📝 راهنمای نگارش مقاله علمی پژوهشی
💢 نکاتی در خصوص نوشتن مقاله ISI
📝 اگر قصد نگارش و چاپ مقاله ISI را دارید، باید مقالهای با ساختار و محتوای قوی و بدون نقص تولید و برای چاپ آن در ژورنالی معتبر اقدام کنید.
در این بخش با چگونگی و کلیت محتوای یک مقاله ISI آشنا میشوید:
3️⃣ مقدمه: Introduction
🔹 مطالبی که در بخش مقدمه مقاله ISI نوشته میشود باید بگونهای باشد که مخاطب را ترغیب به خواندن ادامه مطالب مقاله کنید.
🔸 ابتدا یک تعریف از موضوع مورد نظر از قول منابع معتبر بنویسید. (این منبع باید از همه مهمتر باشد هرجه معتبرتر باشد خواننده را بیشتر ترغیب خواهد کرد). سپس مطالعات مرتبط با موضوع مقاله و در اصطلاح یک تاریخچهای از کارهای گذشتگان را بیاورید. (یادتان باشد هیچ جملهای را بدون منبع ننویسید). و سپس مسئه خود را مطرح کرده و علت انتخاب آن و نیاز مطالعه آن را بیان کنید.
🔹توجه نمایید که بخش مقدمه شما نباید بیشتر از 2 صفحه باشد. بهترین مقدمه از لحاظ اندازه معمولا 1 الی 1.5 صفحه است.
✅ چهارچوب بخش مقدمه مقاله ISI بر اساس ترتیب نوشتن آنها
◀️ الف) بیان مسئله:
🔸 در اینجا هم ابتدا به تعریف مسئله بپردازید و سپس مشکلات و مسائل مرتبط با موضوع را بیان کنید و سعی کنید سوالهایی را که در فرضیات تحقیق مطرح نمودهاید را در این بخش به صورت جملات پرسشی مطرح نمایید ولی این پرسشها باید در جملات خبری باشد.
◀️ ب) اهمیت موضوع:
🔹اهمیت مسئله را با ذکر عواقب منفی در صورت عدم توجه به این مسئله و نتایج مثبت در صورت اجرای درست آن و آوردن اعداد و ارقام معتبر به صورت در صد و ... بیان میکنیم.
◀️ ج) مروری بر تحقیقات انجام شده:
➖ ابتدا از تحقیقات سالهای اخیر شروع کنید و به عقب بروید.
➖ از نوشتن نام یک نفر به صورت مکرر در مقاله ISI خودداری کنید. این کار نشان دهنده اینست که شما از منابع کمی استفاده کردهاید.
➖ برای مقاله ISI رشتههای تاریخ هر چه منبع قدیمیتر باشد جالبتر و معتبرتر است. ولی برای مقالات ISI مدیریت, فنی و پزشکی و علوم پایه هر چه جدیدتر باشد بهتر است.
➖ اگر راجب منبع یک مطلب مطمئن نیستید از نوشتن آن خودداری نمایید. بررسی کنندگان مجلات خارجی کلیه جملات شما را با منابع موجود مطابقت میدهند و اگر خلاف آن ثابت شود مقاله ISI رد خواهد شد.
➖ اگر از منابع و مقالات اینترنتی استفاده میکنید, این مقالات باید حتما یک مقاله تحقیقاتی باشند. از نوشتن مطالب از سایتهای تبلیغاتی خودداری کنید زیرا نویسنده برای تبلیغ شرکت خود ممکن است دقت زیادی در منبع مورد نظر نشان ندهد.
➖ از منابع ترجمه شده استفاده نکنید. ترجمه امری زمانبر است منابع ترجمه شده به روز نیستند، مقاله ISI شما را بیارزش میکنند و نوشتن نام منبع ترجمه شده کار جالبی نیست.
◀️ د) فرضیات و اهداف تحقیق:
🔹تحقيق به روش علمی حول محور يک مسئله يا مشکل صورت میگيرد. قدرت تصور و حدس ذهنی انسان بعنوان يک محقق به او امکان میدهد تا در مورد موضوعات مختلف بيانديشد، حدس بزند، تصوير ذهنی ايجاد کند و راه حلهای مختلف پيشنهاد کند.
🔸يک محقق از همين روش برای طرح يک يا چند فرضيه برای نتيجه تحقيق استفاده میکند. بنابراين میتوان فرضيه تحقيق را يک حدس علمی يا پيش داوری دانست که بوسيله جمعآوری حقايقی که منجر به قبولی يا رد آن فرضيه شده، مورد آزمايش نيز قرار میگيرد.
📌 ادامه دارد...
#مقاله_نویسی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 @rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 بی وضو نخوابید...❤️
🎙 آیتالله جاودان
#سخن_ناب
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🖥 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
#عکس_نوشت
📚 حکمرانی نوین
کنکاشی در هویت و کارکرد حلقههای میانی
📝دکتر عباس جهانبخش
🔰 آنچه در این مجموعه میخوانیم:
1️⃣ جایگاه حلقه میانی در نظریه اجتماعی
2️⃣ نقش حلقههای میانی در اجزای سهگانه حکمرانی
3️⃣ نسبت حلقههای میانی و نهاد علم
4️⃣ نسبت حلقههای میانی با ساختارهای رسمی
5️⃣ سازوکارهای مطلوب برای حلقههای میانی
6️⃣ نقش شهرسازی و معماری در تمدنسازی اسلامی
7️⃣ طرح الگوسازی زیستشهر؛ مرور یک تجربه حلقه میانی
📚 پیوند خرید کتاب (دو جلدی):
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=509
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=510
#دولت
#حکمرانی_نوین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
💻 آدرس تارنمای پژوهشکده:
🌐 https://rbo.ir
📱پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 @rboresearch
39.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مروری بر تاریخ بسیار مختصر برنامه های توسعه در ایران
📝منتشر شده در شماره سوم فصلنامه نامه جمهور
🔹برنامههای توسعه پس از جنگ با پیگیری سیاستهای تعدیل ساختاری و آزادسازی اقتصادی باعث تحمیل تورمی فزاینده و بروز شورشها در برخی مناطق حاشیهنشین و فقیرنشین شهرهای بزرگی چون مشهد و تهران شد.
🔹مرحوم سید احمد خمینی از منتقدان جدی و صریح برنامههای توسعه وقت با نامههای تند خود اعلام موضع میکند.
🔹مظاهر عمومیتر سیاستهای تعدیلی و آزادسازی اقتصادی همچون گرانی در حوزه عمومی نیز دستمایه نقد و بررسی است. در نقد این شرایط یکی از مهمترین مجلات طنز ایران متولد میشود.
🔹سازمان برنامه در کتابی دو جلدی «مبانی نظری و مستندات برنامه چهارم توسعه» را توضیح داد. این کتاب پذیرش مناسبات جهانی را تا سرحد برقراری رابطه با رژیم جعلی اسرائیل تجویز میکرد.
🔹قراربود تا پایان سال سوم برنامه پنجم، الگویی برای «توسعه ایرانی – اسلامی» تدوین شود. اما با وجود بیش از یک دهه حمایتهای رهبری از این الگو، دستاورد الگونویسان چیزی بیش از هیچ نبود.
🔹اسحاق جهانگیری: «توسعه ای که ما اجرا کردیم متاسفانه عوارضاش دارد چنین نشان داده میشود؛ ... اینکارها زمانی خوب است که مردم رضایت داشته باشند؛ توسعهای که رضایت مردم را نداشته باشد توسعه نیست؛ امروز توسعه وقتی معنا پیدا میکند که مردم از آن تبعیض متوجه نشوند، مردم از آن نابرابری متوجه نشوند مردم از آن بیعدالتی متوجه نشوند.»
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch
📓 | #یادداشت
💡بس فتنهها بزاید؛
تأملی در باب بسط گفتمان انقلاب اسلامی (2)
✍️ محمد طلایی
🔹در بخش نخست یادداشت «تأملی در باب بسط گفتمان انقلاب اسلامی» خواندیم که همواره یکی از چالشهای جریان انقلاب اسلامی، مواجهه با طیف به اصطلاح خاکستری (اگر کاربست این واژه صحیح باشد) بوده است.
🔸در این زمینه توصیه شد که برای همراه کردن آنان با انقلاب و یا حداقل کاستن از اصطکاکشان با سیاستهای نظام، بهتر است از گفتمانهای رقیقتری استفاده شود؛ گفتمانهایی که لبههای تیز اسلام ناب و درگیری شرک و توحید را ندارند و کمتر هزینهزا هستند.
💠 بخش دوم این یادداشت با توصیف رهبر معظم انقلاب از حال و هوای دوران اول انقلاب همراه شده است:
... انقلاب اسلامی که آمد، مثل مشتی به سینه مهاجم خورد ... در دورانِ اوّلِ انقلاب، شما ناگهان دیدید که مردم ما در ظرف مدّت کوتاهی، تغییرات اساسی در خُلقیّات خودشان احساس کردند: گذشت در بینِ مردم زیاد شد؛ آز و طمع کم شد؛ همکاری زیاد شد؛ گرایش به دین زیاد شد؛ اسراف کم شد؛ قناعت زیاد شد ... جوان به فکر فعّالیت و کار افتاد، دنبال تلاش رفت؛ ...
...این، مربوط به یکی دو سال اوّلِ انقلاب بود. این، مربوط به همان زمانی است که تلاشِ روزبهروز دشمن برای پاشیدن بذر اخلاقیّاتِ منفی متوقّف شده بود و یک گرایش و یک توجّه به اسلام پیش آمده بود. مجدّداً آن فرهنگ و اخلاق و آداب و خُلقیّات اسلامی که در خمیره مردم ما بود، در آنان زنده شد ...
🔍 بخش دوم این یادداشت را در پیوند زیر بخوانید:👇👇
http://rbo.ir/__a-3591.aspx
🌐 #پژوهشکده_تبلیغ_و_مطالعات_اسلامی_باقرالعلوم
@rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ متن گفتار روایت فتح شهید مرتضی آوینی برای فلسطین ۱۴۰۲
با استفاده از هوش مصنوعی!
#فلسطین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch
🔰خلاصهای از مقاله علیه عدالت به سود سرمایهداری
📝کیوان سلیمانی
💠بخش اول: هفت ضدیت برنامه هفتم
🔹ضد عقلانیت؛ واقع گریزی و قانون زدایی
🔹ضد دولت؛ کوچک سازی و اختصاصی سازی
🔹ضد انسانیت؛ تبعیض و تحقیر
🔹ضد جامعه؛ شوک درمانی عمومی
🔹ضد عدالت؛دوباره نابرابری
🔹ضد کارگران؛ انکار و استثمار
🔹ضد زندگی؛ کالایی سازی حقوق حیاتی
💠بخش دوم: نه تأمین،نه توازن
🔹توازن اجتماعی
🔹تأمین اجتماعی
💠بخش سوم: پنجره درمانی
🗞برای تهیه نامه جمهور با #ارسال_رایگان مبلغ100 هزارتومان به شماره کارت:۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳به نام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم واریز کرده و رسید واریز را به همراه ادرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید.
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch