🔰شهید دوران، حقیقتی شبیه افسانهها
🗓۳۰ تیر ۱۳۶۱ شهادت سرلشگر خلبان #شهید_عباس_دوران
🔻رهبر انقلاب اسلامی: ما در سابقهى اين پايگاه [پایگاه هوایی شهید نوژه همدان] كسى مثل شهيد عباس دوران را داريم، كه بهخاطر ايمان جان خودش را آشكار و صريح بر سر يك هدف گذاشت. اگر ماجراى شهيد دوران را در كتابها خوانده بوديم يا امروز هر كس مىخواند، احتمال مىداد كه #افسانه باشد؛ اما ما آن را با چشم خودمان ديديم، كه اگر نديده بوديم، مىگفتيم افسانه است. اينها شوخى نيست؛ اينها عظمت دارد؛ همت انسانها اينجور است و ما بايستى در هر بخشى همت كنيم. ۱۳۸۳/۰۴/۱۸
📌تصویری از حضور فرمانده کل قوا بر مزار سرلشگر خلبان شهید #عباس_دوران در اردیبهشتماه ۱۳۸۷ در شیراز
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🍂۳۰ تیر🗓 سالروز #شهادت اسطوره ای است که به گفته کارشناسان نیروی دریایی عراق را به نابودی کشاند
🍃فردی که درتعداد پرواز🛫 جنگی #رکورد داشت و عراق برای سرش جایزه🎁 تعیین کرده بودو با از خود گذشتگی، کاری کرد که اجلاس سران #غیرمتعهدها به علت فقدان #امنیت در بغداد برگزار نشد❌
سرلشکر خلبان
#شهید_عباس_دوران
#سالروز_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای شهادت عباس دوران و داوطلب شدن در عملیاتی که امکان برگشت نداشت...
وقتی صدام میگوید بغداد غیر قابل نفوذ است!
عباس دوران: اگر هواپیما بال نداشته باشد خودم بال در آورده و بر سر دشمن فرود میآورم و هیچگاه تن به اسارت نمیدهم
30 تیر سالروز شهادت #خلبان_شهید_عباس_دوران🌹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
وقتی شهید علی رضا یاسینی و شهید عباس دوران به همدان منتقل شدند ، با یکی دو ماه اختلاف من هم به همدان منتقل شدم ، دوباره در پایگاه همدان پیش هم بودیم .
من در آن جا فرمانده گردان بودم و عباس در عملیات بود.
یاسینی هم معاون عملیات پایگاه بود.
مدیر عملیات عباس بود ، من فرمانده گردان بودم.
نهایتاً پروازها را باید من برنامه ریزی می کردم و به عباس اجازه نمی دادم پرواز کند.
تا آن موقع اگر اشتباه نکنم صد و چهار پرواز کرده بود.
عباس گفت ، اکبر اجازه بده پرواز کنم.
گفتم ، من راست و پوست کنده به تو می گویم که تو پروازت را کرده ای ، بچه ها حالا حالا باید بدوند تا به تو برسند !
میان بچه ها کسانی بودند که می فهمیدند روزشان است ، عباس هم می دانست که روزش هست یا نیست !
من تا آن روز اشک عباس را ندیده بودم ، تا جاری شدن اشک او را دیدم دستانم را بالا آوردم و گفتم ،
باشد اجازه می دهم و اجازه دادم.
باز تا پیش از آخرین پروازی که نهایتاً به شهادتش انجامید ، پرواز کرد .
با آن آخرین پرواز کاری کرد و زد به ساختمان اجلاس جنبش عدم تعهد که دنیا را متحیر کرد....
#شهیدعباس_دوران
راوی: سرتیپ دوم خلبان بازنشته اکبر توانگریان
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه #شهید_عباس_دوران
عاشقان را عشق فرمان می دهد منزل به منزل
گه به خاک تیره خفتن، گه فراز دار رفتن
رهروان را دوست نیرو می دهد وادی به وادی
پای اگر نبود توان با سر در این تکمار رفتن
طفل عقل از من نشان کوی لیلی جست و گفتم
کس نیاید ره به این در ، جز که مجنون سار رفتن
عاشق باید بی باک باشد گرچه او را بیم هلاک باشد. سخن او عشق است و عاشقی سرداری از سرداران اسلام ،سربازی از سربازان امام زمان (عج) و پاکبازی از یاران ابراهیم زمان:خمینی (ره) بت شکن دوران، شهید خلبان (عباس دوران). خدایا چگونه می توان با زبانی قاصر اوصاف این شهید والامقام بود، شهید که سوخت تا ملتی نسوزد، رفت تا ایمان نرود ، اسطوره شهادتی که مرگ را به بازی گرفت و آن را مقهور خود ساخت . سر لشکر خلبان شهید عباس دوران در۲۰ مهر ماه سال ۱۳۲۹ در شهرستان شیراز در یک خانواده مذهبی دیده به جهان گشود و پس از گذراندن دوران ابتدایی پای به دبیرستان نهاد. در سال ۱۳۴۸ موفق به اخذ مدرک دیپلم طبیعی از دبیرستان سلطانی شیراز گردید. ودر همین سال به استخدام فرماندهی مرکز آموزش هوایی در آمد. در سال ۱۳۴۹ به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوران مقدماتی پرواز در ایران، در سال ۱۳۵۱ برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا رفت. او ابتدا در پایگاه ((لکلند)) دوره تکمیلی زبان انگلیسی را طی نمود و سپس در پایگاه ((کلمبوس)) در ایالت ((می سی سی پی)) موفق به آموختن فن خلبانی و پرواز با هواپیماهای بونانزا، تی۴۱ – تی ۳۷ گردید. در یکی از تمرینات ورزش اسکیت، متاسفانه در اثر برخورد با زمین پای چپ او مصدوم شد و به مدت دوماه از برنامه پروازی باز ماند. پس از بهبودی، دوباره آموزش خلبانی را ادامه داد و پس از دریافت نشان خلبانی در سال ۱۳۵۲ به ایران بازگشت و به عنوان خلبان هواپیمایی F4 ابتدا در پایگاه یکم شکاری و سپس در پایگاه سوم شکاری مشغول انجام وظیفه گردید.
با شروع جنگ تحمیلی سر از پا نشناخته به دفاع از کیان جمهوری اسلامی پرداخت و با ۱۰۳ سورتی پرواز جنگی در طول عمر کوتاه اما پر بارش، یکی از قهرمانان دفاع مقدس شناخته شد. شهید خلبان عباس دوران همواره به دوستان و همکارانش تاکید می کرد که هرگز تن به ذلت نخواهد داد و اگر در حین پرواز مورد اصابت موشک دشمن قرار گیرد، هواپیمای سانحه دیده را بر سر دشمن زبون خواهد کوبید و همان طور که دیدیم بر این پیمان خویش صادقانه ایستاد و جان فدا کرد و مصداق آیه شریفه ((من المومنین رجال صدقوا ما عدوا الله …)) شد. شهید عباس دوران در هفتم آذر ۱۳۵۹ در عملیات ((مروارید)) حماسه ای بزرگ آفرید و به کمک شهید خلبان حسین خلعتبری پنج فروند ناوچه عراقی را در حوالی اسکله ((الامیه)) و ((البکر)) منهدم ساخت و بقایای آن را در به قعر آب هاب نیلگون خلیج فارس فرستاد. به گفته یکی از همرزمان خلبانش، در یکی از نبردهای هوایی که فرماندهی دو فروند هواپیما را به عهده داشت، به مصاف ۹ فروند از جنگنده های دشمن رفت و با ابتکار عمل و مهارتی خاص، یک فروند از هواپیماهای دشمن را سرنگون و هشت فروند هواپیمای دیگر را مجبور به فرار از آسمان میهن نمود.
خلبان شهید عباس دوران همواره در عملیات جنگی پیش قر اول بود و برای دفاع از میهن اسلامی و حفظ و حراست آن لحظه ای آرام و قرار نداشت. او سرانجام در سحر گاه روز ۳۰ تیر ماه سال ۱۳۶۱ که لیدری دسته پرواز را به عهده داشت، به قصد ضربه زدن به شبکه دفاعی و امنیتی نفوذ نا پذیر مورد ادعای صدام به پنج نفر از زبده ترین خلبان نیروی هوایی در حالی که هنوز ستیغ آفتاب ندمیده بود، با اراده ای پولادین به پالایشگاه ((الدوره)) یورش بردند وچندین تن بمب هواپیماهای خود بر قلب دشمن حاکمان جنگ افروز عراق ریختند و پس از نمایش قدرت و شکستن دیوار صوتی در آسمان بغداد، هنگام بازگشت، هواپیمای لیدر مورد اصابت موشک دشمن واقع شد و شهید دوران اگر چه اجازه ترک هواپیما را به همرزم خلبانش ((ستوان یکم منصور کاظمیان)) در عقب کابین داد، اما خود به رغم اینکه می توانست با استفاده از چتر نجات سالم فرود آید، صاعقه وار خود و هواپیمایش بر متجاوزان کوبید و بدین ترتیب مانع از برگزاری اجلاس سران غیر متعهد ها به ریاست صدام در بغداد شد.
پس از سالها انتظار در تیرماه ۱۳۸۱ بقای پیکر شهید دوران توسط کمیته جستجوی مفقودین به میهن منتقل شد و در پنجم مرداد ۱۳۸۱ طی مراسمی رسمی با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسئولان کشوری و لشکری، خانواده شهید و بستگان در میدان صبحگاه ستاد نیروی هوایی، بر دوش همرزمان خلبانش تشییع شد. پیکر مطهر آن شهید تیز پرواز سپس برای خاک سپاری با یک فروند هواپیمای سی ۱۳۰ به زادگاهش شیراز منتقل شد. شهید خلبان عباس دوران به هنگام شهادت ۳۲ سال داشت و امیر رضا تنها یادگار اوست.
آسمان بهشت پهنه پروازش باد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تبیین_و_تحلیل | «تحلیلِ کلان» بیانیه «گام دوم انقلاب»؛
👈 «دولتسازی اسلامی» کارِ نسل جدید است
🎙 گفتگوی Khamenei.ir با حجتالاسلام و المسلمین سید محمدمهدی میرباقری در تبیین بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔍بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42414
مناسبتهای امروز (۱مرداد)
💠اعلام به رسمیت شناختن رژیم غاصب اسراییل توسط «محمدرضا پهلوی» در ایران (۱۳۳۹ ه.ش)
💠 آغاز عملیات قدس ۴ (۱۳۶۴ ه.ش)
💠اجرای عملیات لبیک یا خمینی با رمز فنای فیالله در منطقه شرق کارون، توسط سپاه (۱۳۶۷ ه.ش)
💠ترور ۵۷ ایرانی بیگناه طی سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۷۱ توسط گروهک تروریستی منافقین
💠شهادت شهید داریوش رضایینژاد (۱۳۹۰ ه.ش)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#عملیات_قدس_4
آزادی دریاچه «ام النعاج»
طوفان شدید دریاچه کم عمق «ام النعاج» عراق در شمال شرقیشهر «بصره» همچنین اسارت نیروهای اطلاعاتی دشمن به دست رزمندگان مجاهدین عراقی از تیپ 9 بدر در این منطقه، انگیزههای طرح و اجرای عملیات «قدس 4» شد.طوفان، عوارض خشک و کوچک بر سطح دریاچه را کنار زد و دریاچه به «اروند رود» متصل شد. این دریاچه از چند طرف به چندین آبراه و روستا ختم می شود و مساحتی در حدود یکصد کیلومتر مربع را داراست و آب آن از رودخانههای واقع در خاک ایران تامین میشود.
عملیات قدس 4 با چهار هدف انهدام نیروی پدافندی دشمن، آزادسازی 150 کیلومتر مربع از دریاچه و تسلط بر بخشی دیگر از هور الهویزه، گرفتن جای پا برای گسترش عملیات و در اختیار گرفتن جناح از دشمن و نزدیکی به بخشی از خشکیهای شرق دجله در منطقهای به گستردگی 160 کیلومتر مربع به اجرا گذاشته شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
#عملیات_قدس_4 آزادی دریاچه «ام النعاج» طوفان شدید دریاچه کم عمق «ام النعاج» عراق در شمال شرقیشهر
این عملیات را نیروی زمینی سپاه پاسداران و مجاهدان و پناهندگان عراقی که در قالب تیپ 9 بدر گرد هم آمده بودند، صورت دادند.
حمله ساعت 24 روز 1 مرداد ماه 1364 با رمز «یا محمد رسولالله (ص) ـ اللهاکبر» در حالی آغاز شد که هواپیماهای «پی.سی.7» عراق روزی یکی ـ دو بار سطح منطقه و دریاچه امالنعاج را بمباران ایذایی میکردند، ولی دشمن در زمان عملیات کاملا غافلگیر گردید، به گونهای که بیسیمچی فرمانده عراق تسلیم نیروهای ایران شد.
دشمن نیز پس از سقوط بخشی از مواضع خود، اقدام به اجرای آتش توپخانه نمود و تردد نیروهای ایرانی را در منطقه با مشکل روبهرو ساخت، اما یک عامل ویژه سبب قطع این گلوله باران شد؛ به این صورت که شماری از اسرای دشمن به تقاضای همکاری پاسخ مثبت داده و به پای بیسیم آمدند و از ُپست شنود با فرماندهی دشمن در عقبه تماس گرفتند و تقاضای نیرو کردند، اما با تقاضای آنان به علت عدم تسلط عراق بر منطقه عملیات مخالفت شد، ولی در برابر تقاضای قطع آتش به این بهانه که بر سر نیروهای دشمن ریخته میشود، موافقت شده و لحظاتی بعد آتش دشمن قطع گردید و به دنبال آن تردد نیروهای خودی از سر گرفته شد. این عامل در موفقیت عملیات ایران کمک شایانی را در پی داشت.طی چهار روز عملیات، 1 فروند بالگرد،10 فروند قایق، چندین قبضه خمپارهانداز و چندین پایگاه شناور منهدم و گردان 2 از تیپ 117 دشمن متلاشی گردید. شمار تلفات دشمن در این عملیات 336 تن کشته و زخمی و اسیر گزارش شده است.
علاوه بر آن 5 فروند قایق، شماری دستگاههای مخابراتی و تعدادی سلاح سبک و مقداری مهمات به غنیمت رزمندگان اسلام در آمد. بزرگترین دستاورد عملیات قدس 4، آزادسازی 160 کیلومتر مربع از منطقه هورالهویزه عراق، دریاچه امالنعاج (بزرگترین دریاچه منطقه هور) و 20 پاسگاه آبی دشمن بود.
خلاصه گزارش عملیات :
نام عملیات: قدس 4
زمان اجرا:1/5/1364
مدت اجرا: 4 روز
تلفات دشمن (کشته، زخمی و اسیر: 336
رمز عملیات: یا محمد رسولالله (ص)
مکان اجرا: دریاچه امالنعاج در منطقه عملیاتی هورالهویزه ـ محور جنوبی جنگ
ارگانهای عمل کننده: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مجاهد عراق
اهداف عملیات: انهدام نیروهای دشمن، آزادسازی 150 کیلومتر مربع از منطقه هور، گرفتن جای پا برای گسترش عملیات و نزدیکی به بخشی از خشکیهای شرق دجله
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اول_مرداد_۱۳۶۷
جاده اهواز _خرمشهر
کامیونی که سکوی پـرواز شهدای خمسه سادات ( لشکر۱۰سیدالشهدا )
در سه راهی کوشک شد.
#شهید_سیدصاحب_محمدی
آخرین مرتبهاے ڪه مےخواست به جبهه برود از تمام اقوام و دوستان خداحافظے ڪرد .. نامه عجیبی نوشته بود ڪہ «هرگاه من به منزل برگردم مرا نمےشناسید» و همان طوری ڪه نوشته بود، مانند جدش امام حسین(ع) و برادرش حضرت ابوالفضل(ع) بی سر و بیدست به خانه برگشت.
پیڪرسیــد صاحب را از روی شلوار پلنگے اش شناسایے کردیم ؛ سید صاحب دو مزار دارد یکی در بهشت زهرا(س) و یکی هم در سه راهے کوشک... پاهایش در بهشت زهرا(س) و سرو بدنش که درسه راهے ڪوشڪ پودر شده بود به همراه پیڪرهای ۴ شهید سادات دیگر درهمان نقطه دفن شد.
#یادمان_شهدای_خمسه_سادات در سہ راهے #ڪوشڪ امروزه محل زیارت کاروانهاے راهیان نور است...
#شهید_سیدصاحب_محمدی
#شهدای_خمسه_سادات
#روحشان_شاد_باصلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
«مقبره شهدای سادات خمسه کوثر کوشک»، محلی است که پنج شهید از شهدای سادات ـ به نامهای:
#سید_صاحب_محمدی، #سید_علیرضا_جوزی، #سید_داوود_طباطبایی، #سید_حسین_حسینی و #سید_مهدی_موسوی
را در خود جای داده است.
این پنج شهید از جمع بسیجیان گردان الزهرا(س) لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) بودند که به عنوان شهدای شاخص و از بین ۲۰۰ شهید در منطقه عملیاتی سهراهی #کوشک، در تاریخ اول مردادماه سال ۶۷، مقارن با سحرگاه عید قربان و در آخرین روزهای دوران #دفاع_مقدس پس از قبول #قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل توسط #ایران به شهادت رسیدند.
این شهدا در پی حمله مجدد دشمن بعثی و پیشروی آنها تا جاده #اهواز به #خرمشهر ، به همراه دیگر رزمندگان در نبردی سخت و نابرابر با دشمن درگیر میشوند. یکی از وقایع حادث شده در این منطقه اصابت توپ مستقیم تانک دشمن به کامیون حامل ۲۸ رزمنده این گردان بود.
تنها پنج نفری که از #سادات بودند به شهادت رسیدند
از آن جمع، فقط این پنج شهید از سادات بودند و فقط آنان به شهادت رسیدند و پیکرهای مطهرشان از سر تا کمر چون اجداد طاهرینشان در کربلا بیسر و دست، به گونهای قطعه قطعه میشود که قابل شناسایی و تفکیک نبودند؛ به همین دلیل پس از عقبنشینی دشمن، قطعات مطهر پیکر این پنج شهید توسط دیگر همرزمان در همان محل شهادت به خاک گرم و خونین خوزستان سپرده میشود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌹 #شهید_داریوش_رضایی_نژاد
🍃 #ولادت : ۱۳۵۶/۱۱/۲۹ - ایلام
🍂 #شهادت : ۱۳۹۰/۵/۱ - تهران
🍁توسط گروهک تروریستی صهیونیستی منافقین
وی در تیر ماه سال ۱۳۷۹ ازدواج نمود و صاحب یڪ فرزند دختر به اسم آرمیتا گردید ڪه قبل از ۵ سالگے و در برابر دیده گانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیت های تحقیقاتے و مسئول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتے در دانشگاه های تهران، شهید بهشتے و خواجه نصیرالدین طوسے، بود در ۳۴ سالگی معاونت انژری اتمے ایران را به عهده داشت.
شهید رضایی نژاد با قبولے در تمام مراحل آزمون دڪترا سال ۱۳۹۰ در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسے پذیرفته شد، اما در تاریخ اول مرداد ۱۳۹۰ توسط سرویس جاسوسے اسرائیل (موساد) به #شهادت رسید.
#دانشمند_هسته_ای
#نشر_بمناسبت_سالروز_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ببینید| تصويری كه آرميتا برای رهبرمعظم انقلاب از روز حادثه ترور پدرش نقاشی كرد .
🌹سالگرد شهادت دانشمند هستهای؛ شهید داریوش رضایی نژاد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_رضا_کارگربرزی
✍ به روایت پدر بزرگوار شهید
🔰متخصص تخریب و جنگهای پاریزانی و چریکی بوده است ، ایشان از سال 89 بر روی سوریه متمرکز شده و آموزش افسران و فرماندهان سوری را از همان سال آغاز کرده بود. ایشان یکی از ویژگی های بارزش در عرصه آموزش ، تبحر در انتقال دانش و آموزش به شاگردانش بود.
🔰 در یک جلسه ای قرار بر آن شد که در آموزش نیروهای سوری جدیت بیشتری بخرج بدیم ، آقا سید به رضا گفت: آقا رضا شما باید کاری بکنید که بچه های سوری در بحث تخریب ماهر بشوند. رضا هم درپاسخ اینگونه گفت: آقا سید من کاری میکنم که بچه های سوری بتونن با کش شلوارشون چاشنی و فیتیله درست کنن»
#نشر_بمناست_سالروز_ولادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
از مناسبتهای امروز (دوم مرداد )
💠صدور اعلامیه مشترک علما در تأیید مرجعیت حضرت امام خمینی (ره) (۱۳۴۲ ه.ش)
💠برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب شهید محمدعلی رجایی (۱۳۶۰ ه.ش)
💠اجرای عملیات غدیر با هدف دفع مجدد تجاوز دشمن از مرزهای جنوبی در منطقه شلمچه (۱۳۶۷ ه.ش)
💠اجرای عملیات دفع مجدد متجاوز مرزهای جنوبی پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، در منطقه خرمشهر، پادگان حمید و ایستگاه حسینیه (۱۳۶۷ ه.ش)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مردم اگر روحیه ساده زیستی و عدم اشرافیت مانند شهید رجائی را در برخی مسئولین ببینند! سخت ترین بحران های اقتصادی را هم پشت سر میگذارند!!
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
سالروز #عملیات_غدیر
#سرزمین_مجاهدت_های_خاموش
🔺دوم مرداد ماه 1367
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_سیدصادق_آقااعلایی
🍀اواخر جنگ بود. آمد سراغم که روی سینه اش بنویسم «یا زهرا (س)» و پشت پیراهنش «می روم تا انتقام سیلی زهرا (س) بگیرم».
روزی که قطعنامه پذیرفته شد، می گفت: «مگر می شود وعده حضرت زهرا (س) عملی نشود. خودش به من وعده شهادت در این جنگ را داده است».
🍀بعد از قبول قطع نامه برای دفع تجاوز صدام، به شلمچه اعزام شدند. کنار خاکریز برای بچه ها صحبت می کرد که «اسم حضرا زهرا را بدون «سلام الله علیها» بر زبان نرانید» ترکش خمپاره ای شد قاصد حضرت زهرا (س).
📚کتاب خط عاشقی ۲ (خاطرات عشق شهدا به حضرت زهرا س)، گرد آوری: حسین کاجی، بازنویسی: مهدی قربانی، انتشارات حماسه یاران، چاپ دوم- بهار ۱۳۹۵، خاطره ۲۳٫
🌷 #شهید_سیدصادق_آقااعلایی
ولادت تهران، ۹/ ۱۱/ ۴۵
🌹 #شهادت: شلمچه، عملیات غدیر
۶۷/۵/۶
✨مزار:
بهشت زهرا(س)تهران قطعه ۲۶
#شادی_روحشان_صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شناسنامه عمليات غدير
قواي رژيم بغداد در تاريخ ۳۱تیر ۶۷ بمنظور تصرف بخشهايي از ميهن اسلامي با ۴ برابر تعداد نیرویی که در ابتدا جنگ را آغاز کرد ، تجاوز گسترده اي را بخاك كشورمان در منطقه جنوب آغاز كرد .
این تجاوز با رشادت و پایمردی رزمندگان اسلام و بویژه سلحشوران بسیجی که بطور یکباره بسوی مناطق عملیاتی هجوم بردند دفع شد . و بخش وسیعی از مناطق اشغالی از لوث وجود متجاوزان پاکسازی شد .
نتایج این عملیات که طی چند روز در منطقه عمومی #شلمچه - جاده #خرمشهر - #اهواز - #پادگان_حمید و #جفیر انجام گرفت بدین شرح می باشد:
وسعت منطقه آزاد شده : ۶۳۰کیلومتر مربع
تجهیزات منهدم شده دشمن : انهدام ۱فروند هواپیما؛ 1 فروند هلی کوپتر - ۳۰۰دستگاه تانک و نفربر
غنائم : بیش از صد دستگاه تانک و نفر بر و ۱۰فروند قایق
تعداد کشته و زخمی دشمن : حدود ۵۸۰۰نفر
تعداد اسراء : ۱۵۰نفر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani