالیباف برای پیروزی در دور اول انتخابات، یک ضرورت است.
#محمدایمانی
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ قالیباف به احتمال کنارهگیری
🔹من فرزند انقلابم. حتما جبهۀ انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک فرد برسد و در این صحنه کار خود را انجام دهد.
🔹این عقلانیت و محبت در جبهۀ انقلاب وجود دارد و این کار اتفاق میافتد.
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
🔕هشدارهای #انتخاباتی برای جریان انقلاب🔽
1️⃣فعال شدن شدید کسلهای قومی-نژادی و... به نفع غربگرایان
2️⃣تشتت در جریان انقلاب
3️⃣روشن شدن آرای خاموش
4️⃣فعال شدن آرای منفی
6️⃣بازی همستر
7️⃣جریان بهار
8️⃣القاء پیروزی قطعی جریان انقلابی، توسط لیبرالها
9️⃣رأی سفید
0️⃣1️⃣یکسان انگاری همۀنامزد ها
1️⃣1️⃣بداخلاقی جریان غربگرا
2️⃣1️⃣و...
✍️علی اکبر صیدی
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
ماموریت جدید منافقین
▪️ اختلاف افکنی با پوشش انقلابی
🔹این گروهک باتوجه به خط ابلاغی از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا ذیل کیس «دولت ضعیف» تمام ظرفیت خود را برای اختلاف افکنی و ایجاد دو قطبی کاذب و نفرت پراکنی بکار گرفتهاند.
🔹این گروهک با ایجاد حدود ۸۰۰ اکانت در پوشش نیروهای وفادار به انقلاب، در صفوف نامزدهای مختلف نفوذ و از زبان آنها به تخریب گسترده کاندیداها میپردازند.
🔹از سوی دیگر با ادبیات هتاکانه و توهینآمیز خطاب به نامزدهای طیف سیاسی دیگر، سعی در نفرت پراکنی و مستندسازی علیه جریان انقلابی میکنند تا به این ترتیب فضای بیاخلاقی و دوقطبیسازی کاذب را گسترش میدهند.
🔹این اکانتهای بدون هویت اینستاگرامی و توییتری که سابقه ایجاد آن به ماه می میلادی ختم میشود، ویژگیهای بارزی دارند از جمله اینکه، تعداد دنبالکنندههای آنها محدود بوده، آیدی و بیو غیرطبیعی دارند، از تصاویر پروفایل مذهبی و شخصیتهای انقلابی استفاده میکنند، رویکرد کامنتنویسی آنها مشخص و تمرکزشان بر تخریب و حمله و تهمت علیه نامزدهای طیفهای مختلف سیاسی است.
🔹پیش از این نیز همین خط به عنوان تاکتیک رژیم صهیونیستی با ایجاد صدها اکانت توییتری برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ عنوان شده بود با این تفاوت که تولید محتوای اکانتهای وابسته به رژیم صهیونیستی با استفاده از هوش مصنوعی انجام میشود ولی در منافقین محتوا نویسی توسط نفرات این گروهک تروریستی انجام میشود.
⭕️پاسخ یک پرسش پُر شمار!
1️⃣ این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
2️⃣ ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
3️⃣ و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید- که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است- پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به تک کاندیدا تغییر دهید.
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
📖......🖋......✅⭕️ناخواسته سرباز دشمنان نباشیم‼️
🔹در آستانه انتخابات دولت چهاردهم منافقان، با مهارت خاصی، به نیروهای انقلابیِ متعهد و کار آمد با اتهام های بی اساس، حمله می کنند! مشابهِ حملات و تهمت هایی که به زند یاد #شهید_دکتر_رئیسی داشتند❗️
🔸متاسفانه، برخی افراد بی بصیرت نیز، مطالب تخریبی را بدون هیچ گونه تامل و تفکر منتشرمی نمایند❗️
🔹به همین خاطر آیات قرآن کریم و احادیث (ع) مسلمانان را به #تفکر (نحل/۴۴...)، #بصیرت (یوسف/۱۰۸)، بررسیِ درستی یا غلط بودنِ اخبار (حجرات/۶) و...فرا می خواند.
🔸از سوی دیگر اخطار می دهد که مثل دشمن و پیاده نظام او نباشید‼️و لا تَكُونُوا كَالَّذينَ نَسُوا اللهَ(حشر/۱۹).
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
⭕️مهمتر از انتخاب اصلح!
🔹«من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتّی از انتخاب اصلح هم مهمتر است؛ اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد.» به نظر شما آیا در این جملات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ابهام وجود دارد و فاقد صراحت است؟ آیا میشود این عبارتهای سرشار از حکمت و معنا را مورد توجه قرار نداد؟
🔸باید منتظر هشتم تیر ماه بمانیم تا ببینیم مشارکت مردم در انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری چگونه رقم میخورد؟ بررسی نتایج نظرسنجیهای بهدست آمده گویای آن است که به احتمال زیاد مشارکت مردم در انتخابات پیشرو عدد ۵۰ درصد را پشت سر خواهد گذاشت. آیا جا ندارد پیشاپیش به دلیل این پیروزی و حماسه بزرگ که دفعکننده بسیاری از تهدیدات است، در مقابل خدای مهربان سجده شکر سایید؟
🔹این رخداد مهم البته تازگی نداشته و منحصر به این انتخابات نیز نیست؛ میانگین مشارکت مردم ایران در انتخاباتها با وجود انواع و اقسام چالشهای داخلی و خارجی از میانگین دموکراسیهای غربی بالاتر است. در این میان، آمارها به ما میگوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس ۵۸/۸ درصد بوده است. عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶/۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری قرار میگیرد، نشان میدهد موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند، فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
🔸به یاد داشته باشیم که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون سیاست قطعی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مشارکت حداکثری در انتخابات بوده و رهبری هیچگاه از این سیاست اعلامی عدول نکردهاند. رهبر معظم انقلاب را به حق باید بزرگترین مدافع مردمسالاری دینی در ایران دانست که ذرهای از این آرمان کوتاه نیامدهاند.
🔹در ماههای پایانی دولت مرحوم هاشمی برخی افراد نامآشنای جبهه اصلاحات پیشنهاد تغییر قانون اساسی را دادند تا ریاستجمهوری مرحوم هاشمی مادامالعمر شود، اما ایشان با قاطعیت مخالفت کردند. در سال ۱۳۸۸ نیز برخی عناصر و گروههای سیاسی کوشیدند تا به شکل دیگری همه قواعد قانونی و مردمسالاری را زیر پا بگذارند که باز رهبر معظم انقلاب در مقابل آنان ایستادند. بعدها چهره شاخص جریان سیاسی اصلاحطلب اعلام کرد، امکان دستکاری در انتخابات جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
🔸مردمسالاری دینی و مشارکت مردم در انتخابات از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران و خاصه تدابیر و حمایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است و پرچم حماسه ۸ تیر را پیش و بیش از همه باید دلسوزان و علاقهمندان نظام جمهوری اسلامی بر سر دست بگیرند و معانی و پیامهای این رویداد با شکوه را باید آنان روایت کنند، نه کسانی که سابقه عملیشان در این زمینه برخلاف ادعاهایشان است.
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانالهای زیر ببینید، درصورت تمایل عضو شوید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
⭕️تجربهای گرانبها در دوقطبی بر سر تحریم
🔹یکی از مهمترین مسائل در تبلیغات نامزدهای ریاستجمهوری، مسئله اقتصاد با تمرکز بر بهبود معیشت و رفاه مردم است. در این بین، کاندیداهای محترم نظرهای متفاوتی دارند و میتوان به صورت جداگانه آنها را تشریح کرد. با وجود این به نظر میرسد، مسئلهای در حل و فصل چالشهای اقتصادی کشور وجود دارد که نامزدهای محترم با رویکردهای گوناگون به آن اشاره میکنند و البته پاسخ درست آن نباید از نظر مردم عزیزمان غافل بماند. این مسئله چنین است که مشکلات اقتصادی کشور، صرفاً به تحریم نسبت داده میشود و از قضا راه رفع تحریم را تنها در مذاکره میبیند. به نظر میرسد، ملت ایران درباره همین مسئله تجربیات گرانبهایی دارد که باید آنها را سرلوحه انتخاب رئیسجمهور آینده قرار دهد.
🔸در زمینه تحریم که یکی از مهمترین مسائل اقتصاد ایران است، باید توجه داشت که راه حل آن در معطلسازی و منتظر گذاشتن ظرفیتها برای رفع تحریم نیست. رفع تحریم میسر نخواهد شد مگر با قوی شدن ایران و قوی شدن ایران امکانپذیر نیست مگر با خنثیسازی تحریمها به معنای استفاده بهینه و حداکثری از منابع و امکانات موجود، حتی در سیاست خارجه. البته منظور این نیست که دولت آینده نباید به دنبال رفع تحریم باشد، بلکه منظور آن است که باید همان مسیر و ریلگذاری که دولت سیزدهم را با وجود تحریم و با ابزار مذاکره موفق به بهبود تجارت خارجه، افزایش فروش نفت و پیشبرد پرونده هستهای کرد، ادامه یابد. لذا نباید مبهوت دوقطبیهای کاذب در مسئله تحریم_ مذاکره شد و راه را گم کرد.
🔹البته تجربه دیگری هم با تمرکز بر مسئله تحریم وجود دارد. میتوان به انبوهی از اسناد و مدارک استناد کرد و نشان داد اصلیترین محرک آمریکا برای وضع تحریم علیه ایران، وقوع فتنه ۸۸ بوده است؛ چرا که بستر لازم را برای امیدواری بانیان تحریم در کاخ سفید فراهم کرد تا فشارها را بر مردم ایران بیشتر کنند. برای نمونه، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل زیربنای بخش بزرگی از تحریمهای ایران است که در سالگرد همین فتنه و به بهانه پرونده هستهای وضع شد. این موضوع را «ریچارد نفیو» عضو تیم مذاکرهکننده آمریکا، معروف به معمار تحریمها نیز به صراحت در کتاب خود با عنوان «هنر تحریمها» تشریح میکند.
🔸جدای از این، جریان فتنه و دنبالهروهای آنها در داخل و خارج از کشور بارها کاخ سفید را به تحریم ملت ایران ترغیب و گرای تحریم به واشنگتن مخابره کرد. بدیهی است چارچوب فکری فتنهگرانی که کشور را به لبه پرتگاه بردند، صلاحیت و ظرفیت نجات مردم ایران را ندارند و حضور آنان از حیث فیزیکی و فکری در کنار کاندیداها میتواند ملاکی مهم در انتخاب اصلح باشد.
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانال زیر ببینید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1
⭕️تحلیل یک اصلاح طلب بر دامنه آراي احتمالی
🔹کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات قبلی، مجموعا حدود ۲۲ و نیم میلیون رای را اعلام کردهاند (۱۸ میلیون آقای ريیسی، ۳و نیم میلیون آقای رضایی و یک میلیون آقای قاضیزاده) که حدود ۳۷ درصد کل واجدین شرایط بوده است. البته رای خالص اصولگرایان بسیار کمتر از این است اما اگر در این انتخابات بتوانند همه آن رای یعنی حدود ۳۷درصد را به صحنه آورند و جذب کنند، برای پیروزی بر ایشان در دور اول نیاز به بیش یا حدود ۲۳ میلیون رای و مجموع مشارکت حدود ۷۳ درصد است که این همان نصاب مشارکت در انتخابات سال ۹۲ نیز بود که آقای روحانی با اندکی بیش از ۵۰درصد پیروز شد. راه دیگر آن است که نماینده اصلاحطلبان بتواند درصدی از آراي مستقل که در انتخابات قبلی جذب کاندیداهای اصولگرا شده بود را جذب کند یا اصولگرایان کمتر از نصاب معمول شرکت کنند یا آرای ایشان نسبت به انتخابات گذشته ریزش قوی داشته باشند. هر چه رای اصولگرایان ریزش بیشتری داشته باشد، چنانکه در انتخابات مجلس بهویژه در شهرهای بزرگ شاهد بودیم، آنگاه کار برای نماینده اصلاحطلبان آسانتر خواهد بود یا مثلا آراي سه میلیونی آقای رضایی که تحت تاثیر وعده پرداخت چند صد هزار تومانی ایشان بود و آراي شناور به سمت آقای پزشکیان گرایش یابد که در این صورت، نماینده اصلاحطلبان با مجموع مشارکت کمتر یعنی حدود ۵۵ تا ۶۰درصد واجدین، یعنی با نصاب حدود ۱۷ تا ۱۹ میلیون (کمی کمتر یا بیشتر) هم میتواند در دور نخست پیروز شود.
🔸برای دور دومی شدن، با توجه به نصاب احتمالی فعلی و احتمال انصراف برخی کاندیداهای اصولگرا، و تقسیم آرا بین کاندیداهای باقی مانده، نماینده اصلاحطلبان در صورت کسب حدود ۱۳ میلیون رای، قطعا به دور دوم می رود، گرچه احتمال رفتن به دور دوم با چند میلیون رای کمتر حتی با هفت یا هشت میلیون، با ریز شدن رای اصولگرایان وجود دارد به شرطی که یکی از نمایندگان اصلی اصولگرایان ناگهان به آراي نصاب ۵۰درصد نرسد که البته با توجه به فضای انتخابات رسیدن به چنین نصابی الان برای هیچ یک از اصولگرایان به تنهایی میسر نیست، مگر آنکه با درخششی استثنایی یا رخدادی غیرمنتظره مواجه شویم که تا این لحظه نمود نداشته است.
🔹پس با توجه به شرایط فعلی، دور اولی شدن انتخابات، برای کاندیدای اصلاحطلب نیازمند موج عظیمی است و با موجی میانه به احتمال بیشتر به دور دوم خواهد رفت و اگر موجی شکل نگیرد، چه بسا دور دومی شدن هم برای کاندیدای اصلاحطلب منتفی خواهد بود. جریان اصولگرا نیز احتمالا برای کاستن از احتمال شکست خود تا روزهای پایانی انتخابات به دو یا سه کاندیدا تنزل خواهد کرد و گرایش بیشتر در این گروه پنج نفره به کاندیدای صاحب تشکیلات و برنامه و تامینکننده ثبات ضمنی عناصر دولت فعلی خواهد بود.
🔸جهت و تمایز این انتخابات قابل درک و پیشبینی است اما، انتخابات ماهیتا نیازمند تلاش فراوان است و تضمینی ندارد و لحظات، به ویژه آغاز و پایان همچون «تیک آف» و «لندینگ» بسیار تعیینکننده و هر خطا یا مانع بهشدت نوسان آفرین است و هر گام به عقب، به دو گام فاصله از رقیب منتهی خواهد شد. چهبسا اول آسان مینماید، اما شاهد بودهایم چه موانعی در مسیر رخ میدهد و چه افت و خیزها در پیش است و برای اصلاحطلبان از چه پیچیدگیهای جدیدی نیز برخوردار است!
🖊ابوالفضل فاتح فعال سیاسی اصلاح طلب
✔️نکته اینکه ، جریان اصلاحات به اختلاف درون جبهه انقلاب دل بسته و میداند این انشقاق و اختلاف میتواند عامل پیروزی آنها باشد.
📖......🖋......✅
اخبارموثق و بروز باتحلیل های مطمئن رادر کانال زیر ببینید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
ایتا
http://eitaa.com/rastegar_1