📌 #رئیسجمهور_مردم
نه برای این که رئیس بود
از نیروهای قوه قضائیه بود. پسرش تازه بهدنیا آمده بود، اسمش را گذاشته بود علی. آن زمان آقای رئیسی، رئیس قوه قضائیه بود. یک روز که حاج آقا را دیده بود، حاجآقا ازش پرسیده بود: احوال علیآقاتان چه طور است؟
با این حرف حاجآقا لبخند به لبش آمده بود،فکر نمیکرد اسم پسرش را به یاد داشته باشد.
نیروهای قوه قضائیه با جان و دل آقای رئیسی را دوست داشتند؛ آن قدر که با همهشان گرم میگرفت و مثل رفیق باهاشان برخورد میکرد. نه تنها خودشان که خانوادهشان هم برای حاج آقا مهم بودند.
همین باعث میشد وقتی آقای رئیسی کاری ازشان میخواست از روی علاقه انجام بدهند نه چون رئیس است و دستور داده.این شیوه مدیریتی ایشان بود.
سید محمد صاحبکار
به قلم: فاطمه نصراللهی
پنجشنبه | ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ | #تهران
🆔 @ravina_ir
🆔 @revayate_kefayat
📌 #رئیسجمهور_مردم
چشمهای سرخ
جلسه تمام شده بود. میخواستم چند نکته به حاج آقا بگویم. نزدیکشان رفتم. حالت چشمها و چهرهشان تغییر کرده بود.بازهم آن سردردهای شدید به سراغشان آمده بود.
گفتند: آقای صاحبکار دیگر خیلی سرم درد میکند، اجازه بدهید من بروم.
چند دقیقه ازشان فرصت گرفتم و باز باهمان حال سرپا ایستادند و گوش دادند.
میتوانستند بگویند امروز کسالت دارم جلسه را برگزار نکنند؛ اما با همان سردردهای شدید جلسات را اداره میکردند. شاید بعضیها خیال کنند آقای رئیسی هیچ مشکل جسمی نداشتند که میتوانستند این حجم از فعالیت روزانه را داشته باشند اما حقیقت این نبود. یاد حاج قاسم میافتادم که میگفتند نمک در چشمشان میریزند تا چشمشان بسوزد و پلک روی هم نگذارند.
سید محمد صاحبکار
به قلم: فاطمه نصراللهی
پنجشنبه | ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ | #تهران
🆔 @ravina_ir
🆔 @revayate_kefayat
📌 #رئیسجمهور_مردم
با چای روضه بود که دلها جلا گرفت
شب نوزدهم ماه رمضان، برای احیا رفته بودم امام زاده صالح.سال ۱۴۰۲ بود. دیدم سخنران آقای رئیس جمهور است. با وجود این که آن روز جلسات و فعالیتهای زیادی داشتند و روز بعد هم برنامه کاریشان فشرده بود، شب احیا منبر رفته بودند.
همیشه خودشان را طلبه میدانستند و در هیچ دورهای از مسئولیتهاشان منبر و بحث و تفسیر را ترک نکردند.قبل از این که به آستان بروند امام جماعت مسجد محله گیشا در تهران بودند. مدتی هم در مسجد محله ستارخان بعد از نماز منبر میرفتند.
در خانهشان هم همیشه مجلس وعظ و روضه برقرار بود. هر سال شب شهادت امام هادی مجلس داشتند. آقای قاسمیان میگفتند در مراسمات خانهشان بعد از منبر، درباره قرآن مباحثه میکردیم.
آخرین روضهای که در خانهشان برگزار کردند دوهفته قبل از شهادتشان بود، شب شهادت امام صادق.
سید محمد صاحبکار
به قلم: فاطمه نصراللهی
پنجشنبه | ۱۱خرداد ۱۴۰۳ | #تهران
🆔 @ravina_ir
🆔 @revayate_kefayat
دانى كه در غربت سخنها عاشقانه است
این قصه را با من بخوان، باقى فسانه است
وین قصه را پیوسته با تكریم خواندند
هم این حكایت را بر #ابراهیم خواندند
كآواى هجرت را بلىگوى سفر شو
حالى ز حرّان سوى كنعان رهسپر شو
✨✨✨
🍀برای امتداد راه انقلاب، راه شهید رئیسی در ایام مهم انتخابات، به کانال #روایت_کفایت بپیوندید:
https://eitaa.com/revayate_kefayat
♨️ روز شلوغ اصفهان
🔸هفتم مهرماه 1402 است. صدوپنجاه دانشمند بینالمللی از کشورهای اسلامی میهمان اصفهان هستند. اولین بار است که جایزۀ مصطفی (صلواتاللهعلیه) خارج از تهران برگزار میشود. معمولاً رویدادهای علمی وقتی از تهران خارج میشود، رئیسجمهورها در آن شرکت نمیکنند؛ اما آقای رئیسی برای افتتاحیۀ این رویداد به اصفهان سفر میکند. در دنیا، شهری زنده و پویا و بینالمللی است که بتواند از رویدادی بینالمللی میزبانی کند.
🔹فعالیتهای رئیسجمهور در کشور و دنیا رصد میشود. با حضور آقای رئیسی، تمام کشور و دنیا در جریان این رویداد علمی در اصفهان قرار میگیرند. اصفهان روز شلوغی را تجربه میکند؛ رئیسجمهور از آب اصفهان غافل نیست. برای بازدید از خط انتقال آب دریا میرود، پروژههای بزرگی در شرکت فولاد مبارکه و پالایشگاه نفت اصفهان را افتتاح میکند، مشکلات سالن اجلاس اصفهان را پیگیر میشود و در کنار همۀ اینها در رویداد جایزۀ مصطفی هم سخنرانی میکند.
🔸از نیاز بشر به علم نافع میگوید. علمی که بتواند با ایجاد نورانیت، ظلمت، تبعیض، بیعدالتی و فساد را از بین ببرد و به زندگی انسان هویت ببخشد. آقای رئیسی با دو پیشنهاد، اهالی دانش را برای ادامۀ رویداد ترغیب میکند: جایزۀ مصطفی در همۀ علوم ورود پیدا کند؛ نه فقط علوم پایه و اندیشمندان در نشستهای علمی برای رنجهای بشریت راهها نو بیندیشند.
✅ به کسی که با وجود دغدغههای معیشتی، آب، صنعت و علم، دغدغۀ نورانیت بشر و از بینبردن ظلمت را هم دارد، میتوان با اطمینان کشوری را سپرد.
✍️م.نقشزن
به روایت حامد یزدیان
#رئیسجمهور_شهید
#روایت_کفایت
#روایت_خدمت
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @revayate_kefayat
♨️ او درد حل مشکلات مردم داشت
🔹شرق اصفهان. همانجا که لَهلَه زمین برای آب زایندهرود بیشتر است. تا آن موقع نه هیچ رئیسجمهوری که حتی یک وزیر هم حاضر نشده بود پا به آنجا بگذارد و حرف مردم را از دهان مردم بشنود؛ اما آقای رئیسی بعد از انتخابات در اولین سفر استانیاش رفت به شرق اصفهان. حرف مردم را شنید و عزمش را جزم کرد برای حل مسئله.
🔸در راه برگشت وقتی هلیکوپتر از بالای زمینهای خشک مردم عبور میکرد، با دیدنشان بهپهنای صورت اشک ریخت که چرا نمیتوانیم در کوتاهمدت این مسئله را حل کنیم. مسئول بود و خودش را درگیر مشکل مردم میدانست. رئیسی عزیز قاضی بود و حقوقدان. اصلاً مصائب مردم را بیشتر از نگاه حقوقی بررسی میکرد.
🔹پاورپوینتی آماده شده بود. مسائل حقوقی و فقهی مرتبط با آب اصفهان برایش توضیح داده شد. شاهکلید مسئله، درک این حقیقت بود که مسئلۀ آب در اصفهان با جاهای دیگر کشور فرق دارد. اگر گفته میشود حقآبهای وجود دارد، یعنی مردم اصفهان، مالک حق هستند. این نگاه با نگاه انفالی که بعضی دولتمردان به آب اصفهان داشتند، تفاوتهای اساسی داشت.
🔸رئیسجمهور مسئله را در همان ارائه اول درک کرد. اینکه ریشۀ این مشکل، فنی یا تکنیکی نیست، حقوقی و فقهی است. بلافاصله دستور داد حتما نشستی فقهی- حقوقی با وزارت نیرو و مسئولان تصمیمگیر گذاشته و از همین مسیر حقآبه اصفهان پیگیری شود.
✍️نسیم کریمی
راوی: حامد یزدیان
#رئیسجمهور_شهید
#روایت_کفایت
#روایت_خدمت
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @revayate_kefayat
♨️ مدیریت، بدون ایجاد هیاهو
🔸سامانهای که برای معرفی وزرا راه انداخت، سروصدای زیادی بهپا کرد. برخی برایش هورا کشیدند که نگاه فراجناحی دارد و دنبال آدمهای کمتر شناختهشده است و برخی گفتند باید با بزرگان مشورت کند نه مردم و گروهها و احزاب.
🔹در انتخاب افراد، جریانهای سیاسی تحت فشارش گذاشتند. او فارغ از همۀ هیاهوها از هر دو شیوه بهره برد. نتیجۀ پیشنهادات سامانه و مشورت با خبرگان شد کابینهاش به اضافه مدیران استانی، استانداران، فرمانداران و بخشداران.
🔸مدیران انقلابی که اسیر تجمل و بوروکراسیهای اداری نباشند، در تصمیمگیریهایشان تعلل نکنند و قاطع باشند. با قطعیت میتوان گفت ده، یازده استاندارش اینگونهاند؛ کسانی مثل شهید مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی.
🔹آقای رئیسی خطر کرد و مسئولیت کارش را برعهده گرفت. هم کادرسازی کرد و به مدیرانش اعتماد کرد و هم پابهپایشان دوید و در جریان کارها قرار گرفت. هر جا و هر وقت هم که شد مبانی دینی و انقلابی را برایشان گفت. مدام هشدار داد تا نیروهایش دچار نگاه بخشی به نظام نشوند و اتحاد بین قوا حفظ شود. همین باعث آرامش سیاسی هم در بدنۀ نظام و هم در میان قوا و هم در میان مردم شد. آقای رئیسی در مدیریت نیروهایش رو سفید بیرون آمد.
✍️ملیحه نقشزن
راوی: حامد یزدیان
#رئیسجمهور_شهید
#روایت_کفایت
#روایت_خدمت
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @revayate_kefayat
✅ گزارشات کاغذی، یا لمس مشکلات واقعی؟
🔹شهید رئیسی میخواست مسئله را بدون واسطه و در کنار مردم درک کند تا اینکه از پشت شیشه های دودی ببیند. رئیس جمهور به روستاهای محروم سفر کرد تا از مردم و مشاغل بومی آنان حمایت کند. با ارتباط چهره به چهره، درد دل مردم را شنید. و دغدغه های اصلی آنها را به گوش مدیران منطقه رساند.
#شهید_جمهور
#دولت_مردمی
🆔 @oruj_media
🆔 @revayate_kefayat
♨️ چه کسی فکرش را میکرد دستفروش روزی رییس جمهور شود؟
🔸پنج سالگی یتیم شد. خودش، والدهاش و بقیه خانواده مجبور بودند سخت کار کنند. شب که میشد در ذهن کودکانهاش میآمد آیا امشب شام داریم؟ بزرگتر که شد کنار خیابان بساط راه انداخت و شد دستفروش. فقر را از نزدیک لمس کرده بود. همین بود که وقتی رییس جمهور شد شب و روز نمیشناخت برای کم کردن فقر.
🎙راوی: سید محمد صاحبکار
#شهید_جمهور
#روایت_کفایت
🆔 @revayate_kefayat
✅ استمرار در حل مشکلات اساسی مردم
🔹سفرهای استانی برای حل مشکلات اساسی مردم طراحی شده بود. رئیسی عزیز حاضر بود، ۴۰ بار هم که شده به یک استان سفر کند تا مشکل مردم آن منطقه حل شود. رئیسی با تشکیل هیات دولت در همان منطقه، مصوبات دولت را هم با سرعت و هم با نهایت دقت پیگیری می نمود تا از کیفیت کار کاسته نشود.
📌با اینکه مشکلات بسیار بود اما رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت
#شهید_جمهور
#حل_مشکلات
🆔 @oruj_media
🆔 @revayate_kefayat
♨️ شجرۀ طیبهای از آستان قدس
«... جنابعالی را که خود نشأتیافتۀ آن دیار پُربرکت و برخوردار از صلاح و امانت و کارآزموده در مدیریتهای کلان میباشید، به تولیت آن آستان نورانی و مقدس منصوب میکنم.»
🔸آیتالله واعظ طبسی به رحمت خدا رفته است. در اسفند 1394 آیتالله ابراهیم رئیسی به تولیت آستان قدس منصوب میشود. فعالیتهای قبلی به روال خودش ادامه دارد؛ اما کارآزمودگی تولیت جدید در مدیریتهای کلان، در زمان کمی خودش را نشان میدهد. ارتباط بیواسطه و صمیمی خُدام و زوار با تولیت زیادتر میشود. بنیاد کرامت با تعریف جدیدی از خدمترسانی به مردم شروع به کار میکند.
🔹در اصفهان رایزنیها با آستان قدس سرعت گرفته و نیروگاههای خورشیدی در حوزۀ علمیه خواهران ملکشهر و بنیاد مهدویت در اصفهان با کمک بنیاد کرامت اجرایی میشود. قرار است با تولید انرژی پاک، مجموعههای خیریه و فرهنگی به درآمدی پایدار برسند.
🔸خدمات آستان قدس به مردم در سطح خرد و کلان افزایش مییابد. از ساخت زائرشهر و توزیع متوازن غذای متبرک تا ساماندهی مجموعههای وقفی و شفافیتهای مالی، از راهاندازی شهرک علم و فناوری و اجرای طرحهای درمانی تا توانمندسازی محرومان و توسعۀ فعالیتهای قرآنی و فرهنگی. حتی لایروبی و احیای قناتهای خراسان رضوی و استانهای دیگر با هزینههای آستان قدس. مسائل کشور با نگاه متفاوتی دیده میشود و کارآمدی در مدیریتهای کلان بیش از پیش خودش را نشان میدهد. شجرۀ طیبهای از آستان قدس در خاک ایران ریشه میدواند.
✍️مائده کیوانی
راوی: حامد یزدیان
#رئیسجمهور_شهید
#روایت_کفایت
#روایت_خدمت
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @revayate_kefayat