❤️۲۵ آبان ۱۴۰۲، صد و نهمین سالگرد درگذشت سردار ملی، ستارخان، گرامی و جاوید باد.
🕊نثار روح پاکش، حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar
❤️۲۵ آبان ۱۴۰۲، بیست و پنجمین سالگرد درگذشت علامه محمدتقی جعفری، گرامی و جاوید باد.
🕊 شادی روح پاکش، حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar
👆علامه جعفری در کنار شاگرد ژاپنی اش #ناکایاما
#علامهمحمدتقیجعفری ، به سال۱۳۰۲ در تبریز چشم به جهان گشود. وی خواندن و نوشتن را پیش از آغاز دبستان، از مادر فرا گرفت و پس از پایان دروس ابتدایی، وارد حوزه علمیه طالبیّه تبریز شد، سپس در طلب دانش، راهی تهران و قم شد.
او در تهران و قم از محضر فقها و حکمایی چون: میرزا مهدی آشتیانی، شیخ محمدرضا تنکابنی و میرزا محمدتقی زرگر تبریزی بهرههایی شایان برد. به دنبال آن، به سبب بیماری و رحلت مادر، به تبریز برگشت و در درس آیتالله شهیدی حضور یافت. اندکی بعد با اصرار استاد راه نجف را در پیش گرفت. حضور ۱۱ساله محمدتقی جعفری در دانشگاه دینیِ نجف و حضور در حلقه درسی علمایی همچون سیدابوالقاسم خویی و آیتاللّه حکیم و همچنین هماندیشی با محمدرضا مظفر فیلسوف، فقیه و منطقیِ نواندیش در نجف و احمد امین ریاضیدان عراقی؛ تأثیر شگرفی در شکلگیریِ شخصیت علمی و عملیِ جعفری داشت، به گونهای که در سن ۲۳سالگی (سال۱۳۶۶ ق) موفق به اخذ درجه اجتهاد از شیخ محمدکاظم شیرازی شد.
ایشان پس از اتمام تحصیلات، در خلال سالهای دهه۳۰ به ایران بازگشت و به بررسی جریانات فکریِ روز پرداخت. در مدت زمانی نه چندان زیاد، توانست تالیفاتی پرشمار و عمدتاً بدیع از خود به یادگار نهد، که از مشهورترین آنها میتوان به مجموعه ۱۵جلدیِ «تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی» و «ترجمه و تفسیر نهج البلاغه» در ۲۷مجلد اشاره کرد.
علامه محمدتقی جعفری پس از عمری تلاش و تکاپو، در ۲۵آبان سال۱۳۷۷ به رحمت ایزدی پیوست و در شهر مشهد در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام، در دارالزهد به خاک سپرده شد.
eitaa.com/revaayatgar
⁉️ارزش انسان به چیست!؟
خاطرهای از #مرحومعلامهمحمدتقیجعفری
✅علامهمحمدتقیجعفری ميگفتند:
برخي از جامعهشناسان برتر دنيا در دانمارک جمع شده بودند تا پيرامون موضوع مهمي به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضوع اين بود: «ارزش واقعي انسان به چيست!؟».
برای سنجش ارزش بسياري از موجودات، معيار خاصي داريم. مثلاً معيار ارزش طلا به وزن و عيار آن است، معيار ارزش بنزين به مقدار و کيفيت آن است، معيار ارزش پول پشتوانه آن است،
اما معيار ارزش انسانها در چيست!؟
هر کدام از جامعهشناسان، سخناني گفته و معيارهاي خاصي ارايه دادند.
هنگامي که نوبت به بنده رسيد، گفتم: اگر ميخواهيد بدانيد يک انسان چقدر ارزش دارد، ببينيد به چه چيزي علاقه دارد و به چه چيزي عشق میورزد.
کسي که عشقش يک آپارتمان دو طبقه است، در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسي که عشقش ماشينش است، ارزشش به همان ميزان است. اما کسي که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست.
علامه فرمودند: من اين مطلب را گفتم و پايين آمدم. وقتي جامعه شناسان سخنان من را شنيدند، براي چند دقيقه روی پای خود ايستادند و کف زدند.
هنگامي که تشويق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم:عزيزان، اين کلام از من نبود، بلکه از شخصي به نام علیعليهالسلام است.
آن حضرت در نهجالبلاغه ميفرمايند:
«قِيمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ»
«ارزش هر انساني به اندازه چيزی است که دوست میدارد».
وقتي اين کلام را گفتم، دوباره به نشانه احترام به وجود مقدس اميرالمؤمنينعليعليهالسلام از جا بلند شدند.
🌹شادی روح علامه، حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم
eitaa.com/revaayatgar
❤️آخرین عکس یادگاری شهیدان زینال زاده و رضازاده در مراسم تشییع شهید حسن براتی
۲۵ آبان ۱۴۰۱(یک روز قبل از شهادت)
💔گفته بودند عکس حجلهای برای شهادتمان بگیرید.
#سالگردشهادت
eitaa.com/revaayatgar
🔷 ۲۶ آبان سالروز آزادسازی سوسنگرد قهرمان گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «حس می كنی كه تمام ویرانههای شهر سوسنگرد دارد نطفه یک واقعه بزرگ را در خود می پرورد، و انتظاری كه آن را حس می كنی، اما نمی توانی بگویی و می اندیشی كه خدایا، كاش می شد بدانیم كه فردا كدام یک از بچهها شهید می شوند؟
♦️در دنیا جز نامی و چند عكسی و یک مشت یادگار، ظاهراً چیزی از شهید باقی نمی ماند اما با چشم سِر، در منظر حقیقت، این خون شهید است كه در شریانهای حیات تاریخی انسان جریان دارد و هیچ فیضی نیست مگر آنكه با وساطت شهید نزول می یابد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
••و نقطه شـــروعِ عُــــروجْ ••🕊
و اما امشب ...💔
دقيقا يكسال قبل در چنين شبی کم کم پر باز كردي براي پرواز ...✨
٢٦ آبان ماه حوالي ساعت ٢٢:١٥ بود كه در حالِ برگشت از آرام سازي و ماموريت استقرار بودي.به سمت مقر گردان امام علي (ع) ؛ در اتوبان حكيم شرق بود كه در مسير حركت كاروان موتوري بسيج گازوئيل و روغن ريخته بودند. كه باعث به هم خوردن تعادل و زمين خوردن بسيجيان شد...
شما كه خودت راننده موتور سيكلت بودي و برادر بزرگترت ترك موتور پشت شما نشسته بودند؛ زمین مي خوريد...
چند متري روي زمين كشيده ميشويد و برادرت محمد ،دچار آسيب سمت راست بدن و پارگي تاندوم دست راست ميشود ...
و اما خودت ؛بعد از آنكه زمين ميخوري؛ خودرويي از باند دو اتوبان به سمت شما مي آيد و از قسمت راست بدنت رد ميشود! و بعد هم متواري...
اما شما هنوز به هوش بودي ؛
و اما هنوز به هوش بودي...🥺
كم كم هوشياريت كم ميشود و به كما ميروي💔 و اين داستانِ آغازِ عروجِ تو بود حســـن آقاي شهيد...
+ مرد میدان دهه هشتادی . . .
#بيست_و_ششم_آبان | #شهيد
#شهيد_حسن_مختارزاده
ڪانال "شهیدحسنمختارزاده"
•🌱•
[ https://eitaa.com/joinchat/475726088C2e997a476a ]
🔴٢٧آبان ماه سالروز شهادت فرمانده لشکر علی بن ابیطالب(ع)، سرلشکر مهدی زین الدین و برادرش مجید گرامی باد
🔹شهید زینالدین از آن دسته فرماندهانی بود که شخصاً برای شناسایی وارد منطقه دشمن میشد. حتی در زمانی که شرایط مساعد شد، به زیارت نجف و کربلا رفته بود و در راه برگشت وارد قرارگاه عراقیها شده و در آنجا چای نوشیده بود!
🔹شهید مهدی زینالدین با رتبه چهار کنکور تجربی و پذیرش در دانشگاه فرانسه، درس و آینده و ثروت را رها کرد و برای اسلام و وطنش جنگید و در چنین روزی همراه با برادرش مجید به شهادت رسید.
🔴 واکنش استاد تراشیون به اقدام غلط و خفتبار دولت وفاق نسبت به #مذاکره با قاتل سردار دلها شهید سلیمانی
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
🌹کارگران حضرت زهرا (س)در شاهرود!
🔹تابستان ۱۳۶۳_شاهرود هنگام آموزش سربازان در صحرا، با مادری به همراه دو دخترش برخورد کردیم در حال درو کردن گندم بودند. فرماندهی گروهان، ستوان آسیایی گفت:
مسلم بیا سربازان دو گروهان را جمع کنیم و برویم گندمهای آن پیرزن را درو کنیم.گفتم: چه بهتر از این!پس از سلام گفتم: مادر شما به همراه دخترانتان از مزرعه بیرون بروید تا گندمهایتان را درو کنیم؛ فقط محدوده زمین خودتان را به ما نشان دهید و دیگر کاری نداشته باشید.
پیرزن پس از تشکر گفت: پس من میروم برای کارگران حضرت فاطمه مقداری هندوانه بیاورم!از ۹ صبح تا ظهر، با پانصد سرباز تمام گندمها را درو کردیم؛ بعد از اتمام کار، سربازان مشغول خوردن هندوانه شدند؛ من هم از این فرصت استفاده کردم و گفتم: مادر چرا صبح گفتید میروم تا برای کارگران حضرت فاطمه هندوانه بیاورم؟گفت:دیشب حضرت فاطمه به خوابم آمد و گفت: چرا کارگر نمیگیری تا گندمهایت را درو کند؟این کارها، دیگر از تو گذشته!عرض کردم:خانم شما که میدانی تنها پسر و مرد خانواده ما به شهادت رسیده و درآمدمان کفاف هزینه کارگر را نمیدهد؛ مجبوریم کار کنیم.
بانو فرمودند: نگران نباش!فردا کارگران از راه خواهند رسید.... از خواب پریدم.
امروز هم که شما این پیشنهاد را دادید، فهمیدم این سربازان، همان کارگران حضرت زهرا میباشند.با شنیدن این حرفها، ناخودآگاه اشک از چشمانم جاری شد و گفتم: سلام بر تو ای حضرت زهرا؛ فدایت شوم که ما را به کارگری خود قابل دانستی.
✅کتاب نبرد میمک نوشته سرهنگ احمد حسین نیا
#جهادتبیین
براندازان اسم پسرک فریبخورده و قاتل جنایتکاری مثل مجیدرضا رهنورد را آنقدر با تصویرش نشر دادند و قهرمانسازی کردند که تا عکسش را ببینیم اسمش یادمان میآید؛ ولی چند نفر از ما با دیدن عکس این دسته گلهای پرپر اسم آنها را بهیاد میآورد؟ در سالگرد شهادتشان فاتحهای نثار کنیم ...
✍میثم ایرانی
🕊 @media_Twitter | توییتر مدیا