#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجت الاسلام مشهدی
🔹روستای چشمه گلک علیا
▪️ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام مروی
🔹هیئت علمدار و روستای ماغو
▪️ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام طحان زاده
🔹روستای زرکک
▪️ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام نظری
🔹روستای پیوند کهنه
و حوزه علمیه مکتب نرجس
▪️ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام دارابی
🔹ستاد فرماندهی نیروی انتظامی وکلاس هویت
طلبگی با طلاب حوزه علمیه شهید مطهری
▪️سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸مبلغین گروه تبلیغی حمزه سیدالشهداء
🔹حوزه علمیه صادقیه
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
◾️شهادت و مجروحیت جمعی از زائران حرم مطهر شاه چراغ را خدمت مردم ایران و خانوادههای داغدار تسلیت عرض میکنیم.
▪️ضمن ابراز همدردی، بهبودی و سلامتی آسیبدیدگان این حادثه را از خداوند منان خواستاریم.
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
▪️مجلس عزاداری شب شهادت حضرت امام زین العابدین علیه السلام
و محفل انس خانوادگی
🔸با حضور ارزشمند استاد امینی نژاد
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
🔰تطورات مفهوم ولایت در سپهر اندیشه شیعی
#یادداشت حجتالاسلام حسین کلاتی
طلبه درس خارج تشکل طلبگی #ربیون
🔻قسمت اول
🔸امامت و ولایت رکن اساسی و فصل اخیر هویت شیعی در طول تاریخ بوده و هست. این مفهوم بلند و رمز نجات امّت و بشریت از چنان عمقی برخوردار است که در اثر تلاش رهبران شیعه در پیچ و خم تحولات بزرگ عالم بشریت به تدریج بیان شده است و از روز غدیر تا دوران معاصر ما طی سه مرحله معنایی عمیق تر و جامع تر از گذشته پیدا کرده است؛ ما در این نوشته سعی داریم تاریخ شیعه را بار دیگر بر اساس تطورات مفهوم ولایت شرح دهیم:
▫️گام اوّل: ولایت مداری به معنای پایمردی بر ارزشهای اصیل اسلامی و اطاعت از ولی
🔹در اولین روزهای بعد از رحلت رسول اکرم صلی الله علیه و اله و سلم، شیعیان امیرالمؤمنین علیهالسلام جریان اقلیتی هستند که اصرار دارند بهترین مردم در علم و شجاعت و معنویت باید در رأس امور قرار بگیرد و مسلمین نباید به خاطر معیارهای سلیقه ای و یا سنت های عربی، در اجرای احکام و ارزشهای اسلامی کوتاهی کنند.
🔸مبارزه با نفاق ، ایستادگی بر عدالت، محوریت معنویت، احترام به کرامت انسانی، آزادی اندیشه ، رشد آگاهی مردم و... از جمله ممیزات شیعیان در تبعیت از امام است و این در حالی است که جامعه به تدریج امتیازات و طبقات اجتماعی پیدا می کند، سهم بندی های قبیله ای در اداره حکومت نقش آفرین می گردد، اهل علم و فکر در حبس و حصر قرار می گیرند، مردم از فرآیند انتخاب حاکم و تصمیمات کلان آگاه نیستند، معنویت امری درجه دو و نماز و یاد خدا بعد از مبارزه اجتماعی و جهاد نظامی قرار می گیرند و ...
🔹آن گاه که امّت از فساد حکومت، ظلم و تبعیض، دیکتاتوری و استبداد، خفقان و فریب مردم به تنگ می آید لاجرم به امیرالمؤمنین علیهالسلام مراجعه می کند و شیعه در تمام این مدّت تنها گروهی است که تنها از امام معصوم پیروی می کند و از ارزشهای اصیل اسلامی کوتاه نمی آید و در آستانه قیام عمومی در برابر خلیفه سوم یاران و شیعیان امیرالمؤمنین در رأس مبارزین و معترضین به ظلم، فساد، تبعیض، استبداد و تزویرند. ابوذر، عمار، مالک، محمد بن ابی بکر و... همگی رهبران نهضت روشنگری عمومی در برابر حکومت وقت هستند.
🔸اطاعت محض از ولی معصوم به عنوان قله معنویت و سیاست ورزی توسط ائمه معصومین به نواب خاص و عامّشان در زمان حضور و غیبت نیز تسرّی داده شد و اهل بیت اطاعت از نمایندگان خود را اطاعت از خود معرفی کردند و این معنا از غدیر و ماجرای خلافت امیرالمؤمنین علیهالسلام در تاریخ شیعه به یادگار باقی ماند.
▫️گام دوم : ولایت مداری به معنای محوریت جهاد در میان ارزشهای اسلامی و فداکاری در راه ولی
🔹انفعال و سکوت جامعه اسلامی در برابر انحرافات حکومت های بعد از پیامبر کار را به جایی رساند که فرزند پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در صحرای کربلا با لب تشنه با فجیع ترین وضع به دست ارتش مسلمین به شهادت رسید و اهل بیت رسول خدا به اسارت رفتند. عاشورا به سان سیلی محکمی بود که امّت اسلام و در رأس آن محبّان و شیعیان از عافیت طلبی و کوتاهی در برابر بدعت ها و انحرافات حاکمان به ظاهر مسلمان خود می خورد.
🔸ماجرای نامه های اهل کوفه برای دعوت امام حسین علیه السلام به عنوان پایگاه شیعیان و موالیان امیرالمؤمنین و خیانت آنان در یاری امام حسین داغی بر دل شیعه در تاریخ گذاشت که مفهوم جهاد را به عنوان بالاترین ارزش تلقی کند؛ از این پس پیروان مکتب اهل بیت کوتاهی در جهاد را به مثابه به مذبح رفتن ارزشهای دینی و امام مسلمین تلقی می کردند و مفهوم ولایت با خون و شهادت و جهاد پیوند خورد به طوری که شیعیان بیش از هر چیز به قیام های پیاپی خود در برابر حکام زورگو در مملکت پهناور اسلامی شناخته می شدند؛ خونخواهی امام حسین علیه السلام،کینه تاریخی از ظلم و حکام جور در دل شیعه باقی گذاشت.
🔹از این پس مبارزه با دشمن رکن اساسی دیگری بود که به مفهوم ولایت افزوده می شد و شاید پررنگ تر از اطاعت امام تلقّی می شد به گونه ای که بسیاری از حق طلبان را فارغ از اعتقادات مذهبی و دینی خود به عرصه مبارزه با ظلم همراه با شیعیان می کشاند.
ادامه در قسمت دوم . . .
▪️منتشر شده در ویژهنامه آرمان یک طریق
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
🔰تطورات مفهوم ولایت در سپهر اندیشه شیعی
#یادداشت حجتالاسلام حسین کلاتی
طلبه درس خارج تشکل طلبگی #ربیون
🔻قسمت دوم
▫️گام سوّم : ولایت مداری به معنای وساطت میان امام و امّت در راه مبارزه
🔹سیزده قرن پس از واقعه عاشورا امام خمینی با اقتدا به جدّ مظلوم خویش، پا در صحنه مبارزه با کفر و نفاق حکومت و جور زمان گذاشت و ایران که فرهنگش با امر ولایت به معنای تبعیت محض از ولی و مبارزه با دشمنان دین عجین شده بود با فریاد اعتراض امام به پا خواست؛ مردم، انقلاب امام خمینی را نزدیک ترین پدیده به اعتقادات مکتبی خود میدانسند.
🔸قیام های سابق هیچ گاه به رهبری ولی زمان یعنی فقهای عادل صورت نگرفته بود و دشمنان سابق هیچ گاه نماینده جبهه کفر و مزدور بزرگترین طاغوت زمان نبودند. امّا بیعت با امام خمینی پایان این مسیر نبود بلکه فصلی نو در اندیشه امامت و ولایت به روی پیروان مکتب اهل بیت می گشود. این بار امام پیروز میدان بود. نهضت پیروز شد و حکومت اسلامی بر مبنای ولایت بر پا شد.
🔹ولایت این بار به عنوان پدیده ای معجزه آسا پیروزی را برای اهل حق رقم زده بود و امکان پیدا کرده بود که با تمام معنای خود در عرصه جامعه عینیت پیدا کند. شیعه تا قبل از انقلاب اسلامی همه همّ خود را صرف این می کرد که اراده امام و ولی را در جامعه تسرّی ببخشد و حالا امام خمینی حرف نویی داشت و می گفت من آمده ام تا حافظ و پشتیبان اراده ملّت مسلمان باشم.
🔸او اراده امّت را به عنوان جان مایهی حرکت و پیشرفت نهضت و حکومت تلقّی میکرد و بسیجیان به عنوان مجاهدین خالص زمان خود در تبعیت از امام موظف بودند اراده امام را تبدیل به اراده امّت کنند، زیرا امام خواست امّت را میزان و محور حرکت جامعه قرار داده بود.
🔹از این پس مبارزه با دشمنان خدا و عدالت در تبعیت محض از امر ولی کافی نبود بلکه اهل حق باید محور حرکت امت در تبعیت از ولی و مبارزه با دشمن قرار می گرفتند تا ولایت در جامعه تحقق پیدا کند. از این پس تبعیت از امام به معنای احترام به خواست و اراده امّت در تعیین سرنوشت خویش نیز بود.
🔸آنها از این پس نه تنها باید پای اسلام و امر ولی می ایستادند بلکه حق عبور از اراده مردم در تحقق اسلام را هم نداشتند و اسلام را از مجرای اراده عمومی مردم باید تحقق می بخشیدند و این گونه بین حکومت مردم و خدا جمع می کردند.
ادامه در قسمت سوم . . .
▪️منتشر شده در ویژهنامه آرمان یک طریق
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
🔰تطورات مفهوم ولایت در سپهر اندیشه شیعی
#یادداشت حجتالاسلام حسین کلاتی
طلبه درس خارج تشکل طلبگی #ربیون
🔻قسمت پایانی
▫️خاتمه
🔹ولایت با این توضیح به جمع بین اراده مردم و ولی در مبارزه با دشمن ارتقا پیدا کرد. حال پس از درک نویی که امام خمینی به دارایی شیعه در درک امامت و ولایت افزود، وقتی به قرآن و سیره امیرالمؤمنین علیه السلام مراجعه میکنیم، این سه ضلع را می یابیم چه این که ولایت مفهومی جامع و راه گشا و نسخه نجات بشریت و الگوی اداره جامعه بر اساس ارزشهای انسانی بدون قید زدن به اراده ها و سلب آزادی های مشروع جامعه بشری برای انتخاب سرنوشت خویش بوده و هست امّا درک عمیق و عالمانه در میان اندیشمندان مکتب اهل بیت، به تدریج حاصل شده است.
🔸پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله آن چنان در میان مردم و در هم فهمی و تصمیم گیری در دلِ امّت خویش بود که قرآن کریم امّت را از تحمیل رأی خود به ایشان بر حذر می دارد ( بدانید که هر چند پیامبر خدا بین شما و نزدیک به شماست امّا اگر در بسیاری از امور از شما اطاعت کند، خودتان به سختی می افتید/آیه 7 سوره حجرات) و این رویه را بر خلاف مصلحت خودشان می شمارد حال آن که پادشاهان و سلاطین عالم در لایه های نزدیک به خود عمده خواص قوم را نیز راه نمیدهند چه رسد به فکر و اراده توده مردم را.
🔹وقتی در میان جمع می نشیند و غریبه ای وارد می شود، نمیتواند پیامبر را از دیگران تشخیص بدهد. در امور با مردم بسیار مشورت می کند و رنج آثار سوء نظر مردم را در فاجعه ای همچون احد به جان می خرد و شکست در جنگ را به اعمال رأی خود و نادیده گرفتن افکار و خواست مردم، ترجیح میدهد و از این دست موارد در سیره حضرت بسیار است...
🔸امیرالمؤمنین علیهالسلام تا اراده امّت را به واسطه مجاهدت های تبلیغی شیعیانش به سمتِ عدالت و ولایت باز نمی گرداند، حکومت را به دست نمی گیرد و علّت قبول خواسته مردم را اتمام حجیت آنان با حضور عمومی نمایندگان همه اقشار مردم از پیر و جوان و زن و مرد و مصری و کوفی و اهل حجاز و ... معرفی می کند و وجود ناصر را در دل حضور و مشارکت عمومی راه گشا میداند. (اگر حضور مشارکت کنندگان در بیعت نبود و حجت بر من به واسطه وجود یاران تمام نشده بود و خدا از عالمان عهد نرفته بود تا بر گرسنگی شکم مظلوم و سیری ظالم آرام و قرار نداشته باشند، افسار شتر خلافت را به روی آن می انداختم {و خلافت را نمی پذیرفتم} بخشی از خطبه 3 نهج البلاغه)
🔹قیام امام حسین علیهالسلام نیز در شرایطی به شهادت امام و یاران و اسارت اهل بیت ختم شد که امّت در خواب بود و اراده ای نداشت؛ اسلام را دوست داشت امّا تنها عامل تعیین کننده در صحنه اراده حاکمیت جور بود و مردم سرگرم زندگی روزمره خود بودند. روح جمعی و عزم عمومی مطلقا حضور نداشت لذا امّت پیامبر عاشق اسلام بود و یزید را نمی پسندید امّا حاکم بر سرنوشت خویش نبود و وقتی اراده امّت حاکم نبود طاغوت پیروز میدان است و امام به حاشیه رانده می شود.
🔸قربانی شدن در راه خدا برای اهل جهاد بزرگترین سعادت است. امام حسین و یارانش پیروز صحنه کربلا بودند و آن که به یزیدیان صحنه را واگذار کرد و همه دار و ندارش را باخت، امّت بود؛ امّتی که کشتی نجات حسین را از دست داده و حالا غرق در سیلاب خونین سازشکاری خود در برابر حکومت ظلم، خود را بی یار و یاور می یافت امّا فرصت را از دست داده بود و اندوه چاره سازش نبود...
🔹و امّا امروز این ماییم و این دارایی بزرگ یعنی نعمت ولایت با هزار و چند صد سال معنای متراکم پشت این لفظِ به ظاهر تکراری. از انقلاب اسلامی تا ظهور امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف راه زیادی نیست؛ ما راه پیروزی را در یافتهایم و کافی است که به دارایی تاریخی خود واقف باشیم ...
▪️ منتشر شده در ویژهنامه آرمان یک طریق
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
#اطلاع_رسانی
#جلسه_هفتگی_ربیون
🔹شیعه و امت؛ رقیب یا ...؟!
🔸بازخوانی تشیع و نسبت آن با امت گرایی، بر اساس مبانی اسلام ناب
🎤 با ارائه: حجت الاسلام و المسلمین مهدی محمد آبادی
⏰ پنجشنبه ۶ مهر، ساعت ۱۵:۳۰
🕌 میدان شهدا، دانشگاه ۵، مسجد میرزای ناظر (الله)
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐@rebbiion
🔻 موضوع جلسه فردا خوانشی اصیل از تشیع، از منظر استاد مهدی محمد آبادی است که با عینک #مکتب_امام به سوی قرآن و روایات رفته و تقریر ایشان را میشنویم.
🔹استاد در این جلسه به سوالات زیر پاسخ میدهند:
🔸مختصات هویت شیعی با عینک مکتب امام چیست؟
🔸قرآن و روایات و سیره در باب تشیع اصیل چه میگویند؟
🔸نسبت تشیع اصیل با پیکرهٔ امت اسلامی چیست؟
🔸آیا همگرایی با امت اسلامی، عارضی و اضطراری است؟
🔸تقریرهای ناقص و معوج از تشیع، چگونه میتواند سد راه تشیع اصیل شود؟
🔰ارائه استاد در دو جلسه برگزار می شود.
⚡️اولین جلسه فردا و در قالب #کارگاه برگزار خواهد شد.
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion