وقتی از خونههایی که تا اون موقع مسئولیتاش رو به عهده گرفتیم خیالمون راحت شد و اغلب روزها پر بودن، تلاش کردیم تا چهارمین خونه رو هم اضافه کنیم.
پرتکرارترین سوالاتی که از ما پرسیده شد، اینهاست:
• آیا خونه با این سر و شکل مناسب اجاره روزانه هست؟ اصلا کسی این رو اجاره میکنه؟ چقدر باید خرج کنیم و وسایل بخریم؟
⁃ جواب اولیهی ما به همه: "معلومه که نه! کلی کار داره."
راستش چون در ابتدا با یه میزبان (host) حرفهای مشورت کرده بودیم، از نظر ما هیچ خونهای آماده نبود و کلی تعمیرات و اثاث نیاز داشت. ولی همونطور که (اینجا) گفتم کمکم ذهنیت ما هم اصلاح شد و الان معتقدیم هر خونهای مناسبه و میشه برای اجاره روزانه گذاشت، فقط باید نرخ اجاره و مخاطب مناسبش رو پیدا کنیم.
• از این خونه چقدر پول درمیاد؟
⁃ روزای اول تخمین درآمد اصلا کار راحتی نبود، خصوصا که تاریخچه طولانی از درآمد خونههای قبلی نداشتیم. با رعایت قانون Underpromise, overdeliver از جف بزوس، به همه «کمترین درآمد ممکن» که مطمئن بودیم محقق میشه رو میگفتیم، تا بعدا شرمنده صاحبخونهها نشیم. معمولا انقدر عدد کم میشد که بعضیا بیخیال شدن یا خونهشون رو سالانه اجاره دادن. درحالی که حتما اجاره روزانه درآمد بیشتری میتونست داشته باشه.
نهایتا یه فرمول ساختیم که با دادن ویژگیهای خونه تا حد خوبی میتونه «نرخ اجاره روزانه» و «متوسط درآمد» رو مشخص کنه. ظاهرا هر خونه ای بیش از ۲ برابر اجاره سالانه میتونه درآمد داشته باشه.
از اینجا میتونید ببینید خونهی شما چقدر میتونه درآمد خلق کنه.
• امنیت خونه چی میشه؟
⁃ با رعایت یه سری نکات مثل فیلتر گذاشتن برای قبول مهمانها، گرفتن کارت شناسایی و احراز هویت دیگه جای نگرانی نیست. همچنین تجربه نشون داده که عموم مردم آدمهای خوبی هستن :)
• با همسایهها چیکار کنیم؟
⁃ برای خونههای مستقل و ویلایی تقریبا نکتهی خاصی نیست. فقط باید خیال همسایهها راحت بشه که حواستون به امنیت خونه و محله هست. برای آپارتمانها این موضوع حساستره، ولی در کل لازمه که نگرانی همسایهها رو در رابطه با رفت و آمد غریبهها برطرف کرد.
• فرق شما با جاباما، جاجیگا و پلتفرمهای اجارهی کوتاهمدت چیه؟ نقش شما چیه؟
⁃ این پلتفرمها خونه و اقامتگاههای فعال در اجارهی کوتاهمدت رو لیست میکنن و براشون مسافر پیدا میکنن. درحالی که ما فرایند «آماده شدن خونههای عادی برای اجاره کوتاهمدت» رو تسهیل میکنیم. یعنی کمک میکنیم هر فضای مسکونی خیلی سریع وارد این پلتفرمها بشه و درآمدزایی کنه. همچنین در ادامه زحمتهایی که این کار داره رو از دوش صاحبخونه برمیداریم.
کانال رنتامون 👈🏻 @Rentamon_ir
مدتی پیش برای بازدید از یه خونهی سنتی و نوستالژیک به مرکز شهر رفتیم، که در نزدیکی پروژهی اتوبان داخل شهری افتاده بود.
کانال رنتامون 👈 @rentamon_ir
خانهمدیر
الان سه تا خونه در قم هستند که به کمک ما تقریبا هر روز مهمان دارن و بهنظر میرسه چرخ «اجاره دادن روزانه» اونها به حرکت در اومده. طی هفتههای گذشته حسابی با چالشهای مختلفی سر و کار داشتیم و یاد گرفتیم، و الان فکر میکنیم به کمک افراد بیشتری نیاز داریم.
خیلی از صاحبخونهها «وقت» یا «مهارت» کافی برای اجاره کوتاهمدت خونهشون رو ندارن. اصلا همین شد که خودمون آستینا رو بالا زدیم تا خونهها آماده بشن و به درآمدزایی برسن. عملا جدا از سهم صاحبخونه از درآمد، ظرفیت درآمدزایی برای یک نفر دیگه که ما فعلا بهش میگیم «خانهمدیر» هم وجود داره.
این خانهمدیر قسمتی یا همهی «کارهای لازم برای اجاره دادن» رو بجای ما مدیریت میکنه، و در ازای خدماتش بخشی از درآمد رو برمیداره! مثلا با روزانه ۲ ساعت کار میشه حداقل یک خونه رو مدیریت کرد و کمیسیون دریافتی میتونه تا ۳۰ درصد درآمد اون خونه باشه. سقفی هم جز تلاش و مهارت خانهمدیر برای افزایش درآمد ماهانه وجود نداره.
⭐️ حالا هرکی که علاقمند به شروع این کاره بسمالله :) ما هم کنارش هستیم و کمک میکنیم تا هر چه سریعتر توی کارش حرفهای بشه و در کمترین زمان، مدیریت خونههای بیشتری رو بهعهده بگیره.
اگر جوون پر انرژی و با مهارت ارتباطی میشناسید که میخواد برای خودش کار کنه و شغلی داشته باشه که درآمدش امکان رشد داره، به ما معرفی کنید. کمتر موقعیت شغلی مشابهی رو میشه برای فردی بدون سابقهکار ایجاد کرد.
ارتباط: @mostafa_faghih
کانال رنتامون 👈🏻 @Rentamon_ir
از دغدغههای خانهمدیر بودن
بخش اول
روزای اول شروع کار وقتی داشتیم نظر یک خانهمدیر حرفهای که چند سالی هست توی این کاره رو میپرسیدیم، بهمون گفت: «من خونه رو فقط توی سایت دیوار آگهی میکنم».
وقتی علت رو از ایشون جویا شدیم، بیان کرد آدمهای زیادی توی اپلیکیشنهای رزرو اقامتگاه (مثل جاباما و جاجیگا) نظرات غیرمنصفانه قرار میدن. نظرات غیرواقعی و منفی اونها هم باعث میشه امتیاز خونه کم بشه و کمتر رزرو بشه. گفت به همین دلیل اصلا حوصلهی اجارهی روزانه دادن خونهها رو با این اپها نداره.
اما این دیدگاه برای ما عجیب بود. سعی کردیم توضیح بدیم باید مشتری/مسافر رو راضی نگه داشت و اگر رفتار خوبی داشته باشیم و نیازهای اونها رو به درستی پاسخ بدیم، اتفاقا نظرهای مثبت زیادی میگیریم و بازدهی خونه بالاتر هم میره.
ایشون اما به هیچ عنوان راضی نشد و گفت شما هر کاری انجام بدی، عدهای پیدا میشن که نظرات غیرواقعی یا غیرمنصفانه بگذارن.
از این حرف ایشون خیلی ساده گذشتیم و حس کردیم باید کمکشون کنیم خدمت بهتری ارائه بدن و نگرششون عوض بشه.
این مدت، با توجه به یک سری نگرانیهایی که داشتیم، روی مهمانهایی که از طریق اپلیکیشنها منزل رو رزرو میکردن وسواس بیشتری به خرج میدادیم تا کاملا راضی و خوشحال برن. 🥰
فاجعه اون جایی رخ داد که اولین کامنت بیرحمانه رو گرفتیم...
کانال رنتامون 👈🏼 @Rentamon_ir
از دغدغههای خانهمدیر بودن
بخش دوم
همه چیز تا چند ساعت قبل از رفتن مهمان خوب بود. طبق صحبتی هم که با مهمان داشتیم خوشحال و راضی بود.
نزدیک ساعت ۱۱ صبح صاحبخانه تماس گرفت و با دلشوره گفت: « مهمان نمیره، میگه میخوام یک شب دیگه بمونم. مهمان بعدی که رزرو کرده بود و قراره سه ساعت دیگه برسه رو چیکار کنیم؟!»
به صاحبخانه گفتم نگران نباشه، ما قضیه رو حل میکنیم. با مهمان که تماس گرفتم، گفت: «از اونجایی که همه چیز خیلی خوبه تصمیم گرفتم یک شب دیگه هم بمونم».
توضیح دادم فقط یک شب رزرو کردن و مهمان بعدی قراره بیاد. گفتم متاسفانه نمیتونیم اینجا در خدمتشون باشیم اما میتونیم خونههای دیگهای رو بهشون معرفی کنیم.
مهمان جا خورد و پرسید: «چرا قبل از این که قولش رو به فرد دیگهای بدید از من نپرسیدید آیا میخوام یک شب دیگه تمدید کنم یا خیر؟»
یه کم زمان برد تا ساز و کار برنامهی جاباما و این که چطور پیش از حضورشون شبهای بعدی رزرو شده رو توضیح دادم. به خیال خودم مهمان هم توجیه شد.
خونههای دیگهای که بهشون معرفی کردم رو نپسندیدن و حدودا با یک ساعت تاخیر و بدون درگیری یا ناراحتی منزل رو ترک کردن.
روز بعد وقتی برنامه رو باز کردم برق از کلهام پرید.
همون خانمی که بخاطر رضایتش از خونه تصمیم گرفته بود یک شب بیشتر قم بمونه و اقامتش رو تمدید کنه، به خونهی ما امتیاز ۱ داده بود و یک نظر منفی با دلایل غیرواقعی نوشته بود. 🤯
پشتیبانی جاباما هم گفت: «شما در جواب ایشون بگید که حرفشون واقعیت نداره.»
توضیح دادم: «وقتی کسی امتیاز ۱ رو ببینه دیگه صفحهی خونه رو باز نمیکنه که نظرات رو ببینه و طبق پاسخ ما واقعیت رو قضاوت کنه.» اما صحبت با پشتیبانی فایدهای نداشت...
کانال رنتامون 👈🏼 @Rentamon_ir
از تیر تا مرداد که کلیددارها کار اجاره دادن ۶ تا خونه رو به طور جدی به عهده گرفتن، نتایج خیلی خوبی به دست اومد. با وجود اینکه در دههی محرم سفرها کاهش پیدا کرد، بازهم عملکردشون قابل قبول بود.
کلیددارها موفق شدن برای هر خونه به طور میانگین در تیرماه ۱۸.۵ میلیون و در مردادماه ۲۴.۵ میلیون تومن درآمد ایجاد کنن. میانگین درآمد هر کلیددار از هر خونه هم در تیر ۴.۶ میلیون و در مرداد ۶ میلیون تومن شد.
کانال رنتامون 👈🏼 @Rentamon_ir
برات مهمه آخر روز ببینی تلاش تو، لبخند رو روی لب کلی آدم آورده و حالشون رو خوب کرده؟ 😃
ما توی رنتامون مدتهاست داریم از خوشحالی آدمها انرژی میگیریم و هر صبح با امید موفقیت اونها بیدار میشیم.
حالا برای این که بتونیم سریعتر گره از کار آدمهای بیشتری باز کنیم، نیاز داریم یه نفر توی بخش فنی همراهیمون کنه.
تویی که دوست داری کارت معنادار باشه و نتیجهش رو خیلی زود توی زندگی آدمها ببینی، بیا در مورد قدم برداشتن تو این مسیر با هم گپ بزنیم.
به من پیام بده @mostafa_faghih
کانال رنتامون 👈🏻 @rentamon_ir
rentamon.com
کانال رنتامون
برات مهمه آخر روز ببینی تلاش تو، لبخند رو روی لب کلی آدم آورده و حالشون رو خوب کرده؟ 😃 ما توی رنتام
ما توی رنتامون به دنبال همکار توسعهدهندهی نرمافزاری هستیم که دانش متوسط تو حوزهی back-end داشته باشه و توی ماموریتی که داریم همراهیمون کنه.
چه مهارتهایی نیاز داریم؟
- آشنایی با WordPress
- آشنایی با ابزارها و متدهای no code و low code
- آشنایی با روشها و تکنیکهای integration بین ابزارهای مختلف
- آشنایی با HTML و CSS
- آشنایی با JavaScript
- آشنایی با تکنیکهای crawl و ابزارهای آمادهی scrapping
- تسلط حداقل متوسط به زبان انگلیسی و توانایی - یادگیری از محتواهای متنوع انگلیسی
- تجربهی کار با دیتابیس MongoDB
- آشنایی با مفاهیم معماری نرمافزار
- آشنایی با Git
- آشنایی با زبانهای برنامهنویسی دیگه مثل Python امتیاز محسوب میشه
اینجا چی به دست میاری؟
- منتور و شبکهای از متخصصان فنی
- منتور توسعه فردی
- یادگیری توسعه پروداکت (Product management and product design)
- فرصت آشنایی با کارآفرینان توانمند
- تفکر دیزاین (Design Mindset)
- سهام
میدونی هر خونهای رو میشه به مسافرها روزانه اجاره داد و درآمدزایی کرد؟ 🤩
روی لینک زیر بزن، تا درجا ببینی خونهات ماهانه چقدر میتونه درآمد داشته باشه 💰
فعلا برای قمیها 👇
rentamon.com/rentometer
توی #قم تقریبا کارها رو روال افتاده و داریم جلو میریم. اما چالش جور شدن مرغ و تخممرغ داریم 😅 خصوصا در شهرهای دیگه.
مثلا الان توی #یزد یه کلیددار با انگیزه و پر انرژی داریم، اما هنوز اونجا کسی ما رو نمیشناسه و خونهای برای مدیریت معرفی نشده. یا یه خونه تمیز و با وسایل کامل در #مشهد هست، اما اونجا کلیدداری نیست که بهش بسپاریم.
اگه بتونید برای این دوتا به ما کمک کنید، لطف بزرگیه:
• یه کلیددار مطمئن در شهر مشهد (اطلاعات بیشتر)
• یک یزدی عزیز که ممکنه بخواد خونهاش رو برای اجاره روزانه بذاره (اطلاعات بیشتر)
🌹با فرستادن این پیام برای دوست، آشنا و فامیل به بیشتر دیده شدن این فراخوان کمک بزرگی میکنید.
کانال رنتامون 👈🏻 @rentamon_ir
تمرکز بر بیت، بجای اتم (بخش اول)
سال گذشته روی وصل کردن صاحبخونه و کلیددار متمرکز بودیم و تقریبا ته این بازار رو درآوردیم. تا جایی که خودمون مدیریت ۲ تا خونه رو به عهده گرفتیم و اجاره دادیم، که کامل سختیها و مشکلات این حوزه رو لمس کنیم. تا الان گردش مالی این کار به نزدیک یک میلیارد تومن رسیده.💰
اما مشکل ما کُندی سرعت گسترش (scale up) بیزنسمدل رنتامون بود. وصل کردن کلیددار به صاحبخونه (matching) و کارهای عملیاتی بعدش (اتم/atom)، سرعتمون رو میگرفت و پیچیدگیهای حقوقی، قراردادی و مالی زیادی داشت که هنوز آمادهاش نبودیم. 🥵
بعد از جلسهی دورهمی با کلیددارها، به خاطر دلایلی که گفتم تصمیم سخت و دردناکی گرفتیم که در ادامه فقط بخش دیجیتال کار رو توسعه بدیم. 👨🏻💻 (بیت/bit).
در نتیجه سراغ یکی از مهمترین چالشهایی که طی این مدت بهش برخوردیم رفتیم، تا براش راهکاری بسازیم و اون رو به دیگران هم ارائه بدیم.
تولد چنل منیجر
تقریبا از ابتدای پاییز پارسال بود که روی ساخت «پنل مدیریت یکپارچه اقامتگاه» (channel manager) متمرکز شدیم. این ابزار کمک میکنه صاحبخونهها همیشه در آمادهترین حالت برای پذیرش مهمونها باشن. 📅
چطور؟ این پنل به پلتفرمهای اجاره روزانهی جاباما، جاجیگا، اتاقک، شب و... متصل شده، و باعث میشه چالشهایی مثل به روز نبودن نرخ، مغایرت وضعیت تقویم در سایتها، کنسلی و... به حداقل برسه. [اطلاعات بیشتر]
کانال رنتامون 👈🏻 @rentamon_ir
تمرکز بر بیت، بجای اتم (بخش دوم)
چنل منیجر در دو ماه اول فقط ۱ کاربر داشت. 😬 البته خودخواسته، چون تصمیم گرفتیم تا وقتی همین یک نفر عمیقا خوشحال نشده (خلق wow moment) محصول رو به آدمهای بیشتری عرضه نکنیم. [دلیل این تصمیم]
بعد از اینکه امکانات پایه چنلمنیجر آماده و باگهای جدیش برطرف شد، گوگلمپ رو باز کردیم و شروع کردیم به تماس با صاحبین ویلاها و اقامتگاههای بومگردی.
اونایی که از طریق دلالها مسافر میگرفتن رغبتی نداشتن، اما اکثر کسایی که در پلتفرمهای اجاره فعال بودن، از محصول استقبال میکردن و درخواست محصول رو داشتند. یه ماه بعد از شروع تماسها، به بیش از ۱۴۰ کاربر و ۲۵۰ واحد/ویلا در نقاط مختلف ایران رسیدیم. 🤯
با هزینهی کمی، درخواستها به حدود ۵۰ کاربر در هفته رسید. ⚡️
راستی، مشتاق شنیدن نظراتت هستیم 🤗
آیدی ایتا رنتامون: @rentamon_support
کانال رنتامون 👈🏻 @rentamon_ir
هدایت شده از شرکت رنتامون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظاهرا هنوز بعضی از شما دقیق نمیدونید رنتامون چیه! 🤨
امیدواریم تماشا این ویدئوی کوتاه به شناخت بهتر رنتامون کمک کنه.
راستی در مورد ارزشی که رنتامون به عنوان یک چنلمنیجر برای میزبانها خلق میکنه، خوبه [اینجا] رو هم ببینید.
کانال رنتامون 👈🏻 @rentamon_ir