🔶 اجازه نمیدهیم نهادهای دیگر پروانه روانشناسان را صادر کنند
🆔 @MignaChnnel
🔸 میگنا: دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در مراسم معارفهای که به منظور ریاست او به مدت چهار سال با حکم ریاست جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این بوده که بعد از انقلاب کارها را به مردم واگذار کرده است، گفت: مجلس شورای اسلامی نیز با مصوبات خود کارها را تا حد امکان به مردم واگذار کرده تا نتایج خوبی حاصل شود.
وی ادامه داد: از اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی به واسپاری امور به مردم مصوباتی داشته و مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تأکید داشتند که یکی از دستاوردهای این تأکیدات تأسیس سازمان نظام روانشناسی بود.
نگاه جامعه به روانشناسی تغییر کرده است
حاتمی اظهار کرد: ۱۵ سال از عمر سازمان نظام روانشناسی میگذرد و اکنون این سازمان در مرحله نوجوانی است و با تعاریفی که برای این سازمان صورت گرفته، اقداماتی خوب در حوزه روانشناسی انجام شده و نگاه جامعه به روانشناسی تغییر کرده است.و شما در آینده سازمان دیگری خواهید دید(تشویق حضار)
رئیس سازمان نظام روانشناسی افزود: کارگروهی در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایجاد خواهیم کرد تا تاریخ روانشناسی در ایران را ثبت و ضبط کند چرا که روانشناسی در ۱۵ سال گذشته دستاوردهایی خوب داشته است و امروز بیش از ۲۰۰ هزار فارغالتحصیل روانشناسی داریم و بسیاری از دانشجویان دانشگاه شریف از رشته خود انصراف میدهند و برای ادامه تحصیل رشته روانشناسی را انتخاب میکنند.......مشروح خبر👇👇👇
http://www.migna.ir/news/46686/preview/
🌷
با سلام و احترام خدمت اساتید محترم مشاور
به اطلاع می رساند با توجه به عدم حضور اکثر اساتید و مراجعین در ایام نوروز مرکز مشاوره حوزه علمیه قم از روز سه شنبه بیست و هشت اسفند تا شانزده فروردین ماه تعطیل میباشد.
ایام خوب و خوشی را برای اساتید و خانواده محترمتان ، همراه با صحت و عافیت آرزومندیم🌸.
#روانشناسی
🔹 خطاهای شناختی
۱.ذهن خوانی mind reading: فکر می کنید، بدون شواهد کافی می دانید که دیگران به چه چیزی فکر می کنند. مثل : ” جواب سلامم را نداد ، پس حتما از دست من ناراحت است.
@amozndeh
۲.پیش گویی furtune telling : پیش بینی می کنید که حوادث آینده ، بد از آب در می آیند یا این که خطرات زیادی شما را تهدید می کند. مثل : ” در امتحان شکست می خورم ” یا ” کاری گیر من نخواهد آمد”.
۳.فاجعه سازی catastrophizing: معتقدید هر چه اتفاق افتاده یا خواهد افتاد به شدت افتضاح ، ناخوشایند و غیر قابل تحمل است . مثل : ” افتضاح می شود اگر در دانشگاه قبول نشوم”.
۴.برچسب زدن labling : به خودتان یا دیگران ، صفات کلی و منفی نسبت می دهید. مثل : ” من آدم بدبختی هستم ” یا من آدم بی ارزشی هستم”.
۵.نادیده گرفتن جنبه های مثبت discounting positives: مدعی هستید که کار های مثبت خودتان یا دیگران پیش پا افتاده و ناچیز هستند .مثل: ” این کار از عهده همه بر می آید” یا ” قبول شدن در کنکور که کار مهمی نیست”.
۶.فیلتر منفی negative filter:تقریبا همیشه جنبه های منفی را می بینید و به جنبه های مثبت توجه نمی کنید. مثل: ” هیچ کس مرا دوست ندارد”.
۷.تعمیم افراطی overgeneralizing: بر پایه یک حادثه ، الگو های کلی منفی را استنباط می کنید. مثل: ” این اتفاق همیشه برای من اتفاق می افتد” یا ” در همه کار ها شکست می خورم”.
۸.تفکر دوقطبی dichotomus thinking: به وقایع پیرامون و انسان های اطراف با دید همه یا هیچ نگاه می کنید. مثل : ” همه مرا طرد می کنند” یا همه وقتم تلف شد “.
۹.باید اندیشی should: به جای این که حوادث را بر پایه چیزی که هستند ارزیابی کنید. بیشتر آن ها بر اساس چیزی که باید باشند، تفسیر می کنید. مثل : ” باید کارم را خوب انجام بدهم ” یا ” باید در کنکور قبول شوم”.
۱۰.شخصی سازی personalizing: علت بروز حوادث منفی را به خودتان نسبت می دهید و سهم دیگران را در بروز مشکل نادیده می گیرید. مثل : ” ازدواجم بهم خورد ، چون من مقصر بودم”.
۱۱.سرزنش گری blaming: دیگران را علت مشکلات و احساسات منفی خود می دانید و از طرفی مسئولیت تغییر رفتارتان را نیز فراموش می کنید. مثل : ” دیگران باعث عصبانیت من می شوند ” یا ” والدینم باعث و بانی همه مشکلات من هستند”.
۱۲.مقایسه های نا عادلانه unfair comparisons: حوادث را طبق معیار های ناعادلانه تفسیر می کنید. خودتان را با کسانی مقایسه می کنید که از شما برترند و به این نتیجه می رسید که آدم حقیری هستید. مثل : ” او خیلی موفق تر از من است” یا ” شاگرد اول کلاس در امتحان خیلی بهتر از من عمل کرد”.
@amozndeh
۱۳.تاسف گرایی regret orientation (کشکول ای کاش) : به جای این که در حال حاضر به کاری فکر کنید که از دستتان بر می آید، بیشتر به این مسئله می اندیشید که ای کاش در گذشته بهتر عمل می کردید. مثل : ” اگر تلاش کرده بودم ، شغل بهتری پیدا می کردم ” یا ” ای کاش این حرف را نمی زدم”.
۱۴.چی می شد اگر what if : دائم از خودتان سوال می کنید چی می شود اگر چنین اتفاقی بیفتد و با هیچ جوابی راضی نمی شوید . مثل : ” حرف شما درست است ، اما چی می شود اگر مضطرب شوم؟ ” یا ” چی می شود اگر نفسم در سینه حبس شود؟”
۱۵.استدلال هیجانی emotional reasoning: از احساسات خود برای تفسیر واقعیت استفاده می کنید. مثل : ” چون دلم شور میزند ، پس اتفاق ناگواری می افتد”.
۱۶.نادیده انگاری شواهد متناقض ignoring counter evidences: شواهد یا استدلال های ناهمخوان با تفکر خود را ردرد می کنید. مثل : ” هیچ کس مرا دوست ندارد” . هر گونه شواهد متناقض را نادیده می گیرد و در نتیجه فکرتان همیشه تایید می شود.
۱۷.قضاوت گرایی judgment focus: به جای این که خودتان ، دیگران و حوادث پیرامون را بپذیرید و درک کنید، اغلب آن ها را در قالب ارزیابی های سیاه و سفید می نگرید. دائم خودتان و دیگران را طبق یکسری معیار های دلبخواهی ، ارزیابی می کنید و متوجه می شوید که خودتان و دیگران پایین تر از آن حدی هستید که باید باشید. مثل : ” در دوران دانشگاه خوب عمل نکردم ” یا ” اگر تنیس بازی کنم ، از پس آن بر نمی آیم ” یا ” سارا چقدر موفق است ، ولی من اصلا موفق نیستم”.
منبع: لی هی، رابرت، تکنیک های شناخت درمانی
@amozndeh
با سلام و احترام
حق الزحمه اساتید مرکز مشاوره استعداد یابی آذر و دی ماه به حساب تجارت واریز شد
حق الزحمه اساتید مرکز مشاوره دی ماه به حساب تجارت واریز شد
حق الزحمه اساتید واحدهای مشاوره دی و بهمن ماه به حساب تجارت واریز شد
تاریخ واریز: ۲۸ اسفند ۹۷
حق الزحمه اساتید مرکز مشاوره اردیبهشت و تیر و مرداد و بهمن و اسفند ماه سال ۹۷ و اسفند واحد مشاوره و مرکز استعدادیابی همه کارهایش انجام شده احتمالا امروز واریز کنند اگر واریز نشد جزء دیون ثبت شده و منابع مالی تامین شده هفته اول بعد از تعطیلات واریز میشود.
تا ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ قسمت اداری حوزه تعطیل می باشد.
هدایت شده از به افق بهشت ♡
base.apk
12.53M
﷽؛ 🌼 کاملترین بانک محتوای نماز ؛ «لذت بندگی» 🌼
💗
1⃣ بیش از ۵۰۰ حدیث در موضوعات وضو و اذان و نماز و حضور قلب و تعقیبات نماز و مسجد و...
2⃣ ۷۷ خاطره از نماز امام خمینی
💛
3⃣ ۳۰۰ خاطره از نماز شهیدان
4⃣ سخنان آیت الله بهجت درباره نماز
❤️
5⃣ پاسخ به ۲۶۰ پرسش و شبهه نمازی
6⃣ اشعار و داستان و چیستان نمازی
💚
7⃣ خاطراتی از نماز مراجع و علما
8⃣ شش کتاب نمازی استاد قرائتی
💙
9⃣ شیوه های امام خامنهای برای ترویج نماز
🔟 ۹۰۰ کلیپ صوتی و تصویری نماز
#پخش_حداکثری #ترویج #نماز #آموزش
بسمه تعالی
قابل توجه اساتید محترم مشاور:
اعزام مشاور به مناطق سیل زده گلستان
نیمه جهادی (پرداخت حق الزحمة تخصصی نیست ولی هست)
افراد داوطلب با آقای حسینی تماس بگیرند
09192952317
هدایت شده از Mahdi Abbasi
سلام
1. سیره اهل بیت در حل مسایل ارتباطی
2. سیره اهل بیت در پاسخ گویی به سوالات اعتقادی
3. سیره اهل بیت در پاسخ به ابراز رنج و درد
4. سیره اهل بیت در برابر سوگ
...
مواردی هستند مناسب برای پایان نامه
با تحلیل و مقایسه با روانشناسی
🌺
با سلام کانال مرکز مشاوره حوزه های علمیه
ارائه مطالب کاربردی با نگاه اسلامی و روانشناختی در زمینه کودک ،نوجوان ،ازدواج ، خانواده ، تحصیلی و روانشناختی:
https://eitaa.com/mmhozehh
با سلام و احترام
از مشاورین محترمی که تمایل به شرکت در اردوی جهادی تبلیغی ، به مناطق سیل زده ی گلستان دارند دعوت به عمل می آید نام و نام خانوادگی خود را به شماره تلفن ۰۹۱۲۷۵۸۷۷۸۲ ارسال نمایند. توجه: نیاز به مشاور متخصص کودک و نوجوان بیشتر می باشد.
تاریخ و مدت اعزام از پنج شنبه صبح ۹۸/۲/۵ تا چهارشنبه به مدت پنج روز.
✅⬅️با سلام و احترام خدمت اساتید مشاور
با توجه به برخورداری اساتید مشاور از مزایای اساتید و سطح بندی اساتید بر اساس مدرک حوزوی و تخصصی به چهار سطح علمی، جهت اینکه از کسی حقی ضایع نگردد آخرین مدرک ( نه گواهی ...)حوزوی و تخصصی خودشان را به پی وی بنده ارسال نمایند.
در این مرحله ساماندهی اساتید مشاور قم صورت میگیرد و در مرحله بعد اساتید مشاور کشور ( حدود دو ماه دیگر).
تشکر و سپاس بابت سرعت عمل حضرات در ارسال مدارک.
👆👆👆
👈 حق الزحمه اسفند ماه اساتید استعداد یاب مرکز مشاوره در تاریخ 25 فروردین ماه 1398 به حساب تجارت ایشان واریز شد.
هدایت شده از «سماح» مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
«فرزندان، آئینهی والدین هستند»
آغاز ثبت نام مجموعه
#کارگاه #فرزند_پروری
ثبت نام:
@kargah_moshavereh
09025891214
مرکز مشاوره حوزه علمیه
@mmhozehh
🌷🌸🌷با سلام و احترام
قابل توجه اساتید محترم مشاور سراسر کشور
با توجه به راه اندازی کانال مرکز مشاوره حوزه های علمیه در ایتا دو نکته را متذکر می شویم:🌷
۱- اساتیدی که مطالب تولیدی با نگاه اسلامی و روان شناسی در موضوع کودک و نوجوان . خانواده و ازدواج و..... دارند که مناسب با فضای این کانال و مورد تایید باشد به پی وی بنده ارسال نمایند تا با نام خود استاد در کانال بارگذاری شود.🌷
۲- با توجه به اینکه مطالب مختص طلاب نیست در صورت صلاح دید نسبت به معرفی این کانال در بین مخاطبین و گروهها و فامیل و... تبلیغ بفرمائید👌
هدایت شده از مجمع مشاوران و روانشناسان حوزوی
با سلام کانال مرکز مشاوره حوزه های علمیه
ارائه مطالب کاربردی با نگاه اسلامی و روانشناختی در زمینه کودک ،نوجوان ،ازدواج ، خانواده ، تحصیلی و روانشناختی:
https://eitaa.com/mmhozehh