#کلام_امام
🔰 سلام بر شهدای مقاومت
🔻 #امام_خامنهای :
سلام بر شهدای مقاومت و خیل عظیم مجاهدانی که در این راه جان خود را تقدیم کردند بویژه شهید شیخ احمد یاسین و شهید سید عباس موسوی، و شهید فتحی شقاقی و شهید عماد مغنیه و شهید عبدالعزیز رنتیسی و شهید ابومهدی المهندس و سرانجام چهرهی برجستهی شهیدان مقاومت شهید قاسم سلیمانی .. که هر یک پس از حیات پربار و پربرکت، با شهادت خود نیز تاثیرات مهمی در محیط مقاومت بر جا گذاشتند.
۱۴۰۰/۲/۱۷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۸ اردیبهشت ماه ، #سالروز_شهادت #جستجوگرنور #شهید_محمد_پازوکی گرامی باد . 🥀
فرزند : داوود
متولد : 1355/06/30 در شهرری
تاهل : متاهل
یگان: سپاه تهران-کمیته جستجوی مفقودین
تاریخ شهادت : 1395/02/18
محل شهادت : پنجوین عراق مجروح سنندج شهید
محل دفن : سمنان امام زاده یحیی
#زندگینامه
#شهید_محمد_پازوکی
شهید محمد پازوکی طرودی فرزند داود در تاریخ 30 شهریور سال 1355 در شهرری بدنیا آمد. وی دارای دو فرزند دختر و پسر می باشد. ایشان بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی و تنها با داشتن دو مدرک فنی و حرفه ای برق و جوشکاری و دنبال کردن شغل تأسیسات در تمام عمر خود توانست دستگاه های بسیاری را اختراع و به ثبت برساند که در راه همین اختراعات که شناخته ترینشان دستگاه استخوان یاب-جسد یاب بود به فیض شهادت نائل گردید. ایشان با تلاش بسیار و هزینه های شخصی این دستگاه را اختراع نمود و در حالی که با گروه تفحص شهدا همراه شده بود در تاریخ 18 اردیبهشت 1395 بر اثر انفجار مین والمری در منطقه پنجوین عراق به درجه رفیع شهادت نائل و پیکر پاکش در گلزار شهدای امامزاده یحیی(ع) سمنان آرام گرفت. روحش شاد و یادش گرامی باد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از محتوای روایتگری راویان
#اطلاعیه
✅ کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی
♦️ تعهد سرخ، از حجره تا سنگر
🕟 زمان: چهارم خرداد ۱۴۰۱
🔰 مکان: شهر مقدس قم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از محتوای روایتگری راویان
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاعیه
✅ کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی
♦️ تعهد سرخ، از حجره تا سنگر
🕟 زمان: چهارم خرداد ۱۴۰۱
🔰 مکان: شهر مقدس قم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
❇️ منبع برکت، علم، درخشندگی و زیبایی
🔻#امام_خامنهای :
جوانان عزیز، بسیجیان، یکی از آن خورشیدهای فروزان به فضل و کمک پروردگار و به ارادهی الهی، امروز در زمان ما به عنوان بقیةالله فی ارضه، به عنوان حجّةالله علی عباده، به عنوان صاحب زمان و ولی امر مطلق الهی در روی زمین وجود دارد. برکات وجود او، انوار ساطعه از وجود او، امروز هم به بشر می رسد. امروز هم انسانیت با همهی ضعفها، گمراهیها و گرفتاریهایش از انوار تابناک این خورشید معنوی و الهی که بازماندهی اهل بیت است استفاده می کند. امروز وجود مقدس حضرت حجت (ارواحنا فداه) در میان انسانهای روی زمین، منبع برکت، منبع علم، منبع درخشندگی، زیبایی و همهی خیرات است. چشمهای ناقابل و تیرهی ما آن چهرهی ملکوتی را از نزدیک نمی بیند، اما او مثل خورشیدی، درخشان است، با دلها مرتبط و با روحها و باطنها متصل است و برای انسانی که دارای معرفت باشد، موهبتی از این برتر نیست که احساس کند ولی خدا، امام بر حق، عبد صالح، بندهی برگزیده در میان همه بندگان عالم و مخاطب به خطاب خلافت الهی در زمین با او، در کنار اوست، او را می بیند و با او مرتبط است. آروزی همهی بشر، وجود چنین عنصر والایی است. عقده های فروخوردهی انسانها در طول تاریخ، چشم به انتهای این افق دوخته است تا انسان والا و برگزیده از برگزیدگان خدا بیاید، تار و پود ظلم و ستم را که انسانهای شریر در همهی تاریخ تنیده اند از هم بدرد.
۱۳۷۸/۰۹/۰۳
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
♻️ روز بزرگداشت #شیخ_کلینی گرامی باد .
✍ محمد بن یعقوب کُلینی معروف به ثقةالاسلام کلینی (درگذشت ۳۲۹ق)، از محدثان مشهور شیعه و نویسنده الکافی، از کتب اربعه است. او در زمان غیبت صغرا میزیست و با برخی از محدثان که از امام عسکری(ع) یا امام هادی(ع)، حدیث شنیده بودند، ملاقات کرده است. ابن قولویه، محمد بن علی ماجیلویه قمی، احمد بن محمد زراری از شاگردان اویند.
🔹مجموعه کتاب «الکافی» که شامل اصول کافی (دو جلد)، فروع کافی (پنج جلد) و روضه کافی (یک جلد) است و دربردارنده ۱۶۱۹۹ حدیث از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و ائمه معصومین علیهم السلام میباشد از جمله آثار اوست.
🔸سه کتاب دیگر از کتب اربعه عبارتاند از: من لایحضره الفقیه، تألیف شیخ صدوق، تهذیب و الاستبصار، تألیف شیخ طوسی.
🔹سال ولادت کلینى دقیقا معلوم نیست ولی محل ولادت او کلین، قریه ای در ۳۸ کیلومترى جنوب غربى شهر رى کنونى است. او پس از عمری سال تلاش و تحقیق که همراه با رنج ها و غربت ها بود، سرانجام در ماه شعبان سال ۳۲۹ ق. دار فانی را وداع گفت و در بغداد مدفون گشت.
🔸روز نوزدهم اردیبهشت در تاریخ رسمی کشور ایران به عنوان روز بزرگداشت شیخ کلینی نام گذاری شده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🗓سالروز بزرگداشت شیخ کلینی
💠رهبرانقلاب :
شخصیّت شیخ کلینی یکی از موضوعات قابل توجّه است. شهر ریِ آن دوره، شهر بزرگ و معروفی بود و فِرَق مختلف اهل سنّت در آنجا حضور فعّال داشتند و نه فقط در آن دوره، که قبل از آن و حتّی قرنها بعد از آن هم، براساس خبرهایی که داریم، در این شهر، منازعات شدیدی بین شافعیها و حَنَفیها وجود داشته و اختلافات خونینی پیش میآمد و بیشتر هم بُرد با شافعیها بود و حَنَفیها و شیعهها را میکشتند و شیعه در این شهر و روستاهایش در اقلیت بود. ری، مثل قم نبود که شیعیانش در اکثریت باشند، درعینحال، از همین ری و فقط از یک دِهِ ری - که کُلین باشد - شخصیتی مثل محمّد بن یعقوب کلینی بروز میکند. فقط او هم نیست. او شخصیت برجستهی درجه یکِ دنیای اسلام آن روز است. پدرش و برادرش اسحاق بن یعقوب و داییاش محمّد بن عَلّان رازی از علماست و این، پدیدهی عجیب و مهمّی است که از یک دِهِ کلین این همه عالم و محدّث برخاستهاند. این، خیلی برای ما درس آموز است که گاه در یک روستا یا یک گوشهی دور، آن هم با آن شرایط تقیّهی شدیدی که در آن زمان وجود داشته، چندین عالم و محدّث بزرگ، پرورش پیدا کردهاند. به آن دورهی محدودی که آلبویه بر ری مسلّط شدند و رکنالدوله، حاکم ری بود، نگاه نکنید؛ چرا که بجز آن برههی زمانیِ محدود، در غالب اوقات، شیعیان ری، روزگار سختی داشتهاند و با این حال، اینطور علما و محدّثین بزرگ در اینجا پرورش پیدا کردهاند. ۸۸/۲/۳۱
📸آرامگاه شیخ کلینی
#منبع : #جهاد_تبیین
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani