🔷 ۲۹ خرداد سالروز شهادت یا رحلت روشنفکر مظلوم اسلام، دکتر علی شریعتی گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «روشنفکران این مرز و بوم، اگر صداقت داشته باشند و شجاعتی که با آن به غرب و شرق و عُجب و کبر ملازم با روشنفکری پشت کنند، آنگاه همچون مرحوم جلال آل احمد و شهید دکتر شریعتی و بسیاری از اقرانشان که هنوز در قید حیات هستند، خواهند توانست هویت تاریخی خویش را بازیابند و از عهده انجام وظیفه ای که درخور آنهاست برآیند.»
🔸منبع: کتاب «حلزونهای خانه به دوش»، مقاله «روشنفکران و معاصر بودن»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماد روشنفکر دینی در تاریخ معاصر ایران
⚫ ۲۹ خرداد سالروز درگذشت معلم و نویسنده و متفکر شیعه، دکتر علی شریعتی
#فرزند_ایران
تلگرام | اینستاگرام | روبیکا | ایتا | بله | سروش | توییتر | آپارات | یوتیوب
🇮🇷 @farzandeIRAN_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناگفتههایی از زندگی دکتر علی شریعتی، او کفش هم نداشت!
#فرزند_ایران
تلگرام | اینستاگرام | روبیکا | ایتا | بله | سروش | توییتر | آپارات | یوتیوب
🇮🇷 @farzandeIRAN_ir
روایت یک نیروی امنیتی از قیام مسلحانهی سازمان مزاحمین ضدخلق، در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰
✅اکبر طاهری یکی از نیروهای امنیتی دههی ۶۰، دربارهی اتفاقات آن روزها میگوید:
«سازمان، با یک اعلام عمومی و البته مخفیانه، کلیه نیروهای خود را از تهران و شهرهای نزدیک مثل کرج، استان مازندران، شهرری و نقاط دیگر بسیج کرده و تظاهرات بزرگی در تهران به راه افتاد.
محل اصلی تظاهرات، میدان فلسطین از ابتدا تا انتهای خیابان طالقانی بود.
در تمامی این مسیر و کوچههای فرعی، نیروهای حفاظتی سازمان وجود داشت و زمانی که نیروهای حزباللهی، سپاه یا کمیته میخواستند به این تظاهرات حمله کنند، آنها بودند که درگیر میشدند و بیشتر اینها مسلح بودند.
این درگیریها سبب شد که در نقاط مختلف تهران، چیزی حدود ۵۰ نفر کشته و ۲۰۰ نفر مجروح و بیش از ۱۰۰۰ نفر دستگیر شوند.
دستگیریهای عمدهای در تهران و شهرستانها انجام شد و شدت عمل نیروهای اطلاعاتی، مردمی، کمیته و مراکز مختلف سبب شد که عرصه بر سازمان تنگ شود، و تقریباً ضرباتی که در پایان سال یعنی ۱۹ بهمن ۶۰، و همین طور اردیبهشت ۶۱ به سازمان وارد شد، بخشی از مرکزیت سازمان از بین رفت.»
✍پینوشت: پس از ۲۸ ماه مماشات و میدان دادن و رأفت نظاماسلامی با این سازمان جهنمی، و خرابکاری و مظلومنمایی آنها در این مدت، و حتی با اوج رأفت حضرت امامخمینی خطاب به این مزدوران که اگر اسلحههایتان را تحویل دهید، من خودم به دیدار شما میآیم و لازم نیست حتی شما بیائید، اما نهایتاً آنها در این روز، در حین بررسی عدم کفایت سیاسی بنیصدر در مجلس، وارد فاز نظامی شده و در مقابلهی با نظام نوپای اسلامی و مردم قرار گرفتند و با هر وسیلهای، حتی تیغموکتبری و اسید به جان مردم افتادند و قریب به ۲۵ نفر را در ۳۰ خرداد به شهادت رساندند، و تا سالهای بعد، از مجموع بیش از ۱۷۰۰۰ شهید ترور، به تنهایی ۱۲۰۰۰ ترور علیه مسئولان و مردم عادی انجام دادند.
و پس از عزیمت سران سازمان به فرانسه، در ۱۷ خرداد ۱۳۶۵، با پرواز مسعود رجوی به عراق، و پس از سالها همکاری پنهان و آشکار این سازمان با رژیم عراق و حزب بعث(حتی پیش از انقلاب)، رسماً در جبههی نظام مقابل انقلاباسلامی قرار گرفتند و خائنانه علیه کشورمان وارد جنگ و جاسوسی نظامی و امنیتی شدند...
✍روایتگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌃📽تصاویر و فیلمی کوتاه از صحنههای درگیری اعضاء و هواداران سازمان پلید مجاهدین ضدخلق با مردم و نیروهای نظامی در شهر تهران، در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰.
در این روز، سازمان مزاحمین، پس از ۲۸ ماه خرابکاری و مظلومنمایی و توطئهچینی، وارد فاز نظامی شد، و اعضاء و هوادارنش در همین روز، یعنی ۳۰ خرداد ۱۳۶۰، با هر وسیلهای حتی تیغموکتبری و اسید به جان مردم افتادند، و عدهای را به شهادت رساندند و تا سالهای بعد، از مجموع ۱۷۰۰۰ شهید ترور، به تنهایی، ۱۲۰۰۰ ترور، علیه مردم عادی و مسئولان نظام انجام دادند.
eitaa.com/revaayatgar
اطلاعیهی سیاسی_نظامی شمارهی ۲۵، منتشر شده در نشریهی سازمان مجاهدین ضدخلق.
اطلاعیهای که سالها بعد، با انتشار مجدد آن، همانگونه که ملاحظه میکنید، ادعا دارند که از آن قیام مسلحانه، برداشت نمیشود،
اما ...
eitaa.com/revaayatgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز سالروز ساقط کردن پهپاد جاسوسی “گلوبال هاوک“ آمریکا توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میباشد.
این پهپاد آمریکایی در ۳۰ خرداد ماه ۱۳۹۸، پس از آن که وارد فضای سرزمینی کشورمان شد، توسط سامانه پدافندی ایرانی سوم خرداد نیروی هوافضای سپاه مورد هدف قرار گرفت و سرنگون گردید.
@banooyetamadonsaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان و مواضعِ تندیس بصیرت و اخلاص، شهید مظلوم «دکتر سیدحسن آیت» در نطق انتخاباتیاش، در سیمای جمهوری اسلامی ایران، در اولین دورهی انتخابات ریاستجمهوری_سال ۱۳۵۸.
🕊❤️ شادی روح پاکش، حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar
【روایتگر】
🎥سخنان و مواضعِ تندیس بصیرت و اخلاص، شهید مظلوم «دکتر سیدحسن آیت» در نطق انتخاباتیاش، در سیمای جمهو
👈مملکتی که بزرگانش را نشناسد، قطعاً به سمت نااهلان کشیده خواهد شد.
نظرات حضرت امام خمینی در کتاب ولایت فقیهش را کاملاً قبول داشت، حالا باید آن چندصد صفحه را هنرمندانه به چند خط در قانون اساسی تبدیل می کرد؛
با فقاهت که آشنایی داشت، سیاستمدار هم که بود، حقوق هم می دانست تا بتواند در چند خط آن را خلاصه کند، لذا شد بانی اصلی گنجاندن اصل ولایت فقیه در قانون اساسی...
#شهیدمظلوم_دکترسیدحسن_آیت
این مرد بزرگ سالگرد شهادتش نه در تقویم جایی دارد و نه حتی یک خط در کتب مدارس و دانشگاهها، چرا که ولایت مداری هزینه سنگینی دارد، باید نامی از او نباشد...
بسیار بصیر بود، حافظه فوق العاده قوی داشت، سیاسیون ریز و درشت کشور را به خوبی می شناخت، صریح اللهجه بود و در مقابل کسانی که برای انقلاب اسلامی هزینه تراشی می کردند مردانه می ایستاد و با سند و منطق قدرتمندش رسوایشان می کرد، طبیعی بود که با این اوصاف دشمنانی داشته باشد از بنی صدر و هوادارانش بگیر تا انقلابیون سازشکار و متظاهر و جریان به اصطلاح ملی-مذهبی ها و هواداران مصدق...
عضوی از سازمان پلید مجاهدین ضد خلق با پوشش دانشجو از او مصاحبه ای گرفت که در آن شهید دکتر آیت با صراحت به بنی صدر تاخت، که با برش و تنظیم حرفه ای آن نوار که مخفیانه ضبط شده بود و بریدن مطالب حساس از آن مصاحبه، او تبدیل شد به توطئه گر علیه انقلاب اسلامی و تا مدتها خودی ها هم جرأت نزدیک شدن به وی را نداشتند بس که فضا علیه او سنگین شده بود،
با ترفندی توسط دوستان شهید آیت، نوار از بنی صدر گرفته شد و مشخص شد که حق با آیت است و می تواند از بنی صدر هم شکایت کند، اما او رضایت حضرت امام و حفظ آرامش و وحدت را با آن همه هجمه علیه خودش خواستار شد و بزرگوارانه از حق خود گذشت.
اعتبار نامه او هم توسط نفوذی ها و ملی-مذهبی ها در مجلس اول شورای اسلامی که عضو آن بود مورد بررسی قرار گرفت تا رد شود اما با دفاع از عملکرد خود مجدداً رأی اعتماد گرفت.
او که عضو حزب جمهوری اسلامی بود، افرادی چون میرحسین موسوی که سالها بعد فتنه گری علیه نظام اسلامی شد هم در آن حزب بود، چند سال قبل که شهید آیت می خواست نامزد ریاست جمهوری شود با عدم اجماع حزب جمهوری اسلامی در مورد او، در نهایت بی سلیقگی به اجماع در مورد بنی صدر رسیدند و کار به آنجا کشید که بنی صدر خائن کشور را به لبه پرتگاه برد و تذکرات امثال آیت در جاسوس بودن او مورد توجه قرار نگرفت که در نهایت مدتها توطئه گر لقبش دادند، حالا هم که می گفت این میرحسین موسوی مصدقی و ضد آیت الله کاشانی است باز هم جمعی در همان حزب خودش گوششان بدهکار نبود.
قرار بود موسوی به عنوان وزیر امور خارجه معرفی شود، شهید آیت که استاد جمع آوری اسناد بود، پرونده ای علیه موسوی جمع کرد و در حالی که ۳روز مریض بود و تب داشت، جهت جلوگیری از عدم رأی اعتماد مجلس به وزیر خارجه شدن موسوی، با خواهش همسرش جهت استراحت در منزل مخالفت کرد و گفت امروز به مجلس می روم تا تکلیف آینده نظام مشخص شود.
طراح عدم کفایت بنی صدر در مجلس و گنجاننده آن در قانون اساسی ماشین ضدگلوله و محافظ نداشت، راننده همان پیکان سواری هم به طرز مشکوکی چند روز می شد عوض شده بود و آن لحظه نبود...
وقتش بود، مردی که زیاد می دانست و دردسر جریان نفوذ و فراماسونرها و سازشکاران بود، بعد از ترور شخصیت، حالا برای همیشه باید ساکت می شد تا جریان نفوذ در نظام به حیات ننگین خود ادامه دهد.
۶۰ گلوله روی پیکان سواری و بدن بیمارش خالی کردند، چرا ۶۰ گلوله؟! چون که حتی یک درصد هم احتمال زنده ماندن برای این عنصر مزاحم مهره های استکبار وجود نداشته باشد.
جریان ترور را به مجاهدین خلق نسبت دادند، این گروهک هم که دنبال اسم و رسم برای خودش بود، در مورد ترور سکوت کرد، اما انگار این گروهک پلید شده بود دستمایه عده ای برای پوشانیدن حقایقی که نباید فاش می شد و سرنخ هایی که نباید لو می رفت.
شاید هم ترور سفارشی بوده به گروهکی که از ۱۷ هزار و اندی ترور انجام شده در کشور، به تنهایی ۱۲ هزار ترور را تا سالهای بعد از آن انجام دادند.
اسناد و مدارک جمع شده توسط شهید آیت هم به طرز مشکوکی بعد از ترور وی ناپدید شد تا مشخص نشود قرار بود چه چیزهایی در مورد میرحسین موسوی بگوید تا وزیر خارجه نشود! و اصولاً چه کسانی از این ترور سود بردند و موسوی برای جریان نفوذ چه مهره مهم و حیاتی بود؟!
و چرا پرونده این ترورها از جمله شهیدان رجایی و باهنر و شهید مظلوم آیتالله دکتر بهشتی و یارانش، به فرجام روشنی نرسیده است؟! و چه کسانی به عنوان عاملان این جنایات در رده های حتی بالای کشوری به سمتهایی حساس رسیدند؟!
گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند
جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد
ولادت: ۱۳۱۷/۴/۳ نجف آباد
شهادت: ۱۳۶۰/۵/۱۴ تهران
✍:س.م.م.اه
🌹شادی روح شهدا، بالاخص شهیدمظلوم دکترسیدحسن آیت بخوانیم حمد و سوره و صلوات!
❤️۳۱ خرداد ۱۴۰۳، چهلوسومین سالگرد شهادت عارف شهید، دکتر مصطفی چمران گرامی باد.
🕊 شادی روح پاکش حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar