۲۹ اسفندماه #سالروز_شهادت #شهید_اسماعیل_صادقی مسئول ستاد لشکر ۱۷علیبنابیطالب"علیهالسلام" گرامی باد .🥀
ولادت: ۱۳۳۶/۰۹/۲۰، روستای بیدهند قم
شهادت: ۱۳۶۳/۱۲/۲۹، عملیات بدر
مزار: گلزار شهدای علی بن جعفر"علیهالسلام" قم
🌷 با زینالدین سالها در جبهه،
کنار هم بودند.
انگار یک روح در دو جسم.
♦️ میگفتند، میخندیدند، نقشه میکشیدند، طرح میریختند و میجنگیدند.
🌷 اما شهادت،
مهدی را از اسماعیل جدا کرد.
همین جدایی،
لبخند و شادی را از اسماعیل گرفت.
🔺 کارش شده بود گریه و دعا و ندبه.
🎙 حتی در سخنرانیهایش هم معلوم بود که غم عجیبی در جانش نشسته.
یار همیشگیاش را از دست داده بود:
📢 «ما با برادر مهدی با خدای خودمان عهد کرده بودیم که در جبهه بمانیم تا این که جانمان را در این راه بدهیم».
🎤 #راوی: #مادر_شهید
#دفاع_مقدس
#سردار_شهید_اسماعیل_صادقی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_اسماعیل_صادقی
🌷در سال ۱۳۳۶در روستای «بیدهند» قم پا به عالم خاک نهاد. با پیروزی انقلاب، ابتدا به عضویت کمیته و سپس سپاه پاسداران در می آید و با شروع جنگ تحمیلی، به جبهه ها می شتابد.او از بنیانگذاران لشگر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع) بود که تا لحظه شهادت مسئولیت ستاد این لشگر را به دوش می کشید.
🌷اسماعیل در سال ۱۳۵۹ازدواج کرد که ثمره این ازدواج دو فرزند به نام های «محمد» و «حسین» می باشد.سرانجام در تاریخ ۱۳۶۳/۱۲/۲۹در عملیات بدر بر اثر ترکش راکت مجروح و پس از انتقال به بیمارستان اهواز و سپس تهران،دفتر زندگی اش به امضای شهادت ختم شد.
🌷ایشان هر کاری را در زمان خودش و در موقع مناسبش انجام می داد و اعتقاد داشت که نظم، مایه برکت و سبب پیشرفت، و بی نظمی، مشکل آفرین و مانع پیشرفت کارهاست؛ از این رو، انسان خوش قولی بود و به وعده اش وفا می کرد و هرگزاز اوبد قولی مشاهده نشد.
🌷نسبت به اجرای قوانین در سپاه بسیار اصرار می ورزید. و به تمامی نیروها توصیه می کرد تا قوانین را رعایت کنند؛و اعتقاد داشت که نظم ظاهری مقدّمه نظم باطنی است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
agha 59-3-30 khotbe1 .mp3
3.14M
🎙 #صوت
🎤 صوت بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در خطبه های نماز جمعه تهران
👈 #خطبه_اول
🗓 ۶ شعبان ۱۴۰۰ ه.ق.
🗓 ۳۰ خرداد ۱۳۵۹ ه.ش.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
agha 59-3-30 khotbe2.mp3
2.96M
🎙 #صوت
🎤 صوت بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در خطبه های نماز جمعه تهران
👈 خطبه اول
🗓 ۶ شعبان ۱۴۰۰ ه.ق.
🗓 ۳۰ خرداد ۱۳۵۹ ه.ش.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۹ اسفندماه سالروز #ملی_شدن_صنعت_نفت
#کلام_امام
#امام_خامنهای :
🔶اینکه من مدام میگویم تاریخ را بخوانید، برای این است. اگر علما و انگیزهی دینی نبود، قطعاً نهضت ملّی شدن صنعت نفت پیش نمیرفت؛ این را همه بدانند. در مقدّمهی این نهضت آیتالله کاشانی بود. پشتیبان او مرجع تقلیدی مثل مرحوم آسیّدمحمّدتقی خوانساری در قم بود. مروّجان این فکر، یک جمعی در قم و در مشهد ما یک عالم دینی، یک منبریِ درجهی یک و یک فعّال مذهبی گویندهی متفکّر درجهی یک بودند؛ اینها مروّجین نهضت ملّی بودند، مردم بهخاطر دین آمدند. بعد که مرحوم کاشانی را جدا کردند، علما را طرد کردند، مذهبیها را کنار گذاشتند، مصدّق شکست خورد. تا دین بود، تا عنصر ایمان دینی بود، حرکت به جلو بود؛ وقتی این عنصر از آن گرفته شد، حرکت متوقّف شد، شکست خورد، تبدیل به عکس شد. یک آمریکایی با یک چمدان اسکناس آمد در تهران و همهی قضایا را به هم زد و کودتای ۲۸مرداد بوجود آمد! ۹۵/۱۰/۱۹
🔶 اگر آیةالله کاشانی نبود، ملی شدن صنعت نفت به هیچ وجه در این کشور پا نمیگرفت. حالا یک عده نمک خوردگانِ نمکدان شکن هستند؛ نان نهضت ملی را میخوردند، بعد به آیةالله کاشانی بدگویی میکنند! ۸۵/۸/۱۷
🔶 من به جوانان عرض میکنم، با تاریخ گذشته نزدیک کشورتان آشنا شوید؛ چون یکی از راههای فریب جوانان، تحریف تاریخ است که امروز متأسفانه این کار بهوفور صورت میگیرد. آیةالله کاشانی کسی است که اگر او نبود، نهضت ملی شدن صنعت نفت یقیناً در این کشور به وقوع نمیپیوست، به کمک ایشان دکتر مصدّق و دیگر سرانِ نهضت ملی شدن صنعت نفت توانستند حمایت مردم را جلب کنند؛ والاّ حمایت مردم جلب نمیشد. کسی مصدّق را نمیشناخت؛ کسی معنای ملی شدن صنعت نفت را نمیدانست؛ تودههای عظیم مردم که در جریان وارد نبودند و برای آنها توضیح داده نشده بود. دستگاه دربار که مخالف چیزفهمىِ مردم بود، خودش هم عامل دست انگلیسیها بود. روشنفکران و سیاسیّونی که جهت حرکتشان این بود، وسیله و راهی نداشتند و مردم به آنها اعتماد نمیکردند. آیةالله کاشانی وارد میدان شد و مردم را هم به میدان آورد! ۸۰/۸/۲۰
🔶 آیةالله کاشانی به عنوان نماینده مردم تهران و رئیس مجلس آن روز، پشتیبان طرح ملی شدن صنعت نفت شد. نمایندگان مرحوم آیةالله کاشانی به سرتاسر کشور مسافرت میکردند. من خودم آن وقت نوجوان بودم. نماینده آیةالله کاشانی به مشهد آمد و منبر رفت. او چنان دلهای مردم را مثل مغناطیس به خود جذب میکرد که هیچ عامل دیگری نمیتوانست جای این حرکت را بگیرد. و به این ترتیب مردم طرفدار ملی شدن صنعت نفت ایران شدند و علیرغم اینکه محمدرضا موافق نخستوزیری مصدّق نبود، به پشتیبانی حمایت مردمی، مصدق نخستوزیر شد. اگر آیةالله کاشانی این حمایت عظیم مردمی را برای مصدق بوجود نمیآورد، او نخستوزیر نمیشد. بعد در سال۳۱ که ضدّ حمله دربار علیه مصدّق شروع شد و او از نخستوزیری برکنار گردید، فقط یک عامل توانست مجدداً قدرت را به مصدق برگرداند و آیةالله کاشانی بود. اینها واضحات تاریخ است لکن عدهای عمداً اینها را کتمان میکنند و نمیگذارند این حرفها به گوش نسل حاضر برسد؛ پس عامل اصلی جوشش نخست وزیری مصدق و نهضت نفت، همین مرد بزرگ و شجاع، آیةالله کاشانی بود! ۸۰/۸/۲۰
🔶 نهضت ملّی شدن صنعت نفت که یک حادثهی بزرگی بود در کشور؛ آنجا هم مردم وارد میدان شدند که به نهضت ملّی، معروف شد؛ درخواست نهضت ملّی چه بود؟ یک درخواست حدّاقلّی بود؛ دنبال استقلال اقتصادی و استقلال سیاسی و استقلال همهجانبه نبود؛ نفت ما دربست در اختیار انگلیسها بود، در نهضت ملی شدن صنعت نفت، درخواست این بود که نفت را از دست انگلیسیها بگیریم و دست خودمان باشد. خب، این چیز خیلی زیادی نبود، البته مهم بود اما استقلال کامل نبود. در این نهضت هم مردم به میدان آمدند، حوادثی هم اتفاق افتاد اما نهضت دو سال بیشتر طول نکشید و دشمن توانست این نهضت را سرکوب کند و ادامه پیدا نکند. بعد که نهضت سرکوب شد، وضع نفت بدتر از قبل شد؛ یعنی کنسرسیومی که بعد از قضایای ۲۸مرداد ۳۲ در کشور به وجود آوردند، خیلی وضعش بدتر بود از آنچه قبلاً وجود داشت؛ یعنی اگر قبلاً دست انگلیس بود، حالا دست انگلیس و آمریکا بود! وضع نفت چهارمیخه در اختیار دشمنان بود و تا قبل از انقلاب هم همینجور بود و انقلاب این استقلال نفتی را بوجود آورد! ۹۴/۱۰/۱۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#بخوانید
#ملی_شدن_صنعت_نفت
🔴چگونه صنعت نفت ایران ملی شد؟
🔹یکی از موانع بسیار جدی ملی شدن صنعت نفت، نخست وزیر وقت، #رزم_آرا بود، وی از مزدوران و هواداران سیاست انگلیس در ایران و فردی بسیار مستبد بود، رزم آرا چنان سختگیر و تابع انگلیس بود که حتی اشرف خواهر شاه از او میترسید و نمی توانست روی حرف وی چیزی بگوید.
🔸جبهه ملی که اغلب از طرفداران نهضت ملی شدن نفت بودند هم از قدرت رزم آرا میترسیدند و سقوط رزم آرا را به علت حمایت شدید انگلیس از وی، غیر ممکن میدانستند و به کلی تز «ملی شدن صنعت نفت» را شکست خورده میدانستند.
🔹رزم آرا به دفاع از شرکت نفت انگلیس که نفت ایران را در اختیار داشت، پرداخت و خطاب به نمایندگان مجلس شورای ملی گفت: شما که نمیتوانید یک کارخانه سیمان را اداره کنید چگونه میتوانید نفت را شخصاً استخراج کنید؟ ملت ایران که شایستگی ساختن لولهنگ (آفتابه گِلی) را هم ندارد چگونه میتواند صنعت نفت را اداره کند؟
🔸روز ۱۵ اسفند ماه ۱۳۲۹، دکتر مصدق اعلامیهای برضد رزم آرا منتشر کرد. نواب صفوی میگوید دکتر مصدق از قتل رزم آرا آگاه بوده است.
🔹رزم آرا در ۱۶ اسفند ۱۳۲۹ ه. ش. به وسیله گلوله #خلیل_طهماسبی (از فدائیان اسلام) که از یاران نزدیک آیت الله کاشانی و نوّاب صفوی بود در صحن مسجد امام انجام گرفت و به این ترتیب استعمار انگلیس، سلاح خود را از دست داد و راه برای ملی شدن نفت باز گردید.
🔸روز ۱۷ اسفند (یک روز بعد از ترور رزم آرا)، کمیسیون نفت مجلس به اتفاق آرا پیشنهاد ملی کردن صنعت نفت را به تصویب رساند.
در ۲۴ اسفند ۱۳۲۹ مجلس شورای ملی و در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ مجلس سنا، گزارش کمیسیون را تصویب کردند و صنعت نفت ایران رسما ملی اعلام شد.
💢بعد از دستگیری طهماسبی، آیت الله کاشانی در مصاحبه مطبوعاتی صریحاً اعلام کرد که قاتل رزم آرا باید آزاد شود، زیرا این اقدام او در راه خدمت به ملت ایران و برادران مسلمانش انجام شده است و در حقیقت حکم اعدام رزم آرا را ملت صادر کرده و خلیل طهماسبی مجری اراده ملت ایران بوده است.
📌نیمه دوم اسفند یادآور مبارزه ملت ایران با استعمار اقتصادی انگلیس در صنعت نفت است. تاریخ معاصر ایران نشان داده است که هر جا پای استعمارگران و غربیها به حیات اقتصادی و سیاسی کشور باز شده، کارها گره خورده و کشور عقب افتاده است.
♻️اما هر جا اراده مردم و رهبران ایران این بوده که غربیها را بیرون کنیم و به طرحهای آنها اعتماد نداشته باشیم و روی پای خود بایستیم، موفق بوده ایم.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
13950527_17305_192k.mp3
2.64M
🔹#بشنوید
انگلیسیها نفت ایران را مِلک شخصی خود به حساب آورده بودند و دهها سال استفاده غاصبانه میکردند و مال ملت ایران را تقریباً مفتِ مفت میبردند. این بساط را نهضت ملی شدن صنعت نفت به هم زد، که عامل و سرچشمه اصلی جوشش در این نهضت، همین مرد بزرگ و شجاع بود: مرحوم آیةاللَّه سید ابوالقاسم کاشانی.
#ملی_شدن_صنعت_نفت
#آیت_الله_کاشانی
#امام_خامنهای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
13921224_8088_192k.mp3
8.33M
🔹#بشنوید
آیةاللَّه کاشانی کسی است که اگر او نبود، نهضت ملی شدن صنعت نفت یقیناً در این کشور به وقوع نمیپیوست. من به جوانان عرض میکنم ، با تاریخ گذشته نزدیک کشورتان آشنا شوید. چون یکی از راههای فریب و اغواگری، تحریف تاریخ است که امروز متأسفانه این کار به وفور صورت میگیرد.
#ملی_شدن_صنعت_نفت
#استقلال_سیاسی
#امام_خامنهای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۹ اسفند ماه #سالروز_شهادت #روحانی_شهید #محسن_قیومی گرامی باد. 🥀
یکم فروردین 1345، در شهرستان تهران چشم به جهان گشود. پدرش غضنفرعلی، دست فروش بود و مادرش گوهرتاج نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. . به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح1) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و نهم اسفند 1364، در فاو عراق بر اثر اصابت توپ شهید شد. مزار او در بهشت زهرای زادگاهش قرار دارد. برادرش امیرهوشنگ نیز به شهادت رسیده است.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani