✨ زیارت نشانۀ محبت
💠 امام باقر علیه السلام: مَنْ أَرَادَ أَنْ يَعْلَمَ أَنَّهُ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ فَيَعْرِضُ حُبَّنَا عَلَى قَلْبِهِ فَإِنْ قَبِلَهُ فَهُوَ مُؤْمِنٌ وَ مَنْ كَانَ لَنَا مُحِبّاً فَلْيَرْغَبْ فِي زِيَارَةِ قَبْرِ الْحُسَيْنِ ع فَمَنْ كَانَ لِلْحُسَيْنِ ع زَوَّاراً عَرَفْنَاهُ بِالْحُبِّ لَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ وَ كَانَ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ مَنْ لَمْ يَكُنْ لِلْحُسَيْنِ زَوَّاراً كَانَ نَاقِصَ الْإِيمَانِ.
🍃 كسى كه مى خواهد بداند آيا اهل بهشت هست يا نه، پس حبّ و دوستى ما را بر دلش عرضه كند اگر دلش آن را پذيرفت پس او مؤمن است و كسى كه محبّ و دوستدار ما است بايد در زيارت امام حسين عليه السّلام راغب باشد، بنا بر اين شخصى كه زائر امام حسين عليه السّلام باشد ما او را محبّ خود مى دانيم و از اهل بهشت خواهد بود و كسى كه زوار حضرت ابا عبد اللَّه الحسين عليه السّلام نباشد ناقص الايمان است.
📖 کامل الزیارات؛ ص ۱۹۳
📚 ابن قولويه، جعفر بن محمد، كامل الزيارات - نجف اشرف، چاپ: اول، ۱۳۵۶ش.
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
وبسایت رِواق معرفت
🟡 پیدایی جریان مثبتاندیشی در ایران (۲) 📌 دومین عامل مؤثر در پیدایی و گسترش جریان مثبتاندیشی در ای
🟡 استناد جریان مثبتاندیشی به فال نیک (۱)
📌 با نگاه دقیق در بررسی فال نیک که در قرآن و روایات آمده است درمییابیم که اساسا تطابقی بین سخن مثبتاندیشان و آنچه اسلام پیرامون فال نیک فرموده است نیست.
📌 تعریف فال نیک در اسلام عبارت است از شنیدن سخن، خبر یا رؤیت موجودی مطلوب و ارتباط آن با کامیاب شدن و تفسیر نیک از آن داشتن. از این جهت فال نیک زدن همچون یک دلالت است؛ یعنی ابتدا به زبان اهل منطق یک دال باید وجود داشته باشد تا بتوان با وجود آن (دیدن یا شنیدن)، به «خوب بودن» تفسیر شود.
📌 برای نمونه پیامبرصلیاللهعلیهوآلهوسلم با دیدن خاکی که خسروپرویز برای ایشان از ایران ارسال کرده بود، آن را به فال نیک گرفتند؛ و یا با شنیدن نام سهیل بن عمرو کار را سهل دانستند.
📖 #واکاوی_جریان_مثبتاندیشی
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
وبسایت رِواق معرفت
🔴 سیاست بىبندوبارى زن 📌 مسألهى زن در كشور ما و سياستى كه استعمارگران در طول ساليان دراز به اين م
🔴 سياست مبارزه با حجاب
📌 آن كسانى كه حجاب را از ميان مردم ما برداشتند و با شدّت با آن مبارزه كردند، خوب میدانستند كه چه كار بايد بكنند.
📌 بعضى از سياستها در طول تاريخ بر روى شخصيّت شهوانى انسان آنچنان تكيه میكند و آن را عمده میسازند كه در تمام ابعاد زندگى او سايه مىافكند و علم و تقوا و عواطف انسانى و بلندپروازیهاى او را تحتالشّعاع قرار میدهد.
✨ حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله؛ ۱۳۶۳/۳/۱۰
📖 #مسئله_حجاب
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
✨ نردبان عشق
هان برو زينب كه خواهی شد اسير
هست جانت زين اسيری ناگزير
نردبان عشق باشد راه شام
زان به معراج آيی، ای احمد مقام
راه شام ای جان من منهاج توست
وان خرابۀ شام غم، معراج توست
چون خرابه گشت جايت شاد باش
تا كه گنج حق شود بر خلق فاش
📖 زبده الاسرار؛ ص ۶۵.
📚 محمدحسن اصفهانی (صفیعلی)
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
🔴 استکبار و انسداد راه
📌 تا هنگامى كه استكبار- كه به معناى بلندپروازى و خودبزرگبينى، و خودسترگستائى است- باقيست، راه وصول به حقائق مسدود است؛ چون اين عتوّ و سركشى جلوى تمام منطقهاى درست را میگيرد و تمام منطقهاى غلط را توجيه نموده و آن را براى وصول به منويّات اين نفوس سركش استخدام میكند، و بنابراين إلى الأبد صاحب نفس مستكبر را در زندان جهالت محبوس، و در قبرستان ديد غلط و رؤيت نارسا و نارواى خودپسندى مقبور و مدفون مىنمايد.
📖 معادشناسى؛ ج۳، ص۴ و ۵.
📚 حسينى طهرانى (علامه)، سيد محمدحسين؛ معاد شناسى؛ ج۳، چ۱۱، مشهد مقدس، نور ملكوت قرآن، ۱۴۲۳ ه.ق.
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
وبسایت رِواق معرفت
🔴 عرفان واره حلقه و بی تاثیری دین 📌طاهری در کتابهای انسان از منظری دیگر و اساسنامهی این سازمان
🔴 عرفان واره حلقه؛ روبنایی و غیر لازم بودن دین
📌 سازمان حلقه با طرح اندیشهی اعتقادات زیربنایی و روبنایی، اعلام میکند که تنها یک عامل اشتراکی به نام «شعور کیهانی» امری مهم و زیربنایی تلقی میشود و دین، اعتقادات و هر عقیدهی دیگر، امری روبنایی و غیر لازم است.
▫️اصل: اعتقادات افراد به دو بخش زيربنا و روبنا تقسيم میشود. زيربنا بخش اشتراک فكری همهی انسانها بوده، همانگونه كه در بخش نظری و عملی عرفان كيهانی (حلقه) به اثبات میرسد، شعور الهی و يا هوشمندی حاكم بر جهان هستی است، كه در اين شاخهی عرفانی مورد بهرهبرداری قرار میگيرد.
▫️ روبنای فكری نيز شامل دستورالعملهای اديان و مذاهب و تعاريف و راههای مختلف رسيدن انسان به تعالی است، كه آن نيز خود میتواند به دو بخش اشتراكی و اختصاصی تقسيم شود.
🔅وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
🍃 فاِلَيْكَ يا رَبِّ نَصَبْتُ وَجْهى وَ اِلَيْكَ يا رَبِّ مَدَدْتُ يَدى فَبِعِزَّتِكَ اسْتَجِبْ لى دُعائى وَ بَلِّغْنى مُناىَ وَ لا تَقْطَعْ مِنْ فَضْلِكَ رَجائى.
🍃 پس اى پروردگار من تنها روى به سوى تو داشتم و دستم را تنها به جانب تو دراز كردم پس تو را به عزّتت سوگند مىدهم كه دعايم را اجابت كنى و مرا به آرزويم برسانى، و اميدم را از فضلت نااميد نكنى.
#دعای_کمیل
🔅وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
وبسایت رِواق معرفت
❓پاسخ به شبهات اعتقادی 🎞 پرسش۶: خدایی که قانون جذب معرفی میکند چه تفاوتی با خدای ادیانِ توحیدی دار
22.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓پاسخ به شبهات اعتقادی
🎞 پرسش۷: آیا جریان مثبتاندیشی در ایران مروج اندیشههای مسیحیت تحریفشده است؟
✨ استاد امین شمشیری
⏳۳ دقیقه و ۴۶ ثانیه
📥 لینک دانلود و مطالعه کتاب واکاوی جریان مثبتاندیشی
🏷 #ویدئوکست
🏷 #واکاوی_جریان_مثبتاندیشی
🏷 #قانون_جذب
⚪️ وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🌐 وبگاه | آپارات | ایتا
🆔 @revaghemarefat_ir
✨ با من به انصاف رفتار نمى كنى!
🍃 قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلى الله عليه و آله: يَقُولُ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى يَا ابْنَ آدَمَ مَا تُنْصِفُنِي أَتَحَبَّبُ إِلَيْكَ بِالنِّعَمِ وَ تَتَمَقَّتُ إِلَيَّ بِالْمَعَاصِي خَيْرِي إِلَيْكَ مُنْزَلٌ وَ شَرُّكَ إِلَيَّ صَاعِدٌ.
🍃 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند تبارك و تعالى مى فرمايد : اى پسر آدم! با من به انصاف رفتار نمى كنى! من با نعمت ها به تو اظهار محبّت مى كنم و تو با گناهان با من دشمنى مى ورزى. خوبى من بر تو فرود مى آيد و بدى تو به سوى من فراز مى آيد.
📖 عیون أخبار الرضا علیهالسلام؛ ج ۲؛ ص ۲۸.
📚 ابن بابویه، محمد بن علی، عیون أخبار الرضا علیهالسلام - تهران، چاپ: اول، ۱۳۷۸ق.
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir